Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79026) Sándor -P20-


Sándor -P20-
senior tag

Mindenkinek aki hozzászólt. :R
Sajnos a mosogató (konyha), és a vizesblokk ahol a szennyvíz kimegy a házból, elég messze van egymástól. A fürdő/WC kifolyót már meggyógyítottam, az udvari csővezetékekkel együtt.
A konyha (mosogató) miatt lényegében az egész házat fel kellene túrni, vagy kívül megkerülni az épületet, ráadásul ha fagyhatár alá szeretném rakni, nekem is felfelé kellene folyatnom a vizet...
Szal ugyanaz a szitu mint régen.. :W
Ja azt elfelejtettem leríni, hogy az épület két részletben épült, és ahova a konyha került az van némileg alacsonyabban. :W :W
A szivattyús megoldásnak pont az a lényege hogy nem kell a gravitációs rendszer megkötéseit betartani.
Elméletileg már egy 20-as csövön is el kellene mennie szivattyúval megküldött cuccosnak.
A legrosszabb esetben egy colos csövet kellene így eljuttatni a konyhából a fürdőbe, amit akár a padláson is át tudok vinni, de akkor meg pláne kelleni fog a szivattyús rendszer.
Ráadásul ha szerelhetőre, hozzáférhetőre építem az egészet, egy colos csövet semeddig sem tart kicserélni ha valami gáz van.
Tehát Továbbra is valami megfizethető mosogatólé kompatibilis szivattyús megoldást keresek.
A grundfos tökéletes lenne, csak hát az ára...

40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.