Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
Pc-n nektek nem változott meg FB?
Jobboldalt az elérhető ismerőseim előugró ablak formájában van... szerintem ritka sz*r..
Xr
-
Blaise
veterán
válasz Bling95 #97600 üzenetére
Egy probléma van vele, hiába 39,99 USD a cucc, hogyha a legolcsóbb szállítás is még egyszer ennyi, plusz rá egy kis biztosítás minden egyéb, 85 USD körül járunk, erre még jön az ÁFA, hogyha a vámon elkapják, szóval ott tartunk, hogy ~30.000 HUF lesz a végére, kicsivel többért meg van itthon is profibb alternatíva.
Hands On Xiaomi Weight Scale (unboxing video) at ibuygou.com
-
r3dsnake
nagyúr
Azmilol, hogy kaptam 6 óra majd 2 óra bannt azért, mert az LG-s játékban megkérdőjeleztem a 4-es kérdés helyességét, mivel a MM weboldalán a kezdetben nem ez az infó szerepelt, hanem csak 1 monitor volt akciós. Rajtam kívül senki más, pedig sokan rage-eltek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Lőttem egy Air-t múlt héten, félelmetes, hogy voltak animációk, amik még ezen is laggoltak ...
Ma egy non-retina Mini-t szereztem be Ha nem lenne ilyen kevés RAMja, egész használható lenne. De ez a folyamatos újratöltögetés megőrjít netezés közben. No meg picit a CPU póver is kevéske, de ez még elmegy...
Ha olcsón fogja ki az ember, 30k körül, akkor teljesen versenyképes, bármelyik kategóriájabeli android tablettel. A Nexus 7-es tabletem is csak annyiban gyűri le, hogy 1GB RAMja van, a Mini 512-jéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #97619 üzenetére
Nem hardveres hiba ez, sajna mind iOS, mind OSX terén szoftveresen komoly gondok vannak egy ideje bizonyos animációk sebességével, a GPU optimalizálásnál valamit nagyon elszúrtak az Apple mérnökei 10.10, illetve iOS7/8 alatt...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lacy86
addikt
Melohelyre vennek / vinnek be egy plusz toltokabelt!
Melyik a megbizhatobb utangyartott amit tudtok ajanlani?!
( ez jol megfogalmaztam ) -
lacy86
addikt
Koszonom!
-
mondomén
őstag
válasz madgie #97632 üzenetére
Az, de meg ugyan azt a mozdulatlan valamit is elveszti es huntol. Csodalkozom, hogy lett vele eles kepem az utcan. Manualozni meg nem egyszeru, mert ugye nem mindegy milyen erosen tekerem, aztan vakon nem is ment a dolog. Segitseggel talan osszejon egy EM10, remelem kepminoseg kozel hasonlo lesz, ill minden mas jobb. Ja es koszi.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz mondomén #97633 üzenetére
Az E-M10 nagyon baba kis gép, nekem csak szemüvegesként az volt a bajon vele, hogy túl kicsi az EVF kukucskája, tehát forgatni kellett a szemem, hogy átlássam (most sokkal nagyobb az X-T1-em EVF-je, mégis jobban belátom).
No meg mivel nincs benne AA, így hajlamos gyakrabban moiré-zni (főleg az X-M1-hez képest, ott az X-Trans miatt szinte nincs is moiré).
Viszont gyors, nagy tudású, tényleg tele van ezer okossággal és van rá egy rakatnyi jó ár/érték arányú objektív
-
-
madgie
titán
válasz mondomén #97635 üzenetére
Nem, ott abszolút nem fog zavarni. Városképeknél, ismétlődő, apró alakzatoknál zavaró (mittomén cseréptető egy távoli házon), vagy épp egy kutyaporténál színezi ki kicsit a szőrzetet, de egyébként Lightroomban pár másodperc alatt javítható: az ecset eszköznél van moiré érték is, a kritikus részeket csak áthúzod azzal és kész
-
madgie
titán
válasz mondomén #97639 üzenetére
Elég nagy a minőségi szórás a 14/2.5-ökben, nekem volt és iszonyatosan szerettem. Kicsi, halk, gyors, jó képe van (ha kifogsz egy jót), akár éjjel, a csillagok alatt is.
-
ittakary
nagyúr
baszki... tegnap eladtam egy AMD 290 4GB videókarit...
erre ma a gyerek megnyerte hozzá a főnyeremény 34"os monitort
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest