Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5842) Stauffenberg válasza Warton (#5840) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Régen talán az olcsó tucatkompaktok hozták a nagy zsetont, mert tényleg floodolták a piacot velük, csak bementél egy teszkóba és beraktál hármat a kosárba, hogy minden gyereknek jusson saját a nyaraláson. De ez ma már nem így van, tavaly teljesen leállították a 200 dollár körüli budget kompaktok gyártását és az X-rendszeren kívüli gépek gyártási volumenéből is alaposan visszavettek a zuhanó kereslet miatt. Hiába na, pont ez az amit kinyírnak az okostelefonok.

Amúgy volt is pár napja a Fuji Rumors-on, hogy az egyik fejes nyilatkozott olyat, hogy hiba volt két belépő szintű gépet megjelentetni, ez egyértelmű utalás arra, hogy a kettő közül az egyiknek mennie kell.

Egyébként az X100 sorozat és az X-T1 fogy a legjobban nyugaton, de azok nagyon. Annyira, hogy nem győzik gyártani az X-T1-et, sűrűn megesik, hogy az összes nagyobb webshopban pár napos készlethiányok vannak. Szerintem lassan megérik egy gyárbővítés, mert bevallottan jóval nagyobb a kereslet, mint amire eleinte számítottak. De ott van az X-E2 ami szintén népszerű és sokan azt tartják belépő gépnek. Az X-A1 és az X-M1 viszont a kutyának sem kell arrafelé.

Szóval ki tudja, talán megy mindkettőnek a folytatása a levesbe. Hiába olcsó a gép, gyártási kapacitást von el a jóval népszerűbb és drágább modellektől.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.