Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pogácsa80
csendes tag
válasz
bbuffy
üzenetére
a hario water dripper hasonló, bár ott asszem más a kv-víz arány. lényeges különbség, h egy water dripper árából kábé 8 iwakit vehetsz

a mizudashinál "csak" ráöntöd a hideg vizet (alapos kevergetés mellett) az őrleményre, és egy éjszakát áll a hűtőben.
persze finom, de az Iwaki a 4 órás csöpögéssel sokkal izgalmasabb. és persze nagyon szép.grat

-
hunspikey
őstag
Kávé istenek, valaki kérem mondja meg nekem hogyan kell a 7 grammos szűrőbe (Strada) 7 gramm kávét tenni - ugyanis az van, hogy még ha szitálom is (melynél adott volumenhez adódik a legkisebb tömeg) akkor is kb 11 gramm kávé az melynél egy késfokkal lehúzva szintre kerül. Tehát a 7grammhoz valahogy eleve vulkán kürtő jellegűre kéne varázsolni a kávét - de akkor meg hogy tamperelek?!? Jajj.
Ha meg csak úgy belemérek 7 gramm kávét, akkor nem egyenletes, mert az alján kavarnyászok vagy fogpiszkálóval vagy valami egyébbel = FAIL
Szóval ti hogy csináljátok?
Érdekes, hogy a szintén strada két adagos 17 grammos cuccba - pontosan szinte tized grammra 17 gramm kávé megy szitálva... Minden oké is - na de az egy adagos??
-
soldier2
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
Azt kéne leszögezni, hogy mit is szeretnél valójában. A 10-20k-s gépek többnyire szanaszét égetik a kávét, ettől keserű lesz. 30k-ból meg nem jön ki egy espresso-s készlet (daráló+gép). Ha tényleg ennyi a max keret, akkor a Bialetti Bricca, esetleg CuorDiMocca (erről kevesebb info van itt a fórumon, de az alapelve jó, próbálj rákeresni külföldi oldalakon) lenne jó neked, ne tévesszen meg, ezek is kotyogók, de az elkészült kávé teljesen más világ, és tuti jobb mint a 10-20k-ba kerülő csili-vili cuccok által készített. A boltban 30-40.000-ért kapható gépek nagyjából mind ugyanazt hozzák, ha nem akarsz kotyogóst próbálj velük szerencsét, nem az öröklétnek készültek, de pár évet kis szerencsével elmennek. Én biztosan egy Brikka és darálóra költeném a kereted (pl DeLonghi kg79, vagy 89), de a döntés a tied.
-
dugesz77
őstag
válasz
bbuffy
üzenetére
Pont a múltkor lestem egy videót egy hasonló kütyüről. French press-ből néha szoktam inni de ez a szoba hőmérsékletű dolog érdekes. A furcsa számomra,hogy itt nincs kényszerítve a víz,hogy áthaladjon a kávé teljes felületén. Bár látom,hogy van egy "vízterelő" talán szövet anyag ,de az mégsem oszlatja el egyenlően a csepegő vizet. Középen biztosan átnedvesíti de a széleken nekem száraznak tűnik. Érdekes elgondolás. Egy ilyen szerkezet akár házilagosan is megvalósítható lenne.
-
kexksz
addikt
Sziasztok,
előre leszögezném, hogy nem vagyok kávéfetisiszta. Feketén iszok kávét és erre kéne valami gép, mert a kotyogós nagyon keserűn csinálja. Fogalmam sincs, hogy milyen árkategóriában lenne a kívánságomnak megfelelő, de úgy érzem nem túl nagy kérés egy sima fekete, szóval olyan 10-20 körül lenne valami erre alkalmas gépezet? Elolvastam a 30k-ig milyen presszós részt, de nem tiszta, hogy igazából ez jó lenne-e nekem, meg hogy konkrétan melyik.
-
BlacKSouL
addikt
FrenchPressezni szokott valaki mostanában?
-
t-bali3
senior tag
válasz
t-bali3
üzenetére
Megkóstoltam reggel a Caffe Veronesi Super Bart.
Adatlapja alapján 7 arabika és 4 robuszta keveréke. Látszik is, hogy keverék, mert különböző méretű és pörkölésű kávébabok alkotják. Szerencsére nincsen túlpörkölve, még enyhe olajosság sem látszik, sőt a kevésbé pörkölt szemek elférnének egy újhullámos kávéba is.
Első gurítást az átlagosnál épphogy finomabb őrléssel csináltam. Lehet picit gyors lett, de nem tudtam egyértelműen eldönteni, mert 2 csészébe készítettem.
Íze gyakorlatilag olyan, amilyet elvártam
Az elején egy ici-pici kesernye volt, de utána átvált teljesen csokisra és ez az utóíz végig megmarad. Egymástól függetlenül ketten is ezt határoztuk meg.Később írok hosszabb távú véleményt, mert nyilván még kevés a tapasztalat.
-
adpeter
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Igen egykaros. Fűtőszál cserélve lett.
Még megpróbálom kompletten kicserélni szelepet.
Aztán meglátjuk... -
bbuffy
senior tag
válasz
Polarstar
üzenetére
40g kv, 500ml szűrt víz, elvileg 440 a kivonatolt cucc. Az optimális úgy négy óra kb, nekem ez pont megvolt elsőre.
Az őrlemény kb mint a V60 hoz. PY Kenya van most porondon, nagyon jó lett, teljesen más mint a hot dripper vonal. Sőt még a Mizudashi tól is eltér nagyon. -
adpeter
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Hja....szuszog.Bár szerintem későn zár melegedéskor vagy nem tudom....sokáig fortyog.
Valami nem kerek vele, volt hogy rá kellett segítenem a kis tűszelepre(felemeltem),hogy
nem szuszogjon és beálljon a nyomás. -
adpeter
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Igen,van benne.
-
jolti
senior tag
Nem elb@szni nehéz valamit, hanem megmagyarázni. ;-) :-)
Mas.
Többen dicsérték itt a lidlis tarrazut, vagy tazzaru,vagy hogy t...be hívják. Ezen felbuzdulva vettem is egyet.
Az borítékolható volt,hogy döglött lesz, de a leírtak alapján Többet vártam.
Szerintem egy nagy fos.
Legalább a szomorú barkáknak is lesz valami talajsavanyitó... :-) -
utolsó utáni dolog a kitiltással kapcsolatban: alapvetően a leggyorsabb módja, ha ki akarja tiltatni valaki magát a fórumról, ha a moderátorokat kezdi el ekézni. hajtömeg többször megfutott ilyen köröket, most is. nem azért lett kitiltva, mert blaze-zel összeszólalkoztak, ráadásul tényleg blaze kezdett el durvábban személyeskedni a vádaskodásokra.
hanem azért, mert nem egyszer kezdett el moderátorokat oltogatni a moderátoros topikban. előre szólok, hogy ezzel bárki házhoz megy a pofonért. szó nélkül repül más is, ha képtelen felfogni, hogy ezt ne csinálja, és inkább nekiáll valami vélt morális felsőbbrendűség mentén moderátort oltogatni.
hajtömeg képtelen volt felfogni, hogy ezt tilos, talán én magam is figyelmeztettem ezért korábban. ha csak a topikba most írtakat néztem volna, nem jogos a kitiltás, ezzel együtt viszont úgy gondolom, hogy a moderátorok nagyon is jól döntöttek.
téma lezárva
(csak azért írtam be, mert hátha legközelebb valakinek beugrik és nem golyózza ki magát felindulásból) -
ééés nálam van egy lux daráló, aminek az állítókáját egy fórumtársunk kicserélte az iberital fokozatmentesére (viszont mivel látszik a ricnis tárcsa, itt a fokozatokat is látni). fateré lesz, de megnyúzom picit, kíváncsi vagyok.
-
adpeter
tag
válasz
bbuffy
üzenetére
...hát a Malabar szezonban!

Sajnos idény jellegű kávé! Nincs egész évben.
Betárolni zölden nem nagyon lehet belőle,mert kiszárad és
szétég a pörkölőben. A pörkölt cucc meg rég elfogyott.Szakiktól kérnék segítséget.
Hónapok óta porosodik nálam a Pavoni Pub amit rendbe raktam.
Full vízkőmentesítés,szivattyú, tömítések,rossz alkatrészek stb cserélve.Működik, csak gőz alig van. Gyorsan kifullad,gyenge és pillanatok alatt
elillan a nyomás. A víz szinttel hiába játszadozok.Valahol elszökik a nyomás? Mi lehet a gond?
-
t-bali3
senior tag
Felkerekedtem ma, hogy végre vegyek magamnak egy Pacificaffe-t. Eredetileg Rome-ot, akartam de bármi jó lett volna onnantól felfelé. Úgy alakult, hogy nem volt a kinézett boltban...
Így maradt egy Veronesi Super Bar.
Erről van valakinek valami tapasztalata? Az elvárás az, hogy legyen egy jó olasz káve
semmi savanya... -
dugesz77
őstag
Most ,hogy már 3x ittam belőle(már elsőre is szinte tökéletesre sikerült) nyugodtan ajánlhatom másnak is a Gourmet by Tobia magnifici es kávét. Kicsit gyümölcsös,friss,mégis olaszosan enyhén kesernyés kávé. Viszont a végén marad egy érdekes mézes talán szamócás fűszeres íze. Visszafogottan savanyú mondhatnám, épphogy. Érdekes és egyben számomra ízletes. Nem az az új hullámos tömény gyümölcs de érezni benne. Rendes kisujjnyi crema mogyorószínben.
-
bl4ze
veterán
adpeter/kvzzz : mivel meg lettem szólítva, válaszolok -utoljára- : ismerjük egymást, igen.
írod meglepett, hogy ennyire "kikeltem magamból :
azért láthattál engem ilyet írni Hájtömeg-Surdának, mert most telt be a pohár. elég rég tűröm, legyintek a vádaskodásaira, gyalázkodására, kóstolgatásaira , de a bizonyos napon betelt a pohár már. ENNYI. -
paljoc
tag
Na, végre csináltam CM-ből úgy a két géppel kofit, hogy dupla szűrő, azonos lefolyás, ráaadásul az őrlő is ugyanúgy állt. Tökugyanolyan volt, nem éreztem különbséget hogy Stella vagy Catler. Előbbit sikerült kis hűtőcsapolással olyan helyzetbe hozni hogy 92 fokon menjen, pont amire a PID-es gép állítva volt. Crema színe, mintázata is szinte megszólalásig hasonlított. Mindkét gép reggel óta be volt kapcsolva.
-
Ábi
tag
Akinek fogytán a zöldje, az írjon, mert rendelnék kaposvárról jófajta Sidamot zöldben igen baráti áron! Együtt kevesebb a futárköltség.

Most kisebb a választék (kb 8 féle van raktáron), de az árak maradtak a 2014-esek! Náluk nem voltak 20-50%-os emelések szerencsére. -
Ábi
tag
Meg tudja mondani valaki, hogy milyen alapvető különbség van a Yirga és a Sidamo között?
A Sidamo nekem szinte minden pörkölésnél barack lekvárra sikerül
, a Yirgaról is ezt írtátok legtöbben.
Ugyanakkor ott van Paljoc féle Yirga, ami epres milkára is sikerülhet. -
paljoc
tag
Kávézóba lehet max. jó én is azt néztem. Ha rá van csavarozva az adagoló teteje, ami ugye egybe van építve az utánőrlő leállító kapcsolóval, akkor nem rezonál, de így meg nem takarítható a garat, itthonra nem ok.
Fokozatait nem néztem, de ha nincs kávék között ugrálás /szintén pl. egy "normál" kávézó/ akkor ott biztos belőhető a finomság+dózis hogy jó legyen. Itthonra viszont nem pálya sajna. :-( -
válasz
tariattila
üzenetére
haha, ott voltam, amikor SiD-ékkel ráhergeltük a majorodra

amúgy biztos jók azok a quamar cuccok is, nekem nincs velük semmi tapasztalatom. nekem egy kóni kéne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tariattila
veterán
Aki nem hajlandó elhinni, hogy a Mazzer milyen remek gép és nem csak hype.....
nos az vásároljon össze sok-sok ipari gépet és nézegesse, próbálgassa őket!utána lehet jönni megosztani, hogy mi az eredmény....
de ha meg akar úszni egy csomó kínlódást, 'buktát' akkor hinni kell azoknak akik ezeken már túl vannak...
(legtöbben addig úgy se hiszik)olyan is akad aki nem akar téveszteni.... pl. nyílik egy kávézó valahol a nagyfaluban és a tulaj lejön holnap (oda-v. 320km) egy Majorért....
ennyi..... -
válasz
adpeter
üzenetére
először is, én csak hülyültem hajtömeggel, hogy igya meg a kofit (illetve nem teljesen: két fórumon is "sípolt", hogy ki felezne vele, az egész nem ér ennyit, ha nincs rá jelentkező, le is lehet fagyasztani stb.).
másodszor is, messze nem ezért kapta a tiltást önmagában. hanem mostanra telt be a pohár a moderátoroknál. nem én tiltottam, de kiállok értük, elfogadom a döntésüket, ugyanis hajtömeg nem egyszer gúnyolódott rajtuk, alázta a moderációt, vádolt elfogultsággal csípőből embereket. kötekedő típus, na. lehet, hogy a való életben nem, de a fórumon igen. ja, és mindezt a második nickjével...........
sajnos vannak páran, akik érzékenyek a szabadságukra, azonnal elfogultságot és érdekvezéreltséget + ostobaságot feltételeznek a moderátorokról, és rendszeresen neki is állnak hepciáskodni. kb. ugyanaz, mint aki a rendőrt nekiáll osztani, nekiáll kötekedni vele. és sajnos az eredménye is kb. ugyanaz. hülyeség volt, csak azért is neki állt feljebb, így a mostani, amúgy piszlicsáré ügy vezetett el oda, hogy kitiltották.
ami blazét illeti, igen, ő is ki tud kelni magából, ráadásul ő is megfutotta a körét a ph-t/moderációt lesajnálós vonalon már egyszer. most azért alapvetően hajtömeg kezdte el osztani és ő arra válaszul kelt ki magából, így szerintem korrekt, hogy ő maradt, hajtömeg meg ment... ...de blaze is olyan alkat, aki ki fogja pontozni magát, ha nem bírja visszafogni magát egy-egy helyzetben. ha így alakul, ő is moderálva lesz. mivel én ismerem és kedvelem, szoktam volt hülyülni is vele, ezért nála sem én fogom ezt megtenni, hanem például radiator, aki garantáltan nem ismeri.
és ezzel - tényleg - lezártam a témát. ha rajtam múlna, nem vágnék ki senkit, és akit mégis, annak is megbocsátanék másnapra (kivéve a konstans rosszindulatú embereket, azokat a marsról is kitiltanám), de ez egy qrva nagy fórum (530 ezer regisztrált tag, 30 millió hozzászólás), muszáj következetesnek lenni, másképp anarchiába torkollik, és akkor az lesz a baj (és sokkal nagyobb).
-
adpeter
tag
Sok mindenkit "ismerek" innen személyesen. Ez persze túlzás,sok mindenkivel
találkoztam személyesen, inkább így fogalmazok. Ezért vagyok meglepve.Mert bár HajTömeg stílusa megkérdőjelezhető az igaz,de sokszor van igaza. És az
életben egyáltalán nem troll, ahogy itt sem volt az,szerintem. Persze,egyedi a stílusa
és valóban sokszor túlzásokba is esett,ez tény.De ez mással is előfordul. Rólad sem hittem volna,milyen hirtelen felindulásból írsz néha,
személyeskedő és bántó stílusban. Jóformán kikelve magadból. Nem bántásból,de tényleg
"elgurul a gyógyszered" neked is.
Ilyen vagy,oké. Engem különösebben nem zavar.
De akkor másnak is el kellene nézni.Az is előfordul mással is,hogy néha ismételgeti a posztjait, itt és a másikon is.
Szerintem emiatt nem kellett volna így nekimenni. Csak egy zacskó kv-t akart felezni.Más véleményen vagyok most,mint ti. Őszintén szólva én nem szeretem a konfliktusokat.
Kerülöm is,de ez most nem tetszik. Ki mertem mondani. Ennyi. Meglepődtem.Parci: Múltkoriban volt már itt vita a moderációról. Akkor privátban ugyan,de melléd álltam és leírtam HajTömcsinek, hogy nem lehet úgy moderálni,rendet tartani,hogy mindenkinek jó legyen. Meg persze ez
az egész placc a munkád gyümölcse. Felelősséggel, sok mindenre kiható döntésekkel.
Nem egyszerű.
Ezt a véleményem most is tartom.
De szerintem ezt most túlreagálod és rosszul látod.
Más is látja így,csak itt már nem meri leírni. Csak privátban.
Ez a jó út?Részemről ennyi. Zárhatjuk,ha mindenki úgy gondolja.
Kávézzzunk!
-
paljoc
tag
Van most nálam 2 őrlő, egy új Rossi RR45 és egy Mazzer SJ. Az előbbi új, az utóbbi több mint 5 éves használattal bír. Mindekettő ipari, 64mm-es síktárcsás. A különbséget zongorázni, hegedülni, trombitálni lehet az utóbbi javára még úgy is hogy nem darálok velük. /aztán lehet hogy őrlemény szempontjából nincs egetverő különbség, de amúgy meg van :-)/
Sőt, továbbmegyek, nemcsak hogy őrölni nem kell velük, hanem be se kell kapcsolni, csak meghúzni párszor egyik meg másik adagoló karját és érezhető hogy miről van szó. Aztán ha be is indítom, akkor már ordít a különbség, a Jolly némán és rezzenéstelenül pörög, a Rossi úgy rezgeti a műanyag tálcáját meg műanyag adagoló kamrát mint a rosseb. /Mazzeren ezek fémből készültek és stabilan állnak a helyükön/
Szóval más dimenzió, pedig mindkettő kávéházi, 64-es, makulátlan állapotú. -
_ak_
addikt
válasz
pogácsa80
üzenetére
Látom még új vagy itt és eltévedtél, de hadd segítsek, Te ezt topicot kerested. Bár ha elég nagynak érzed Magad ahhoz, hogy kávézz, akkor talán viselkedhetnél is úgy és vehetnéd a fáradtságot, hogy megtisztelsz egy konstruktívabb válasszal.
Na mindegy, nem jött meg havim, csak nem értem, hogy mi megy most itt. -
mester6
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Plusz Béla

-
válasz
ronin s8
üzenetére
azért ez akkor lenne így, hogy csak hype, ha közben nem volna elég jó. de elég jó is, a végtelenségig élnek (te szoktál a leginkább tiltakozni a tervezett avultatás ellen...), fokozatmentesen állíthatók. igazi igavonós lovak.
persze nem atomfizika, amit csinálnak, el tudom képzelni, hogy xy másik gyártó sem kevésbé tartós, azt meg pláne, hogy otthoni használatra még sokan bőven elég tartósak. nyilván erre gondoltál a hasonló kategóriájúval. (a quamar nem fokozatos?)
hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak: azért szokták ajánlani a super jolly-t, mert:
- hibátlan otthonra
- gyakori gép, ergo sokaknak van vele tapasztalata, ami az, hogy hibátlan otthonra
- meg lehet csípni használtan, felújítva -
pogácsa80
csendes tag
arra van vkinek épkézláb magyarázata, hogy a Mazzer Super Jollyt miért preferálják jobban mint az ugyanazon árkategóriában lévő Quamar M1 őrlőt? Ha jól tudom, eléggé hasonlók a két őrlő paraméterei, viszont lényeges különbség, h a Quamar kúpos őrlőtárcsás, ergo itt alacsonyabb a hő, kisebb az aromaveszteség. Mégis, ha megnézitek a jobb kávézókat, Mazzert fogtok találni mindenhol, igen gyakran SJ-t. Ezt nem nagyon értem.
Talán a Mazzer mint márka menő, bár ez a kiemelkedő minőségre törekvő (és ezt úton-útfélen hangoztató) specialty coffee shopoknál aligha lehet magyarázat.
egy külföldi fóromun vki azt írta, h nem kell túldimenzionálni a lapos és a kúpos őrlőtárcsa közötti különbséget. A home baristáknál lehet, h nem, de azért egy kávézóban, ahol rendes igénybevételnek vannak kitéve, úgy képzelem, igenis érezhető lehet a különbség a kv ízében.
szerintetek?
-
Emlegettétek itt páran a LIDL-ben kapható kilós kiszerelésű szemes bio kávét.
Vettünk egyet és megkóstoltuk. Érdekes élmény. Nem rossz. Más mint ami mostanában volt. Etióp sidamo és Columbia supremo-hoz képest erősebb az íze, és mintha pörköltebb lenne... De alapvetően bejön az ízvilág nincs vele gond. -
pogácsa80
csendes tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére

mondhatjuk, h ez a "mindenki nyugodjon le a pi..ba" makis gif filmváltozata
-
dugesz77
őstag
Igen a Lollo olaszosan kesernyés. Én is küzdöttem ellene az elején de a harmadik presszó után rájöttem ez így jó. Hosszabb hőcsapolással lehet a legtöbbet tenni a hőmérséklet le vitelében . Pid nélkül nehéz biztosan jól csinálni. Kicsit kisimult a keserű íz nem lett olyan harapós a vége de így el is tűnik belőle az olasz vér.
-
dugesz77
őstag
Hajtömegnek rossz napja volt már sokadszorra. Valami kávét hirdetett de nem kellett senkinek másodjára sem. Szépen beírták neki hogy igya meg maga. Na erre elborult agyilag. Az ő stílusában előadta,hogy itt mindenki valamelyik cégnek"bérence" és hogy csak neki nem szabad itt árulni semmit. Kétszer rászóltak,hogy hagyja abba de folytatta. Most ennyi történt de tudtommal ilyen dolgaiért már régebben is figyelmeztették párszor.Én sem ismertem csak egy pár hónapja de ha jó napja volt semmi probléma nem volt vele sőt.. normális,segítőkész embernek ismertem meg.
-
dozó
tag
-
Ábi
tag
Frei Tomi sem fórumozik, őt ki védi meg a sok negatívoskodástól?

-
Ábi
tag
Hol vehetnék nem arany áron zöld Yirgat (4000 alatt)?
-
válasz
simi.esp.28
üzenetére
jó film!

-
simi.esp.28
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=MEBK3ZUn0c4
-
válasz
adpeter
üzenetére
blazet is repül, ha kell, de ugye itt most speciel hajtömeg közölte, hogy korrupt, részrehajló stb., nem először. szóval konkrétan vádaskodott, hát, nem kellett volna.
és egyébként te se tedd.
azt csak nota bene mondom, hogy nem egy nyomorult legfelsőbb bíróság vagyunk, akit folyamatosan minden korábbi ítéletével jogharmonizáltatni kellene. ugyanakkor a fociban lévő bíróhoz hasonlóan ilyenkor azt is megjegyezzük, hogy ki a vitában a másik fél, aki esetleg megúszta, és ha legközelebb megint véleményes szituba keveredik, netán provokál, úgy is rögtön szigorúbb büntetést kap.
ámde, erről sem szeretnék többet beszélni. lenyelem a vádaskodásokat, aki akarja, netán ismer, az tudja, hogy teljesen alaptalan, aki pedig nélkülünk és a háttérinfók nélkül eldöntötte, hogy mit akar hinni, az úgy is azt fogja.
-
válasz
adpeter
üzenetére
édes istenem, tényleg ennyire hülyének nézitek a fórumot működtetőket? azért lett kihajítva, mert egyrészt eleve egy már kitiltott nick után kapott még egy esélyt, másrészt folyamatosan kóstolgatta a moderátorokat, és egyszerűen egy idő után túlfeszítette a húrt.
qrva egyszerű dolog azonnal közölni, valaki részrehajló, meg lett véve kilóra, csak x körnek lehet igaza stb. mégis mit kéne erre mondani? övön aluli dolog, ha azt mondom, marhaság, akkor annyival nyugtázza a konteó-hívő, hogy "persze, persze, mindegy is, hogy mit mond".
igen, minél inkább pattog valaki a moderátorokkal, minél inkább kötekedős típus, minél inkább nekiáll jogászkodni, annál esélyesebb, hogy előbb-utóbb (de ez is hónapok, évek) kipontozza magát.
-
adpeter
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Ja értem. Ne szólj,mert repülsz! Bjutiful!

Linkekkel ne fárasszatok! Ez nem válasz a fórumfelhasználók
közötti megkülönböztetésre! Ebben topikban pláne nem...számomra nem.
Egyik repül a másik semmit nem kap, pedig ő is megszegte a szabályzatot!
Feszegetem a témát,tudom tilos....
Ja..meg a moderáció topikban kellene, ha már van véleményem.
Ezt is tudom. De nem fogom keresgetni. Meg minek.Renitens vagyok....készen állok! Jöhet a kitiltás:

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
adpeter
üzenetére
A fórum a felhasználóktól lesz olyan amilyen.
Szóval kérlek gondold át ezt, mielőtt bárkire mutogatnál. Senkit nem rakunk ki ok nélkül.
A Moderátor nem egy személy a fórumon. Az ilyen (végleges kitiltás) döntések soha sem 1 valaki döntései. Hajtömeg tudta pontosan milyen feltételekkel volt itt. Nem tartotta magát hozzá.Részemről ennyit akartam hozzá tenni.
vendingo: te se mondj ilyet. Ennyitől nem repül senki.

-
BlacKSouL
addikt
-
adpeter
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Az is benne van,hogy a moderátor véleményt alkothat és részrehajlóan szankcionálhat?
Engem érdekelne pontosan miért is lett kitiltva HajTömeg... sajna csak részleteket
hallottam.De úgy látom ez is ugyanolyan fórum lesz mint a másik. Csak bizonyos személyeknek
lehet igazuk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Starlink
- Gitáros topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Microsoft Rewards
- Goddess of Victory:Nikke
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sorozatba lehetne onnan gyártani.
)