Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz Ragnar95 #91724 üzenetére
Hol dolgozik fátterod hogy ilyeneket kap?
(#91731) br4adam: Na aztán, milyen? Én még nem mertem megrendelni a sajátomat a <insert random kurvanyázás here> árfolyam miatt.
Nem nagy az órafej? Azt néztem képeken hogy nagy, én meg mivel ektomorf testalkatú vagyok vékony a csuklóm, így kicsit parás.
(#91736) B-L-A-C-K: Csak így mellékesen megjegyzem hogy felénk imádják a csajók a favágó kinézetűeket. Én is olyan akarok lenni, csak szakáll meg súly nincs... utóbbi talán még orvosolható valamennyire (durva kajálás mellett sikerült felhíznom 2 éve 59 kilóra ^^), de az előbbi totál kuka, oldalt nem nő a szőrzet.
Bezzeg a zacsi körül hetente borotválhatom...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz tDr1v3r #91752 üzenetére
Huawei
Amúgy ez volt az első és igazából most is csak azért, mert a partnereknek adtak saját gyártmányú ajándékokat és akkor a felsővezetők is kaptak, ha akartak.
Eddig mindig mondtam is neki,h szóljon már a kínaiaknak, h legalább lehessen venni Huawei termékeket a dolgozóknak, amiket itthon nem forgalmaznak, ha már maguktól ilyen egyszerű ingyen reklámra nem gondolt a cég...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Vasinger! #91750 üzenetére
Ez GBA, nem NDS/3DS. Ma voltam pokemon talin es volt alkalmam jatszani 3DS-en Poké X-t, nagyon elkapott a musthave erzes. A streetpass is jo moka. (A zsebedben barhol jarsz keresi a kozelben levo NDS jatekosokat, akik megjelennek a kozossegi feluleten, tudtok pacsizni, jatszani, pontokat gyujteni, sereget toborozni. Mindez tok automatikusan, standbyban levo osszecsukott gepnel.)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz Totheground #91760 üzenetére
A homofóbok sokszor maguk is homokosok.
br4adam, vans?: Köszi srácok.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #91766 üzenetére
Mit erőltetek? Vagy az már reklám, meg erőltetés, ha kiállok magamért, másokért? Csak nem szeretem, ha valaki lenéz, vagy elittél, mert ha hülye buzi, na és?
A reklámozáson meg az egyéni ízlést érted az nem igazán reklám, hogy is lenne az? Ha nem fekete öltöny az már is buzis, amúgy van aki szerint az öltöny is az, ebből látszik hogy ez erősen szubjektív kinek mi a jó, mi tetszik. A lényeg, hogy el kéne fogadni, hogy van akinek másmilyen az ízlése. amúgy én sem öltözök pinkbe.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cyberpunk #91767 üzenetére
Igen erről beszélek, elakarod magadat/más ilyen embert fogadtatni velünk állandóan, ami teljesen felesleges, mert bennem XY emberbe úgyse fog megváltozni ezt...
Most nem konkrétan arra a modellre értettem ezt az egészet, hanem úgy általában ami itt megy.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Látom buli vaaannn!
Pörögjönnn!
Irány a Kék osztriga Bár[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #91768 üzenetére
Nem akarom én elfogadtatni magam, tudom, hogy ez nem lehetséges, ha van előítélet. De szó nélkül nem megyek el dolgok mellett, és ez más témákra is igaz. Én már csak ilyen vagyok, az igazság, és az elesettek védelmezője ja lehet.
-
Vasinger!
nagyúr
Bevallom én se vagyok oda a melegekért, de nincsenek előítéleteim velük. Amit itt csinált Cyber azzal semmi bajom nincs. Szerintem sok társa példát vehetne róla.
Én csak azokat utálom akik direkt kelletik magukat és rájátszanak, hülyén beszélnek, ahogy ebben a videóban: 2:32-től
Na az ilyenektől ki tudok futni a világból. Egyébként ha valaki meleg semmi problémám nincsen, amíg nem affektál így mint a csávó a videóban.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #91774 üzenetére
Itt Londonban mivel mindenki felvállalja, mert tényleg semmilyen hátrányuk nem származik belőle, nem ítélik el őket, sőt, csomó helyen pozitívan diszkriminálják őket vannak azért sokan, akik így rájátszanak, ami eléggé idegesítő tud lenni szerintem is.
Ha valaki normálisan viselkedik és hacsak nem ismered régről és elmondja vagy látod a párjával nem is tudod,h meleg, akkor tőlem azt a nemet szereti, amelyiket akarja, nyilvánosan is nyugodtan vállalja, csinálja ugyanazt, mint ha idegennemű párja lenne, amíg nem reklámozza direktbe és játszik rá.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
Én akarok egy epülvaccsot, mikó gyün?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
Tegnap csináltam egy videót i6-al, amit a telefonnal feltöltöttem a youtube-ra, de valamiért csak 240p -s lett fent. Hol és mit kéne állítani,hogy nagyobb felbontással töltse fel?
-
-
Tibee86
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #91781 üzenetére
Ha a véleményedet megtartod magadnak, akkor senki sem fog letámadni, hogy maradi vagy. Lehet én is hibás vagyok, mert visszaszólók, de nem ok nélkül teszem sosem. Szóval ne várd el, hogy majd szépen meghunyászkodok. A kijelentéseim meg megállják a helyüket tartom magam hozzá, hogy maradi vagy, meg homofób is.
Van egy javaslatom mindenki fogja vissza magát. Kerüljük az ilyen téma linkelgetését, kerüljük a buzizást, és akkor nem lesz veszekedés sem. Ez ilyen egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #91782 üzenetére
Amíg azt próbálod megmagyarázni, hogy ez az új irány, és maradi aki nem így gondolja , a legjobb érved a másikkal szemben pedig az, hogy elfogult, meg politikát keversz ide, addig tényleg nem sok értelme van.
Én az elején is azzal indítottam, hogy nem kellett volna ide ez a videó, mert csak a vita lesz belőle, direkt nem fújjoltam, nem köpködtem, nem írtam le a véleményem róla, mert tudtam, hogy ez lesz belőle, majd utána rögtön megkaptam, hogy maradi vagyok....bocs, hogy nem hagytam. Ha Te nem erőltetnéd a topikra véleményedet (mindezt úgy, hogy mindenki hülye aki másként gondolja), akkor ezek a viták nem is lennének.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #91784 üzenetére
Nem én vettettem fel először, hogy maradi vagy! Ráadásul szépen magadra vetted, amit gyumorj írt, ergo lehet te is annak érzed magad nem? Mert hát kinek nem inge ugyebár... Amikkor hozzászóltál úgy, ahogy azzal kiprovokáltad a vitát is. Nem kell mosdatni magunk ugyan úgy ludas vagy te is ebben most! És azt is nézd meg mire válaszoltam én!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #91785 üzenetére
Akárhogy fejeztem volna ki nemtetszésemet a videóval kapcsolatban (ennél finomabban nem tudom hogyan lehetett volna), te úgy is belekötöttél volna, mint mindig. Pont ezért semmi értelme az ilyen vitáknak, mert nálad elfogultabb ember nincs itt ebben a témában.
Természetesen én is ugyanúgy ludas vagyok benne, mert nem kellett volna semmit reagálnom a videóra, de tényleg engedjük el a témát.Helyett tanuljunk táncolni Sanyikától!
-
máyköl
veterán
válasz Cyberpunk #91782 üzenetére
Ahogyan te sem hunyászkodsz meg sohasem, ha valaki kritizál titeket, és kinyitod mindig a szád, ugyanúgy én is képtelen lennék kussban maradni ha belinkelnek egy ilyen videót, és soha nem fogom szó nélkül hagyni. Nem csak a net világában egy topikban a netharcosok között, hanem a való életben is.
Részemről téma lezárva. -
Arcképgyáros
Nem vagyok nagy sorozatos, de elkezdtem a Szökést... fú de izgi.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Fantasztikus funkciókkal frissült a Google Translate
(#91793) B-L-A-C-K
Csapd mellé a Szomszédok-at és a Dallas-t.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
madgie
titán
válasz Totheground #91795 üzenetére
Nekem ez a "dörzsöld meg, hol a felirat" cucc elég gagyi. A Word Lens-nél odatartom és fordít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest