Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
Jó ez a téma, csak most vettem észre...
Én balcsin pecázom, Révfülöpön... van egy jó kis bejáratot hely(ünk), uszóval fogjuk amit lehet! szerintem iszonyat jó kikapcsolódás, és nem kell feltétlen gatyád rá költeni...
volt már valaki Gosztolán? Van ott valami panzió és azoknak egy halastavuk ahol lehet nyomatni a vendégeknek, oda megyek majd nyáron, remélem jó lesz...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
barátom, mennyi időd van pecázni:? én azt javaslom néz ki egy jó helyet (nem akadóst) pár horgásztárssal (2-3-4) olyan helyet ahova ha mind a 4en ott vagytok, elfértek és valaki van ott hogy tartsa a helyet... rendszeres etetés, match bot, 18as jó damil, könnyű kis orso, pici horog (8as talán) , 2g-s úszó, aztán had repkedjenek a halak... mondjuk picsa nehéz jo helyet találni, ahova azért az esetek 70 %-ban le tudsz ülni... fenekező cumonál kis masszív bot, 25-os damil, hasonlo horog mint uszon, esetleg nagyobb picivel, könnyű etetőkosár, jó etetőanyag és kész is!
etetőanyag: kenyeret beáztatsz, mellé szűz kukoric+buzadara+izesített bolti zacskós (epres, mogyoros amit szeretsz, olykor váltogatva), konzerv kukorica levéből lehet rá önteni ha van, esetleg csontit, kukoricát(csemegét) beleszorni (nem sokat) ez jo uszo alá, meg kosárba is!
ha uszózol: egyszer jól etesbe mikor odaérsz (ha tudod hogy nem etettek) 4-5 (combos)teniszlabda méretűvel, úgy hogy ahova dobsz majd az elé egy méterrel (csak azért mert a rámenő halakat már meg is tudod fogni, vagy simán az uszot beledobod az etetésbe) 4-5 tensizlbada egy 3 méter*2 méteres sávra elég (ahogy helyezed), ez az etetés 1 óra-max 2 óra míg beérik (vagy azonnal ott a hal vagy nem is lesz ott) egyenlőre ennyi a tanácsaim, ha van kérdés, jöhet!Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz Intruder A 6 #1071 üzenetére
add el! vegyél kisbbet, de masszívat!
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz peterszky #1077 üzenetére
az meleg... én révfülöpön vagyok, ott nem olyan mérges a helyzet... eddig nem volt az... egyébként az megy oda aki akar,nincsenek foglalt helyek... ahol nincs senki oda mehetsz pecázni... ezt mi is betartjuk, mégha nem is tudunk a ''megzsokott'' helyre menni
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz peterszky #1080 üzenetére
nem vagyok olyan tájékozott, de valamit hallottam... nem tudom mekkora ott a hely... révfülöpön ahol mi ''helyünk'' van ott elférünk 4-en uszóval, mondjuk nyáron kb 6an szoktunk lenni (nem egyszerre) akik foglalják a helyet és csak egymással osztjuk meg... de értem a problémád. az Önkormányzat nem tudom miért rest, vagy a halásztársaság, hogy stégeket rakjon be abból amit jó horgász ember befizet. vagy valaki vállalna ilyet.. plusz lóvéért. meg azt nem értem, hogy pl Zánkán csomo nyaralo van vizpartra építve... hogy képzelik???? de tényleg nem egyszerű horgászhelyet találni
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #1119 üzenetére
Az szép... én nekem közel aggasztó hétvégém volt... fogtam 10 bodrit, és kb15-20 kispontyot azt hittem tökön szúrom magam... szombaton mondom lemegyek, csemege kukorica, kis etető anyag (epres) olyan d.u. 5fele értem le, sokan pecáztak de nekem is jutott úszós hely, ismerősök etettek, fogdostak ezt-azt, 3-4 kisponytot meg 10 keszeget... én is csatlakoztam fogtam ugye pár bodrit aztán egyszercsek tőlünk 10 méterre kisgyerek a maga max 8 évével meg a kis nádszál botjával 14es zsinorjával akasztott egy halat, szerencsére apukája kiengedte a féket nehogy ha esetleg ilyen bekövetkezik a gyerek beszántson a vízbe... végül apuka kiemelte ksifiának a 2 kilos pontyot... komoly volt, na de én eközben csak bodrikat láttam + egy 20 centis ponty.. sötétedéskor törtem a patront, zsír idő, mindenki koccolt... ezután viszont csak kis tescos vackok jöttek halomszám, a plafon 28 volt, cigánybőrű... de azért élveztem, ittam pár sörtArról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
én spro matchet használok 20ezres kategória, azt hiszem exclu match, bőven elég balcsira... imádom egyébként, az orsóm viszont nem nagyon jó... illetve lehetne jobb is.. mit ajánlanátok ehhez a pálcához? mindenképp könnyű kell, illetve nem túl batár, ja és megbízható, nem 1 évben gondolkodom...
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #1128 üzenetére
tudod, nem vennék ilyen drágán, nem azért mert szar, hanem mert használni balcsin tökéletes nyújtja egy olcsóbb kategória is azt amire nekem kell... szóval 4-5re gondoltam. illetve hogy hol? neten rendeljem? itt vidéken elég szar horgászboltok vannak...
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #1131 üzenetére
értem amit mondasz, de akikkel én horgászom azok közül a 20rugós spro meccsemmel is bőven kitűnök és nem a bot fogja a halat hanem én... szomszédom úgy nyomja hogy egy régi spro meccs 10k körüli... akármilyen orsó és annyi halat fog vele mint disznó... szal a horgászt nem a bot teszi... de ha nem balcsin lennék hanem 3-4kg halak között kéne helyt állnom akkor azt tenném/venném amit te mondasz, de marad a balcsi..
-
Kicker
őstag
Tegnap melo után lementem halat kergetni olyan 6 fele, fél 8ig fogtam egy vödör bodrit(vízzel együtt )... szépeket, úgy 25 db-ot... de pontyból csak 2 kicsi volt na de majd legközelebb...
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #1173 üzenetére
az jó lehet, a balcsit meg elbasszák az orv genyók sunyi emberek... vagy a franc tudja... régen haver 6-7 éve nádasnál leült, fogot 5-6 pontyot, amiből 2 bőven 30 felett volt... de ma? ááá
fogtam 20 pontyot max méret 28, gyakori: 22
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
Üdv! Basszus, haverom kifogott egy picsa jó helyet, susnyás, nehezen megtalálható, a horgászhelyen 3-4 bot elfér, valamint valakik odagyűjtötték a stégmaradványaikat, amiből fedett fekfő részt lehetett csinálni, valamint a seged alatt is egybefüggő fa van... pad is van mellette, elképesztő, csak a nád majd ki fog nőni... de azt mondta kitisztítja... a probléma az hogy az biztos hogy valaki ott köti majd ki a csónakját... de egyenlőre nagyon jóóóóó, még annyi hely is van hogy sütni lehessen kaját! maga a paradicsom! ja és már fogott ott egy négy kilós pontyot, és amikor ott voltam akkor meg egy 2est, és 3 napja van ott! kész....
-
Kicker
őstag
Jujj, gyerekek! Most új helyen pecázom, régi hajó kikötő volt, ezért elég köves egy 2-3 méterig, aztán hirtelen majdnem 2 méteres mélység, nád mindkét oldalról, 6-7 méterre egymástól, de 3 bot elfér kényelmesen... egyik nád elé-mellé beetettem (epres tímár+áztatott kenyér+cs.kukorica). annyi kis sneci vergődött a partnál, hogy az elképesztő volt, rablások össze-vissza, akivel voltam be is dobott rájuk, de kapása sem volt... no de én, fogtam pár bodorkát, egykét combosat is, egy kárászt! ez azért fontos, mert még nem is fogtam, idén se tavaly se... 10 kis keszegfélét össz. estefele, még több sneci lett, kapásom nulla, de egyszercsak bejött, 38cm es potyesz! adott körülmények között, beszartam ám... nád, kövek, no meg a 15ös zsinór, ja és én kötöttem a horgot(ami nem mindig életbiztosítás..) de kitéptem mint a szart! nem lehetett játszani vele, nem volt helyem, match bot dolgozott, a horog nem szakadt, úgyhogy teljes volt az öröm!!!
imádom
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #1402 üzenetére
nem tudom hogy kell képet, nem szoktam feltölteni, de ha érdekel e-mailba vagy icq-n, msnen küldök... ja de előbb fényképezőt is kell vinnem...
ez a hely tényleg match botos hely, itt nagyon kell küzedni az elemekkel ha akasztasz valamit, 1 mp-s kihagyás, és máris ugrott a hal, vagy az úszód, vagy a horgod... és olyan közeli helyen van hogy pont azért nem járnak oda sokan, sőt, szinte senki... mák...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #1470 üzenetére
a tímár eprese nálam favorit... de perpillanat ez a román idő, illetve a vizsgaidőszak és munka triója minden lehetőséget kizárt...
ahogy olvastam a beszámolód, nem úgy tűnik hogy balatonon vitézkedtél így, vagy mégis?
ez a harcsás téma nagyon divat manapság, meg a süllő stb.. én nem szoktam, DE nektek drukkolok, hogy a ragadozókat kapkodjátok bátran, mert már szerintem túl sok van... (vagy kevés a békés hal vagy nem éhesek )Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
vaze, ma megtámadom a halakat... hadat üzenek és 4órában elintézem őket.. nem voltam már 3hete legalább... elvonási tüneteim vannak...
-
Kicker
őstag
fúú te... én is voltam arra... de már ezer éve... talán Irmapuszta nevű hely... ha az arra van... de úgy emléxem arra... arrafele sok tó van, csak mind Halászati RT kézben, tehát jó kapcsolat kell és olyan helyekre juthatsz be, hogy betojsz... no és a halakról még nem is beszéltem...
no de visszakanyarodva a kérdéshez:
keresgettem, de még nincs meg... na a lényeg, hogy kell hogy legyen, de karoshoz az nincs túl közel... azaz félórás autoútra számíthatsz... még írok ha eszembe jut...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
majdnem egy hónaopos szüneten vagyok túl!!! szóval vasárnap irány a vízpart, és hello halak!!!! azt mondják, hogy nem nagyon volt fogás mostanában... Balcsin úgy összességében sok az üresjárat... remélem ez nem így lesz most velem...
-
Kicker
őstag
basszus, tegnap elfelejtettem beírni a hétfői élményt... lenéztünk egy stégre, jo idő volt, jo etető anyag, uszozni lehetett, 3an elfértünk kényelmesen, én egy bottal nyomtam, a haver az kettővel, a másik tag(egy hóbortos muki) meg vagy 4el... ő fenekezett, mondta nekem hogy ott uszozzak, beetetett... oké more, ne fogtam semmit, egy orán keresztül, na aztán jött két keszeg, aszongya, itt olyanokat szoktam akasztani, hogy alig birta el a botot, és bevitték neki a nádasba... oké mondom, hiszem ha látom, ezt elmondta párszor.. egyszercsak kapás, bevágok, akad, akarom tekerni, elindul kifele a nádastól... mondom hoppá dobozos... az öreg nem szédített? aztán match botom dolgozott, meg én is, esélyt nem kapot a halacska, 2 perc után meritőbe folytatta... egy jo kétkilos pontyesz, rövidecske, de széles és dundiego volt... utána semmi... ők is fogtam kispontyot megmittomén, de szerintem az öreg azért bénázott(ha igaz volt amit mondott) mert nem olyan szereléssel ment mint én... de még megyek oda pecázni, aztán hátha meglepődök... majd kiderül...
-
Kicker
őstag
valami brekekő hangú izét lehet kapni amivel csalogatják...
VOltam Zala megyében Lenti mellett egy horgásztón /tudom sok van arrafele/ valami szabadidőközpont lesz, egyenlőre még csak horgásztórésze van készen. nyaraláskor 5 napon át ott pecáztam, napi 3-4 órát és jo izmos pontyokat fogtam, DE mindegyik majdnem egyforma volt és mellette kárászok jöttek... a tag azt mondta amur is vanbenn... na hát azt nem láttam én egyet se... tegnap meg visszatértem balcsira és a valóság féloránként egy kapás jo esetben horgászatra... fasza. mellesleg kurvára idegesít, hogy én mint balatonparti lakos a saját falumba 1 horgászhelyen osztozok boldogboldogtalannal, ahol 3 botnál több nem fér el. gyalázat...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #2101 üzenetére
Kedves sporttárs, nem én szeretnék harcsát fogni, egymásik sporttárs kérdezte...
én békés halbarátainkat fognám ki, ha a baéatonba lenne még...
haverom tegnap délután fogott 3 kilos bálint... keszeggel...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #2488 üzenetére
én csak csemege kukoricát használok, horogra is, meg etetésre is, ha... etetőanyag: kenyér+izesített cucc/tímáreper/+kukorica dara horogra csemegekukorica. mindig kivéve ha van valkinek csontija, gilisztéja és én meg nem fogok semmit...
PH-n nagyon kevesen horgásznak balcsin úgy veszem észre, pedig aza horgászat, nem a pupig tele levő tavak...
egyébként tegnap voltam balcsin 3 óra alatt fogtam egy fél vödör bodorka, dévér, kárász halmennyiséget... pontyokat meg alig lehet fogni...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
bassza meg, tegnap lementem pecázni, nagy nehezen találtunk egy free stéget, beetettem prímán, nádas mellett, haveromnak adtam egy fenekező botot, én meg úszóztam, beérett az etetésem, fogtam 10bodrit, /18órakor álltunk neki, és 8kor már otthon voltam/ kezdett sötétedni, jöttek a szúnyogok, egyszercsak úszómkiesik a viízből, bevágok, ponty... havernak mondom, merítsed meg, de olyan bénán fogta meg azt a retekmerítőt, hogy először csak kalimpált egyet, utána meg végleg leverte a horogról a halat... vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
na de se baj épp ha volt 30centi, de nem is biztos... de az is lehet hogy kárász volt...
pedig tuti az a hely, nagyon tuti!!!!Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz kukorica #2497 üzenetére
ez vicces, az amúr tróger egy lény... szemem láttára egyenesített ki egy horgott, egy határozott ugrással, a merítés előtt 2másodperccel...
azért vigyorgok mert nem velem történt
-
Kicker
őstag
tegnap kivettem délutánra egy kis szabadságot, és mentem horgászni, 1kor már lenn voltam egy vödör etetőanyaggal, meg egy cimborámmal, ő fenekezett, én úszóztam. Hozzáteszem, a nyáron a legnagyobb halam a balatonon, egy kb 26 centis ponty volt, ami leakadt.... szóval elég cudar, még májusba fogtam egy közel 2 kilósat, azóta semmi, pedig próbálkoztam, de 8db bodorkánál nagyobb eredményem nem volt!!!!!! na jó időn felbuzdulva, meg a bizonyítási vágy/anyámék oltottak, hogy ne ilyen kishalakat vigyek, hol vannak a pontyok... / prímán beetettem nádasnál ahol olyan 1méteres víz volt/miután leengedik a balatont... tavasszal 35-40 centivel több víz volt!!!/ 1től 6ig fogtunk 6-7 bodrit, 2-3dévért, egy kárászt.
kicsit iszogattunk, a jó kedv meg volt...
no megint kapás, bevágok nagy naívan, tekerem mint marha, egy olyan 2 métert jött simán/5 méterből/, mondom kishal megint, lehet tépni bátran, mi baj lehet, meg a hal is meglepődött szerintem, hogy bevágok azt egyből tekerem 100-zal. na gyanús volt hogy nem jött a víztetejére, abban a pillanatban megállt, és elindult a nádasba, akkor kisjáték, fárasztás után megadta magát és belekerült a merítőbe, majd a vödörbe. sokkot is kaptam azt megmondom, ilyen a balatonon olyan ritka, hogy az valami elképesztő, ráadásul ez az a cimbim volt aki multkor elugrasztotta azt a pontyot, de azóta kiképeztem profi merítésre... szóval izgultam rendesen utána örjöngtem visítottam mint egy kisgyerek... HÁLA A TERMÉSZETNEK!
[link]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz Bandus99 #2964 üzenetére
biztos király lehet, én Lenti mellett voltam egy hasonlo tavon, ahol lehetett kibérelni helyet stb... mondjuk ennyire még nem volt jó, sőt...
ez a gyékényesi nagyon puccos, szal szerintem nem occsó, de kétségtelenül pazar pihenést sejtet...
idén üdülési csekket is beszámítanak a horgászengedély árába, a balcsin mindenképp...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
hali, na hosszúhétvégén megtámadtam a a partot, és élő csalit is vittem...
eredmény: pár keszeg és egy 35 centis tükörponty....
elképesztő mennyiségű horgász volt a balcsin, zsír volt az idő, rohadék szél fújdogált, de sebaj...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
osztom, tele a tököm nekem is a széllel, nagyon nem szeretem én se! ráadásul reggel 9kor pl tegnap szélcsend gyönyör idő, fél 11re iszonyat szél...... grr... bolond idő!
-
Kicker
őstag
Tegnap focizni mentem, nem tudtam pecázni a balcsin, persze, ilyenkor apósjelölt 8 pontyot fogott ebből a 3 legnagyobbat hozta haza.... nagyon jó az időőő
-
Kicker
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #3079 üzenetére
hát nem azok az orbitálisak, 32-35centi, hazavihető méret.. de ez is valami, mivel mások nem fogtak semmit... tegnap melo után lementem, apuka már ott volt, épp leteszem a cuccaim, már huzza ki a pontyot...
-
Kicker
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #3112 üzenetére
balcsin a cukk nagyon ritkán szokott bejönni, de a csemege kukoricát szvsz mindehol jobban felveszi a hal, nyaraláskor voltam egy horgásztavon, és csemege kukoricával pecáztam, csak én fogtam pontyoKat... de ki kell próbálni, lehet cukk-os napjuk lesz...
-
Kicker
őstag
üdv
7végén ezermillióan pecáztak a balcsin, de ez a kurva szél nem volt valami jó... azonban a pofám szép piros lett, akadt is kis halacska a horogra... /nem sok, szal nem büszkélkedek el velük.. /Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
vazeee
tegnap pecáztunk, strandi sekély részen, jön egy család, anyuka rámutat a vízre, mekkoraa hal! mondom látott egy követ... erre horgásztársam mondja, hogy ő is látott vmit... na persze, nem is foglalkoztam az üggyel... mai nap jön fel apósjelölt, s mondja, hogy emlékszek e tegnapi nagy halra, amit mondtak ott- mondom neki, ja... aszongya kb egyméteres busa volt, egy faszika kivette, segítséggel, és elvitte haza.. 20kilo körüli súlya volt, a tag a bringájára tette rá,amiről minden irányba lelógott.. valószínű ikrázni akart, vagy betegeskedett...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest