Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46678) LarsR válasza KonzolKartel (#46669) üzenetére


LarsR
tag

Ezt jó tudni azért hogy 2000-es papírral készítik elő az autó fényezését. Akkor tuti nem teszek rosszat 5 és 7000 -es papírokkal. A biztonság kedvéért a belsején tesztelem le :D Szombat és vasárnap erre fekszek rá.
Szép munkának nézel elébe.

Én nem vittem el homok fúvatni a felniket, ergo a gumik is rajta vannak. Igaz a helyükre zsír új téli gumi megy. Kézzel csiszoltam át az összeset. Ha lesz felesleges szabadídőd ezzel el tudod tölteni :DDD Az enyémeken is van padkázás, leginkább a peremén, néhány felületi sérülés a küllőkön is volt, többségét a festék lecsiszolásával el tudtam tüntetni. Oda kell figyelni azért, hogy az anyagot ne csiszold nagyon. Mondjuk a peremet láttam youtube videón hogy flexel tolták le :D Én nem használtam semmilyen javító anyagot, szebb lenne az biztos. Az éles részeket átcsiszoltam, festés után annyira nem csúnya, persze látszik. A fekete sokat elrejt belőle. :DDD A másik garnitúra, ami jelenleg a kocsin van, azt is meg kell csinálni :((( , de azokat csak jövőre már! Képek még töltődnek.

Autóápolással Rivaul-nak igaza van.

http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.