Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
válasz #16741888 #4318 üzenetére
Ajjajj, akkor ezek szerint a SPRO-t annyira nem érdemes favorizálni? Én jövőre szeretnék újra horgászni, és mivel a régi felszerelésem anno eladtam, így kell venni egy teljes cuccost. Már most elkezdtem nézelődni, és a SPRO eddig szimpatikusnak tűnt, árban is és elég sokat olvasni róluk, többnyire jó véleményt.
Egyik kinézett bot pont egy Döme Gábor-féle match, lehet jobban járok, ha ugyanebben az árkategóriában más márkát nézek? Mert mondjuk Shimano is van már ilyen árban, de ott ez a kategória az induló árkategória, nem tudom mennyire hozzák már ezek is a Shimano minőséget. Meg hát azért nem ártana, ha nem csak összesen egy botot tudnék venni a rászánt keretből.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #3559 üzenetére
jól felszerelted klassznak tünik, de ehheza szinthez már a rakósbot illik
u.i: 3 hete nem votlma pecázni, ilyen melegbe mondjuk kedvem sincs annyira, de remélem ezen a héten sor kerül rá..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz #16741888 #3553 üzenetére
attol meg nem kellene eladnod
orulj neki hogy van, es barmikor eloszedheted ha megis kell.
persze ha eg a haz es baromira meg vagy szorulva akkor eladhatod, de a velemenyem hogy csak azert mert iden kevesebbet pecazol attol meg felesleges lenne eladni. en se adom el a felszerelesem nem azert oltem bele szazezreket.. es iden kb 2 hetem lesz(nemsokara ) hogy hasznalni tudjam oket. most ez van, de ha hazamegyek vegleg akkor majd meg szeretnem aprittani a halallomanyt. soot meg vennek is hozza egypar dolgot, pedig igy is egesz szuper a szerkom szerintem.
mas tema, az akvariumommal ugyanigy vagyok, bar ott mondjuk durvan sokat buknek. benne van mondjuk 150be, de talan 30ert ha szerencsem lenne elvinnek, ha egyeltalan kellene valakinek. most nyug mert az otthoniaknak kell gondozni a halakat, de eladni nem fogom, max leurittem egy darabig, es ha ujra itt az ideje akkor hasznalom tovabb..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
Gh0sT
addikt
válasz #16741888 #3546 üzenetére
Maver 3+1fiókos versenyláda, Preston kiegészítőkkel+3mes versenyszákkal+száktartó táskával 60k
Erről tudnál képeket küldeni? Anyagi helyzetemtől függően elképzelhető, hogy több dolog is érdekelne, de ezt még ne vedd készpénznek.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #3276 üzenetére
nem akváriumban horgászom, de értem mire gondolsz...
meg észali parton balcsin eléggé zötykölődöt a napokban a víz, szél... szal kicsit jobbra számítottam időjárás ügyileg... kárászokból fogtam pár 30centis, meg 20 centis pontyokat is, de méretes, úszóra még mindig nem jött, pedig pecáztam becsülettel... keszegek azonban összességében nagyon nagy számban jöttek. ennyi, semmi extra.Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #3179 üzenetére
busa 70 meg 83 kilós???
naaaaaaaaaaaa
A magyar rekord 6x kiló ha jól tudom, azért ennyivel angyobbra csak nem nőnek.
Meg aztán felmerül a kérdés mivel szedne ki gerebléyző 80-100kilót??...mert ugye o rendes akasztással csónakból...harcsa több órás fárasztás, de külső akadás esetén szerintem a teste egyetlen más pontja sem bírja ki ez a nyomást ergo tuti leszakad, és ugye a busánál ez a helyzet.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
T 1000
aktív tag
válasz #16741888 #3036 üzenetére
Tavaly vettem egy jó kis Balzer 2 részes botot, olyan 3700 ft körül, hozzá a Shimano Catana orsót és csókolom, bazi sok halat fogtam már vele. Ha vesz hozzá valaki akciós Spro orsót, 1-et fizet 2-t kap, akkor még kijön egy olcsóbb feeder, vagy egy finomabb teleszkópos és akkor tud úszózni meg fenekezni is. Szerintem egy átlag bot és egy átlag orsó is olyan 8 és 20 e ft között van, én nem szoktam agyon cifrázni, de tescoban semmit nem veszek. Viszont machbotoknál szerintem is érdemes áldozni, nekem a Shimano Catana 450 BX van, fú de szeretem....
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #3029 üzenetére
Ez igaz, nem kell elsőre 20-30as botokat venni d eilyne bovli dolgoktól menekjülni kell mint 2-3e botok, meg 4eért 8csap.os orsó és társaik.
Lehet jó de amikor még nem ért hozzá az ember és tanulni akar, igaz lehet hamarabb elmegy a kedve a sok bosszúság miatt tőle.
Szerintem 6-8é már jó botokat lehet kapni, és ugyanennyiért van jó orsó is.
Persze lehet ennek dupljáért venni de azt akkro érdemes ha már van 1 kis rutin.
De ninc smit szaporítania szót szerintme aki kinn volt a HIT-en tudja miről szólók, aki nem az pedig jövőre ki ne hagyja jó cuccot olcsón ott lehet venni, és nem kell rohangálni utána.
Amugy 20enél többet én sem adnék soha egy botért, orsóért meg max. 15.De amelyikek e fölött vannak nem is partra valók hanem vitrinbe"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
fifi_addict
tag
válasz #16741888 #3029 üzenetére
nekem végül is mindegy, mit tör össze... személyes véleményem, hogyha tényleg teljesen kezdő, ne kezdjen feeder bottal, hacsak valaki nem áll mellette, és mutatja, mit csináljon. a bicikliket hagyjuk, hajlamom predesztinál az olcsó cuccok fogyasztására , a Te szóhasználatodban tescos bringám van, két éve...
...........................???
-
fifi_addict
tag
válasz #16741888 #3024 üzenetére
volt, kissé félve dobtam vele, (kölcsönbot, illetve ellenőrzésre átvéve, többször, nem egyszer), sok a a fa a parton, még a bevágásnál is ügyelni kell... szóval, majd ha több időm, és pénzem lesz
kezdőnek nem ajánlanám, igaz, hogy többféle spiccet adnak, de amolyan fogyóeszköz az, nekem úgy tünt............................???
-
tommka
csendes tag
válasz #16741888 #3008 üzenetére
hali!voltam én is hitben,de közelsem volt oyan olcsó mint hittük!söt kihasználva az emberek jóhiszeműségét mindet inkább drágábban adtak!nekem mondjuk szerencsém volt mert amiért mentem az olcsó volt(rod pod),ill majdnem szerencsém,mert vihettem vissza mert némi gaaranciára szorul,de kicserélik!fehova nekem jobban tetszett a tömeget leszámítva!viszont sok volt az akcio!
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #3008 üzenetére
Ja én kigrottam egy órácskára kürlnézni.
Tudtam nem veszek semmi komolyat, de azért mondom megnézem mivel etetik a népet.
50kgos harcsát rángatja a fából kifelé a videon...LOLLL...a szokásos clarusso xarok, katus-Tímár porok illataramadája, mega többiek is mind ugyanaz mint tavaly meg tavalyelőtt, még a zsninorók botok, orsók márkája és típusa is csont ua mint tavaly, semmi ujdonság, max. átszínezve más színűre.
Amit eddog tudtam csk meggyőződtem róla.Shimano botok frankók de irtó ridegek, ez ok a távdobásoknál, de amelyik bot merev az nem fog jól dolgozni fárasztás alatt, ezt tapasztalat.
A lágyabbakat szeretem, ezért preferáltam eddig a sprokat a shimanoval szemben, de spro legujabbja is ugyanilyen rideg, de örülök nem most kell boto vennem ...igaz most már rsokkal olcsóbbak a sic-es botok, én még 13-14é vettem darabját mosmá 8-9 csak de azt mondom megérte.
Orsókba semmi extra, de nevetségesek az 3e-s orsók 5 csappal, LOLLL milyne minőség lehet már De amugy korrekt kínálatból is van.
A spro dyno force 80as bot még régi akciójú, azt szívesen elfogadtam volna, de minek is mikor csak 2öt tudok hazsnálni és van vagy 8 ...még szerencse nem vittem lét így nem állt fenn a kísértés.
Gondoltma valami apró dolgot veszek, csali mellett döntöttem..ez a deep-es pufiból vettem 2 dobozzal kíváncsi vagyok tényleg mennyire igaz hogy nbem puhul fel.
Ami még nagyon tetszett az a maver spiccbotja hát hihetetlen milyne súlya van azoknak, mint a pihe, egy 6osnak semmi súlya és azzal máér lehet valamit kezdeni, csak ugy egy spiccbotért 50e...mind1 1x tuti veszek mert irtóra tetszik
Amugy picit csalódás volt az idei mert semmi újjat nem mutatott, legalábbis nekem nem, igaz éán minden évben kinn voltam lehet ezért."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
róland
veterán
válasz #16741888 #2971 üzenetére
15.000,- - 20.000,- Ft-ot szántam az egész kezdő felszerelésre (bot, orsó, zsinór, horgok, ólmok, úszó(k), doboz). Sajnos az ajánlott SPRO bot, bár nagyon tetszik nem igazán fér bele ebbe az árba. Talán holnap Marcaliban megnézem, van-e ilyen kiárusításban. (Ha fél áron adnák, akkor azt venném.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #2432 üzenetére
léci mond el ontosan hol a tó, vagy tel. számát íadd meg plz
Szombaton voltunk Taksonynál a bányatavon, hát vazzzz baromi jó idő volt, de később szél is fújt, víz se volt túl meleg, mégis 1 db pontyot se fogtam
Ezt a szégyent ahogy mondják lenulláztam magam idén ezzel
Egy kárászt fogtam meg volt max. 4-5 kapásom, amugy a többiek és hébe hóba fogtak csak, valamit nagyon elszúrtak évekkel ezelőtt csodajó hely volt ez
Nagyon megutáltam most kicsit a pecát mikor te mindent megteszel, úszó+fenék, legjobb kaja, kora reggel ott vagy és mégis semmi......
A kijáratnál kedvem lett volna mondani Viszlát.....2007ben, mert idén nem lesz rá alkalmam többet mondani, mert többet nem jövök ide."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #2339 üzenetére
én mindig újjat próbálok ki, dea trabucco zsinórok sosem jöttek be nekem, most fender-t meg carp expertet használók, és azt kell mondjam nem rossz, de minden peca után vágni kéne 1-2m-et belőle de én lusta vagyok.
Szerintme ami jó és olcsó az a godzilla.
Lortech:gracca szépek a tőpntyaid, ki gondolná ilyen helyen lehet egyáltalán ilyne szép halakat.......
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #2320 üzenetére
a 90 + a 130 akkor is annyi marad, én nekem volt feederem régebben, én azt szerettem ha már 2kilós potykánál karikára hajlott, mondjuk nem is szakadt el rajta a 14es előke ...meguntama spiccet figyelni, sőt jövőre lehet veszek rodpodot meg hangjelzős genyát
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz #16741888 #2318 üzenetére
figyeltem, de ez nem azt jelenti hogy a tulajdonodat képezi , és ha jól veszem ki akkor nem is vetted meg.....
Mondjuk tényleg nem érdemes ennyire erős feedert venni, feedernek a finom pecázás a lényege, egy 130gr-osra csak nem tehetsz 14-18as zsinórt"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
userZ
aktív tag
válasz #16741888 #2289 üzenetére
Száraz, szemes kukival etetek és csalizok is, legutóbb egy 2 kg-os pontyot fogtam, tehát egyaránt jó amúrra, pontyra, és ami külön örvendetes, hogy egyetlen törpeharcsa mozdítás sincs rá Akkor valószínű marad a sár+föld+iszap kombó, plusz lehet rakok egy kis kenyeret, lisztet hozzá. Meg még kikísérletezem ezt a fagyasztásos dolgot, mivel van hűtőtatyóm.
Ti 3 szem kukóhoz (szilikon előkével horogra rögzítve) mekkora horgot használnátok? Én csak az 5-ös méretűvel fogtam a halaimat, a fenekesen 2-es van arra idén még egy rendes kapás sem volt, valószínű nagy az a horogméretStop the Earth, I want to get off!
-
Nicky Nygaro
tag
válasz #16741888 #1717 üzenetére
Nem. Fenekezek. 3 napot pecáztam most is a Balatonon és az eredmény megint ''csak'' dévér volt... Van egy picker botom, ezt finomabban szerelékkel használom és van egy rendes kétrészes pontyozó botom, ezt most 2-es horoggal szereltem fel, fűzött, ''akkus'' kukoricával, de erre semmi nem jött. Aztán gilisztát tettem rá és jött a dévér újra. Hát ez van. Mondjuk a mólón más sem fogott pontyot amíg ott voltam.
-
Scream007
őstag
válasz #16741888 #1599 üzenetére
Ha amur:
multkor néztem a jeansen megcsinálták azt a ladányis szénás etetést, és mi most hétvégén megyünk szerintem
Láttam a sok hátúszonyt, kiváncsi vagyok 16os kanóccal mi esélyem lesz
Tök sík a víz kivéve egyet a karikát drótkötéllel tartják benn kb 10m-re , ha azt keresztbeviszi annyiBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Peat;)
veterán
válasz #16741888 #1599 üzenetére
''Én a karabinert, nem tudom, de valami kurvaegyszerűen oldom meg, sima duplahurok és kétszer átfűzöm, soha az életbe nem szakadt még el, ennél egyszerűbb kötési mód nem nagyon van.''
Én is dettó , rohadt gyors, sose ott szakad a cucc ha szakad szóval a zsinórral is a legkímélőbb! -
kavboy
tag
-
Peat;)
veterán
válasz #16741888 #1525 üzenetére
A bot 13 az orsó 7 volt, ehhez jöttek a feeder kosarak,horgok, zsinór, zsinórvezető csövek ezt lehagytam tény szállítás nélkül 23400 lett de a szállítás 1500.
Zsinórból tubertini feeder line-ot választottam, horgokból meg 10,12, és 14-esekből 10-10-10 darabot meg 25-20-30 grammos kosarakat.
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz #16741888 #1522 üzenetére
jah de egy feedernél azért eléggé függ hogy mennyire jól jelzi a kapást és hogy bevágásnál hogy akad(mondjuk ez horogtól is) csak azt nem szabad elfelejteni hogy egy 10K-s bot lehet hogy pont megeszi a vékony szereléket, pláne ha a zsinór is a 150 Ft-os silstar verzióból van. pl egy pergetőbotnál azért marhára számítanak a gyűrűk is hogy ne csesszék össze a zsinórt mivel sokat dobálsz. a feedernél/mecsinél meg baromira számít hogy dolgozik a bot mivel a vékony zsinór miatt könnyen beszakíthatja. mondjuk nálam is relatíve sok a szakítás de azért van mert baromi sok az akadó és a 16/12es főzsinór/előke kombó elég necces.. majd ha átállok 20/16 esetleg 20/18ra akkor nem tép meg egy sem.
mikor elkezdtem horgászni Bősárkyánban akkor még pont jó volt ez a 16/12 mivel semi esélye nem volt másfelé menni a halnak. ettől függetlenül ''baromira'' meg kell küzdeni 1 1 kilós pontyal is. Farádon az a baj hogy isznyat sok a bokor és eléggé messze be is nyúlnak. ezért vagy erőlteted kicsit vagy úgyis mindegy. ezért izgalmas
jah és semmi gond a előző hosszabb hozzászólással mert pont úgy van ahogy írtad!
asszem jövő héten megint süllőzés lesz utánna átállok amúrt fogni
ebben az évben sok féle nemeshalra rá fogok állni, majd mindig beszámolok mindenről. szerintem nyomatunk majd egy Pumpi vs Myrra meccset is igaz?
Amúr után meg jön a Harcsázás ideje: összel Csuka, nagy Ponyt aztán jó is lesz az évyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kavboy
tag
válasz #16741888 #1499 üzenetére
ezt én is így gondolom. Ha majd komolyabban akarok vele foglalkozni, akkor veszek egy jobb botot mellé.
Haverom kérdezgetett, hogy mennyiben jobb a féderezés, mint a hagyományos teleszkópos bottal való horgászat, de csak annyit tudtam neki mondani, hogy majd ha kipróbáltam meglátom...vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
kavboy
tag
válasz #16741888 #1466 üzenetére
Köszi megnézem valamelyikben, sőt inkább mindben... Holnap reggel a Hungarian Carp Team nevű boltban kezdek, az itt van a közelben... Aztán majd beszámolok... Venni még nem veszek csak kb. 1 hét múlva, akkor lesz egy kis pénzem.
vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
kavboy
tag
válasz #16741888 #1462 üzenetére
tudsz esetleg valami helyet mondani, ahol ez az általad említett 2 bot beszerezhető / megnézhető? Nézegetem itt a webáruházakat, de nemigen találtam sehol... Robinsont még csak-csak, de Mavert azt sehol... Egyébként igen, pesten vagyok...
Esetleg orsót is tudsz ilyen hasonló olcsóbb alternatívát mondani? Én mondjuk ezt néztem ki [link] nem tudom, mit gondolsz róla?vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
-
myrra
senior tag
válasz #16741888 #1436 üzenetére
''egy süllőt nem keverek össze egy harcsával''
ez biztos?
már csak 1 nap a süllőtámadásig''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Scream007
őstag
válasz #16741888 #1424 üzenetére
mutass ilyne stonfo gumigyűrűt mert nem vágom mire gondolsz netán egy 2 perces paint rajz jobban segíteni, mert totál nem vágom hogy
horog öblébe beakasztód a gumigyűrűt és oda belehuzod a pellettet?
de nem tartja vissza semmi kicsavarodik nem?
és ez a módszer kibírja a 70-80as dobásokat?BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Kicker
őstag
válasz #16741888 #1402 üzenetére
nem tudom hogy kell képet, nem szoktam feltölteni, de ha érdekel e-mailba vagy icq-n, msnen küldök... ja de előbb fényképezőt is kell vinnem...
ez a hely tényleg match botos hely, itt nagyon kell küzedni az elemekkel ha akasztasz valamit, 1 mp-s kihagyás, és máris ugrott a hal, vagy az úszód, vagy a horgod... és olyan közeli helyen van hogy pont azért nem járnak oda sokan, sőt, szinte senki... mák...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Doviziozo
aktív tag
válasz #16741888 #1377 üzenetére
Ja, hozta ma a srác a botot. Kibontjuk, összerakjuk, nézegetem, már raknám el, mire mondja, hogy a gyűrűket azért megnézni, mert már volt rá példa, hogy nem volt benne betét. Nézni-nézi, erre fentről a 3.-ban nincs betét. Na mondom, ilyen az én szerencsém. Sajnos Nyíregyen sincs belőle, úgyhogy várnom kell, míg mennek Pestre. Remélem lesz a nagykerben.
Rossz látni, hogy mennyire meghalt az a víz, ott felétek. Jó 10 éve nagyon király volt, aztán valóban folyamatosan kevesebb nagyobb hal akadt, de azért mindíg volt egy-egy lapátdévér.Forza Rossoneri!
-
-
Doviziozo
aktív tag
válasz #16741888 #1365 üzenetére
Azt mondta, hogy szerinte várni kell , amíg több embernek nem lesz vele tapasztalata (mármint versenyzőknek). Amúgy a Bream Float-ra azt mondta, hogy nem rossz, de ha finom botot akarok, akkor inkább vegyek egy ''olcsóbb'' Maver Diamondot. (kezdőként természetesen).
Figyu már, ezzel a korummal te tudsz amúgy normálisan horgászni? Úgy értem, nem nagyon lágy a bot?Forza Rossoneri!
-
Doviziozo
aktív tag
válasz #16741888 #1361 üzenetére
Nem tudom, de én Shimano botot nem vennék. Ami jó Shimano bot az 50-60K körül van, és valljuk be az sem ér annyit (szerintem).
Az a baj, hogy itt nálunk finoman szólva sem sok Tica cucc van. Az orsóik azok korrektek azt hallottam, de a botjairól még nem hallottam.
Nehéz döntés ez, bár szerintem se a Mantaray-vel se a Korummal nem fogok majd mellé.Forza Rossoneri!
-
myrra
senior tag
-
Doviziozo
aktív tag
válasz #16741888 #1355 üzenetére
Emiatt a lágyság miatt nem ajánlottták nekem első komolyabb botnak. Azt mondták eltöröm. Bár őszintén nem értem, hogy egy ilyen ''gumi''bot, hogy törhet el.
Scream007- szerintem nem bánnád meg, ha vennél egy jó kis matchbotot. Persze, csak ha szeretsz úszózni.Forza Rossoneri!
-
Doviziozo
aktív tag
válasz #16741888 #1352 üzenetére
Még nem horgásztam vele. Mindenképp megnézem, előtte mind a 2 botot alaposan. Az x21 az tényleg nagyon frankó kaja (a franciák tudnak valamit).
A láda meg 50-60-nál kezdődik sajnos. Nekem is venni kellene, de lehet, hogy valami hazai gyártmányt veszek majd, az ára miatt.Forza Rossoneri!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest