Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Egylábú csajszi, új pop előadó, de atomjó a klip, és a zene sem tucat.
-
lacy86
addikt
Tudtok valami ertelmes jatekot mondani?!
( Most ezt a Minion Rush-t nyomom de uncsi :S ) -
lacy86
addikt
(#89410) r3dsnake
Asphalt8-at lehet le is szedem! ( azt mondjak egyik legjobb autos jatek )
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #89407 üzenetére
Dehogy, csak van egy a családban.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #89413 üzenetére
És ha az lennék?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
Most találtam a képeim között, nyáron fotóztam.. azért egy-két helyen szarul megy.
-
legiaap
félisten
Na telefon JB-zve. Pedig anno megfogadtam nem fogom megcsinálni.
Kéne valami frankó minimalista téma.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz gabormgp #89434 üzenetére
Lehet holnap leszedem a JB-t. Délután óta nyomkodom, állítgatom a telefonom. Feltettem pár témát, de gáz, hogy pl. nem minden ikon veszi fel a témát. Persze át lehetne rendezni őket és mondjuk a második, harmadik oldalra tenni azokat, de ez akkor is gáz.
Gáz, hogy sok téma fizetős.
Elég sok tweakbe botlottam ami nem indult el, pedig jó lett volna.
Gáz, hogy minden egyes állítgatás után respringelni kell, hogy életbe lépjen az új dolog.
Van egy kettő jó tweak, de másra számítottam.
Tapasztalatnak jó volt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #89435 üzenetére
Mondjuk pont az a JB lényege,h mindenhez hozzáférsz gyakorlatilag a root jogok miatt, ergo egyesével is átállíthatsz minden ikont
Az meg, hogy sok dolog fizetős, természetes, mivel elég sok munkája van benne a fejlesztőknek...
Az, h nem indulnak megint nem olyan fura, hiszen a 8.1 is hozott motor alatti változtatásokat, így idő kell, mire minden kompatibilis lesz JB fronton.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz legiaap #89435 üzenetére
Kellemes karácsonyt!
A JB-nél is rá kell érezni a dolgokra, ha lehet így mondani.
Sok dolog nem működik, sok nem tökéletesen.
Kell ennek idő még, de alapjában a szabadság megvan, csak tudni kell válogatni a sok minden között.
Én is eleinte sok sok dologgal próbálkoztam, majd a végén már írtam, hogy mi micsoda, mi mire való, milyen tweak-ek működnek, melyek nem, és egy restore utáni újbóli JB-elés után csak azokat tettem fel, amik tuti, hogy működnek, és valójában szükségem is van rá." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
madgie
titán
válasz Tibee86 #89447 üzenetére
Azért az több, mint sz@r, hogy ott a Touch ID, mégis ki lehet kapcsolni a telefont ujjlenyomat-azonosítás vagy jelkód nékül. Vagy épp repülőmódba rakni, ha a CC-t használhatja a zárképernyőn az ember. Én sem voltam JB párti soha, de az ismerősömnek is nemrég ellopták a szifonját, egyből ki is kapcsolták, ne lehessen megnézni a Find My iPhone-nal, merre van. Nos, egy BioProtect tweak után max földhöz vágja a tolvaj, vagy ha a zsebében van egy pentalobe csavarhúzó, akkor szétszedi és kikapja az akkut, másképp lemerülésig be lesz kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest