Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Így repült el 330-cal egy Lamborghini az M7-esen
(#91853) B-L-A-C-K
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibee86
nagyúr
Jólvan srácok.
Imádom ezt a topikot.
Mennyit jártok autóval az M7-esen?[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #91862 üzenetére
Mindkettőtöknek csak részben van igaza szerintem.
Tény, hogy ez már indokolatlan és veszélyes mértékű gyorshajtás azzal szemben, ha 140-150-el mész az autópályán, de az is tény, hogy az utak és ide beletartoznak az autópályák is katasztrofális állapotban vannak és ha ilyet nem is okoznak 130-nál, de defektet simán, ami szintén elég veszélyes tud lenni...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vasinger!
nagyúr
Tök jól elkanyarodtunk a témától.
Az alapeset annyi volt hogy 2 barom száguldozik 2x annyival mint amennyi a megengedett lenne. Erre el kezdtek veszekedni az utak minőségén, amikor semmi köze a dolognak a kettőhöz....
Ha meg lenne, akkor se érdekelne, mert gyorsan mentek. -
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #91873 üzenetére
Egyébként ne akard ezt az útra kenni, tény hogy szar, de az ilyen balesetek általában sosem egy ok miatt következnek be. Ez is elkerülhető lett volna, ha betartja a sebességkorlátozást! Persze ha az út jó akkor is, de attól meg szabálytalan és felelőtlen. Írtam már, hogy ha tolni akarja menjen versenypályara ott nem zavar mást.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Vasinger! #91875 üzenetére
Megemlítettem, hogy ez az M7-es minőségének is köszönhető, majd ebből eljutottunk oda, hogy semmi köze hozzá, meg különben is gyorsan mentek. (Mintha én az ellenkezőjét állítottam volna..)
Ezért jó ez a fórum, itt mindenki a másik szájába ad olyat amit nem is mondott, majd arra válaszol. (Ebben a topikban meg főleg mesterien űzik páran)Szerk.: mondom én, már ott tartunk, hogy én az M7-est hibáztatom csak.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Zjunior #91874 üzenetére
Még jó, hogy tudod, mennyit vezetek autópályán
Te ha te annyira okos vagy, akkor esetleg ellenérvet is hozhatnál fel személyeskedés helyett...Ja hogy az nem megy, mert ahhoz vitakultúra kéne...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz Vasinger! #91875 üzenetére
Itt a szakértő úr!
Köszönjük, hogy rendet tartasz!
"A semmi köze a kettőnek egymáshoz" dologhoz annyit tennék hozzá, hogy egyértelműen látszik, hogy úthiba miatt sodródott ki. Az megint csak más kérdés, hogy abban igazad van, hogy ezeket az utakat messze nem erre a sebességre méretezték: se a kanyarokat, sem a burkolat minőségét.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Tibee86 #91877 üzenetére
A fenét köszönhető az M7 minőségének. Egy ilyen bika autót 2 rövidnacis csávó kezébe adni egyenlő az öngyilkossággal. Ezek ha a világ legjobb úttestén mentek volna akkor is kicsúsznak, mert itt nem elég csak a gázt nyomni ekkora sebességnél. Ezek csak janizni akartak, szerinted miért vette egyfolytában a km órát a csávesz?
Ne legyünk már ilyen naivak.
ittakary:
Hívj máskor is, ha kellek, szívesen segítek ott, ahol tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
nekem mondjuk pont az M7-es minőségével semmi bajom. 170-180 környékén még nagyon simán vállalható a teljes szakasz kb ( tény hogy 330-t nem mentem rajta )
viszont Lamborghini előtt le a kalappal, nem kis dolog hogy ebből élve kiszálltak!
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #91876 üzenetére
Azt azért lássuk be, hogy a 130 is irreálisan alacsony sok szakaszon. Ezek a szabályok akkor születtek, amikor max Ladával rohangált a nép. Ma a féktáv kb a harmada-negyede egy modern autóval.
Azt hiszem egy SLR-al nézték meg a féktávot anno Top Gear-ben. Ha jól rémlik 60 mph-ról (96kph) kell megállnia az autónak 250 lábon a helyi szabályozások szerint. Na az SLR 120 mph-ról (190kph) állt meg ugyan olyan távon.
Nem azt mondom, hogy üvegelve kell mindenhol menni, de a legtöbb középkategóriás autó ugyan olyan vidáman elvan 180 körül mint 130-nál. A németek sem tiltáson járnak mindenhol, de jellemzően 150-200 között mennek ha nincs korlát. Aztán jön a GT3 a belsőben és kitakarodnak.
szerk: Meg is van a videó.
Azt pedig tegyük hozzá, hogy az SLR-től sokkal durvább szupergépek jöttek ki azóta, és ez a féktechnológia már bőven leszivárgott a felső szegmensbe is.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Azt jól látom, hogy az http://store.apple.com/hu-n nem lehet venni Prémium Védelmet csak iSTYLE-on?
Melyiket érdemes? Ki milyet vett ha vett? A 1,5 évesen gondolkozom i6 mellé. Aztán ha hajlik akkor sincs gáz...
A 3 évesnél mit jelent ez, hogy: "3 évre lekötött határozatlan idejű". Én vagyok csak gyenge, hogy nem értem? Ha valami lekötött, akkor miért határozatlan idejű? Hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Zjunior #91886 üzenetére
Szerinted nem lehet defektet kapni 130-nál
Szövegértéseden is próbálj javítani szerintem, mert azt írtam, hogy 130-nál jóval veszélyesebb egy defekt, mint alacsonyabb sebességnélPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest