Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
i4-re mivel kijött a JB ezért szeretném a telefon kinézetét átalakítani, kaphatnék pár tippet?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
beraktam a telefonba i4 a sim kártyát, most vettem a telefont, van benne gevey és bekapcsolásnál befagyott, és csak áll, mit tegyek?
próbáltam a DFU módot de mikor elsötétül a képernyő, és tartom a középső gombot újra előjön az alma jel...
mit tegyek?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
tudok itthon venni valahol i5s-re "big bang theory"-s tokot ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
ez buta kérdés, de zenét hallgatni és videót nézni mivel járok jobban?
Egy 5.gen iPod video 30gb vagy egy i4 32gb-al?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, milyen tok ez ?
Csak annyit tudok, hogy i7-hez való.
Szeretném eladni mert megmaradt, de így nem igazán tudom beárazni
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Nekem végig az járt a fejembe, miközben néztem a videót, hogy eközben a MAZDA mérnökök csak tapsolnak és isznak egy jó sört, megünnepelve, hogy végre kész a SKY X
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Új teló vételén gondolkodom és az lenne a kérdésem, aki már használt XR-t és 8+ -t is az mit gondol, mivel közel azonos az ára, melyik ajánlottabb vétel inkább és miért ?Köszönöm
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest