Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fragola.6035
aktív tag
https://caffe35.webnode.hu/
-
HÁZIGAZDA
válasz tariattila #18493 üzenetére
wow. na ez igazi csemege, gratula!
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
ronin s8
senior tag
válasz tariattila #18491 üzenetére
Nahát! Ez igazán szép!
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
vendingo
veterán
Grat.
Ez a korzós gép?
Kedvet is kaptam tőle egy kis pavonizáshozCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
RBJ
addikt
Hátsó képre azt hittem először, hogy kenyérpirító.
De mi a rossebb ilyen nehéz benne? Ez se konyhai kisgép. Az biztos, lopásbiztos.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
uraim, mi a normalis vizhozam (ml\p) 1GC eseteben? tegnaptol mintha sokkal gyerebb lenne a pumpanyomas es igy a vizhozam is... (termeszetesen ures, kv nelkuli karral kerdem... lehet a gyantapatron osszeallt (?!? wtf ?) es az gyilkolta a pumpat??? expolygonos gyantapatron, hetediken tettem be, meg a patronban levo gyari gyanta volt benne. (szembe allva a geppel) a bal oldali szivocsore!)
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz gregg71 #18492 üzenetére
köszi!
többi kép ma délután kb... ezt is mobilról bohóckodtam be nagynehezen... mivel gépbiznisz után egyből irány meló...
PH nem nagyon akarta... erre leszerkesztettem kisebb méretűre a képet de mobilról így se akarta előadni a beilleszt funkciót (vagy csak a 32kbps-re lekorlátozott netem volt a tényező )
mind1 ...összejöttkipróbálni nem volt esély se, zuhogó esőben, sötétben tudtam csak megnézni egy autó hátsó ülésén.... az eladó szerint működik, készített vele kávét is (erre mérget nem vennék)
külsőre meglepően szép, korához képest szerintem patina is alig alig....
kocsiba ketten raktuk be... otthon megszültem mire bekerült
azt hittem a LSM 85 után bármit elcipelek.... tévedtem
szerintem 60 kiló tuti megvanno még egy mobilos kisérlet:
[ Szerkesztve ]
-
gregg71
csendes tag
válasz tariattila #18491 üzenetére
De baró, gratulálok! A többi kép? Milyen állapotban van? Jó az időzítés, ja.
-
tariattila
veterán
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #18484 üzenetére
sajna nem látok szimpla szűrőt a képen... az pedig az alap Pavoni esetében!
mind1
ennyiért jó lesz így ismás:
Október 23...
mekkora esély volt arra, hogy pont ma jussak hozzá egy 1956-os Faema géphez?
megtörtént. . .[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
Gratulálok!
Sok jó kávét hozzá!!! -
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
vendingo
veterán
Keress nyugodtan. Én már gyümisekkel feszegetem a határait :-)
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
néé, mittaláltam: [link]
új konyhalakó!
állítólag ez az egyik legjobb konstrukciójú Pavoni! (aszongyák a tőlem okosabbak...) az öntvény talp és a közvetlen -nem csavaros- fejrögzítés végett, többek között... vendingo, és SiD, lali.hu, hanolfe, tariattila foglak Titeket még boldogítani okos kérdéseimmel! köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A fogó meg van hajlítva és így pont a fogó kéz újai vonalába esik a pontos fogása.
Vettem a családnak is, aki idáig nem volt egy nagy csészemániás az is "sikítva vetette rá magát a szupi csészére"!
Nem mondom, hogy beleestem, de nagyon tetszik nekem is... Egy itt van a laptop mellett - az pendrájvok vannak benne.Ára, most kapaszkodjatok meg!
Ha az gyártó nemzetközi oldalán vennétek akkor adó nélkül 30 ejró! Nem, nem vicc! Tényleg ennyi. Ezért sem vettem eddig...De! A magyar képviseletnél a Budafoki út 187-189ben ez csak 1300 plusz áfa! Igen, tényleg annyi.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
adpeter
tag
-
nagyúr
-
jolti
senior tag
Mit találtam! Vagy csak én voltam idáig elmaradva a technológiával...
[Podos kotyogó!]Egy másikéban ezt a leírást találtam:
"Elektromos kávéfőző, a megszokott magyar villamoshálózatra csatlakoztatható. Nincs szükséged hozzá főzőlapra vagy tűzhelyre, ugyanis a kotyogós kávéfőzőt egy talpra helyezve elkészíti a kávét. Az alsó részén egy időzítő kapcsolóval van ellátva. A kávét a lefőzéstől számítva akár 20 percen keresztül melegen tartja!"[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Visszatértem!
Gyerekek! Sok időmben és seggelésbe telt ( és három kávémba - az ÚJ csészémből!!!), hogy a felgyülemlett több mint 3200 hozzászólást egyenként átolvassam ma - unalmamba.
Ez a moderálási hacacárét nem értettem szeptemberben, meg októberben hajtömeggel, de nem fontos.
A lényeg:
Megbékéltem a dolgokkal és szívembe szeretet és béke költözött!
A konyhába meg egy Bialetti Brikka2.És most jól érzem magam!
Gaggia félretéve egy időre. Másra kell a pénz. (internet adóra. )
Elképesztően élvezem, jó kis gép!
Unalmamban a kőmozsarat is használom, napi edzésnek és "daralásnak" pont jó vele a szemes a Brikkához.
Jó kis kézi munka a kőmozsárban törni a szemeket - megdolgozok a kávéért mindig.Megjegyzem, nagyon tetszik az a olasz tekerős manuális daráló, amit vagy ezer hozzászólással ezelőtt vetettetek fel. Azért az a 175 ejro nem kicsi!
És közben lett egy szerelmem is.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
minas
aktív tag
Csak olvasója voltam eddig a kávé topicnak, most írok is bele
Lehet, hogy megválnék jó állapotú Saeco Aroma Inox gépemtől. Esetleg cserélném értékegyeztetéssel szintén jó állapotú SGL Podstar, Prima Bar, Euromatik Joy, vagy hasonló podos gépre. Részletek privátban, ha valakit érdekel. Én elsősorban inkább filterezek, de nem baj, ha van itthon egy gyors megoldás vendégeknek. -
vendingo
veterán
Akkor teljesen mindegy milyen főzőt veszel, mert ha bolti darált kávé kerül bele mindegy milyen a gép. 1 millás gépen is szinte ugyan olyan lesz, mint a 20 ezresen.
Vegyél egy automatát, aztán ha szerencsétek van akkor sokáig fog működni, ha nem, akkor gyakran lesz szervizelve.
Brikkán nem gondolkodtál?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
zolnagy
őstag
És milyen eszközzel készítek a kávét jelenleg?
Milyen jellegű kávét szeretnek?
Hajlandóak-e pepecselni a kávéval, vagy gombnyomásra azonnal kell a kávé?50e Ft kevés arra, hogy az általad megadott összes eddigi kritérium teljesüljön, azaz legyen új gép, de ne legyen drága egy adag kávé, azaz kapszula, e.s.e.-pod kizárva.
Lehet alap kategóriás gépet újonnan 50e alatt kapni, de daráló nélkül nincs értelme megvenni. -
ToBeY
nagyúr
válasz vendingo #18455 üzenetére
A kapszulással az a probléma,hogy drága fenntartása (kapszulák bele) és ezt nem akarom rájuk terhelni.
Főleg úgy csak expressot isznak napi 4-6 kb. így nem érdekes a mindenféle ízben kapható kapszula.
Ráadásul csak a frissen lefőzött kávét isszák a melegítettet vagy a nescaffe-t nem szeretik.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Megoldódott a gyenge gőz probléma. Babámnak csináltam kapucsit, mikor gőzöltem kicsit berágtam idegileg kinyitottam idegből teljesen a gőzkart szorulásig de igazából, utána vissza alaphelyzetbe és lőn állat mód jön a gőz kis nyitással is.
Létezne, hogy valami elállítódás volt? Mindig csak kis nyitással gőzöltem.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
jolti
senior tag
válasz -HajTömeg- #18461 üzenetére
Ok. Én csak beraktam.
Bár nem hiszen, hogy ezen a két dolgon kívül bármi is tönkre mehet benn. Ezzel meg egy ideig nem lesz gond szerintem, mert most lett cserélve, azt írja.
Az új árát én is sokkalom, lehet nagyít egy kicsit.
Annyiért veszel egy minirezsó+új mukkát. -
fragola.6035
aktív tag
Én sem vennék kapszulás, podos gépet, nem hiszek a hónapokkal előredarált 5,5 gramm söpredékben.
A felújított automata szerintem jó választás lenne.
Ezt a helyet ajánlom, ismerem az embert, nagyon korrekt és olcsón szervizel. Van mindig nagy választéka, hívd fel.https://caffe35.webnode.hu/
-
-HajTömeg-
őstag
,de a kapcsoló csere elgondolkodtat,mikori gép ez?
Nemhiszem,hogy újonan 30ezer lenne,szerintem inkább keresek neten újat.Más: Nemrég az egyik hotelben a bödönkávé mellé kikértem egy presszót és csodákcsodája,mikor a tárcámból felnéztem azt láttam,hogy szépen lassan folyik le a kv.
Na mondom,még a végén jó kávét kapok...
Erre mikor megállt az automata csapolás a kislány odament, látta,hogy kb félig van a csésze és rányomott mégegyszer
Sőt, mivel az egyik csészébe több folyt, a végén rutinosan ki is kapta és odatette a másikat,hogy az a csésze is szépen csordultig legyen
Ó mondom köszönöm, már jól indul a reggelem.soldier2 Bevallom hajnalban, mikor látni alig látok,nincs annál jobb,minthogy az 1perc alatt tüzelésre kész gépbe csak beleteszem a kapszulát és fél perc múlva kész a kv. Ráadásul szerintem elfogadható ízű.
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
soldier2
őstag
válasz -HajTömeg- #18458 üzenetére
Az érzés ismerős. Bár mióta 650ft-ért vettem időzítőt, és bemelegített gép vár reggel azóta már nem annyira vészes a rászánt idő. Nem hiszem, hogy több mint 5 percnél többet veszítek vele a brikkához képest. Sőt, lehet, hogy gyorsabb is. A kapazulással viszont tuti nem versenyezhet időben. Igy 10 percel korábban kelek, és inkább otthon kávézok, mint a munkában igyam a Tchibo kapszulást. Jó az is persze, de az újdonság ereje még túl erőssen húz az otthoni gép felé.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
jolti
senior tag
válasz -HajTömeg- #18458 üzenetére
-
-HajTömeg-
őstag
válasz soldier2 #18457 üzenetére
Hát a kapszulás az nem occó,az biztos,de szerintem pontosan azért nem lehet kiszámítani a különbséget.
Egy karossal viszonylag sokszor mellé lehet lőni a kv-t, ráadásul a kávék közt is nagy az ár difi + ott sok mindenre figyelni kell. (tárolás, rendszeres napi tisztítás,légtelenítés stb)
Nálunk van neszpresszó is, mikor hajnal 5kor megyek el itthonról, eszembe nem jut darálgatni és tudom Istenkáromlás,de akkor kapszulásat iszom.
Ilyen mukka expressz kéne nekem is,csak elektromos.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
soldier2
őstag
válasz -HajTömeg- #18453 üzenetére
Kapszulással egy baj van. Egy dupla kb 100 forintal kerül többe, mint egy karos géppel. Ha naponta mindkét szülő iszik 2 kávét, akkor napi 200 forint a különbség (ha a Tchibo olcsób 100ft/kapszula árával számolunk, a Nesspresso még drágább). Az egy év alatt 72.000 forint különbség. Ennyivel több költséget okoz a szülőknek, ha vesz egy kapszulás gépet. (ESE pod sem sokkal olcsóbb, de elismerem annak nem néztem utána annyira, javíts ki ha tudsz podot 100 ft alatt, kapszulás van a munkahelyen, azt a világot jobban ismerem). Szóval amit ajánlasz az kicsit olyan, hogy vegyünk ajándékba 20.000-ért (a PODOS gép még drágább) valamit, ami az ajándékozottnak évi 72.000 forint plusszköltséget jelent. Járható út, de előbb kérdezze meg a szüleit, hogy mit szeretnének. Mivel szüleim tuti nem bajlódnának a reggeli espresso főzéssel (apám többnyire este lefőzi a kotyogóssal, hogy reggel ne szarakodjon vele), ráadásul mindíg tejjel isszák, így ilyenet kaptak [link]. Szóval függ attól, hogy mik a valós igények, de a kapszulást én csak alkalmi fogyasztásra tartom alkalmasnak.
Automta által főzött kávé nem fogja soha hozni egy Gaggia karos szintjét, de átmeneti megoldásként jó ötlet lehet. Ott viszont ha elromlik valami azt már neccesebb javítani.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
-HajTömeg-
őstag
Az automaták eléggé szervizigényesek, de szerintem sem rossz választás az esetedben.
Én azt javaslom mindenképpen olyantól vedd,aki szaki és rendbe rakta, javasolja az adott gépet.
Várj picit,hátha az itteniek közül van valakinek eladó...
(ezt a Jurat nem ismerem)Alias: Júzer error
-
ToBeY
nagyúr
válasz -HajTömeg- #18453 üzenetére
Nem szívesen vennék kapszulás gépet,inkább egy automata használt/felújított gépet.
Pl Jura E50 szimpatikus így teljesen laikusként -
soldier2
őstag
Olcsóbb gépben a többiek tudnak majd segíteni talán (Jófogáson van egy új Baby 45k-ért, azzal nagyonn vigyázz. Kb fél éve havonta megjelenik hajszálra ugyanaz a gép a jófogáson).
Ezek többnyire viszonylag egyszerű szerkezetek, alkatrész van hozzá nem túl drágán, ez miatt én nem aggódnék. Amit én hirdetek, az műszakilag teljesen rendben van kb 3 hete volt szétbontva, átnézve, vízkőtelenítve, boiler kipucolva, tömítések cserélve stb. Viszont a keretbe számold bele, hogy kell hozzá daráló, ha igazán jó kávét akarnak majd főzni (ez minden espresso gépre igaz, a gyári vákumos csomagulású kávékat nem szeretik - többnyire a darálás finomsága sem talál, de megbontás után nagyon gyorsan romlik a cucc minősége). Szerintem csak akkor vegyél nekik espresso gépet, ha hajlandók áldozni rá némi időt, hogy az espresso készítés mikéntjébe legalább felületesen beleássák magukat. Cserébe eszméletlenül jó kávét ihatnak, de könnyű elrontani, főleg az elején.[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
Ha a jó kávé a szempont, és nem a csili-vili külső (esetleg használt is szóba jön) legtöbben a Gaggia Baby/Classic párost ajánlják a fórumon (belül ugyanaz a két gép, de teljesen másképp néz ki a kettő). Mindkettőnek 100k körül van az új ára. A korzón van egy használt 50k-ért. A kép elég szarul sikerült (tudom, mert én csináltam ) a csepptálcán kívül nem igazán vannak kopásnyomok rajta. [link]
-
zolnagy
őstag
válasz fragola.6035 #18447 üzenetére
268 EUR szállítással.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Szeretnék szüleimnek venni egy kávégépet itthonra.És azt szeretném kérdezni,hogy tudnátok-e ajánlani valamilyen gépet ami nem 100k de azért elég jó kávét és cappuccinót lehet vele készíteni.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
-
zolnagy
őstag
-
mozza
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki a coffeitalia.de-ről? Mostanában szándékozom egy silviát venni, de náluk van a v4-es, csak nem tudom mennyire megbízhatóak.
Egy Macap m2d vagy m2m őrlőt gondoltam hozzá, de várom tapasztalt "kollégák" véleményét. -
WiZARD
addikt
válasz -HajTömeg- #18437 üzenetére
Nekem kicsit kicsinek tűnik a mérő felület. (bár ezeknél a kínai ékszer mérlegeknél mindnél kicsi)
én ilyet rendeltem, ez tűnt a legnagyobbnak, de ahogy látom ez az eladó nem szállít többet ide a balkánra... (másiknál biztos van ugyanilyen, csak ezt volt egyszerű előkapni)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz -HajTömeg- #18432 üzenetére
Nekem is olcsó kínai van, ebayről, felesleges drágábbat venni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-HajTömeg-
őstag
-
bbuffy
senior tag
válasz -HajTömeg- #18432 üzenetére
Felesleges a drága, az is kinából jön. Nekem is ebayes kínai van, egy éve már bírja, sztem fogja is.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-HajTömeg-
őstag
Ezek az olcsóbb ebayes mérlegek mennyire jók?
Megbízhatóak vagy érdemesebb beruházni valami itthoni drágábbra?Alias: Júzer error
-
GIJoe
addikt
Tudnátok nekem ajánlani üzletet az Andrássy környékén, ahol kávé tampert kapni...
Kedves fórumtárstól kaptam tippet, de bevallom 58 as vmi olcsóbb fajta is elég lenne. Sok helyen látok 4-5 körül is...
[ Szerkesztve ]
-
And06
aktív tag
paljoc etiop yrga, 1 hónapos pörkölés, fagyasztás után. jobb mint 1-2 hetesen befulladós-csöpögős lefolyással király. érthetetlen
-
BlacKSouL
addikt
válasz Toobee #18423 üzenetére
Persze, de annál a létezésének haszna volt megkérdőjelezve, függetlenül a módszertől.
Pedig ott is már eleve nem csak a ki/bekapcsolásról van szó, hanem a komplett beállítási lehetőségek irányításáról. Na nyilván egy elektronikai piacvezető cégnél más a fejlesztés, mint maszek esetben De akkor se állítsák sokan, hogy márpedig az ördögtől való az ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
gregg71
csendes tag
válasz tariattila #18419 üzenetére
Köszi szépen! Akkor a késpárt majd innen veszem én is.
-
gregg71
csendes tag
válasz tariattila #18412 üzenetére
Hú, köszi szépen! A GEV-es jobb, vagy olcsóbb, vagy másabb? Az igazság az, hogy több mindent rendelek az Expolygontól, és most szépen haza is hozatom.
Várjál, melyik magyar oldalon ütöm be a cikkszámot?
Képzeld, most jutottam csak ide, hogy cserélem a gyári késeidet. Az is lehet, hogy még bírná egy kicsit, de már nagyon finomra kell állítanom a kívánt finomsághoz.
[ Módosította: radi8tor ]
-
itaprak
csendes tag
Attól függ honnan szerzed be hozzá a dolgokat .
A környezetemben most vált feleslegessé egy PI, amire olcsón le is csaptam, a szervo motor is egy alkalmi vétel volt, wifi adapterem meg volt itthon. Szóval én a nagyját megúsztam.Sok kis apró tételről van szó, amiket nagyon különböző árakon lehet beszerezni: rapsberry pi, ház a pi-hez, töltő, sd kártya, wifi adapter, szervo motor...
-
itaprak
csendes tag
válasz soldier2 #18410 üzenetére
Egy Raspberry PI-vel oldottam meg. Vettem hozzá egy kis szervomotort, amit közvetlenül tüskéire kötve tudok vezérelni.
Írtam hozzá egy pár soros python + php vezérlő szkriptet amit egy (HTTP) API hívással bárhonnan meg tudok hívni (böngészőből, pár perc alatt összedobott mobilalkalmazásból, ssh+terminál, ...stb).
Három dolgot szeretnék csinálni/kiváltani a PI-vel (fontossági sorrendben):
1.: Eltüntetni a REX C100 dobozt a gép oldaláról, mert szerintem nem illik oda és van egy olyan gyanúm, hogy nem is legjobb megoldás a fűtésszabályzáshoz. Bár az utóbbi elméletem a hétvégén a Paljoc cáfolta, szóval lehet, hogy vakvágány... Mindenesetre még várom hogy megérkezzen a messzi Ámerikából hozzá egy lapka.
2.: Ki/be kapcsolás távolról, az eredeti gombok és azok funkcióinak a meghagyásával
3.: A csaplás kezdetekor automatikusan induljon el egy stopper a mobilalkalmazásban (abban miből tudom ki/be kapcsolni a gépet, és a hőfokot állítani), a leállításkor pedig magától álljon meg.
Persze egy PI-vel rengeteg dolgot lehet még csinálni. Már most van egy halom további ötletem, de előbb ezeknek érjek a végére...
-
tariattila
veterán
-
gregg71
csendes tag
Egy megerősítést szeretnék: ha Mazzer SJ-be szeretnék késpárt cserélni, akkor erre van szükségem?
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz Heraldry #18408 üzenetére
Bár még n nem gondoltam rá, lehet megcsinálom én is. Szerintem egy ehhez hasonlóval csinálta [link], de remélem, ha már felcsigázta az érdeklődésünket, akkor felvilágosít.
[ Szerkesztve ]
-
gregg71
csendes tag
Ki tudnátok segíteni egy Gaggia Classic-hoz való, gyári nyitott kar linkkel az Expolygonhoz? Nem találom sehol.
-
tariattila
veterán
válasz fragola.6035 #18401 üzenetére
kb.ennyi...
kávékészítésre senki se használná... nézegetés előtt zsebbenyúlós, (belseje egy rozsdafészek... de kívül is akad krómhiány s még beverődés is akad)
azt a ranciliot sajnálom, hogy nem vettem meg tőled!
la san marcik hogy állnak? ha haladtál velük rakghatnál fel a fészes mappába!
-
fragola.6035
aktív tag
válasz tariattila #18396 üzenetére
Ez igaz, kb. itthon eladhatatlan. A restaurálás is kétséges, nem ismerek az országban olyan embert , akire rá merném bízni. A krómozást és aranyozást is figyelembe véve min. 200ezret kéne rákölteni.
Lehet reálisabb a 150e., de egy pár éves takony home E61-ért is megadnak 150-200 ezret.
Nem tudom restaurálva mennyit érhet, egyáltalán megvenné-e valaki.
Én szívesen nézegetném a konyhában, biztos, hogy nem adnám el.De ilyen köcsög eladótól se venném meg, aki 1000 Ft-ért hirdeti.
https://caffe35.webnode.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok