Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80884) CactuS válasza negyven2 (#80880) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Bocs, de én csak röviden: RS alkalmazott által kiírt üzenet nekem annak számít. Newswire valóban nem volt.

Teszthardver nélkül nem igazán tudsz fejleszteni, egy céllal önmagában egy fejlesztő nem sok mindent tud kezdeni (vagy olyan hardverkörnyezettel, ami adott pillanatban nem is létezik).

A mostani generációs problémával egyetértek, ezek a konzolok már megjelenéskor kevésnek bizonyultak PCkhez képest, nem úgy, mint korábban.

A grafika lebutítást én nem a végleges hardver problémáira vezetném vissza, hanem arra, hogy a szem lakik jól először és nem ők az egyetlenek és nem csak konzolon, akik így csinálták/jártak.

RDOt én pl: nem a régi kor miatt engedtem el, elegem lett a kötelező "public" lobbykból, a modderekből és a bugokból. Másrészt szerintem sokaknak nem tetszett, hogy az olnine játékmenet jóval másabb a Story résznél. Ugye GTA esetén is más a fizika pl., de nem annyira nagy a kontraszt, mint RDOnál. Tartalom is nagyon nagyon lassan jön bele, mondom ezt úgy, hogy azt PCn játszottam és nem konzolon. Azt el se tudom képzelni, hogy az elején hogy maradt fent az érdeklődés azzal a 0 tartalommal konzolon.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.