Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
MornKapitány
üzenetére
Szerencse/türelem függő, de 90-130k körül össze lehet hozni egy használt Gaggia Classic/Baby (esetleg PID-elve) + Mazzer szetet.
-
MornKapitány
tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni. Milyen eszpresszó főző szett (daráló - kávéfőző) lenne ajánlott? Jelenleg 50-150E Ft között tudnék rá költeni. Nézegettem új és használtakat, bár ahogyan láttam előbbiért mélyen a tárcámba kéne nyúlni, utóbbinál pedig fluktuál a választék.
A fórum olvasgatása közben elég heterogén benyomás alakult ki bennem, szóval az alapján nem sikerült értelmes véleményt formálnom. Esetleg most.
Nem zárkózom el a használt vásárlásától sem, sőt, nekem jó tapasztalataim szoktak lenni a régebbi darabokkal.Kezdő vagyok még a komolyabb kávéfőzésben, habár gyengém a jól elkészített presszó vagy ristretto. Olyan készülékek érdekelnének, amivel már elfogadható minőségben otthon is el tudom készíteni a kávémat, és kielégíti az ízlelésemet
.Mi a fontosabb, hogy jobb minőségű legyen? Daráló vagy főző (gondolom mindkettő fontos)? Viszont azt is tudom, hogy ebből a keretből nem fogok világokat megváltani.
Köszönöm előre is!
-
Bakóimi
csendes tag
Vettem én is mindháromból,majd reggel kiderül...ma már sok kávét ittam.
Ha meg nem jó,majd megisszák a vendégek...:-D. -
dugesz77
őstag
Tettem ma egy próbát a Lidl-ben árult Etióp Sidamoval, egészen finom. Kellemesen gyümölcsös,érdekesen édeskés. Kíváncsi lettem , meg kéne kóstolni a Kenyait és az Ugandait is.
-
mester6
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Itt már minden le lett Mazzerolva!
-
tariattila
veterán
a 'kávégépbolt' még a topikot is kinyírta?

-
cekkk
veterán
válasz
fragola.6035
üzenetére
Innen nem kaptam számlát...
-
siti
őstag
-
vendingo
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
A SanRemo daralóra csak 40 ezer hasznot tett.

-
Ábi
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Egyes vállalkozások úgy gondolják, hogy az normális, ha a másik elől elhalásszák a portékát, rátelefonálgatnak, hogy a saját bóóóótja, köre életben maradjon. Pedig csak az üzletpolitikába kéne gerincet vinni és a vevők is nagyobb bizalommal fordulnának oda, plusz az elvtelen módszer nélkül lenne korrekt bevétele és visszatérő vevők.
A kávéipar is nagy maffia, ahol a korrekt kicsik csak hosszútávon tudnak minimális nyereséget realizálni. -
hunspikey
őstag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Bocs én nem ismerem ezeket a bunkókat - le lehet írni, vagy hogy kell elkerülni - épp őrlőt vennék, nehogy tőlük vegyem csak azért...
Köszi!
Valaki tud esetleg bármit a Quamar M80E-ről - jó cucc? Nekem nagyon tetszik és erősen gondolkodom rajta, mivel nagyobb kés dolgozik benne mint a Mazzerben és még jobban is néz ki - plusz erősebb a motorja - illetve van darált adag számláló, plusz három adag program is. Szimpi. És gyönyörű -

-
vendingo
veterán
válasz
simi.esp.28
üzenetére
100 ezerért már el is adta.

-
Ábi
tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Ezekkel az alföldiekkel csak a baj van...

-
vendingo
veterán
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Remélem egyik fórumos se vesz tőlük cuccot. Mondjuk az eladó volt a legnagyobb kópé.
-
Toobee
veterán
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Többször bizonyították már a "korrektségüket".
-
WiZARD
veterán
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
"Az is érdekes kérdés, hogy a sötét vajon mi volt, mert ők azt mondták hogy kizárólag 100% arabica, Workshop kávét használnak" - nem lehet, h félreértettétek egymást? te kérdezted annak tudatában, h mi volt ez, h a világosra irányult a kérdés? (holott a sötétebből ittál, ez egész biztos...)
igen, ez így lehet, csak ennek ellent mond, hogy facebookon már azt állítja, hogy sötétet kértem

Na mind1, felesleges ragozni.
-
lagoon79
tag
válasz
WiZARD
üzenetére
háááát, én nem ismerek onnan senkit, de ez nem reklamáció, hanem tényleg bunkóság. velem is előfordult, h visszavittem az 500 forintos eszpresszót és addig nem jöttem el a pulttól, amíg a "barista" nem csinált egy elfogadható kávét. de mindezt lehet normálisan mondani/kérni és ha akkor is "szart" kapsz vagy esetleg nem megfelelő stílusban válaszolnak, na akkor jöjjön egy ilyen beírás.
-
WiZARD
veterán
Sose voltam az a fajta, aki ilyenkor mindenféle hibajavítást vár. Leírtam a véleményem, máskor megyek máshova, ahol elsőre jót kapok. Ennyi.
Stílusom nem akarom védeni, szar napom volt, amit sikerült mégjobban elrontaniuk, indulatos voltam, így írtam, vállalom. Ezekkel a válaszokkal viszont ők is lesüllyedtek erre a szintre.
(perrel fenyegetőzés, meg azt hazudja(sorry, de ebben nem tudok finomabban fogalmazni) hogy én kértem a sötétebbet, stb) -
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
WiZARD
üzenetére
lehet, nem figyelt a barista, megesik... de legjobb tudomásom szerint danesi gold, ami 100%A, (mint ahogy írta előttem más is! sötétnek ezt se mondanám, de 'olaszos'...) a viágosabb, az meg újhullámos cucc, az workshop... ha bennvan, 15ember, nem biztos, h van lehetősége/ideje, nézegetni a csészéket... "Az is érdekes kérdés, hogy a sötét vajon mi volt, mert ők azt mondták hogy kizárólag 100% arabica, Workshop kávét használnak" - nem lehet, h félreértettétek egymást? te kérdezted annak tudatában, h mi volt ez, h a világosra irányult a kérdés? (holott a sötétebből ittál, ez egész biztos...) a perrel fenyegetőzés valóban minősíthetetlen, azt én se tartom normálisnak! "Simán ráhazudják a robusztás szarra, hogy 100% arabika." itt sztem ez a mondat volt problémás, mert tényleg nincs benne R. (az most egy külön, másik kérdés, h hamár annyira szakmai, meg olaszos, meg mittomén, akkor mér annyira "szakszerűtlen" 10-20-30%R? jaa, h ez nem fér össze a fenszi 100%A marketing-fossal...)
valóban ott kellett vna jelezd (sztem is), h vmi nem stimmel, sz@r úszik a húslevesebe; avagy omnia került a gépezetbe...
(írom mindezeket úgy, h nem érdekel az különösebben az újhullám, ilyen helyeken mindig inkább vmi latte-artosat iszom. tehát, nem, nem kedvenc helyem MLM, de meg kell hagyni, rengeteg profi latte-artot láttam kimenni, és volt ami nem sikerült tökéletesen, a csávó szó nélkül félrerakta, és igennaggyongyorsan csinálta a következőt, ami már sokkal szebb lett!)
-
bl4ze
veterán
válasz
WiZARD
üzenetére
Köszi.
Elolvastam.A reklamáció egy dolog, de a stílus amiben megtetted szerintem (is) nagyon alpári,sőt bunkó.
Nem csoda,hogy erre így reagáltak. (ismerem a tulajt is jól, és Nikit is a baristát aki szintén válaszolt)Ha nem volt jó a kávé, tényleg ilyen "szar" volt ott miért nem szóltál ?
Nem akarom védeni Őket, de tényleg igen korrekt banda és bizonyosan kaptál volna még 1-2 kávét kóstolni véleményezni..... -
WiZARD
veterán
itt
Most már szerintük én kértem sötét pörkölésből a kávét, ezzel már nem látom értelmét, hogy vitába szálljak...
(gondolom olyan nyugaton elterjedt, és használt felfogásról, miszerint a vevőnek mindig igaza van, még sose hallottak)(soha életemben nem kértem sötétből sehol, párom is hallotta hogy világosból kértem)
Az is érdekes kérdés, hogy a sötét vajon mi volt, mert ők azt mondták hogy kizárólag 100% arabica, Workshop kávét használnak, amikor nem ízlett, és rákérdeztünk, hogy miből van ez.
Ha egy baristának nem elég jel, hogy otthagyom szinte az egészet, akkor szerintem már felesleges tovább feszegetni a helyszínen vele a témát, hogy jó-e a kávé.
(itt pedig egyesek szerint Danesi-t is használnak)Mind1, túlzottan nem izgat a kérdés, marad elég jó kávézó, és szerencsére otthon is olyat tudok főzni ami ízlik. Csak ez a perrel fenyegetőzés eléggé meglepett, nem ezt vártam, még ha indulatosan is fogalmaztam.
-
WiZARD
veterán
Ezt a robuszta dolgot lehet, hogy benéztem, ha ennyire mondjátok, hogy MLM-ben nincs. Bár ilyen ízeket és szagot eddig csak robusztás blendekből éreztem.
Az is lehet hogy szimplán csak a szarrá égetett kávét azonosítottam a robusztával eddig. Mindenesetre hogy nem világos pörkölésű, gyümölcsös cuccot kaptam, hanem egy számomra ihatatlan fekete löttyöt, ami kb olyan szintű/ízű volt mint bármelyik sarki szar presszóban, az biztos.(Mindenesetre a kedves ?tulaj? facebookon a vevőkhöz való, igazi balkáni magyar hozzáállása jeleként konkrétan perrel fenyegetett a véleményem miatt.)
-
Toobee
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Olvasd vissza, amit FB-on beszéltünk, még mindig azokat a gépeket ajánlom

-
Mr.Csizmás
titán
eddig tartott a kapszulás pályafutásom. tényleg más íze. van. akit érdekel, egy szentistvánért viheti

-
pelikan69
tag
válasz
WiZARD
üzenetére
A My Little Melbourne nincsen robuszta, és szerintem sose volt. Pénteken voltam az új kávézójukban a Graphisoft parkban. Van egy olasz kávéjuk: Danesi Gold, valamint egy angol: Workshop - Cult of Done Espresso. Úgy tudom, hogy mindkét kávézóban ezeket tartják. Én természetesen a Workshop kávét kóstoltam eszpresszóként. Egy könnyed gyümölcsös eszpresszót kaptam tökéletesen elkészítve. Én elégedetten távoztam.
-
And06
aktív tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
a costában talán egy capput meg tudok inni, ha nincs más (a felét a kicsinek
), a másik 2 messziről kerülendő. -
bbuffy
senior tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Egyenes út a diabeteshez, mindhárom. A többi izlés dolga. A jó kv nem ott van.
-
ronin s8
senior tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Ezek nagyon népszerű helyek. De a helyről és a milliőről szólnak, nem a kávéról. Azt inkább ne feszegessük...

-
Agostino
addikt
válasz
zsof Nokia
üzenetére
messziről kerülni?
-
zsof Nokia
aktív tag
Mi a véleményetek a McCafé, és Starsbucksról ? és a Costáról?
-
bbuffy
senior tag
Az MLM ben nincs robuszta. Viszont tényleg esett a szinvonal sajnos. TP 1 a good place

-
ronin s8
senior tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Paljoc Kenya AA.
Holnaptól a Toobee-tól kapott Guatemalát...
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
WiZARD
üzenetére
elivleg (ha nem módosítottak azóta), akkor mindig 2féle kávéjuk, van, egy 100%A olasz danesi, képviselve hullám-mentességet
plusz vmi hullámosított cucc (ez folyamatosan változik, h micsoda, melyik pörkölőtől, de ebben sem hiszem, h R lenne...
) amúgy a créma sokmindentől függ: fajtánként, pörkölési profilonként, hőmérséklet, nyomás, lefolyás sebessége... csillagok állása... 
szóval (megint) túl hamar mondasz ítéletet...
vigyázz, nehogyazlegyen, h nem iszol több kv-t! sajnálnám!

-
vendingo
veterán
válasz
fragola.6035
üzenetére
Sajnos nem, mert feltételezhetően valamelyik kedves fórumtárs fölém licitált.
Az eladóval megbeszéltem, hogy kell a daráló mindenképpen, megbeszéltük a szállítást is, de másnap közölte velem, hogy eladta másnak. Gondolom mert valaki ráígért a kikiáltott árra amennyiért elszerettem volna hozni. -
WiZARD
veterán
Most voltam a My Little Melbourne-ben, hát ilyen szar kávét nem tudom mikor ittam utoljára.
Duplát kértem a világosabb pörkölésűből.
De amit kaptam... Amikor kész lett, akkor kb több volt a crema, mint a kávé, már itt gyanús volt, hogy valami robusztás szörnyűség. Aztán megéreztem a szagát, és belekóstoltam, bár ne tettem volna.
Ha ebbe nem volt robuszta, akkor ne igyak több kávét.Rákérdeztünk, erre pofátlanul hazudta a csaj, hogy náluk nincs robuszta, és 100% arabica.
Hát persze.Ide se megyek többet, és senkinek nem ajánlom ezt a helyet.
-
Paqito
senior tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Nagyon komoly!
Én az enyémet a Nimfas Korporations-től rendeltem. Jó cuccok nagyon 
-
vendingo
veterán
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Ilyenem van: [link]
Ebben szoktam fesztiválozni
-
3418
csendes tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Saját pörköléds Sandalj Vivaldi
-
Ábi
tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Saját pöri: Ethiop Sidamo, El Salvador, Columbia Supremo.
Friss gyümölcskosár.
-
Paqito
senior tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Most éppen Lucaffe Mr. Exclusive-ot
-
vendingo
veterán
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Saját pöri, Guatemala microlot, csak nem tudom, pontosan melyik, talán Huehuetenango.
-
Toobee
veterán
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Saját pörkölésű Guatemala Pacamara-t.
-
zsof Nokia
aktív tag
Ki milyen kávét iszik?
-
siti
őstag
egy perc néma csenddel adózzunk, valaki spár gazdaságos kávét hozott az irodai gépbe. egy kilót. év végéig kitart. bár mentségére legyen szólva, legalább ráírták hogy 100% robusta, ezt olcsóbb kávéknál eltitkolják, pedig attól még lehet iható.
-
hanolfe
tag
Egy nagyon hasznos leírás azoknak akik szeretnék egy kicsit jobban megismerni a PID szabályozás lelki világát.
-
zolnagy
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Ezzel a PID szabályozásába lehet belenyúlni, de ehhez nem értek. Nem túl egyszerű, ezt tanulni kell: [link], de a lényeg, hogy szabályoz, tehát a bojler hőmérsékletét minél pontosabban a beállított hőmérséklethez akarja közelíteni. A visszacsatolást a hőszenzortól kapja.
Ezeket állítja be az AT (van egy gyári alap beállítás is), de ezek gépenként és PID-enként változnak, hogy mi a jó érték. Alapvetően az AT nagyjából hozza az optimális beállítást. Persze mást fog hozni, ha a tanulás alatt eltérő a mért gép helyzete. Pl, más lesz, ha fel van fűtve és csak szinten tart, vagy ha hideg gépről indítod, vagy ha közben csapolsz.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Köszi az összefoglalót, világosabb lett a dolog.
Remélem sikerül mutyinak összehozni a PID-elést a Twinen és talán majd ő is tud segíteni a bekötésben/rendelésben.A legszimpatikusabb egy ilyen gépházba épített verzió lenne.
Pár HSZ-el visszább volt szó PID értékekről, azok mik? Azokat az értékeket tanulja meg a PID az autotuning során?
-
zolnagy
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Hát van pár móricka ábra a neten...
Ha érted a lényegét, akkor Te magad is meg tudod csinálni.Lényegében a gyárilag beépített termosztátot váltod le 3 alkatrészre: a PID vezérlőre, az SSR relére és a hőszenzorra. A termosztát két csatlakozója zár, ha a hőmérséklet eléri az alsó határt és megszakad, ha eléri a felső határt. Erre a két csatlakozóra van rákötve a fűtőszálak áramköre, tehát ha megszakad, akkor nem fűt a fűtőszál.
Ezt a két vezetéket kell az SSR váltóáramos végére kötni. Az SSR ezen két csatlakozója alapból meg van szakítva. Csak akkor lesz összekötve, ha az egyenfeszültséges bemenete kis feszültségű jelet kap.
Ezt a jelet az PID vezérlő adja neki, mégpedig az alapján, ahogy kiértékeli a beállított és a tényleges hőmérsékletet (ebbe most ne menjünk bele, hogyan, én sem tudom, van akinek ez a szakmája az biztos el tud ebben mélyedni) Tehát a PIDre rá kell kötni a hőszenzort, hogy tudja a pillanatnyi hőmérsékletet, rá kell kötni az SSR egyenfeszültséges csatlakozójára, és persze áramot is kell neki adni. Ez utóbbit célszerű úgy megcsinálni, hogy a főkapcsoló kapcsolásával kapjon csak.
A brasiliánál a főkapcsoló a fázist és a 0-t is egyszerre szakítja meg, ezért mindkettőt onnan lehet elágaztatni a pidnek.
Gaggianál pl. csak ez egyik felét szakítja meg, a másikat az tápkábel csatlakozójától kell hozni.Ha ezeket átgondoltad, akkor már "csak" szét kell szedned és megtervezned, hogy mit hova kötsz, helyezel el (ez már nem bonyolult, csak időigényes)
-
mester6
tag
Nekem Rancilio Silvia V4 kávéfőzőm van. A korábbi Silviáknak egy M4-es csavarral leszorítható kengyel tartotta a termosztátot, de most a kengyel csavarjának menete M3-as lett. A kengyel csavarjának helyére kellet volna becsavarni a Pt 100-at.
Az Auber Pt100 hőérzékelő [link] Az ára 25 USD + 12 USD-volt a postaköltség. Ha komolyan érdekel valakit, csak az árát kérem amennyiért vettem, postaköltség nélkül. -
zolnagy
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
A megfúrással nem fúrsz a bojler belsejébe, csak menetfúróval felfúrod M6-ra.
Én győri vagyok, az nem tudom neked mennyire pálya, de amúgy nekem sincs túl sok szabadidőm sajna (multinál dolgozom + 2 gyerkőc van itthon, akik most kezdték a sulit...), de persze szívesen segítek így távból.
Nem olyan bonyolult a Gaggia pidelése.Amúgy nekem ez a 3. pid, amit beépítek, nem vagyok olyan szaki, mint fragola vagy Sid (nekem is ők segítettek sokat anno a tanácsokal + még mások a fórumból)
Pl. a GC-nél a pid elhelyezést gregg71 topiktárstól "loptam"
[link] -
zolnagy
őstag
Nem csak a drága M4-es menetű érzékelő van, ha nem akarsz fúrni.
Használhatsz pl. [ilyen] 3mm átmérőjű hengeres PT100-t is a menetbe (pont jó csak be kell ragasztani pl. [így].A Rex állítólag kezeli a PT100-t, de amikor én szereltem vele a GB-t, akkor még olyan infóm volt, hogy nem, ezért a fenti módszert a GC-nél Sestos Piddel alkalmaztam.
Az említett N2006P pid is kezeli a PT100-t, én is ilyet tettem a Brasiliába.
Ezen kívül ha van esztergályos ismerősöd, akkor tud csinálni M4-M6 közbetétet, de ezzel rugalmatlanabb lesz a rendszer (ha jól emlékszem paljocnak volt ezzel tapasztalata).
Aztán lehet venni K hőelemet, ami egy alátétben végződik, tehát egy sima M4 csavarral lehet oda rögzíteni. Ez se túl drága, de jobb a PT100, mert gyorsabban reagál. -
zoknee
csendes tag
válasz
zoknee
üzenetére
Sziasztok!
Akinek van nem használt PIDje az tudna nekem kölcsönözni egy hétvégére egy olyan PID-et, amire lehet Pt100-at kötni, és SSR kimenete van? (Én Pesti, azon belül Cinkotai vagyok) Szeretném kipróbálni, mit lehet kihozni autotune-al, hogy tudjam mennyire kell a saját PID-et feljavítanom. (Autotune funkciót még nem implementáltam bele)
Arra vagyok kíváncsi, mennyire pontosan tartja a beállított hőmérsékletet, csapolás alatt mennyire esik be, illetve ha bekapcsolom a gőzölést akkor meddig tolja fel a hőmérsékletet a gyári termosztát. (Nekem jelenleg kicsi a méréshatárom, 120°C-ig mér egyenlőre a cucc, de ezt növelni akarom legalább 14°C-ig a végleges verzióban) -
simi.esp.28
csendes tag
A fúrás nem a választott szabályozótól függ, hanem a használt hőmérséklet érzékelő méretétől.
A Gaggiához M4-es méretű hőérzékelőt kell keresned, de ez drágább szokott lenni, jobban megéri felfúrni a bojlert M6-r, nem kell félni tőle.A hőmérséklet érzékelőkről:
A K típusú hőelemnek hőmérséklet változására változik a feszültség kibocsájtása.
A Pt100 viszont egy rezisztencia alapú, aminek az ellenállása változik, hőmérséklet változásra.K - Thermocouple
PT100 - RTD -
mutyi
senior tag
19095-re valaki?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ugyanazt, amit a Rolls Royce 80M-ért, a Ferrari 70M-ért, C.Ronaldo vagy Messi sokmillióért, és így tovább.
[link] -
siti
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
szerinted mit
szívnakisznak Jamaicában? -
zolnagy
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ja, akkor értem. Itt fent igaz, hogy sokat esik, de nagyon gyorsan visszaáll. A kávé jó vele, én elégedett vagyok

A szűkítő egyébként jelentene annyit, hogy nem hirtelen zúdul be a víz, vagy miért jó azt beépíteni?
-
Hoek
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
-
bl4ze
veterán
-
jolti
senior tag
Erre valaki?
[itt egy videó is]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem zárkózom el a használt vásárlásától sem, sőt, nekem jó tapasztalataim szoktak lenni a régebbi darabokkal.