Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35041) Neró


Neró
őstag

Sziasztok!

A minap vettem egy SteelSeries UFC -t és sajnos az a probléma lépett fel, hogy a ZTE Blade 3-as telefonomba, hiába 3,5 mm jack dugó van, és a füles is akkora - a ZTE -be valamiért mások a barázdák, máshol vannak az érintkezési pontjai és, így ha teljesen bedugom, akkor torzít, nem szól jól, mintha nem kapna elég kakaót. Viszont, ha csak a 3. barázdáig dugom be, akkor megfelelően működik.

(A SteelSeries Siberia V2 viszont kiválóan működik, ha rádugom. Lehet, hogy az UFC -nek más a beosztása a mikrofon miatt? - ugye a 2 beosztás helyett 3 van rajta)

A kérdés tehát az, hogy van esetleg amolyan jack átalakító, vagy valami ilyesmi? Ez működne? Továbbá milyenre lenne szükségem?

A válaszokat előre is köszi!

| www.diablohungary.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.