Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79041) Spec


Spec
őstag

Nem a legspecifikusabb topikba írok ezért előre is elnézést, de ti biztosan tudtok nekem valami okosat mondani.
Adott egy szenzoros automata fali szappan adagoló ketyere. Ebbe 4 db ceruza elem (AA) kell a működéshez. Egy elem pakkal kb. 3-4 hónapot húzza. Arra gondoltam nem sima elemet tennék bele, hanem tölthető akkukat. Egyrészt környezettudatosságból, másrészt költség hatékonysági oldalról.
Mivel nem kell túl gyakran tölteni, ezért sok fáradságot nem jelent. Ha azt is beleszámolom, hogy az akkuk általában nem bírják annyi ideig, mint a sima ceruza elemek (a jobb fajták), akkor se fogok belehalni 1-2 havonta egy töltésbe. Ahogy számolgattam kb. 3-4 töltési ciklus után már meg is térül az ára.
A kérdésem, hogy ti melyik tölthető akkut ajánljátok erre a célra? Itt ugye nem kell nagy teljesítmény (mint pl. egy digitális fényképezőgépnél, vagy kameránál), hanem inkább a hosszú élettartam, a hosszú töltés megtartás a fő szempont. Erre ötletek jó ár/érték arányban? Előre is köszi!

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.