Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7451) icecave


icecave
nagyúr

Na, megyek vissza Pest felé, 1. o. vagon, egyik klotyó se jó :D Ellenben most készültem a múltkori tapasztalatok miatt, "széles szájú Nestea-s flakon power on", ha kellene brunyálnom :D

(#7453) Malachi válasza icecave (#7451) üzenetére


Malachi
addikt

mindig ezzel a budi kérdéssel jössz, te vonatra jársz vécézni? :D de tényleg, viccen kívül, akkor gyere IC-vel, ott biztosan jó.

(#7454) vadászcsiga válasza icecave (#7451) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Dumb és Dumber feeling? :D Csak vigyázz nehogy a kalauz erősködjön hogy ő márpedig meg akarja kóstolni az itókádat. :DDD

(#7455) icecave válasza Malachi (#7453) üzenetére


icecave
nagyúr

Szerinted nem azzal járnék,ha lenne a vonalon? :)

Egyébként meg, inkább azért szoktam ezeket benyögni, mert érted, kifizetem a jegyet, külön az első osztályért mégtöbbet, aztán egy rakás szar, amit kapok érte...
Bár, ha ugye nincs nyitva a budder,szóval még ők is kaphatnak azt, mire odaérünk :D

(#7456) Malachi válasza icecave (#7455) üzenetére


Malachi
addikt

jaja, ez jogos, meg aztán elfelejtettem, hogy egy 3 órás úton mondjuk a legjobb családban is megesik, hogy az ember kénytelen megkönnyeztetni a kígyót. én a múltkor buszon jártam így, indulás előtt fél liter víz, 2 óra múlva leszállásnál már vonyítottam és fekete karikák ugráltak a szemem előtt.

(#7457) máyköl válasza icecave (#7451) üzenetére


máyköl
veterán

:DDD :W

(#7458) kisbandima válasza vadászcsiga (#7449) üzenetére


kisbandima
tag

Az elején olvasgattam amikor megvette, bíztam benne hátha azóta változott valami pozitív irányban.

Igazából azért gondolkodom a váltáson, mert nagyon nem tetszik amit mostanában az iOS-sal csinálnak. Október 25.-én megjelent az 5.0 . Azóta kijött 2 db frissítés (abból egy sunyiba) és a legidegesítőbb hibákat nem javították. Először is ott van az akksi merülés (engem szerencsére nem érint). Ha jól tudom az Apple elismerte a probléma létezését de hivatalos javítás nem volt még (csak próbálkozás, ami csak egyeseken segít). Pedig a visszajelzések alapján az 5.1 beta 3-ban sikeresen javították a hibát. Aztán ott van a Safari bug, amikor az egész telefonról elszáll a net (nálam csak ritkán jelentkezik, de jelentkezik). Múltkor próbáltam új zenéket felmásolni az iPhone-ra, kb az 1/3-át át is másolta. Törölnöm kellett az összes számot az iTunes Libary-ből és az iPhone-ról és újra hozzáadni. Zene szinkronizálásakor a Libary-ből törölt számokat időnként elfelejti törölni az iPhone-ról. Értem én, hogy SIRI meg hozzuk közelebb az OSX-et az iOS-sal, de először ki kellett volna javítani ezeket a hibákat és kiadni az 5.0.x-et és utána jöhetnek az új feature-ök. A 3.1.3-as iOS óta használok iPhone-t (pontosabban akkor még ugye nem iOS-nak hívták), de messze ez a legrosszabb verzió amivel eddig találkoztam, pedig egy kivételével az összest használtam. Eddig a legnagyobb problémám az volt, amikor a 3.x-ről váltottam 4.0-ra és az iOS szétdobálta az ikonjaimat. Na és persze mit hoz a jövő? Január 9.-e óta semmi biztosat nem tudunk az iOS-ról.

Még mielőtt valaki kérdezné / javasolná: iOS 5.0.1 (restore - set up as new iPhone), no jb, iTunes 10.5.3.3

korpicschess:

Ha haveromra céloztál akkor róla annyit, hogy két állom munkahelye van: az egyik a Blizzard, a másik a Google. Ilyen embertől úgy gondolom hiába kérek független véleményt az androiddal kapcsolatban.

máyköl:

nem kezdődik semmi, én csak a véleményére vagyok kíváncsi, eszem ágában sincs vallási vitát indítani. Csak azért kérdeztem tőle, mert ha váltani akarok akkor nem árt tudni merre kacsintgassak. Márpedig zack hozzám hasonlóan iPhone-ról váltott.

(#7459) joey04 válasza kisbandima (#7446) üzenetére


joey04
titán

Hiába vársz, és olvasol tőle véleményt. Ezt csak azért mondom, mert mindenkinek egyéni a véleménye. Van, aki váltott és örül, van aki váltott, és sírva rohant vissza, van aki nem vált és boldog (mindegy melyik oldalt veszem alapul). Szóval tőle jön egy vélemény, ami illik valamelyik dobozba, de te nem leszel előrébb vele szvsz. Ettől persze engem is érdekel a véleménye, csak nem befolyásol. :K

Én pl 3x váltottam, de nem jött be, megbántam. Az iOS kérdésre: Nekem bajom nincs vele, bár hosszú ideje nem raknak bele olyat, ami engem érdekelne úgy igazán. Ez igaz Androidra is. Viszont továbbra sem lépnek az egységesség, gördülékenység felé a Google oldalán, így én inkább WP7 felé nézelődök, mint lehetséges alternatíva, de jelenleg arra sem váltanék.

[ Szerkesztve ]

(#7460) vadászcsiga válasza kisbandima (#7458) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Az elején olvasgattam amikor megvette, bíztam benne hátha azóta változott valami pozitív irányban.

Ezt csak ő tudná megmondani hogy változott e a véleménye pozitív irányba, én mindenesetre úgy látom volt egy viszonylag stabil rendszere az ios személyében, most meg olyan romot rak fel amit éppen javasolnak neki ugyanis droidéknál a jónál mindig van egy mégjobb főzött rom. A gyári meg úgy sz#r ahogy van.

Azok a hibák amiket ios-nél felsorolsz apróságok ahhoz képest amikkel majd akkor fogsz találkozni ha netalántán droidra váltasz.

[ Szerkesztve ]

(#7461) Sur1G


Sur1G
aktív tag

Van valakinek tapasztalata a következő autós tartó, fm transzmitter, töltő kombóról?

http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/autos-tartozekok/749-belkin-f8z618ce-iphone--ipod-fm-transzmitter-tartoval.html

Van egy olyan autós tartóm ami az alsó két sarkánál, illetve a tetején rögzíti a telefont. Nem is lenne vele semmi bajom, mert tartja mint állat, de a fóliát az alsó két sarkán és a hátulján felszedi amikor beleteszem. Tudtok ajánlani olyat, ami ezeket mellőzi? Néztem még egyet ami tetszik:

http://www.szifonstore.com/iphone-kiegeszitok/iphone-4s/autos-tartozekok/676-just-mobile-xstand-go-iphone-44s-autos-tarto.html

Ez jó lenne, ha tudnám műszerfalra tenni, de nem tudom, hogy milyen a tapadókorong átmérője.

[ Szerkesztve ]

(#7462) Solar_Wind


Solar_Wind
senior tag

Van vkinek ilyen autós tartója?

Clingo

Ez a tapadós megoldás elég stabil, ráadásul műszerfalra rögzíthető, ami nekem kell.

Kérdés, hogy fólia nélküli iPhone-nál nem okoz -e problémát ez a ragacsos megoldás.

(#7463) Sur1G válasza Solar_Wind (#7462) üzenetére


Sur1G
aktív tag

Ez amúgy nem szedi le a fóliát a rázkódástól?

(#7464) vadászcsiga válasza Solar_Wind (#7462) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nekem van clingom igaz asztali tartoban de nagyon szeretem és az is igaz hogy a hatlapi foliamat elsőre le is kapta egy az egyben. Óvatosan kell leszedni szigorúan két kezes művelet és még így is buborék keletkezik amit el kell simitani minden egyes alkalommal úgyhogy nem is veszek rá dragábbat.

És csak egyszer kell ráhelyezni de úgy tart mint a beton hiába rázom még egyszer sem esett le róla szerintem autóban is stabil.

Egy szó mint száz fólia vagy clingo.

[ Szerkesztve ]

(#7465) Solar_Wind válasza vadászcsiga (#7464) üzenetére


Solar_Wind
senior tag

Köszi. Nekem nincs fóliám, szóval elvileg jó lehet.

(#7466) vadászcsiga válasza Solar_Wind (#7465) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Ja tényleg most olvastam ujra. Akkor no problem fólia nélkül semmi akadály nincs, teljesen ártalmatlan puha gumi vízzel mosható. Én inkább a csukló miatt aggódom, nem tudom az autós tartúnak milyen kialakítású ez a része de az asztalinak razasra elmozdul persze nem is feladata. Nézegettem videókat róla de egyiken sem látom ezt a részét ráadásul igazán gyorsan egyik videoban sem mennek. Mindenesetre ha veszel számolja be róla legyszi.

(#7467) Xero válasza Solar_Wind (#7465) üzenetére


Xero
nagyúr

Én is ezt akarom megvenni autóba, de mindig elfelejtődik. Most felírtam a jövő heti teendők közé. :K

(#7468) máyköl válasza Solar_Wind (#7465) üzenetére


máyköl
veterán

Csak a hátlapot ne szippantsa le... ;]

(#7469) vadászcsiga válasza máyköl (#7468) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Neem ha nincs rajta fólia teljesen használható. Kicsit be kell piszkolni és akkor nem tapad olyan erősen csak éppen úgy ahogy kell.

(#7470) Solar_Wind


Solar_Wind
senior tag

Majd írok róla, ha meglesz. Van egy Navigon tartóm, de marhára bosszant, nem ragad fel a szélvédőre mostanság. Nem tudom miért. És nem kockáztatom a telót, hogy leessen. Ráadásul egyébként sem szeretem a szélvédős megoldást. Azért is bosszant, mert elég drága volt.

(#7471) Ragnar95 válasza kisbandima (#7458) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Az akksi merülésről rég kiderült,h egy backup nélküli restore megoldja, a backup tárol hibás információt bizonyos esetekben és ez okoz gyors merülést, amúgy túlhype-olták ezt is, mint az antennagate-et és ami a durva,h még sok iPhone tulaj se olvas utána és vakon elhiszi....
A Safari bug sajna tényleg elég zavaró,de hát ez van, majdcsak javítják, ezen kívül nincs nálam semmi hibája az 5.0.1-nek.
A zenés szórakozás nálam is jelentkezett egyszer+egyszer a videóknál is,de én a JB-nek tudtam be.
Androidnál sokkal később jönneka hibajavítások, azok se egyszerre minden telóra és sokkal nagyobb hibák fordulnak elő+ a laggolásokat és fagyásokat nem javítják...

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

(#7472) kisbandima válasza Ragnar95 (#7471) üzenetére


kisbandima
tag

Az akksi merülés és a backup viszonyáról lemaradtam, már ezért megérte írni. Az android frissítési problémáiról tudok (már ha persze egyáltalán a gyártóknak van kedve megcsinálni a frissítést). Eddig azt hittem, hogy a csak a frissítések gyakoriságával meg az optimalizáltsággal vannak problémák androidéknál. Ezek szerint tévedtem. Úgy tűnik, hogy vadászcsigával együtt egyelőre sikerült lebeszélnetek a váltásról.

joey20:

A Windows Phone egyelőre nem játszik nálam szerepet, mert több általam használt program sincs rá még. Androidra pedig a Saver kivételével mindegyik van.

(#7473) GALARDO


GALARDO
addikt

A főnök mondja: nagy dobással jön az Apple

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#7474) joey04 válasza kisbandima (#7472) üzenetére


joey04
titán

A Windows Phone egyelőre nem játszik nálam szerepet, mert több általam használt program sincs rá még.
Igen, nekem is ez a legnagyobb gondom vele jelenleg...

7473: Tippre szerintem is Apple TV. Sajnos az nekem kimarad, mert én már nem megyek 50" alá, az meg brutális áron lesz, ha lesz. Mert olyat is hallottam, hogy "csak" 42"-os méretben lesz.

(#7475) máyköl válasza GALARDO (#7473) üzenetére


máyköl
veterán

Akárhogyan nézem, szerintem a konzol piacon folytatja az Apple.

Mit gyártott eddig?
iPod, iPhone, Mac. Mi ez? Szórakoztató elektronika. Mi kell még a népnek? Konzolok nagy játékpiaccal. Kézi és tv konzolokat gyárt szerintem.

Szvsz Apple 2012:
iPad 3
iPhone 5
Apple Tv
Apple konzol

(#7476) DanielK válasza máyköl (#7475) üzenetére


DanielK
addikt

Jobban örülnék, ha az onlive jönne az iPadre. És ezt teljes mértékben támogatná az Apple.
A nagy dobás meg az új Apple TV lesz. Szerintem nem fog betörni a konzol piacra... :B

(#7477) Ocarina válasza máyköl (#7475) üzenetére


Ocarina
aktív tag

Szerintem elég nehéz dolga lenne, ha a konzol piacra szeretne betörni.
Maximum azt tudom elképzelni, hogy az Apple TV-n lesznek PSN/ Live szintű játékok. Vagyis AppStore-on lennének kicsit komolyabb, Apple TV-re szánt játékok.

[ Szerkesztve ]

Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN

(#7478) Ocarina


Ocarina
aktív tag

Amúgy, a Pippin-ről hallottatok már? :D

[ Szerkesztve ]

Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN

(#7479) Ricardo válasza Ocarina (#7478) üzenetére


Ricardo
félisten

Persze. :DDD

(#7480) vadászcsiga válasza GALARDO (#7473) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Flash támogatás az 5.1-ben? :D

(#7481) tDr1v3r válasza Ocarina (#7478) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Ja, szépet bukott...

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#7482) zack válasza kisbandima (#7446) üzenetére


zack
nagyúr

Látom megy a vita.
Leírom a rövid történéseket az elmúlt hétről. :K
A GS2-öt 2.3.4. gyári Gigerbread-del kaptam, amivel az előző tulaja is használta gond nélkül és én is jó pár napot. Ezt frissíteni akartam, és úgy voltam vele, ha már frissítek, megpróbálkozom egy főzött ROM-mal. Jött az illusion xT 1.8 (2.3.6 Gingerbread). Szép volt, jó volt, amig valami nem történt vele (valószínűleg beakadt egy progi) és elkezdte szívni az aksit. Próbáltam megoldani, és nem azért voltam mérges, mert új ROM-ot kell feltennem, hanem mert kb. 1 hét múlva itt az ICS és addig már nem akartam új ROM-ot. Sajnos ezt nem úsztam meg, mivel melóba nem mehettem úgy hogy ne bírja ki az aksi, pláne akkor amikor a Caramel jön fellépni. :) Szóval délelőtt feltettem egy új ROM-ot. és pár óra alatt be is laktam.
Turkbey V37-es legújabb ROM-ját tettem fel, és azért szemléltetem ennyire részletesen mert ez hozzátartozik a szituhoz.
Ez a ROM amikor tegnap délelőtt felkerült, olyan volt, mintha új telefonom lenne. A menü, a séma, az ikonok, az animációk, minden megváltozott. Gyorsabb is mint az előző kettő pedig azok is smooth rendszerek voltak. Az aksi zabálás eltünt (egyelőre) és visszaállt minden a normális kerékvágásba. Nem akartam pöcsölni a ROM cserével, és tény hogy ezért kezdődött el a "köpködés" a részemről. De így hogy nem tudtam megúszni, és fent van egy másik, azt mondom jó hogy így alakult, mert kipróbáltam egy új rommer új főzetét, ami eddig magasan a legjobban tetszik, mind dizájnban mind sebességben. Ha az iPhone-hoz kellene hasonlítani egy ilyen ROM-ot, akkor leginkább az jut róla eszembe, hogy sosem fogom megunni. Egyébként annyi féle ROM van, más és más tulajdonságokkal, hogy ha nagyon unja már az ember az egyiket, feltesz egy másikat, és lényegében olyan, mintha lenne egy új telefonja. Persze lehetnek hibák, és vannak is, de hol nincsenek. Én pont kifogtam egyet, és remélem többet nem lesz hasonló gondom. Itt legalább van lehetőség a cserére. Akinek nem javult az iOS 5.0.1-től az aksi az mit csinál? Maximum vár. Hónapokat. Mindkét rendszernek és rendszerfrissítési sémának megvan az előnye és a hátránya is. Azon túl, hogy az iPhone-ra nem volt már garim, az 1 év 2 hónap alatt meguntam. Hiába volt jb (aminek a stabilitását simán hasonlíthatom egy ilyen memória beakadós főzött roméhoz), nem lehetett annyira megváltoztatni, hogy találjak benne mindig valalami kis változatosságot. Tisztában vagyok vele hogy friss GS2 tulaj vagyok, és az újdonság erejével hat, de én eddig elégedett vagyok, elégedettebb, mint amikor az iPhone-t megvettem. Sok kis apróság, ami egy kerek egésszel többet nyújt mint az iOS. Tudom a BT fájlátvitel elavult. Mégis amióta van, használom. Bármelyik Androidos telóra tudok küldeni szinte bármit, és a csajom X10 Minijére is rendszeresen mennek oda-vissza a képek, fájlok és csengőhangok. És itt jön a lényeg. Hiányzott? Annyira nem, mert az iOS ezt nem tudta, és még csak gondolat szintjén sem merült fel, hogy de jó lenne. De így hogy van, azt mondom, sokkal jobb és kényelmesebb. Amióta megvan a teló, csak háttértár módban volt csatlakoztatva, Kies szoftvert még nem látott, mert nics rá szüksége.
Mindent meg tudok oldani PC nélkül kényelmesen. Az OTG kábellel pendrive-ot dughatok rá, amire azt másolok amit akarok. A rendszer mentéshez sem kell pc, elvégzi a telefon, amit akár a MicroSD-re is tudsz menteni. Tudom...Itt meg van az iCloud. Nekem ez a rendszer első pillanattól kezdve nem tetszik, amivel lehet én vagyok az egyedüliként. Nem szeretek net függésben lenni, mert bizonytalan. Legyenek kézzel fogható helyen a mentéseim és a fájlok amik jó ha ott vannak kéznél, de ne egy nettel elérhető távoli szerveren, ami ha gond van, vagy esetleg karbantartás, vagy bármi egyéb hiba akkor nem elérhető, pl. egy rendszer visszaállításnál. Gondolom hogy sokaknak ez még így is bejön, és hiba nélkül használják, de én amikor még használtam és volt lehetőségem iCloud-ot használni, akkor is inkább a gépre mentettem mindent. Számomra ez a biztos nem a felhő, de nem vagyunk egyformák. ;) A zenei rész további ecsetelése mp3 lejátszó vásárlás miatt teljesen okafogyottá vált, az i4 jóval szebben szól, ez tény, de az is tény hogy az 1 év 2 hónap alatt az iTunes-ra még mindig úgy gondoltam, mint egy szükséges rossz. Egy túlbonyolított szoftver, amit bár tudtam kezelni, de 1 év után is észnél kellett lennem mit szinkronizálok és mikor. Ami összemosható a 2 rendszerrel az a zenebolt. Ebben az Apple nagyot alkotott. Bár drága, de sokszor csak innen szerezhetőek be jó minőségben az új számok, tehát az iTunes marad, mert továbbra is gépen keresztül használom a zeneboltot leginkább az olyan számok esetében, amiket a Shazam, vagy a SoundHound felismert a melóban.

Persze semmi sem kizárt. Ha ez a ROM is memória beakadós lesz, mi több az összes főzött ROM-mal lesz valami bajom, benne van a pakliban hogy meg fogom utálni a rendszert, hiába jó és stabil egy gyári ROM. Jelenleg 60-40% hogy maradok Androidon, és nem fog kelleni az iOS. Persze ez függ az új iPhone-tól is, és ebbe az is szerepet játszik, hogy amiben nagy volt az i4, és ami miatt elsődlegesen imádtam, azt kiváltotta egy mp3 lejátszó. Tehát az új iPhone-nak a zenei része éppen úgy nem érdekelne, mint ahogy most a GS2-é. Ezen kívül meg kíváncsian várom mennyivel fog többet tudni egy i5 mint a GS2.

Szóval ha nem lesz hasonló gondom a romokkal, akkor elégedett Android felhasználó maradok. Az ICS még rá fog tenni egy lapáttal, még gyorsabb lett, dual core optimalizáció, rendszer szintű GPU használat és sok más egyéb dologban is nagy előrelépés a mostani Gigerbread-hez képest. Az első körben fogják megkapni a GS2 tulajok valamikor március elején.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#7483) icecave válasza zack (#7482) üzenetére


icecave
nagyúr

Hát nemtudom zack, naponta változtatod a véleményed? Tegnap még más mondtál nekem, de mivel megkértél, nem fejtem ki publikusan. Csak érdekes :D

(#7484) máyköl válasza zack (#7482) üzenetére


máyköl
veterán

"Ezen kívül meg kíváncsian várom mennyivel fog többet tudni egy i5 mint a GS2."

Vagy a GS3. Mert az I5 -nek már az lesz a konkurencia.

(#7485) zack válasza icecave (#7483) üzenetére


zack
nagyúr

Szerintem nem mondtam mást. :U Nem is értem miért kell ezt most így csűrnöd-csavarnod. :F Úgy gondolom az általam említett "köpködésbe" ez is beletartozott amit neked mondtam, még ROM csere előtt. Azt is hozzátettem, hogy ne élj vissza a véleményemmel publikusan, mert ezek a hirtelen felindulásból és felfokozott idegállapotban történt véleményezéseknek köze sincs az objektivitáshoz, és azt is elmondtam , ideges vagyok, de lehet holnap már nyugodtabban másképp fogom gondolni. Neked is csak azért írtam msn-en, mert hetek óta a "váltás" a vesszőparipád, és hogy vissza fogok térni iOS-re. Ebből az apropóból írtam rád, hogy ez a ROM probléma nagyon nem használt nekem.
Igazából, még ha nem is részletezted, de csak nem bírtad ki, hogy ne írd be. :U Ez azért annyira nem tetszik. Levonom a következtetést, és legközelebb nem te leszel az első akinek bármit is mondani fogok, mert nem tudod tartani a szád, még akkor sem ha erre megkértelek. :U Kb. ez olyan amit csinálsz, mintha jóban lennék a csajoddal, összekapnátok, esetleg odarohannál hozzám, mondanál ezt-azt, amit tudom hogy csak mérgedben mondtál ki róla, nem azért mert komolyan is gondolod, de én ennek ellenére visszamondanám a csajodnak hogy te ezt meg azt mondtad róla... :U

Lényegében azt csinálsz amit akarsz. Felőlem ki is fejtheted. Ezek után nem érdekel.
Legalább ilyen oldaladról is megismertelek. :B

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#7486) icecave válasza zack (#7485) üzenetére


icecave
nagyúr

Ezen így felkapod a vizet? Csak poénból írtam le, erre egyből nekem esel... Úgy látszik,ha nem ír oda valaki 1000000 smile-t, akkor máris véresen komolyan veszik minden szavát egy OFF topikban. Na, majd legközelebb nem felejtem le őket.

[ Szerkesztve ]

(#7487) icecave válasza zack (#7485) üzenetére


icecave
nagyúr

Nabasszus, megbeszéltük, mielőtt jól összeveszhettünk volna. Na, majd legközelebb :D

Teljesen más téma: a Radio taxi appjával hívott már valaki taxi-t? GPS jól adja le nekik, hol vagyok? Nehogy csak várjam a taxit majd, aztán nem is jön...

(#7488) kisbandima válasza zack (#7482) üzenetére


kisbandima
tag

Nagyon szépen köszönöm a véleményed. :R Ezekkel a főzött ROM-okkal az a bajom, hogy a fene se tudja mit tett bele a készítője. Mivel az iOS-on is előszeretettel használom az OTP programját, ezért jobban szeretem a gyári ROM-okat. Még az iOS 5.1 beta 3-at sem mertem feltenni, mert ki tudja, hogy belenyúltak-e (nincs developer accountom). Persze az sha1 hamar választ adhatna rá.

Én már annak is örülnék, ha végre külön számolná a kimenő és bejövő hívások időtartamát. Meg persze azt is meg lehetne nézni, hogy hány SMS-t küldtem eddig az adott hónapban. Olyanról már nem is álmodok, hogy esetleg mindezt hálózatra lebontva úgy, hogy én állítom be a kezdő napot. Nekem csak ennyi kellene a boldogsághoz meg a hibajavítások.

Azért ne felejtkezzünk el Jan-Michael Cart-ról sem (Portfolio / iOS). Igaz csak néhány hónapig alkalmazza az Apple, de valószínűleg az ötletei közül néhányat meg fognak valósítani. Legalábbis erre utal, hogy neki már 2011 június 23.-án volt ötlete az OSX-es iMessage-re és láss csodát nemrég bejelentette az Apple. Ebből kiindulva nem lepődnék meg, ha az Apple rágyúrna a widgetekre és az iOS dizájnjára.

[ Szerkesztve ]

(#7489) joey04


joey04
titán

Micsoda szappanopera megy itt. :D

(#7490) icecave válasza joey04 (#7489) üzenetére


icecave
nagyúr

Nem volt itt semmi komoly, poénnak szántam valamit, amit zack nem annak vett. Megtárgyaltuk, lényegtelen.

(#7491) zack válasza kisbandima (#7488) üzenetére


zack
nagyúr

Szerintem kibukna elég hamar, ha bárki belenyúlna...Kétlem, hogy ilyet bármelyik nevesebb rommer megtenne. Noname romokat én sem használnék pont ezért. De pl. egy Turkbey ROM, aminek külön topikja van a nagyok között az XDA-n és nem tegnap kezde a főzőcskét, szerintem minimális a kockázat. De ez a egy jailbreakes iPhone esetében is rizikó, ezt azért ne felejtsük el.

(#7489) joey20

Hehe. Ilyenről szó sincs. Apró nézeteltérés volt, ami meg lett beszélve. ;)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#7492) máyköl


máyköl
veterán

(#7493) válasza máyköl (#7475) üzenetére



őstag

Alig várom már, hogy pl. egy MC2-t streemeljek AirPlayeren keresztül a TV-re, és az iPhone lenne a távírányító. Szerintem a nagy durranás az lesz, hogy az iPhont öszekötik a AppleTV-vel. Pl. Az elöbb említett konzol, de számtalan lehetőség rejlik benne. A Tv adása jelenik meg az iPhonon, és ha ki kell menni mecs közben, akkor sem maradok le a gólról, v. Kap a TV egy IP címet, és távolról az iPhonon utasíthatom hogy vegyen fel valamit, mert esélyem sincs hazaérni időben. Mondjuk az a minimum, hogy az AppleTV-ben legyen kamera a Skyphoz, és teljes értékű internet hozzáférés. Sajnos mindezt 666k-ért minimum. :(

(#7494) joey04


joey04
titán

[link]

Lehet majd cserélni a kiegészítőket. :D
(szerintem átalakítót venni ronda. bár jóval olcsóbb, az tuti :D )

[ Szerkesztve ]

(#7495) icecave válasza joey04 (#7494) üzenetére


icecave
nagyúr

Végülis ez az újdonság pont olyan lenne, amitől "eldobjuk az agyunkat", csak épp nem jó értelemben :D

[ Szerkesztve ]

(#7496) whitezo88


whitezo88
nagyúr

ma megtapasztaltam én is, milyen a másfajta füles. 1 hete nem találtam a 7 ezres Panasonic (vagy Sony?) agybadugós fülest (már meglett) amivel nagyon szépen szól a telefon. Elvittem ma helyette a gyári iPhone fülest, de sokkal rosszabb... az egy dolog hogy kényelmetlen és kiesik a fülemből, de olyan, mintha dobozban hallgattam volna a zenéket. Nem jöttek át a mély hangok szépen (vagy egyáltalán nem), de a magasakkal is gondok voltak. Olyan mint mikor a winampban elrontod az EQ-t és tompa lesz a hang. Hogy lehet ez? egy 192 ezres telóhoz profi headset illene nem? :U

(#7497) zack válasza whitezo88 (#7496) üzenetére


zack
nagyúr

A választás lehetősége miatt nem pörögnek rá a fülesekre a gyártók.
A HTC váltott egyedül, ő már 100 dodós Monster fülest csomagol a Sensation XE és XL mellé.
Jól teszi? Annyira nem. Túlárazott lett, és sokaknak nincs szüksége extra fülesre.
Gyakorlatilag meg arról van szó, hogy nem akarják egy profibb füles árát is beépíteni a teló vételárába. Most képzeld el, ha megfizettetnék velem a jobb fülest úgy, hogy itthon figyel a Sennheiser IE8. Nem venném meg, mert +20-30k-val többért nem fogom megvenni amikor már van fülesem. Így viszont mindenkinek lehetőségében áll olyat beszerezni hozzá, amilyet akar.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#7498) whitezo88 válasza zack (#7497) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Jogos. Az iPodokhoz is ilyen van, vagy ahhoz is kell jobbat venni?

(#7499) icecave válasza whitezo88 (#7498) üzenetére


icecave
nagyúr

iPodokhoz is sima "gagyi"-t adnak.

(#7500) máyköl


máyköl
veterán

Ez a szemét hóesés... Mi a csudáért nem jön már a tavasz?

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.