Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Technológia demóként berúgta megint a kaput , de filmként sajnos harmatgyenge
Varang karaktere húzta fel nálam kicsit ( a vége után néztem egy stáblistát és mosolyogtam is rajta Oona Chaplint kb a trónok harca óta kedvelem )
A történet viszont borzasztó ekkora kopipasztát kevés étteremben szolgálnak fel. Ezt kb tükrözi is az eddigi legkevesebb bevétel. + a nézői és kritikai értékelések alapján is a leggyengébb a 3-ból. Remélem nem kaszálják el a 4 és 5. részt , ha lesz biztosan megnézem. A ~3.5 óra pedig erősen túlzó egy tech demónak kicsit vehetnék sűrűbbre és rövidebbre mert elpatkolok mire befejezik
20-25 év alatt jött a 3 rész . ( tudom 2009-ben érkezett az első , de azon már kb az ezredforduló elején aktívan dolgozhattak ) -
NyalokAA
senior tag
válasz
devil-k
üzenetére
Amennyiben tágabb értelemben vesszük a kérdést és nem csak természeti katasztrófákra gondolunk az elmúlt ~10-15 évben kb ezek amik nekem bejöttek:
Nope (2022)
A Quiet Place (2018)
A Quiet Place Part II (2020)
Deepwater Horizon (2016)
Twisters (2024)
World War Z (2013)
Bird Box (2018)
No One Will Save You (2023)
ezeket se mondanám kiemelkedőnek , de egy nézést megérnek -
NyalokAA
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én nagy rajongója vagyok a katasztrófafilmeknek , de ez minden téren kritikán aluli volt. Kb random jeleneteket dobáltak egymás után és majd kisül belőle valami. Gyakorlatilag az összes apokalipszis klisét ellőtték. Az 1. rész pedig egy erős közepes nekem , de ezt kár volt megcsinálni 90 millió dollárból.
-
NyalokAA
senior tag
Greenland 2
0/10 , 27 milliárd forint lett kidobva az ablakon…
Aki jót akar magának messziről kerülje -
NyalokAA
senior tag
Jurassic Park Rebirth logika
film nézése közben fel se tűnt a sok blődség közben , de a film készítőknek se ? -
NyalokAA
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Asszony nem igazán van oda az ilyen szimbolikus , képzelt , átvitt értelmes megjelenítésekért , de mondtam neki , hogy kicsit tartson ki jó lesz ez
Az első 20 perc után mikor már kicsit tisztult a kép elkezdte kedvelni . A végén meg egyenesen felháborodott , hogy még órákig tudná nézni
Nekem kellemes élményt adott az egész simán 8+
Tudtam , hogy a papát már láttam valahol , de fénykard nélkül nem ismertem fel -
NyalokAA
senior tag
válasz
gerii
üzenetére
Érdekes világ ahol megunja az ember a dinókat. Amelyikben mi élünk egy komolyabb állatkertben két gyerekkel simán elég 1-200 ezer forint. Ennek ellenére lépni nem lehet sokszor bennük. Most utoljára ahol asszonnyal voltunk ott 90 euró volt csak a belépő 2 embernek. Kínában olyan komplexumok vannak ahol a napi jegy 50-70 ezer forint. Biztosan a dinókat unnák meg mikor vagyonokat fizetnek , hogy oroszlánt meg palackorrú delfint nézzenek.
Következő résznél keverhetnék a sztorit az ember gyermekével és csak a dínók zacskójában futó érből lehetne a meddőség ellenszerét kifejleszteni semmivel sem lenne rosszabb mint ez a film
-
NyalokAA
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
Nem értem Imdb-n miért áll ez a film 6.1 es értékelésen. Ismét egy dupla nulla lett az egész. Az akarat talán meg volt , hogy most kicsit mást csináljanak , de nem sikerült. AI vagy valami 3 éves írhatta a forgató könyvet.Mikor fognak rájönni , hogy az emberek szeretik a dinoszauruszokat? Egy ilyen filmben személy szerint én őket akarom nézni. Egy kis visítást , rohanást , menekülést némi cafatolást. Erre megint kaptunk hibrideket , családot , síró picsogó gyerekeket. A legismertebb legkedveltebb fajok maximum cringe faktornak szerepeltek vagy cameo szintjén. A Jp 1 ehez képest egy mű alkotás. Én öregszem k*rva szarul vagy tényleg leszarják a film készítők a nézőket. Erre van aki próba vetítésen elégedetten bólogatott? …
-
NyalokAA
senior tag
Romulus
Lehet én vagyok teljes sötétségben , de a romulusban honnan jöttek az arctámadók ? Tojásokat a királynő rak , de ripley amit kinyírt az alienben az csak egy sima "munkás" volt. Illetve Rainn a végén hibernálta a sérült droidot. Minek? Hibernálva nem folyik ki a tej belőle? 
-
NyalokAA
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A benzinkutas részig egészen élvezhető kis akció film , de utána ahogy írod átmegy borzasztó cringe parádéba az egész. Jost Hutchersont én sose tudtam komolyan venni
Az alapötlet amúgy jó volt meg is mutattam az asszonynak az első 10 percet nézze csak meg , hogy csinálják . Azt mondta ez egész jó kis film lesz , de a felétől kb a facebook nyomkodás érdekesebb volt
Mostanság amúgy az alaptéma igencsak aktuális több ismerősöm húzták be csúnyán az elmúlt 1 évben ( van akit milliókkal ) ezek az adathalász scammer majmok. Személyes sérelem is ért a napokban Otp automatából vettem le pénzt és tuti volt rajta kártya másoló mert délutánra 3x 20ezer forintért akartak a kártyámmal vásárolni neten ami közben a tárcámban pihent és az automatán kívűl sehol másol nem szerezhették meg...
Szerencsére csak 1 kártyát buktam +2ezer az új kártya -
NyalokAA
senior tag
válasz
perempe
üzenetére
Tegnap este néztem meg. Szerintem engedd el az 1 nem volt rossz , de ez nagyon legalja lett. Egy szórakoztató trash cápás filmet várna az ember , de cápából van benne a legkevesebb sajnos. Viszont a fizika és a biológia összes szabályát sikerül 2 órában teljesen megcáfolni.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
röviden
emberi külsőt viselő, de az embereknél sokkal tovább élő Örökkévalók fajától származik, akik emberfeletti erővel és intelligenciával rendelkeznek. Az Örökkévalók ezenkívül rendelkeznek még egy különleges képességgel, mely a kozmikus energián alapszik: energianyalábokat képesek kilőni a kezükből, illetve ezt az energiát képesek irányítani. Thanos maga a Szaturnusz holdján, a Titánon látta meg a napvilágot, aki születésekor egy különleges betegséggel, deviáns szindrómával született.
Mikor édesanyja megszülte őt, belenézett a szemébe, és csak a halált látta benne. Emiatt ott helyben megakarta folytatni, ám ezt megakadályozták, és inkább elszakították anyjától. A szürke gyermek ezután úgy nőtt fel, hogy a neve és megjelenése a halál fogalmává vált. Hosszú gyakorlások és meditációk során képessé vált az Örökkévalók erejét a sokszorosára növelni, így lett fajának legerősebb tagja. Miután elég erősnek érezte magát, ellopott egy űrhajót, majd más csillagrendszerekbe utazott el, hogy katonákat toborozzon. Mikor pedig visszatért szülőbolygójára, lemészárolt több ezer örökkévalót, köztük anyját is. Ezután a Titán egyedüli urává nevezte ki magát.Tehát Thanos nem összehasonlítható egyik bosszúállóval se
nem kellettek neki sose a kövek , hogy badass legyen csak a munkát tette velük egyszerűbbé amit be akart végezni... -
NyalokAA
senior tag
válasz
tuki2200
üzenetére
Én is Nyíregyházán néztem mögöttem csajok akik sírtak zokogtak orrot fújtak és minden fontosabb jelenetnél felvisítottak
volt amelyik majdnem asztma rohamot kapott , előttem meg valami képregény fanboy buzigyerek ülhetett mert mindent kommentelt magába mi - miért történik meg saját magát hypeolta fel , hogy na-na-na most lesz ez meg az
+ igen volt egy jelenet mikor ordítva tapsoltak az tényleg ütött , de azért közel se ennyire ..
Filmélménynek jó volt nálam 7 pont , ha fanboyként kezelem 7.5 , de közel sem volt tökéletes és nekem pl az infinity war jobb volt mint film
Moziélményként tragédia ....
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Spórolós topik
- Óra topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Sorozatok
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Varang karaktere húzta fel nálam kicsit ( a vége után néztem egy stáblistát és mosolyogtam is rajta Oona Chaplint kb a trónok harca óta kedvelem )
20-25 év alatt jött a 3 rész . ( tudom 2009-ben érkezett az első , de azon már kb az ezredforduló elején aktívan dolgozhattak )
film nézése közben fel se tűnt a sok blődség közben , de a film készítőknek se ?
Az első 20 perc után mikor már kicsit tisztult a kép elkezdte kedvelni . A végén meg egyenesen felháborodott , hogy még órákig tudná nézni
Nekem kellemes élményt adott az egész simán 8+

Az alapötlet amúgy jó volt meg is mutattam az asszonynak az első 10 percet nézze csak meg , hogy csinálják . Azt mondta ez egész jó kis film lesz , de a felétől kb a facebook nyomkodás érdekesebb volt
nem kellettek neki sose a kövek , hogy badass legyen csak a munkát tette velük egyszerűbbé amit be akart végezni...
volt amelyik majdnem asztma rohamot kapott , előttem meg valami képregény fanboy buzigyerek ülhetett mert mindent kommentelt magába mi - miért történik meg saját magát hypeolta fel , hogy na-na-na most lesz ez meg az