Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20102) wattafaka válasza Grózi (#20092) üzenetére


wattafaka
senior tag

Természetesen még vásárlás előtt vagyok, hidd el mindent megfogadok majd, amit tanácsoltál / tanácsoltatok, csak még előtte próbálok minden - az esetemben felmerülő - technikai / szakmai kérdést megválaszoltatni. Mint pl. ezt is. Adott volt 6 darab 3pin-es ventim ezelőtt, szóval mást nem is tudtam volna rádugni.

(#20094) Grafirka Ahogy Grózinak is írtam jelenleg sajnos csak 3pin-es ventijeim vannak, természetesen az öt új venti vásárlásakor nem fogok ekkora bakokat lőni, ezért is mérem fel minél pontosabban, hogy mit és hova.
Az alaplapom: MSI B85-G43 Gaming (SYSFAN3-ról van szó)
Ami mocskosul érdekes, és most vettem észre, ahogy sima pdf-et akartam volna linkelni, hogy a gyártó honlapján letöltött manual-ban a SYSFAN3 PWM-es, míg itt feszültséggel szabályozósnak írja.. Na most akkor melyik? Mindkettő 2.0-s revision.

(#20095) dqdb Értem, majd ezeket akkor kipróbálom. Ha ne adj isten ahogy te mondtad, idióta a kábelem gyártója (egyébként egy ilyenről beszélünk, hátha ismered), attól még a vezérlése gondolom jó, annak ellenére, hogy helytelenül monitorozza, igaz?
A magyarázatodból akkor úgy tűnik nekem, a PWM ventikímélőbb megoldás. Akkor főleg pontot kellene tenni a pár sorral fentebb Grafirkának írt válaszomban levő problémára, hogy most akkor van-e PWM-es SYSFAN az alaplapomon, vagy nincs.. Mert hiába veszek PWM-es ventit, ha feszültséggel fog szabályozni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.