- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
-
r4z
nagyúr
válasz
legiaap #122967 üzenetére
Felpattintottam a Sierrát, a Siri és a programokban elérhető tabok faszák. Külön tetszik a Siri kezelése, baromi kényelmes, nem csak kidobja az infókat, mint a Cortana. A PIP is jó, remélhetőleg a Skypeba is bekerül a megjelenés idejére. A többi felejthető. Szifon6-ot eladtam, úgyhogy az iOS10 kimarad egyelőre.
-
válasz
legiaap #122967 üzenetére
tegnap megnéztem egy 50 feature-ös videót EverythingApplePro-tól (10 perces kb)
hát annyira unalmas dolgok voltak benne, hogy csak na
radi8tor1 Spotlight a kedvenc filmem az elmúlt 1-2 évből... eddig is utáltam az egyházakat, de ezek után még jobban. Nagy hatással volt rám
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
legiaap #122555 üzenetére
Ha van lehetőség ingyen megkapni valamit nem azt jelenti nem is használnám ki, szóval ezt nem tudom miért mondod erre.
Ez olyan mint az olcsó tokok, sokak szerint ha drága telefonod van akkor drága tokokat illik venni, de ha van olcsón jó is, amiről tudom tényleg az, persze hogy megveszem.
madgie: Köszi, majd utána nézek.
-
B-L-A-C-K
titán
-
válasz
legiaap #122277 üzenetére
Méretben igaza van, nekem is már párszor necces a 6S. Még nagyobb már lehet többször hátrány, mint előny. Meg amit szoktam mondani, 168 centis "kisgyerek" kategóriában indulóként érdekesen festenék egy 6Pvel pl (bár nagyon nem érdekel, mit szólnak mások, értem ezt arra,hogy lehet akkor zsebű nadrágom sincs, amibe bele tudom rakni...)
-
w333
félisten
válasz
legiaap #122252 üzenetére
Előbb vagy utóbb ... de mindenki átmegy Droidra !
Egyszerűen az Apple már semmi jót nem tud felmutatni, és mint "brand" már kissé megkopott ... nagyon sok lehetősége lenne most az új IOS 10 -el tarolni pl. sok funkciót rakhatnának a rendszerbe, de biztos vagyok benne hogy a fafejű Apple minimális szinte a nagy semmivel kiszúrja a felhasználók szemét !
Még 6 nap a WWDC -ig és minden kiderül ... de már előre félek hogy igazam lesz !
-
gyuromoj
veterán
válasz
legiaap #121914 üzenetére
Melóban egyik idősebb munkatársam hozott be ilyesmit egyszer, de az kenguruból volt. Fia UK-ban él és a barátnője ausztrál, onnan hozta neki a csaj. Sajnos csak egy nagyon pici darab jutott nekem, így sajnos nem sok mindent tudok elmondani róla. Talán hogy kicsit sós volt nekem, de más íz nem rémlik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
legiaap #121874 üzenetére
De hogy csináltad? Mert a beépített panoráma app nem csinál ilyen jó képet.Hm, illetve mégis. Most nézem a felbontását: 11394x3932 pixel
5S-el fotózva meg ilyet látok: 7070x2516 pixelFura hogy minden képnek más a mérete, ezek szerint a magasságuk nem fix, hanem levágja az app?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
legiaap #121722 üzenetére
Szerencsére itt nem a jattból jön össze a fizu mint a legtöbb helyen, de szért nem bánkódnék ha összejönne pár ezer.
GALARDO: Nekem nincs pofám minimum 200 ft-ot hozzávágni a futárhoz, de hozzá tartozik, hogy nagyon ritkán rendelek kaját, max havi 1x. Azért az eleg pofátlan, hogy úgy közli a végösszeget, hogy ráteszi a borravalóját.
B-L-A-C-K: Ez is benne van, tudnak komoly dolgokat művelni a futárok.
Részben ezért se szeretek rendelni.
-
válasz
legiaap #121694 üzenetére
Nekem ugye volt G2-Z1C-Z3C. Elégedett voltam összességében. Persze, voltak érthetetlen fagyások, mert app kilépések ("csak úgy" alapon, kedvencem az volt, mikor OTP app utalás közben kilépett
). Remélem, azért ez egy Stock android rendszeren a legminimálisabb. LG-n nagyon jó, Sonykon (ami vicc kategória,hogy pont azokon) nagyon szar volt a kamera. Üzemidő mindegyiken nagyon jó volt, de tudom, az a ritkább. Hangchip és főleg azok paraméterezhetősége (basszus, hangszín, stb), mindegyik oda-vissza verte az iPhone-t. Ez az, ami nagyon, de nagyon hiányzik számomra. Tudom, aki nem trance-t és egyéb zenét hallgat, fel sem fogja miről beszélek, de így meg egy durván mélyorientált iem headsettel is még csak kapirgálom azt a szintet, amit Sony-n megszoktam, persze messze nem olyan minőségben és dinamikában, de legalább a basszus megfelelő. Backup egyérelműen iOS esetén a nyerő, amit mondjuk talán mobil váltáskor,vagy fő iOS szám váltáskor játszom csak meg (tehát nem túl sűrűn), droidon inkább jobban jártam, ha legyalultam a rendszert és manuál újra belaktam, mert minden egyes gyártói progi, vagy épp play-ből letöltött sz*r, illetve úgy mondom, hogy egyik sem tökéletes, sőt. Az is tény, hogy egy i6S most használtan 150k, egy Nexus 5x 32 gb meg 75. A félár leginkább az anyagminőségben látszik, utóbbi tamagocsi játéktelefonnak hat az előbbi mellett. Tudom, ott a 6P, de az nekem baromi nagy, 5X is még nagyon határeset lenne, 6S-t is épp meg tudtam szokni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
legiaap #121694 üzenetére
Én is már váltanék nagyon, 2 és fél éve 5S-t használok, már nagyon unom. De ahogy telik az idő egyre inkább nem vagyok hajlandó 150-200-250 ezret kiadni egy sz*ros telefonért, úgyhogy várom hátha megadja magát és akkor muszájból kénytelen leszek.
Most már kicsit bánom, hogy nem mentem rá 160-ért a bontatlan 64gb-os 6S-re korábban. -
w333
félisten
válasz
legiaap #121283 üzenetére
Ez a pizza tökéletes olasz pizza.
Azért ez a pizza a tökéletestől kicsit messze áll ...
Értem én hogy egy olasz pizza hasonlóan néz ki de az eredeti így néz ki (normálisan meg van pakolva feltéttel, és kövön sütött) amit a képen látsz az egy vicc és ezt úgy mondom hogy van olasz ismerősöm, tudom mit beszélek !
Illetve szeretem az ilyen átverések (hatalmas üzlet van ebben) pl. Bio élelmiszerek drágábbak mint a hagyományos élelmiszer, itt merül fel bennem a kérdés ... ha nem tesznek rá vegyszert akkor miért drágább ? hiszen pont az ellenkezője, olcsóbb kéne hogy legyen !
Én falun nőttem fel és tudom hogy mi az a Bio és nem Bio élelmiszer, de a városi emberkék nagyon meg vannak vezetve, és milyen jól hangzik ez az egészségtudatos élelmiszer "BIO" (de honnan is tudhatjuk hogy ez tényleg Bio ?) nagy átb*szás ez az egész, hatalmas üzlet áll mögötte !
-
w333
félisten
válasz
legiaap #121074 üzenetére
Pont kb. semmi értelme ezeknek a frissítéseknek ...
Legalább lenne gyorsabb tőle a telefon, vagy a görgetésen gyorsítanálak ... míg egy weboldal aljára érek, 10X húzom az ujjam, de biztos valami kötél van a másik irányban ami visszahúzza, olyan nehezen lehet néha sajnos görgetni
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
legiaap #120580 üzenetére
Dehogy kell keverni magadnak.
Vannak tiszta termékek a piacon: Farfalla, Dr. Hauschka. Én utóbbit használom kb 5 éve.
Alumínium tartalmú deo után sok hónap, akár 1-2 évnek is el kell telnie míg kiürül a szervezetből. (mellrákot okozhat férfiaknál is)
Ezek a tiszta deók hagyják izzadni a bőrt, mert a bőrnek izzadnia kell!
Akinek (egy bizonyos foknál) büdösebb az izzadtsága azt ki kell vizsgáltatni, mert valami gombásodás miatt van olyan szaga.
Egészséges szervezetnek nincs kellemetlen izzadtság szaga!Ti miért nem a tiszta kozmetikumok mellett döntöttetek?
icecave: Ha borotválod is, azzal aztán tényleg elősegíted a káros anyagok bőrbe jutását:
"A dezodorok pedig különböző tartósítószereket tartalmaznak, s ugyanezeket a szereket az emlődaganatokban is kimutatták. A vizsgálatok szerint ezek a káros anyagok elsősorban azokat a nőket veszélyeztetik, akik borotvával szőrtelenítik honaljukat. A rendszeres borotválkozás ugyanis károsítja a hámszövetet, és megbontja annak folytonosságát. Így ahol a penge miatt elvékonyodik a bőr, a káros anyagok könnyen bejutnak a véráramba."Mellrák nem csak nőkre veszélyes, de arra te is rá tudsz keresni.
-
válasz
legiaap #120580 üzenetére
Köszi, pont jók az ilyenek, mert ugye mint mindennél ez is olyan, hogy van ellenérv és mellette érv tanulmány is. Ezért emelem ki olyan sokszor, hogy a mai világban az ember csak annyit tud csinálni,hogy a sok infó közül kiválogatja a saját igazát és aszerint él.
Ellenben akkor lehet zaklatlak pár kérdéssel majd ha nem baj
B-L-A-C-K: Nincsen hónalj kutya. Bekeményedni úgy tud, hogy még többet kellene várnom biztos, amiíg beszívódik, de nem mindig tehettem meg,hogy fél órát vergődök félmeztelen, hogy beszívódjon a cucc. Plusz ott van, amit mondtam, hogy én már azt hiszem, beszívódott, aztán mégsem.
-
-
válasz
legiaap #120253 üzenetére
madgie véleményét osztom, túl van ez tolva, ezzel az erővel már most is válthatsz, mert akarsz, de nincs ezzel semmi gond, nem kell megmagyarázni, önigazolásokat sem kell keresni, én legalábbis nem szoktam, ha megunok valamit, akkor váltás, ennyi...
a kamera gyorsindításakor a főkapcsolót is lehet nyomni, nem kell a home gombot tapicskolni, vagy ha igen, akkor legalább ne azzal az ujjal, ami a feloldáshoz regisztrálva van, mert ilyen tekintetben sok más gyártó készülékével is problémád lesz.
néhány pontnál okés az elvárás, testreszabás tekintetében lehetne szabadabb (itunes nélkül is).
windows topikban jobb akkumulátoros üzemidőt várni, mint mondjuk a 6/6s plus verzióé? na, az nem mostanság lesz - más gyártóknál is nagyítóval kell a megfelelő típust keresni, mert nem sok van -, de 6/6s is tud annyit, mint a lumia csúcsok mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest