Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38530) ProgenXL


ProgenXL
őstag

"Új sportkocsival lehet felvágni a GTA Online-ban. A Pfister 811 kicsivel több, mint egymillió dollárért már megvásárolható a Legendary Motorsport oldalán. Ráadásként új kedvezmények léptek érvénybe, és hamarosan aktiválódnak a függetlenség napi ajánlatok is.

Az előző frissítéssel három szuperautót csempészett a játékba a Rockstar, melyekből most minden héten aktiválnak egyet a fejlesztők. A Grotti X80 után ezúttal egy Porsche 918 hasonmás lett elérhető.

A kocsit az aktuális kiemelt playlisten érdemes tesztelni, melynek teljesítéséért dupla RP és GTA$ jár. A lista a “Senora Freeway”, az “Arms Race” és “Business Trip” pályákból áll, legfeljebb 8 játékosra lett szabva, és hétfőig érhető el.

Akciók ezúttal a gépfegyverrel felszerelt járművekre léptek érvénybe. A Turreted Limo és a Karin Technical 40 százalékkal vásárolható meg olcsóbban. Hasonló mértékű kedvezmény van összes maszkra is, a Bullshark Testosterone pedig féláron kérhető Brucie-tól.

Az Egyesült Államokban hamarosan a Függetlenség Napját ünneplik, így július 1. és 11. között 25 százalékkal olcsóbbak lesznek a patrióta öltözékek, a Liberator monster truck, a Sovereign motor, és a Firework Launcher.

Forrás

Gunner for life

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.