Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Az árakon filózáskor érdemes figyelembe venni, hogy nem csak az ultra drága X jön, hanem a normál árú I8 és I8 plus ami kb ugyanannyit lép előre mint amennyit 6S-ről lépett I7, így minden korábbi készüléknek ugyanúgy fog esni az ára ahogy tavaly, tavalyelőtt stb.
X külön kategória lesz nem szól bele az eddigiek árazásába sem a használt sem a gsm bolti új piacon.(#145604) w333:
A11-es proci, meg az egész SOC brutális. Megint mindenki más le lesz maradva nyers erőben.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz agabe #145605 üzenetére
+1 szerintem is 3 telefon lesz ... de nem i8 hanem i7S és I7S Plus
Az X egy teszt lesz hogy mennyire fogadják el a felhasználók a változást !
Szerk.
Felhasználói élményben szerintem nem lesz gyorsabb ... azok fogják majd tapasztalni a változást akik pl. munkára is használják komolyabb hw igényű alkalmazásokat, videó vágás, renderelés, raw konvertálás stb.
De tény hogy brutálisan erős lesz ... Antutu ugrani fogja a 220 ezer pontot !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nofi
addikt
Applenél ugyebár 2 éve van ez a 3D touch és a gyári appok már akkor kezelték, azóta szerencsére több más alkalmazás is elkezdte használni (Waze, Pocket, Viber, Shazam, Spotify, Youtube, Wunderlist, Moneywiz, stb. és most csak az első oldalon lévő appjaimon mentem végig). Droidhoz tavasszal volt szerencsém hosszabb távon és ott a Google appokon kívül semmi másnál nem volt ún. hosszan-nyomós funkciója. Változott ez valamit?
Xbox GT: nozsolt
-
Gsx-rr
veterán
Hol lesz elo live stream?
Black: ezt ,hogy erted? Az I8 fizikai merete ugyanaz lesz?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Sajnos nem nagyon történt még változás ... idő kell ennek is !
(#145611) Gsx-rr
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zjunior
veterán
Iphone X lesz az iPhone Exclusive elnevezesbol:/...
Nagyon kivacsi leszek a formara..Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
SÖ
addikt
iMagazin "Már most sorba állnak az új iPhoneért". Ez az imázs az Apple hozzá adott értéke. Nem kell ide már innováció sem. 😁
-
Totheground
addikt
Itt szerintem eleg hamar kaphato lesz, majd meglessuk. Remelem azert nem holnaptol rendelheto.
Viszont az uj watch valszeg day 1 purchase lesz (nem az LTE verzio).Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-
nagyúr
válasz Rage47 #145627 üzenetére
Ugyan, majd megtetszik. Csomó Apple cuccal voltam így, az elején nem tetszett. Pl. Apple watch is, először : "Kell a f*sznak ez a krumpli", aztán addig nézegettem, hogy az lett belőle, hogy "B*szki ez k*rvajó, kell egy ilyen".
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
w333
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Rossz bolond szivárvány.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Van már Handras közvetítős link?