Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35151) #16820480 válasza Bjørgersson (#35150) üzenetére


#16820480
törölt tag

Változnak az idők :D :D
Nekem az M4 nem annyira jön be. Van itthon egy. Klasszikus rockra jó éppen (Led Zeppelin és egyebek), de metálra nem igazán. Az M5-öt meg az utóbbi két fülhallgatós találkozó tanulsága szerint le kell szedjük az ajánlottak közül valószínűleg, mert az előzetes elvárásokat nem hozzá sajnos.

szerk.: 5-6ezer körül talán Sony EX50 a bajnok mostanában.

[ Szerkesztve ]

(#35152) matyi012345 válasza Bjørgersson (#35150) üzenetére


matyi012345
őstag

Én nem merek mondani semmit, tegnap durván leszerepelt az M5, szóval azt ne! A többi meg hallgatózás kérdése.

(#35153) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Értem, köszönöm srácok! Még jó, hogy benéztem vásárlás előtt. :) Akkor esetleg olyan 5-6k körül tudnátok ajánlani egy-kettőt?

szerk.: Látom már a Sonyt. Olyat még mintha a Media Marktban is láttam volna.

[ Szerkesztve ]

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#35154) bmakszim válasza Bjørgersson (#35150) üzenetére


bmakszim
senior tag

Ne görcsölj sokat, ennyiért: Maxell Metallics és le van tudva. Húgomnak vettem egyet, de még én is elhallgattam pár órát. Nagyon kellemes hangja van, utcára, vagy este elalvás előtt tökéletes. 3.000Ft-ot bőven megér.

Szerk.: a Sonyt nem ismerem.

[ Szerkesztve ]

(#35155) Alg válasza hobbyone (#35142) üzenetére


Alg
veterán

Némi elitizmust azért én is felfedezni véltem néha... kicsit sarkítva:

Nah mi jön, Ja, az a sz@r. Nem baj, hallgassuk meg, ha már itt van.
... (kb 10mp hallgatózás)
Tényleg sz@r. Mennyit kérnek ezért a sz@rért? 2 pont. Na jó 3, a seninél azért jobb volt. Hol van már az a GR07? És az X3?

Plusz olyan dolgok repkedtek a hangzásról, hogy ha megfeszülök sem hallom meg, de nem baj, legalább most már teljesen beláttam amit korábban is sejtettem, hogy ez nem az én világom. :U Amikor már "középmagas drop" meg "10KHz-nél emelés" jön a kommunikációban az nem nekem való terep.

Hozzátenném, a sub-100 dolláros kategóriára szerintem több időt kellett volna fordítani, ha az volt a cél hogy egy értelmes ajánlást-összehasonlítást tegyünk össze. Ha meg a ritka/drága/érdekes dolgokba való belekóstolás a cél, akkor úgy kezeljük az egészet.

Na nem baj, én ott voltam, ezek után tudom ki hogy állt hozzá, kinek milyen az ízlése, kinek a véleményére fogok adni. Csak az ezután random betévedő kérdezőnek nincs ilyen információja...

TLDR: Szóval semmi baj nem volt ezzel, de próbáljuk helyén kezelni a dolgokat, mert élek a gyanúperrel hogy egy vakteszt teljesen más eredményt hozott volna.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#35156) bucsher válasza Alg (#35155) üzenetére


bucsher
őstag

vakteszt :) az jó móka lenne. ülsz bekötött szemmel, és bedugnak valamit a füledbe :))

az ebben a jó, hogy szubjektív műfaj. valakinek tetszik valami, de neked meg más tetszik. és mindkettőtöknek lehet igaza ízlés/műfaj/stílus szerint.

én azt próbáltam ki, amire időm volt és érdekelt. csinálhatunk egy külön eseményt, ahol csak 5000ft alatti cuccok játszanak, az gyakorlatilag vakteszttel lenne egyenrangú: ott a presztízs meg a hírnév nemigen játszik :DDD

In the pipe - five by five!

(#35157) Narakh


Narakh
senior tag

Ha valakinek volna Maxell Metallics-e, budapesti, és ne adj' isten nem sajnálna valamikor a héten húsz percet az életéből karitatív célra, a végső döntés előtt még nagyon szívesen meghallgatnék egyet. :U

"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

(#35158) gelbelex válasza Alg (#35155) üzenetére


gelbelex
őstag

Ami elitizmusnak látszott, az részben annak a megnyilvánulása volt, hogy a jelenlévők nagy része már egyszerűen túllépett a hétköznapi-kommersz ("mindegy csak szóljon, olcsón") kategórián, mert rájött, részben saját tapasztalatából, részben az előző találkozó alapján, arra, hogy neki több kell, és erre áldoz.
Erről a pontról nézve egyszerű az ajánlás, mert lényegében egyértelművé vált, 10k alatt a Maxell Metallics és a Sony EX50, 20k alatt pedig a GR06 éri meg igazán a pénzt.
(Sajnos nem voltál jelen, az elősző összehasonlításból a GR06 úgy emelkedett ki, mint egy világítótorony.)
A random betévedő pedig elolvassa a hamarosan frissülő kezdő hozzászólást (és vagy elhiszi, vagy nem), vagy beleolvas a topikba (esetleg máshova) mélyebben.
Vakteszt nem valósítható meg, mert saját kezűleg kell a hallójáratba illeszteni a bogyókat, ez van.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a vakteszt nagyon hasonló eredményt hozott volna, elegen eleget hallgattuk a füleseket.

[ Szerkesztve ]

(#35159) Luissimo válasza Narakh (#35157) üzenetére


Luissimo
veterán

contaxgnak van :)) :DD

[ Szerkesztve ]

(#35160) raven12 válasza Alg (#35155) üzenetére


raven12
senior tag

pedig egyébként baromikönnyű ezeket a tartományokat beazonosítani. Csak hozzá kell rendelni egy hangot, pl. cin... Én úgy mentem el fejestalálkozóra, hogy fogtam egy zenét, amiben szarrá van hangolva lefele a basszgitár, hz generátorral reprodukáltam, beazonosítottam (persze azt már csak kíváncsiságból), és azt mondtam, ha ez értelmes hangerővel és részletességgel megszólal a fejesből, akkor nekem elég mélyre megy és nem csap le. És remekül meg tudtam állapítani, hogy miben csapta a mélyet, miben nem volt meg a hang, csak sejlett...
Bármilyen kritikus értékhez vagy tartományhoz meg lehet találni a megfelelő, beazonosítható hangot, onnantól már csak figyelni kell rá.

Nekem a terekkel van bajom, a fejestalálkozón a nyitott fejesek között alig hallottam különbséget, legyen az DT990Pro, T1 (bár az félig nyitott), AD2000X, LCD2 vagy LCD3. Egyedül a Stax-nél hallottam lehengerlő kiterjedést minden irányban.

Szerintem egyébként összességében nem voltunk elfogultak, az átlagolásnál elveszik az egyéni elfogultság, én pl. kb. egyedül a Sony-val szemben voltam elfogult, de egészen kellemes volt 8k-ért, úgyhogy nem is adtam neki rosszat. Voltak drágán rosszak és olcsón jók. Soknak nem is tudtam az árát, nem is érdekelt. Preferencia. Ami nem tetszett, azt automatikusan lepontoztam, ilyen a szubjektivitás. Mellettem Matyi se volt egyáltalán elfogult, ahogy észrevettem.

Én próbáltam odafigyelni a behelyezés+kényelem+izolációra is, amennyire tudtam, majdnem minden füleshez tudnék róla írni. Persze a hosszútávú komfort más, de velem általában úgy van, hogy ha valamiről nem érzem rögtön, hogy furcsa, azzal nem is lesz baj 1 óra múlva se.

Egyébként most így visszaolvasva az utóbbi 100 kommentet (mert ennyivel voltam lemaradva :((( ), ennyi a hozzászólásom: LOL. :DDD

A véleményekkel meg nem tudom, mi legyen, én is inkább belinkelem a másik topikból, nem másolom már be az egészet, ha oda írtam meg: itt van.

[ Szerkesztve ]

(#35161) Falconer válasza gelbelex (#35158) üzenetére


Falconer
aktív tag

En meg annyit tennek hozza konkluziokent, hogy egyertelmuen a kategoriakat sikerult beloni, hogy melyik fules melyikkel van osszehasonlithato szinten, meg a kiugroan jo illetve szar darabokban volt egyetertes.

A tobbi igencsak szemelyes izles dolga, raadasul a lejatszoto is modositja az osszhatast nem is kicsit. (nem feltetlenul igaz a dragabb lejatszo jobb hangzas mert lehet h a hangszint pont olyan iranyba viszi el ami nem tetszik).

Raadaskent a dugasz is hihetetlen mennyit szamit. En kozepesen elegedett B2 tulaj voltam kb harom honapig. Kiprobaltam az osszes gyari bogyojaval meg sennheiserevel is. Nem volt komoly melye sehogyan sem semmilyen szammal sem. Most a talalkozon meg raraktunk vmi mast, es hihetetlen mennyit valtozott, ra sem ismertem!

Valahol olyan ez mint a csajozas. Ok h kavarsz a novel egy ket ejszaka erejeig de azert megiscsak hosszabb ido kell, hogy teljesen kiismerd es rahangolodj, illetve eldontsd, h neked nem ez valo.

szerk: telorol irtam a hibakert elnezest. Aki meg ilyen temaban olvasas meg elmeletek alapjan akar velemenyt alkotni... Haat... Lehet de nem erdemes :)

[ Szerkesztve ]

(#35162) Ati1979 válasza Bjørgersson (#35150) üzenetére


Ati1979
veterán

Az m5 jó forrásról teljesen hallgathatatlan.

Rosszabb forrásról (bármilyen telefon) elmegy. Ez nem az én véleményem.
Szerintem válassz valamit az ajánlottak közül inkább.

Én az M5-től távoltartanám magam.

Ez veheted szerintem: [link]

(#35155) Alg

Sajnos ennyi idő volt rá. Ha rendes tesztet akartunk volna akkor minimum 2 napra lett volna szükség ennyi füleshez meghallgatásához.
Csak így lehetett kivitelezni sajnos. :(

Ezek: first impressions. :)

[ Szerkesztve ]

(#35163) bucsher válasza Ati1979 (#35162) üzenetére


bucsher
őstag

de legközelebb azért legyen egy EX50 is, nehogy úgy járjunk vele, mint az M5-tel :)

In the pipe - five by five!

(#35164) Ati1979 válasza raven12 (#35160) üzenetére


Ati1979
veterán

"Nekem a terekkel van bajom, a fejestalálkozón a nyitott fejesek között alig hallottam különbséget, legyen az DT990Pro, T1 (bár az félig nyitott), AD2000X, LCD2 vagy LCD3. Egyedül a Stax-nél hallottam lehengerlő kiterjedést minden irányban. "

Azért szerintem a tereknél érezhetőek a különbségek. A T1, LCD2 / 3 AD2000X nagyjából egy kategória, ezért nincs is akkora soundstage különbség.

Meg az is fontos, hogy miről hallgatod. Pl. a stax-nál a forgalmazó nem engedte, hogy számítógépről menjen a rendszer. Nagyon durván alá volt pakolva + az a stax erősíő és van vagy 2500 dollár.

Szóval azért ezt se feledjük el. :)

Szóval nagyon nagy handikeppel indult a többi fejes a stax-al szemben.

(#35163) bucsher

Én most is nagyon szerettem volna. Meg az az 5k-s jvc is nagyon hiányzott. Állítólag az is elég jó...

Max összedobunk és veszünk 1-1 ilyet. 1000 Ft per / fő.

[ Szerkesztve ]

(#35165) Bodz válasza Ati1979 (#35164) üzenetére


Bodz
nagyúr

"Pl. a stax-nál a forgalmazó nem engedte, hogy számítógépről menjen a rendszer."
Vicces.

(#35166) contaxg válasza Bodz (#35165) üzenetére


contaxg
veterán

okos :DDD

[ Szerkesztve ]

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#35167) chrisnagy13 válasza Bodz (#35165) üzenetére


chrisnagy13
senior tag

Na ezért nem kérek én az ilyen talikból. ;)

(#35168) Ati1979 válasza Bodz (#35165) üzenetére


Ati1979
veterán

A végeredmény magáert is beszélt. Levert mindent a stax. :)

És mégcsak nem is az sr009-es volt, nem is az sr007-es, hanem valami 2 szériával azelőtti model. :)

[ Szerkesztve ]

(#35169) contaxg válasza Ati1979 (#35168) üzenetére


contaxg
veterán

Igéretük szerint, azt következőre kapjuk meg.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#35170) Ati1979 válasza contaxg (#35169) üzenetére


Ati1979
veterán

Igen említetted. Reméljük így lesz. Gondolom féltek odaadni első körben. :D

Remélem karácsony fele össze lehetne hozni a következő talit. Alig várom, hogy meghallgathassan azt a fejest. :)

(#35171) ggeleven


ggeleven
őstag

Srácok összesítés ma ne várjatok tőlem, se beleszólást a beszélgetésbe, mert kicsit lerobbantam... :(((
De ami késik, az nem múlik! :N

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#35172) Ati1979 válasza ggeleven (#35171) üzenetére


Ati1979
veterán

Sorry, :( gyógyulást akkor!

Ráér, nem sietünk sehova. :)

(#35173) fpatrik17


fpatrik17
senior tag

Meelec m6 ma tesztelve egy 2 órás edzés alatt. Beszarok milyen király! :Y
Köszi, hogy ajánlottátok! Xears XE200 után is gyönyörű a hangja, EQ nélkül még nekem valóbb, mint a Xears volt. Csak ajánlani tudom mélyszerető sportkedvelőknek :)

• Honor Magic5 Pro •

(#35174) MPeter87 válasza fpatrik17 (#35173) üzenetére


MPeter87
őstag

És hihetetlenül kényelmes is, főleg szivacsokkal. :)

Szerk.: Mit edzel Te 2 óra alatt? :Y

[ Szerkesztve ]

(#35175) fpatrik17 válasza MPeter87 (#35174) üzenetére


fpatrik17
senior tag

Biciklire fel a kondiig, kiadós bemelegítés, egy és negyed óra kemény gyilok, aztánmég negyed óra nyújtás, bicó haza. Ez így kompletten 2 óra kb és a füles meg se moccan a fejemen :C

• Honor Magic5 Pro •

(#35176) #16820480 válasza Ati1979 (#35164) üzenetére


#16820480
törölt tag

Ezen egyébként én is gondolkoztam, hogy az ilyen olcsóbb és népszerűbbnek tűnő fülesekből össze lehetne dobni egy-kettőre a pénzt, nem olyan iszonyat sok az, kb 1-2 sör ára. A végén meg mondjuk tombolán kisorsoljuk őket, akár itt a topikban is, hogy több résztvevő legyen, vagy szűkebb körben a találkozó résztvevői közt, bár szerintem mi kevésbé vennénk hazsnukat a mindennapokban.

(#35177) MPeter87 válasza fpatrik17 (#35175) üzenetére


MPeter87
őstag

Ja, így más. :D
Nekem 45-60 perc általában az edzés. Néha még sok is, mert elég jó tempót diktálok magamnak. :DD

(#35178) Ati1979 válasza #16820480 (#35176) üzenetére


Ati1979
veterán

Ezt így kéne csinálni. Mindenki bedob egy ezrest. Aztán ha valakinek megtetszik átveszi a többiektől vagy eladjuk vagy valami. Pl. az sony csak 4k. Az semmi szerintem.

Nekem biztos nem kell, de azaz 1k annyira semmi, hogy akár veszteségként is hajlandó vagyok leírni. :)

Szeritem azt a sony-t meg azt a jvc-t meg kéne venni legközelebbre.

(#35179) matyi012345 válasza #16820480 (#35176) üzenetére


matyi012345
őstag

Ezt támogatom Én is, de akkor jó előre legyen eldöntve a bejáratás miatt.

(#35180) #16820480


#16820480
törölt tag

Ha mondjuk fejenként egy ezressel számolunk, akkor a Sony már 4 embertől megvan, a JVC is még néhány emberrel már belefér. Metallics-t akkor nem? Vagy esetleg valami egyéb? Én egy Astrotech-et hallgatnék még meg szivesen, abból is van valami alsóbb kategóriás.
Egyébként bejáratásra bőven elég egy hét is, ha gyakorlatilag folyamatosan megy.

(#35181) matyi012345 válasza #16820480 (#35180) üzenetére


matyi012345
őstag

Én az Astrotec AM90-re nagyon kíváncsi lennék :) :B

(#35182) Ati1979 válasza matyi012345 (#35179) üzenetére


Ati1979
veterán

Ha aktuális lesz akkor, majd megbeszéljük. 3-4 olcsóbb füles belefér szerintem.

Van fenn az árgépen az eladási listák élén egy 2,5k-s pana is. Azt is meg lehetne venni...

[ Szerkesztve ]

(#35183) Narakh válasza Ati1979 (#35182) üzenetére


Narakh
senior tag

Arra pont kíváncsi volnék, hogy teljesít a többi ajánlotthoz képest. :)

"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

(#35184) Ati1979 válasza Narakh (#35183) üzenetére


Ati1979
veterán

Nem vagy egyedül. :)

(#35185) Narakh válasza Ati1979 (#35184) üzenetére


Narakh
senior tag

Mondjuk fel tudok ajánlani egyet tesztelésre, de a kábele javításra szorul. :F

"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

(#35186) Ati1979 válasza Narakh (#35185) üzenetére


Ati1979
veterán

Ok, köszi majd lehet hogy elfogadjuk. :) :R

Csak most egy ideig nem lesz füles találkozó. Inkább decemberen lesz legközelebb szerintem...

(#35187) Falconer válasza Ati1979 (#35182) üzenetére


Falconer
aktív tag

Webshopbol lehetne rendelni, es akkor csak a postakoltseget kell szetdobni. Talan olyan hely is van ahol minden van, uh mehetne egybe.

(#35188) Ati1979 válasza Falconer (#35187) üzenetére


Ati1979
veterán

Jó ötlet. Szerintem meg lehetne lépni...

(#35189) koxminator


koxminator
senior tag

Sziasztok,

Javaslatot, tanácsot kérnék fülhallgató vásárlásához (ha ez számít, Optimus G-hez lenne).

Árszint olyan 7-10ezer forint között mozoghat, és ha lehet, BP-en megvásárolható legyen. Fontos a mikrofon is.
Legyen kiegyenlített (Zenei stílusban eléggé vegyes a felhozatal, főleg rap, némi metál, de 1x-2x más műfaj is előfordul (nem komolyzene és nem tuc-tuc)).
In-ear (hallójáratba helyezhető), hagyományos megoldás, normális kialakítás. Főleg utcán, zajban hallgatnám, beszélgetésekhez is kellene.

Előre is köszönöm,

Kox

[ Szerkesztve ]

Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

(#35190) Finnugor


Finnugor
tag

Húgomnak olcsón (max. 3k), nem agybadugós, de hallgatható minőségú fülhallgatót keresek, főleg R n B-re, hip-hopra. Tudom, az edigitalban lenne egy csomó jó ennyiért, de sajnos komáromi vagyok, és sürgős (még ma kéne). Tescoban, Euronicsben tudtok valami nekem valót, vagy semmiképp nem sikerülhet? PHILIPS SHE2670 pédául belefér a jobbfajta kategóriába?
Ja, amúgy köszi a Maxell metallics-tanácsot az összefoglalóban, tegnap vettem, de eddig ez a legjobb fülesem, pedig volt már Sennheiserem dupla ennyiért.

[ Szerkesztve ]

(#35191) Finnugor


Finnugor
tag

sony mdr e9lpg?
Kérlek válaszoljatok, tényleg sürgős!!!

[ Szerkesztve ]

(#35192) swoody válasza ggeleven (#35025) üzenetére


swoody
senior tag

Szia,

Meglett vásárolva egy Maxell Metallics de viszont most jönn egy hülye kérdés, hogy hogyan is kéne használni, még sose volt in ear fülesem. :)
Szóval mennyire is kéne benyomni, mikor van az, hogy jó? :D

[ Szerkesztve ]

(#35193) hobbyone válasza swoody (#35192) üzenetére


hobbyone
aktív tag

Itt okosodhatsz: 26-27. hozzászólás + itt is képekkel.

Finnugor

Earbud vásárlásban nem tudunk tanácsot adni. :B

(#35194) belashx


belashx
senior tag

Sziasztok!

Telefonhoz rendeltem fülest. Tudna valaki esetleg információval szolgálni arra nézve, hogy mennyi idő kb. mire megérkezik? Tudom ez sok mindentől függ, de biztosan rendeltek már páran az alábbi eladótól:

lendmeurears

Már alig várom, mert az S4 gyári fülese hagy némi kívánnivalót maga után. Érzésre nem lenne hallgathatatlan, de nem áll meg a fülemben, folyton nyomkodom vissza. Nem állt szándékomban lecserélni, mert ritkán hallgatok fülessel zenét(nincs hol), de a hétvégén betelt a pohár. :D
Az is megfordult a fejemben, hogy elég lenne csak gumiharangot venni, és próbálkozni, de ha már lúd... :DD

Ma reggel jött az értesítés, hogy feladták (Singpost), de már nagyon várom.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#35195) swoody válasza hobbyone (#35193) üzenetére


swoody
senior tag

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. :D
"- Behejezés: a fülcimpa felfelé emelésével megkönnyítheted a folyamatot" és minden zoral. :)

Köszönöm szépen, bár ha kicsit meghúzom a kábelt lefele egyből kimozdul de majd megnézem a többi haranggal is, hogy hogyan is müködik.

[ Szerkesztve ]

(#35196) bucsher válasza belashx (#35194) üzenetére


bucsher
őstag

#34367
#34658

az annyi mint 10 nap :)

[ Szerkesztve ]

In the pipe - five by five!

(#35197) belashx válasza bucsher (#35196) üzenetére


belashx
senior tag

Köszi. az annyi, mint ... Nagyon sok! :DD Valahogy csak kibírom.
Bízom benne, hogy nem döntöttem rosszul, amikor a GR06-ot választottam. Túl sok jó fülest nem hallgattam, de nagyon remélem, hogy vigyorogni fogok, mikor először meghallom a belőle áradó zenét. :))

(Bose IE2-t hallottam, de csak boltban, tehát nem tartott sokáig. Ezt nem éreztem a Bose-ok közül mély túlsúlyosnak. Koss Porta Pro-t sokat hallgattam, viszont mély orientáltnak tartom, de lehet csak a felső tartomány hiánya miatt.)

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#35198) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

Sziasztok! A mai napon elhalálozott a fülesem. Egy Sony MDR-E818LP-m volt, nagyon meg voltam vele elégedve. Főleg az általa nyújtott basszussal (leginkább olyan zenét hallgatok, amiben sok van)

Tudtok valami alternatívát mondani, illetve lehet még kapni normális áron? A basszus hang hasonló megszólaltatása alapkövetelmény, azért szóljon úgy, mint az előző.

Köszönöm :R

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#35199) #16820480 válasza belashx (#35197) üzenetére


#16820480
törölt tag

Szerintem a GR06-nak kell egy kis bejáratás, legalább olyan 50 óra, ezután fog igazán megjönni a hangja. Ne keseredj el, ha elsőre nem az igazi, nyugodtan hallgasd a zenéiddel, nincs benne semmi varázslat, magától javulni fog!

(#35200) belashx válasza #16820480 (#35199) üzenetére


belashx
senior tag

Ha jól sejtem a teló füleséhez képest még bejáratás nélkül is odab..ós lesz. Bejáratást mindenképp terveztem, meglátjuk, hogyan alakul.
Anno a Jamo hangfalaimat nem járattam, és amikor először hallottam, nem azt kaptam amire számítottam. Később visszagondolva a dologra, rájöttem, hogy mennyit változott a hangja.

Ha megérkezik, legalább rászokok a hosszú sétákra, amit kénytelen voltam mostanság hanyagolni, mert a gyári füles állandó adjusztálásától pár perc után agybajt kaptam.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.