Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Kox
tag
válasz #16741888 #69 üzenetére
De ugye ez nem egy rejtett UP a hirdetésednek??
Egyébként má mennék én is horgászni... De ez a k*b*szott tél csak nem adja meg magát. Meg má amúgy is hiányzik a tavsz, madárcsicsergés, napfény, lányok egyre lengébb öltözete...
[Szerkesztve]OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
mityku
aktív tag
válasz #16741888 #71 üzenetére
Hi PumPi!
Te is pecázol???
Baromi régen pecáztam, ja megvan összel! De semmi komoly, csak apróhalra mentünk spiccbottal!
Majd ha jobb idő lesz elkellene mennem valami fizetős helyre, fenekezni.
Biztos, hogy nem fogok engedélyt váltani lehet vagy 18-20.000 Ftegy felnőtt jegy.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
válasz #16741888 #77 üzenetére
Engedély nélkül nem illik, az igaz!!!!!
Mondjuk engedéllyel egészen 2001-ig pecáztam (versenyekre is mentem), aztán idő hiányában nem is váltottam engedélyt se, meg nem is tudtam menni horgászni. Tavaly mentünk keresztapámmal (stikába) egy kicsi keskeny csatornára [többször] (kb.1,5-2 m széles) pecázni, de arra nem is kell engedély szinte.
Egyébként én Győr környéki vagyok, ezért nekem a szóba jöhető helyek (persze csak engedéllyel) Duna, Rába, Rábca, Marcal, + teljes Szigetköz!!Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
JoHnni
senior tag
válasz #16741888 #83 üzenetére
akkor téged is érdekel a bojlizás, örülök, pont a Fehován vettem bojlis botot meg nyeletőfékest(Spro Royalty Carp 3.90-est meg egy Okuma Interceptort), de én mondjuk csütörtök délelött voltam, mindent meg tudtunk nézni, azért a HIT jobb.
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
B.Kox
tag
válasz #16741888 #121 üzenetére
Hát ja ez a baj. Ha nálunk Csepelen egy kis lágy szellő van akkor, pl a A kisduna Ráckevei részén má szélvihar, fél méteres hullámok. Az iylen nyílt placcokon ilyenkor felejtős...
OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
törölt tag
válasz #16741888 #134 üzenetére
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Botee
tag
válasz #16741888 #144 üzenetére
Jaja!Vannak elég komoly előkezsinórok.Sokan esküsznek ilyenkor a lehelletvékony fonottra is,csak ugye az elég merev,majd eccer kipróbálom.Na ha már nem tudok most horgászni legalább elmegyek futni,mégiscsak levegőn legyek vagy mi.
Amíg a kelkáposztafőzelék meg nem esz engem,addig biza én sem eszem meg őt!
-
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #149 üzenetére
Jó egyeseknek, én meg sietek hogy köv. szombaton még beleessek az ápr. 30-ba, és ne tilalomáthágás legyen belőle.
Én kedvesemmel tegnap voltam kint szolnok mellett egy csatornán, hal nem nagyon volt, de vörösre sülés az igen, lassan itt a jó idő...''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
Botee
tag
válasz #16741888 #152 üzenetére
igen,én is sok rosszat halottam róla,kicsit félve is mentem oda legutóbb,de hálistennek nem volt semmi incidens.Ezt a beszakadás-300ft-ot én ishallottam,de mikor ott voltunk,ilyet nem láttam.A préri viszont nem volt rossz...A farmer tó az hol van?Bár vmi rémlik,lehet h már ott is jártam?!
-
Botee
tag
válasz #16741888 #180 üzenetére
De a Ladányiék betegek Régebben extra heavy feederes távdobást néztem,asszem az ''csak'' 110-120m volt..hogy én soha nem fogok ennyit dobni...De szvsz nem shimano botokat kell nézni,azok kicsikét drágák,nem?Sztem a spro botok is vannak majd' olyan jók...
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #189 üzenetére
És a hitlességében mennyire reális most a sporthorgász? Én akkor ábrándultam még ki amikor a kölykök a döglött 105 kilos harcsájukkal bekerültek az ujságba, és pár honapon át a mahorral vitatkoztak ezen, s nem akarták beismerni hogy tévedtek.
A rejtvényeket be szoktátok üldeni? Van amit mailben is belehet.''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
Botee
tag
-
B.Kox
tag
válasz #16741888 #222 üzenetére
Én az idén még csak 1x voltam pecázni, és akkor is lóf@szt fogtam... Majd mehetnénk együtt pecázni, és akkor maj megmutatod a Feederező tudományodat.
OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
-
Botee
tag
válasz #16741888 #226 üzenetére
Engem is érdekelne a matchbotos horg. csak sajna pénzem nekem sincs most erre de azért remélem meglesz az a feeder,sztem isteni feederezi,a legjobb...csak az a abaj,h kijött a feederem utolsó gyűrűjéből a spicc..lehet meg kéne csináltatnom,ha nem akarom,h szakadjon a zsinóromAmúgy nekem egy kettner heavy feederem van,még kb 5 éve vetem,akkor volt leárazva 15k,ami szvsz elég drága volt,de nem rossz(bár ma már nem venném meg,gyűlölöm a kettnert ).
-
Botee
tag
válasz #16741888 #231 üzenetére
Tudsz esetleg ajánlani boltot,ahol nagy a választék?Fishmania mondjuk?Vagy az drága?Hozzáteszem,én pesti vagyok,ha itt nem tudsz akkor mind1...Majdcsak találokAz a baj,h ahova jártam régebben,azok mind megszűntek,v elköltöztek,hiába...Mostanság meg már szinte csak kiegészítőket veszek,zsinórt,stb. a ''sarki'' horgászboltban,ahol nem sok minden van
[Szerkesztve]Amíg a kelkáposztafőzelék meg nem esz engem,addig biza én sem eszem meg őt!
-
Botee
tag
válasz #16741888 #233 üzenetére
Létezik még nyugati horgászbolt???????Hú,azt hittem az már megszűnt..ezek szerint csak elköltözöttjeee !A milo boltra én is gondoltam,bár még nem jártam ott.Te melyik márkát ajánlod?itt is húz a szívem/pénztárcám/eszem nemtom mim a spro felé...
ja de most h újra olvasom..garay utca..akkor te nem a keleti horgászboltra gondolsz?sztem deeeee....
[Szerkesztve]Amíg a kelkáposztafőzelék meg nem esz engem,addig biza én sem eszem meg őt!
-
Botee
tag
válasz #16741888 #235 üzenetére
igazad van,köszi,benézek majd...csak most nincs zsém áááá,395ft a Sporthorgász?2002 decemberében mikor utoljára hozta az újságos még csak 295 voltBár nem is az a gáz,h 400 ft,hanem h ebben az országban örülhetünk,hogy 2,5 év alatt ''csak'' kb35%-ot ment fel az ára...mind1,viszont tényleg sok és jó..csak ne lenne ennyi reklám benne
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #245 üzenetére
Ez is 16-os és 3,8 kilo van ráírva. Tubertini a gyártoja ha jol emlékezem.
Ez uszosra lett feldobva, most raktam össze a két könnyebb uszos botomat, két 3 méteres silstar bot 3gcs-s silstar orsóval, 16-os zsinorral, picike nemtudom mekkora horoggal, és 1,2 grammos uszokkal, remélem beválik.
Sajnos szolnokon hagytam a kedvenc fenekezőcuccomat ami kifejezetten a csatira lett kifejlesztve, mert ott a zagyvár szeretném tesztelnia hétvégén, csak ne áradna.''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
Scream007
őstag
válasz #16741888 #263 üzenetére
mennyit adnál érte???
(az alsó verzió)
egyenlőre ez van, de ha érdekel délután csinálhatok róla képet.
u.i:
ha tudsz olaszul találtam róla ennyit:
''Canna Maver Thor 50 e 75
Canna da Feeder in tre pezzi con innesti a cappuccio, fornita di due cime a baionetta di differente casting. Realizzate con la tecnologia del carbonio ad alto modulo e resine di nuova generazione le Thor costituiscono una vera evoluzione nella canna da Feeder in quanto si è migliorata l'azione progressiva in fase di lancio e si è arrivati ad una incredibile bilanciatura della canna che permette di portare a guadino pesci di pezzatura notevole. Molto curate le finiture e particolarmente accattivante la serigrafia. Per info www.maver.net ''
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
törölt tag
-
-
Scream007
őstag
válasz #16741888 #290 üzenetére
gondolkodtam be e írjam mert kb ilyen reakcióra számítottam.
régen én is a dunára jártam és már 2 tenyeres jásznak örültem, de ennek vége.
én halat akarok fogni méghozzá nagyot(kilo feletti) és sokat.
és enm akarok várni rá 456664 órát.
tudom nem ez a horgászat igazi élménye dehát mit csináljak nekem nincs kedvem a dunán ''gumit'' meg szárnyasbetétet fogni.
amugy ha lenne valami jó keszeges hely akkor szívesen uszozok, de ezt csak néha.(pl:régen velencei tó, avgy pár éve szabadi sóstó)(napi 6-8 kilo egyébbb hal folymatos kapás 1-2 ponty max azok is csak 1.5-2esek de jol elvagy velük)
de pl ha egész nap csak 1 pontyot fogok de az pl 3.5es nyurga és 16os uszoval fogom, akkor az többet ér ezeknél.(főleg ha beleveszem hogy bejött amit számítgattam tehát ezt aze tetőt dobom ide azért mert itt a törés, szeritnem ide fog jönni a hal, és ha ez bejön az olyan jó érzés nem?)
amugy aponytozos fenekezésbe is van feeling, amikor ugroka bot után szinte már majdnem a vízbe(vagy talán néha bele is......).
monyuk én már inkább kinyitom a damoknak a fékjét -10re és akkor gyakorlatilag nyeletős.
oylan jó érzés amikor más majd hanyat esik hogy utolérje a botrját, én meg csak felpattanok, dobra ráfogok pifff, és szép akasztás, nem ebszélve arról nem önakasztással akad meg és nem fog leakadni az utolsó 5 méteren.
ja és persze így többet fogok mint 3 botos felvágós bojlis csípogos kapásjelzős stréberek(ez dupla öröm)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz #16741888 #292 üzenetére
no problem.
én már csak nevetek ilyeneken
öszintén én azé hagytam abba a dunát, mert jó persze vannak tiszta részek még pesten is akármennyire hihetetlen, de van 1-2 rész, kicsit kieső helyeken.(pont ezért tisztább mert a madár se jár oda)
de én dunán soha nem fogtam nagy halat, pedig vagy 2-3 évig járogattam nagyapáámmal ki, jó persze lehet benne van én sem voltam akkor még nagy pecűs, de akkor is szar volt látni hogy a többiek zsinorba fogdossák a 2-3as márnákat meg 1--2es paducokat jászokat (persze hogy az én etetésemen amit elvitt a 3423km/horóval haladó víz).
mindenki azt mondta aki kimegy tuti fog márnát én nekem soha nem sikerült 2x sikerülhetetvolna......de akkor is leakadt
talán a legnagyobb a dunán 1 kilos paduc volt annyi.
ezért is hagytam ott mert nem nagyon fogtam semmit.
1x volt 1 nagy élmény foghattam volna vagy egy 4-5kilos kecsegét, de a tetves belefeküdt a sodrásba, aztán meg 1 akadóba.
u.i:mi is a mobyra járunk inkább nem a prérire, szerintem a moby annyira nem műtó.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest