Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Köszönöm az ajánlást megnézem ezeket is !!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
igaz amcsi, ebből kifolyólag mások csinálták, de hasonlóan jó a Trancsírák aka Tucker and Dale vs Evil is
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
A HHH mekkora film, te jó ég
hát az nagy kedvenc. -
ripla
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Dínók, Alien, zombik. 3 olyan filmbeli klisé, amik nekem személy szerint már irritálóan unalmasak. Az elkövetkező legalább 30 évre el kéne felejteni mindegyiket.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Viszont az űrbeli jeleneteknél 100%-ban biztos vagyok, hogy otthon egy oleden ezerszer jobban fognak kinézni. Itt már a mozi technikai hiányosságai jöttek ki,
az ETELE cinema-ban is? talán az az egyetlen opció még pesten
-
gerii
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Akkor csak a magyar nézettség lesz ilyen rossz? Nem sokan voltak a moziban. Persze most a magyar állapotok izgalmasabbak...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ryan Gosling 5 csillagos casting volt, mintha rá írták volna a karaktert, pedig tudjuk hogy nem, hiszen könyv adaptáció.
Ha nem rá írták de mégis olyan volt mintha igen, akkor lehet tényleg jó színésszé fejlődött az idők során? hm... én mindigis kételkedtem benne de kezd meggyőzni
-
devil-k
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Legyen így. Én csípem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Köszi! MadSt néztem, de még nagyon sehol nem elérhető lemezen.
Viszont a rendezőtől az Ils (Them)nek nekiálltam pár hete, hogy 5 perc után feladjam, mert annyira zavaróan kezd. Úgy, hogy a blu-ray annyira gyenge minőségű, hogy a fél film szó szerint eltűnik a feketében. Ennyire kevés film tudott kiakasztani pár perc alatt, Martyrs tudott hasonlót, meg Lars von Triertől az Antichrist.
Meg persze az Inside (L'Interieur) van még 15 éve a polcon (ha jól emlékszem megvettem), de az szinopszis alapján annyira elborult, hogy azóta is gyűjtöm az erőt.
Lista harmada egyébként olyan, hogy nagyon nem nézném őket újra. Plusz direkt kihagytam pár filmet: Nem, az olaszokat nem felejtettem el.
Bad Pritt: köszi!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Még egy: Descent into Darkness, szintén francia. Nem írnék róla semmit, épelméjű szavak amúgy sem képesek kifejezni, amit ez a film nyújt.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Én már elengedtem azt, hogy a 2000-es évekbeli vígjátékokhoz hasonló alkotást keressek, így nálam nem dőlt akkorát a mérce.
Ráadásul mai szemmel ugye azoknak is megvannak a nyilvánvaló bajai.
Igen, valóban lehetett volna ebből is egy sokkal jobb alkotás, de lehet, hogy jó pillanatban is ültem le, de nekem rengeteg poén tetszett, de sajnos sok fárasztó jelenet is volt(amit ugye említettem fentebb is, hogy ezeket ki lehetett volna hagyni)
Mondjuk még mindig ezerszer ez a vígjáték, mint a Vacation Friends 2...
Amennyire imádtam a Vacation Friends 1-et, a második része 15 perc után kikapcs....
-
mephi666
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
...nekem is megjött ehhez a kedvem
már csupán az alapsztorira is kíváncsi vagyok, hogy mi értelme ennek a tilalomnak, ha utána 1 nap van, amikor mindenki Zacher Gáborhoz akar bejutni? 
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Dastmalchian remekel, talán a doktornő lógott ki kicsit a castból lefelé.
Üde színfolt, egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb horrorja. Nem nagyon bonyolult, de ahogy meséli a történetet és ahogy játszik a képi formátummal az remek.
devil-k: Smile nem rossz, bár az is egy picit hosszú.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Nekem többnyire tetszettek. Ahogy pl a Pacemeaker sorozat is. De ez -számomra- katasztrófa.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Láttam, sajnos nekem nem jótt be.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Juhaszatti
üzenetére
koszi a tippet a Cobwebre! en a jumpscaret olcso trukknek tartom (es rendes hazimozival inkabb csak zavar), plusz elfedi, ha a film keptelen feszultseget epiteni.
azert volt par kulonleges horror az utobbi idoben is. Midsommar zsenialis tortenetmeselesre. ott a finn Pahanhautoja (Hatching), a dan Gæsterne (Speak no evil, 2022), a Barbarian, az X, a Substance.
-
Louro
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Egyestés filmnek jó. Tipik amerikai film.Erősen áthallásos a film a Felpörgetve című filmmel nekem. Ott is veterán+junior. (Ennyi baleset azért nincs a sportban, mint ami a filmben volt. Valószínűleg sokaknál ez verte ki a biztosítékot.)
Azért vicces, hogy a végén Hamilton vezet - ha már máshogy nem megy, csinál egy filmet magának
. Toto Wolf is csak akar egy kis cameot magának. -
Cs1csó
titán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ahogy említik a Watchman sem rossz vagy a 300, de sok filmjét még ami jó azt is túlnyújtja.
Nekem kicsit olyan ő mint Michael Mann aki elképesztő jó mozit is tud pl. Szemtől szemben de vannak elképesztően fárasztó mozijai is. -
válasz
Juhaszatti
üzenetére
A 300 és a leghosszabb verziójú Watchmen nálam felső polc, anno ezek miatt bíztam benne. De amúgy tényleg ennyi.
-
gerii
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Amazon Prime-on nem dobja fel. Vagy fizetős?
-
Pearce
aktív tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Reméljük is, hogy fog azért profitot termelni, nem csak 0-ra jön ki, de ez sajnos ez nem ennyire egyszerű.
Amerikában hozott most egy aránylag jó kezdőhétvégét, láttam olyan becslést, hogy ott 300-350 millió lehet a vége, viszont nemzetközileg, főleg Európában elég gyengén nyitott. 225-be került elvileg, 100 a marketing, volt 1-2 egy cikk, hogy a a Warner 500-zal már elégedett lenne. Meglátjuk.
"már most megvan a film költségvetése, és még nincs vége a hétvégének..."
Ez sajnos nem így működik. USA-ból 50%-ot kap a stúdió vissza, 50%-ot a mozi tart meg. Nemzetközileg még kevesebb folyik be, nem beszélve Kínáról. + Mint előrébb írtam, 225-be került, elvileg 100 a marketing /bár Barbie szintű reklámozást láttam, nem tudom, ezt hogy hozták ki ennyiből, főleg, hogy a 100 a standard már/, és 2.5-szeres szorzót szoktak említeni, ami után már profitot termel.
-
stellaz
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Rajongó nem vagyok, de azért van pár szuperhős film, amit szeretek,. Hogy mást nem mondjak a Deadpool vs Rozsomák az egyik kifejezett kedvencem

-
myckey
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
En sem bannam, talan lesz is !
( bar a cash, nagy ur ) -
stellaz
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Az előbb le is töltöttem, elkezdtem nézni, a csaj felmegy az épület tetejére (gondolom lifttel), hogy utána ejtőernyővel menjen a lentebbi szintekre, majd egyszerre karatéz le kereken 9+1 biztonsági őrt (megszámoltam). Ekkor tartottam 2:26-nál és ebben már a főcím is benne volt.
Ezen a ponton kikapcsoltam.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Sicario. Imádtam.
Klassz lenne egy 3 is, de nem elcseszve.. hanem ugyanígy, szépen, türelmesen, vontatottan .. Benicio del Toro <3 ... Emily Blunt <3 ...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Juhaszatti
üzenetére
en valamikor tavaly vagy tavalyelott neztem ujra. kb stabil 5/10: osszes korabeli Miramax horrorhoz hasonloan kisse gyenge operatori jatek es kameramunka, hullamzo szineszek, amiert karpotol a teljesen oke tempo es par kifejezetten jo otlet. a masodik is meglepoen jol oregedett, a faszallito auto siman a 2000es evek egyik legemlekezetesebb horror jelenete.
-
Cs1csó
titán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Már a "Miss Daisy sofőrje" c. filmben (1989-es tehát 36(!) éves) is "öreg volt
Ezen a téren az abszolút csúcs Richard Jenkins. Ő kb. 40 éve ugyanannyinak néz ki.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Lehet kevés lett volna a nyugdíja azért halogatta.
-
De4d
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Igen, én meg is néztem. Enyhén beteg, de jó film volt elég egyedi sztori megvalósítás, csattanóval a végen.
Tudom, hogy nem lett nagy siker de én a Brightra várok, hátha. David Ayer nagy akciófilmes rendező, még az utóbbi időkben kissé futószalag gyártásba is kezdett. -
Cs1csó
titán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
SŐT, meglepően jók a szinkronhangok, Natalie Portman-nek pl. a szokásos: Zsigmond Tamara.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Olyannyira kimozdult a komfortzónájából, hogy megtanult magyarul beszélni, ráadásul nem is a szokásos saját hangján.

-
AcCEsS
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
És hát a "Kapi" megszólítás? Ez komoly? Majdnem besírtam! Totális debilgyár lett Holivúd.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Vörös Hulk nélkül nem volt mivel promózni. Tökéletesen passzol a film a főszereplő Mackie-hez, mindkettő olyan semmilyen. Nem tudom, hogy a képregények is ilyenek-e de lassan akármilyen indie film több élvezetet nyújt mint ezek a szuperhősös szarok.
-
Cs1csó
titán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Nem egy Bruce Willis, Tom Cruise szint egyik sem. (és nem a színészi tudásról beszélek)
-
Yodamest
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
De az akkor ugyanúgy egy 10-es skála, sőt ott van még a 0 is.
Ez a skála dolog is olyan, mint oly sok minden az életben, amit az emberek szeretnek feleslegesen túlbonyolítani, nem kell, az egyszerűbb néha jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hát az nagy kedvenc.