Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15385) Puma K válasza TESCO-Zsömle (#15343) üzenetére


Puma K
veterán

Sajnos nem sok esélyt látok rá, hogy foglalkoznának az irányítás beállításának a lehetőségével ilyen szinten.

Örülnék ha lenne ilyen lehetőség, mert van kormányom.
A héten vettem egy vezeték nélküli, fekete Xbox 360 kontrollert, mert nem láttam rá sok esélyt, hogy lenne ilyen támogatás a most megjelenő részben, az autókázás egy akkora pályán meg élmény.
Ha már a sajátommal éppen nem tudok menni akkor marad a virtuális. Plusz itt legalább száguldozhatok és nem bírságolnak meg plusz a "nem adta be" helyzetek is következmények nélkül maradnak... de a valóságban a Mergámat nem veszélyeztetem ;]

Anno a Mafia: The City of Lost Heaven-nél volt megcsinálva a kormány támogatása olyan szinten, hogy a kormányzás, gáz és fék finom adagolásán felül még lehetett használni a motorféket, és volt értelme a sebességváltó használatának pl emelkedőknél. Élmény volt 1-esben pörgetve felmenni azokkal a régi autókkal Oak Hill-re :))

Mióta van Steam-en az a lehetőség, hogy naplózza a játékidőt azóta ennyit töltöttem a játékban. Mióta megjelent PC-re azóta szerintem 100-200 óra minimum meg van... imádtam és most is imádom.

A második rész 10 órás játékidejére és a befejezetlen végére meg ki sem térek inkább, és a témát részemről itt be is zárom.
Csak megemlítettem.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.