Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakál
tag
Biztos így van. Most ha visszagondolok, én is láttam már olyan pontyot, ami kárászra hasonlított... Igaz, mindig csak más szákjában. - és véletlenűl se volt 30centi.
Amúgy - komolyan - abban igazad van, hogy egyes halfajok színe lényegesen eltérő lehet az élőhelyétől függően, de itt nem erről van szó. A pikkelyméret, a robosztusság hiánya, az erősen bevágott farokuszony min-mind a balin jellegzetessége. Persze, benne van a kalapban, hogy ez egy színész domolykó.A szépség az eszed rovására megy
-
Scream007
őstag
Én 2 éve jöttem rá xart se érne egy 10-12es pontyot fogni(előtte vagy 5 évig ez volt az álmom) mert azt már mindenki fogott rajtam kívül
Egy 18-20as csuka vagy 7es balin vagy 6os márna 5x többet ér értékben
De ha már mindenképp békés hal inkább amurból szednék ki egy tizest
Amire viszont büszke vagyok és kevesen mondhatják el, én már fogtam szivárványos pisztrángot...a legszebb hal
Meg a fekete sügér az is egy isten hal, mondom ezt ugy hogy a legnagyobb amit fogtam max 30-35dekás volt.(14eskanóc germina kis bottal 0ás bluefox vibraxxal )
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
én úszóssal fogtam egy 3.5es a derítő tavon 18as zsineggel még 2 éve, de nem mondom azt hogy rátettem volna nyakom hogy meglesz
De meglett és azóta szeretnék minél többször amurt fogni de sajna ponty kiszorítja.
Mondjuk azok az igazi vad tőpontyok se kispályásak, azok az igazi szép arany barnás hátúak amelyikeknek akkor a szája mint a ló.
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
myrra
senior tag
válasz Lortech #1434 üzenetére
megyei vadászati(gondolom horgászati is) hivatalokban tuti lehet vizsgát tenni!
esetleg menj addig bértóra. oda nem kell papír
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
törölt tag
válasz Lortech #1434 üzenetére
nekem a haver csinálta, haveri alapon, kifizettem a vizsgadíjat és kaptam a papírt, tehát semmi, vizsga meg semmi ilyen hülyeségek.
Mondjuk a dologhoz azért az hozzátartozik hogy azért merte odaadni, mert tudta hogy egy süllőt nem keverek össze egy harcsával. Nyilván ez nálad se áll fent, csakhát te meg gondolom nem a ráckevei dunán akarsz horgászni. -
Lortech
addikt
-
myrra
senior tag
válasz Lortech #1439 üzenetére
és mennyi a bevethető botok száma?
attól függ mennyi a kapás
pl ahol most horgászok gyakran az 1 bot is sok''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
myrra
senior tag
válasz Lortech #1448 üzenetére
itt mindig ilyen qrva sok a kapás. a süllős kérdésre meg köszi. majd kipróbálm. lehet az volt a baj hogy a háta mögé akasztottam és túl mélyen volt benne a horog ergo kevesebb látszott ki a hegyéből ezért nem akadt. legközelebb megpróbálom a fejébe rakni valahogy
thx a tanácsot.
jah vasárnap megyek is ki úgyhogy majd akkor is referálok''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
myrra
senior tag
válasz Lortech #1450 üzenetére
hát fej felől nyeli le döntő többségben. az egyik amit fogtam legalábbis úgy csinálta. de azért este pucolás közben kioperáltam a horgot.
holnap megpróbálok több bottal is mondjuk 3al süllőzni hátha ez bebiztosítja a sikert.
elvileg több az esély
sőt talán még csukázok is egy kicsit. az a jó a fenekező süllőzésben hogy nyugodtan lehet mellette horgászni másra is mert azért annyira nem gyakori a kapás, és nem is kell annyira figyelni rá. ha pl 10 másodperccel később veszem észre a kapást akkor sincs semmi gond.''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
kukorica
csendes tag
válasz Lortech #1806 üzenetére
de de méghozzá egykét helyen a rönköknél igeretesnek is tűnik csak a teknős megzabálja a halat elég lassan mélyül a víz mondjuk.De ha mase lesz süllő akkor mindenképpen kipróbálom mondjuk sose csináltam még és nem is láttam hogy kell de az alapelvet ismerem van valami tanácsod a mártogatáshoz?
''cirkusz az ország mindenkin nevetek a senkikből csinálnak sztárt az emberek''
-
Lortech
addikt
válasz Lortech #1860 üzenetére
Nah, meg volt, jó volt az úsztatás. Volt kb 7 kiló keszeg, vegyesen jász-, dévér-, lapos-, karika- bagolykeszeg, és bodorka. 1 bő kilós jász volt a rangidős. Meg akasztottam egy torpedót, ami a Bodrog közepéig meg sem állt, aztán elindult lefelé, és vagy 30-40 méterre alattunk, a part szélétől kb 5 méterre állítottam meg, mindent vagy semmit alapon , de nemsokára le is akadt, és kitekertem egy 10 forintos nagyságú pikkelyt. Legalább jó lett volna látni, hogy miféle. Na majd legközelebb.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
kukorica
csendes tag
válasz Lortech #2067 üzenetére
én is olvastam hogy 30fok felett a tömege 120%át betömegeli lassan letöltöm az amúr horgászata 1-2őtcsak tanulok valami okosságot belölle.Nekem nem kell nagy amúr a 2-3kilóssal is beérem ha kűzd
-
kukorica
csendes tag
válasz Lortech #2069 üzenetére
be is fosnék egy 20on 30as zsínorral fogom nyomni a tavon semmi nagyobb akadó nincsen úgyhogy megszopatni nembír rácsapok a dobra 200métert azt azt viheti a botra meg azt mondták hogy hal által törhetetlen
-
userZ
aktív tag
válasz Lortech #2287 üzenetére
Aham, eléggé iszapos ahova lógatok, egyszer próbáltam de én is tiszta iszap lettem A ragasztó drága, meg még pva hálóra gondoltam de utánanéztem neten az is qrva drága. Még amire gondoltam az a fagyasztás, más fórumon olvastam róla. Próbálta már valaki? Ilyen műanyag pohárban fagyasztják állítólag...tényleg érdekelne működik e frankón a dolog. Ezen kívül valami olcsó, jó kötő etetőanyag érdekelne, ami vizet érve azonnal oldódik! Szóval várom a véleményeket!
Stop the Earth, I want to get off!
-
kukorica
csendes tag
válasz Lortech #2341 üzenetére
Télleg szépek!Nálatok a farkát is belemérik a halba Ma is voltam és most sem maradtak el a pontyok egy 43as tükör és egy38as tőponty lett.Ma végra szépen sütött a nap így kellemes volt pecázni is.
-
dragonfx
veterán
-
-
dragonfx
veterán
válasz Lortech #3005 üzenetére
Mivel legtöbbünk nem 1 helyre jár ki, így az összes hely összes adottságát nem tudod figyelembe venni, mert nem tudod mikor hova mész 100%osan.
Most nem arra gondolok aki zárt vip tag egy tónál csak oda van éves jegye és csá."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Lortech #3018 üzenetére
Jó de ezek olyna alapszabályok hogy még a laikus kezdő is 4-5 újságot elolvasva tisztában lesz ezzel.Ezen túl is vannak tényezők renegeteg dobástávolság, víz színe, évszak, előkézés, csomók....stb..de ezek is nekem már egyértelműek.
Én 25ös kemény zsineget használók 100grammos boton fenekes pontyozásra. 70-80ra talán elsózóm, és ennél több nekem nem is kell ha ott nem fogom meg messzebb se,jó van kivételes helyek, de akkor inkább egye mega fene az egészet oda nem megyek többet, nem akarok ennyit tekercselni, meg ha ott akasztasz egy nem 300gr-os bottal egy értelmes halat...köhöm....átúszik egy csomó sporit.Kék és barna zsienegeket evszek eddigi tapasztalataim alapján bányatavakra ahova járunk ez a 2 szín a legjobb.Márka nem érdekel, csak ne legyne noname és magas szakítója legyne ugyis 1 csomó van cska főzsinegen azt kibírja.
Ja és egy érdekes szabéály amire 3-4 éve jöttem rá, nem a zsinor vékonysága számít, hanem hogy ugymond ''szépen jól'' álljon a vízbe a szerelés az előke, értsd nekem 30as az előjkém mert az már vastagabb és szebben simul a vízben, nem gubancolódik, jobban bírja a csomót és többet fogtam 30assal mint 25ös 22es előkékkel mert azok tekerednek gubancolódnak minden. Horog téren viszont tényleg finomodni kell ha kevés a kapás ez is rengetegszer igazolodótt.Átlag 2-3as ponytokra elég a 8as horog, kivételes mákkal még a 4-5ös is kijön, ahol tényleg nem érzékenyek a haléak, ott mehet fel a 1-2es de6-8- 10es pontyhoz már ezek is kevesek.Amugy a 30as előke eddig tectan premium volt vagy shimano beast master.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Kukorica2
csendes tag
válasz Lortech #3621 üzenetére
Nálunk is nagyon megcsappant az állomány pedig szinte öszes tavunkba évente telepítenek 1-2mázsát.DE a nagy süllőzök akik pár éve évente 70kiló süllőt is fogtak most örülnek évi pár darabnak
Valaki nemtud komárom közelében a dunán valami jobb helyet ahol megfelelő körülmények között lehet halatfogni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest