- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Aztán van ez is.
-
gerii
addikt
Szegény Imhotepnek már elég halálos volt eddig is.
-
ripla
addikt
Még csak az kéne.
-
AD4MINATOR
nagyúr
A szokásos, legyőz mindenkit és happy end
SISU 1 vége spoiler:
A Sisu befejezésében Aatami Korpi, a volt katona, miután egy repülőgépen brutálisan összecsap Helldorffal a náci vezetővel, túlél egy mocsárba zuhanó balesetet, újra találkozik kutyájával, és végül Helsinkibe ér az aranyával. Itt először egy banki pénztároshoz intézi szavait, és kéri, hogy cserélje ki nagyobb bankjegyekre, hogy könnyebben lehessen vinni, ezzel is bizonyítva kérlelhetetlen, pragmatikus kitartását. A náci táborból kiszabadított nők átadják a legyőzött Farkast a finn hadseregnek, míg Aatami útja csendes diadallal és egy gyakorlatias, szinte komikus, utolsó kéréssel zárul.
-
Eversmann
senior tag
Inkább tűnik Galaxis Őrzőinek, mint Supergirl filmnek. Lobo is csak egy pillanatra tűnik fel
-
Fitzgerald
veterán
Melyik moziban nyomták?
Én moziban nem láttam, de még emlékszem a plakátjára '96 környékéről, a Deák téri metrótranszfernél láttam kirakva. -
lezso6
HÁZIGAZDA
Ez valami új szinkron? Katasztrófa.
Jobbra emlékszem. Persze az eredeti az igazi. -
törölt tag
Inkább a régebbi amerikai filmjeihez hasonlítják, a Homárhoz meg a Szent szarvas meggyilkolásához.
-
mephi666
nagyúr
nekem eszembe nem jutott volna a Babylon-hoz hasonlítani
spoileresen:
lényegében bizonyos személyiségtípusokra fókuszál a "kisfilmekben", majd akkora kontrasztba teszi, hogy néha nem tudod eldönteni, hogy mosolyogj, vagy kellemetlenül érezd magad
abban is jól megtalált engem a film, hogy a tempója és hossza ellenére nem untatott egyáltalán... Lanthimos zseni: nekem tetszett a Poor Things is és nem tudnám eldönteni, melyiket sorolnám előbb... az talán a szürreális képi világával erősebb volt
-
törölt tag
Szerintem csak könnyedebb lesz a hangulata egy kis humorral. Csalódnék ha telibe vígjáték lenne. Bár nem olvastam a könyvet.
-
-FreaK-
veterán
Igen. Miért a kérdés? nézd meg a trailert

-
mephi666
nagyúr
...nekem kb a film felénél esett le, hogy az a ronda nő Cage
...és nem nő -
proci985
MODERÁTOR
mas kozonseg
a Joker egyebkent kb egy anomalia volt, hogy egy szuperhosfilmnek alcazott pszichothriller / drama mennyire jol rezonalt a kulonbozo nezokkel
-
Bad Pritt
félisten
Horizont is tapsolgatták, öreg Costner meg is könnyezte, aztán az átlagnéző meg elalszik a gigaeposzon.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Jajj ez a 11 percig taps, egy másik filmről is írták hogy 17(!) percig tapsolták. Mennyire gáz ez már. Ott kell állnia mindenkinek 17 percen át.

-
paatrick
őstag
Mondjak még?
Ismeretlenebb kis költségvetésű apokalipszis előtti ausztrál filmecske: These Final Hours (2013) - nincs sok film ami ezt az időszakot dolgozza fel, csak ne nézd meg a trailert mert túl sokat lelő.Egy frissebb ázsiai: Concrete utopia (2023) - ennek se nézd a trailert
-
Elemental
addikt
A The road sokkal sokkal borúsabb hangulatú, mint az Éli könyve. Nekem jobban is tetszett az Élinél.
-
paatrick
őstag
Hogy az Éli végéhez is szóljak: bár tele van a net ilyen kigyűjtött utalásokkal, hogy miért volt
vak, szerintem nem volt az. Több jelenet van ami ennek ellent mond, pl mikor a vak nő behozza a vizet, vagy mikor cserélni megy be a boltba és az rászegezi a pisztolyt. Illetve mesél a villanás előtti világról is, amit látnia kellett hozzá. Szerintem ő a villanás előtt pap volt, és mivel soha nem hagyta el a hitét az utána jövő világban se, ezért őt választotta az Isten hogy keresse meg a könyvet és vigye el. Az utolsó jelenetben mikor elmondja az egész Bibliát és leírják ha megfigyeled eléggé olyan papi reverenda szerű egyberuha van rajta és lehet azért fehér mert az a tisztaság, mennyei dicsőség jele a Bibliában. De ki mit akar belelátni
-
paatrick
őstag
Ha ez tetszett nézd meg Az út (2009)-at is.
-
Major Lion
senior tag
Kar volt belinkelni az a mozit a hsz alatt

-
gbors
nagyúr
A teljes amerikai mozis bevétel jellemzően 3-5-szöröse a nyitóhétvégének, ami 26M volt. A Fury Road meg majdnem 10 éve 45M volt, hasonló budget mellett. Szóval csodák vannak, de én sem lennék optimista.
#166354 erahurka: ja, hogy ráadásul holiday weekend volt, és a +1 nap csak 6M-val növelte a bevételt. Ouch.
-
törölt tag
Onnan hogy 32 milliót keresett ünnepi hétvégén, ami az elmúlt 40 év leggyengébb nyitánya ebben az időszakban. Nem fog 0%-ot csökkenni jövő héten, pedig kb. az kellene hogy innen mozis siker legyen. És Amerikán kívül sem megy.
-
mephi666
nagyúr
madmax mozi madmax nélkül?
oké, hogy nonmadmax sztoriként hirdetik, de akkor is elég cink...egy immortan joe mozival lehet nagyobbat kaszáltak volna

-
proci985
MODERÁTOR
Smile, Nope, X, The Hunt, Barbarian, Titane?
-
Yodamest
veterán
Maga az alap jó pedig, csak a netflixes sori nagyon kapkodósra vette a kb 1. kötet adaptálását. Mi most a Tenzen féle kínai verziót nézzük és egyértelműen jobb, részletesebb, mint a netflixes.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Topikot tévesztettél. Ez a sorozatosba való komment.
-
mephi666
nagyúr
"Bunkó imádja Tommy-t"

-
devil-k
nagyúr
Aláírom, még a szinkron is parádés lett. Azóta eltelt 24 év.
-
sherlock82
senior tag
Igen, gondolom a lerobbant és megviselt fegyencre akart hajazni ezzel a frizurával.

-
sherlock82
senior tag
Én még VHS - en otthon szüleimmel. : )
-
sherlock82
senior tag
Nicolas Cage a napokban volt 60 éves.
Nekem a Conair óta az egyik kedvenc színészem.
-
spiky03
veterán
Pontosan, ezek is jó filmek tőle, én is szeretem, meg a korábban említett Szikla is.
De pl nekem az ál arc nem jött be.
-
devil-k
nagyúr
Köszönöm. Nem láttam még, de felírtam. 😊
dellfanboy
A Fegyvernepper bitang erős alkotás lett tőle. Szeretem! De sok filmjét nem láttam még, ez tény. -
Major Lion
senior tag
The Dropout
-
Kergeboci
aktív tag
félig meddig talán ide tartozhat még a Tetris és az Air.
De a leghíresebb talán a Social Network.Van még Jobs és Gatesről egy érdekes bár talán kevésbé hiteles darab (mondjuk én ettől függetlenül szerettem) a Pirates of Silicon Valley,
De kicsit még jobban elrugaszkodva az óriáscégtől és maradván a brand vagy milliárdossá válás fogalmánál még pár darab cím:
Moneyball, Wolf of Wall Street, The Big Short, Margin Call így hirtelen -
.LnB
titán
Teljesen mindegy. Top szintű CGI sem mentette volna ezt meg. Mondjuk az biztos, hogy így meg például az egész "csecsemős" jelenetet ki kellett volna vágni.
-
mephi666
nagyúr
200-220millióból csinálnak egy f*st, ami kb asylum szint... és komolyan gondolják

-
cyberkind
félisten
A végén ennél is igaz lesz, hogy a Dízni érában ez is szarrá válik, szerencsére csak 1 film erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jobbra emlékszem. Persze
abban is jól megtalált engem a film, hogy a tempója és hossza ellenére nem untatott egyáltalán... Lanthimos zseni: nekem tetszett a Poor Things is és nem tudnám eldönteni, melyiket sorolnám előbb... az talán a szürreális képi világával erősebb volt
Ismeretlenebb kis költségvetésű apokalipszis előtti ausztrál filmecske: