Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Nekem az a fura, hogy az ötlet jó, de a logika - bár ezt nem szoktam a filmekben keresni, mert nem dokumentumfilm - az állatvilágot is le kellene zúzni kicsire, mert különben egy patkány is olyan lesz, mint egy oroszlán most
IGaz nekem is várós.
A GotG2 és a Covenant meg nekem is .....háááát....hasonló érzést váltott ki. Bár sokan dícsérték a Covenantot, de se füle, se farka. A The Expanse sorozat is ütősebb ennél. A legutóbbi scifi-k közül eddig a The life volt a legjobb szerintem.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
válasz S e t h #104732 üzenetére
Filmek minősége már sokat romlott. Eyecandy-re mentek rá. CGI-re gyúrnak. Kidolgozott forgatókönyvre nincs idő, így megálmodnak valamit egy este alatt, majd hárman összeülnek. Összecsapnak valami storyline-t és mehet is a kamerák elé.
Nem a mély mondanivalót támogatnám, csak ne robbanjon, pukkanjon 2 órán keresztül. Bár a Battleship kicsit ilyen volt, de mégis volt egy basic sztorija és nekem mégis tetszett. 2 óra relax és nem agyfelb@szós szenvedés.
-
Louro
őstag
Azért azt se felejtsük el, hogy nekik ez a munkájuk. Míg nekünk vagy asztalnál ülni és pötyögni vagy egyéb, addig nekik, hogy jól nézzenek ki. Még a szöveget is elég felvétel előtt elolvasni. A szerpeeket is nem ők, hanem a manager-eik vállalják el, hogy mi jó nekik. Mondhatnám, hogy szobanövények, de ..... Lehet ezzel vitatkozni, hogy de hát adakozók meg minden....de van miből. Túlfizetettek.
-
Louro
őstag
A hold sötét oldala (Nem a Transformers X. része)
A filmnek van egy hangulata és képi világa, ami miatt megnéztem,
de nem derül ki mitől kattant be. Nem az eladástól. Nem az öngyilkostól. Aztán meg a végén, mintha megbocsátást nyerne, de miért is? Mert egy fúziót megakadályozott? Persze, pár gyilkosság megbocsátható, ha két cég olvadását megakadályozzuk. A filmnek ez a csapongó része nem tetszett. Kicsit olyan érzésem volt, mintha nem tudnák, hogy mit kezdjenek ezzel a filmmel.
Csak a képi világa miatt mondanám, hogy 2/10, de így is azt kell mondjam, tizedannyi Flickr-en töltött idővel megoldható a vizuális kényeztetés.
#értékelés
Más: Az új X-Men elég horrorisztikusnak tűnik a trailer alapján.
[ Módosította: Viszlát ]
-
Louro
őstag
válasz mephi666 #105868 üzenetére
Én régen toltam a játékot. Elég sokat. Most inkább Marvel Contest of Champions.
De a lényeg, hogy szerintem az IW-ben túl sok lesz a főszereplő. Katyvasz lehet belőle. Képregényhez meg köze sincs már. Vagy nyúljanak rendesen hozzá vagy sehogy. De az tisztán látszik, hogy a filmgyáraknak már semmi ötletük. Előkapnak egy népszerű könyvet és kicsit olcsósítják és dobják a vászonra.
-
Louro
őstag
válasz oriic #106215 üzenetére
Az Old mans war-ról már régóta lehetett tudni, hogy Netflix-es lesz. Többször olvastam róla. De hatalmas a fenntartás ezzel kapcsolatban. Egy személy körül forog a sztori és pár évados sorozat lehet belőle, de ha film, akkor szigorúan csak első könyv alapján.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Gyerekkkoromban (86-90 között) volt egy film, amit régóta keresgetek kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Amire emlékszek, hogy valami magas toronyházban játszódik. Valami hiper-szuper kompjúúútert üzemeltek be. Egyik este a kompjúúúúter "felébred" és lezár mindent. Lifttel szórakozik és embereket "tréfál" meg. Emberek halnak meg és a vége, hogy hepi end lesz-e, nem emlékszek. De mintha az egész film egy éjszaka alatt játszódott volna.
Hátha....
-
Louro
őstag
válasz gabe_ #111159 üzenetére
A Marvel filmek kismértékben követik a képregényeket.
A Civil War is sokkal élvezhetőbb volt képregényben. Bár utálom, amikor filmről úgy írnak, hogy könyvben ezerszer jobb, de Marvelnél az utóbbi időben hangoztatják ezt a bullshitet.
Pl: Galactus kinézete egy felhő? WTF
Vagy Thanost végül azok győzik le, akik a képregényben is? Meglepne.Talán ezért is kezdtem el megunni a Marvel filmeket, mert a Transformers felé vették az irányt. Eye-candy ugyanarra a sablonra. Arra jó, hogy kiírják a gyerekek a 0. napon, hogy megnézték és mekkoraaaaaa film volt. Aztán ugyanúgy feledésbe merül.
-
Louro
őstag
Úgy látszik a Végtelen háború ki lesz vesézve.
Én leszek a megosztó, mert ahogy a Ragnarok, ez se szólt akkorát. A hype nélkül lassan robbanásmentes Micheal Bay filmről van szó. Látvány van, sablonsztori és kész.
Tudom, hogy előzményfilmek nélkül kb. esélytelen megérteni és valahol ez így jó. De kaptunk egy drága sorozatot.Tudom, hogy mindenki dícséri és mindenhol magasztosan írnak a ltáványról, de azért nem egy jelenetnél kilógott a lóláb. Thanos is elég plasztik szerintem. Hulk jelenléte lehet a sötét témához egy kis vicces, mosolyogtatós rész akart lenni, de nagyon erőltetett lett. Tényleg igaz, amit olvastam. A Végtelen háború Jar Jar-ja lett. Tudom, hogy divat szétszedni az epikus filmeket két részre, mert az dupla pénz, de ha Hulkot kihagyták volna, akkor még lehet bele is fértek volna. Most majd jön Adam Warlock és rendet tesz fél óra alatt. Bár sokszor írták, hogy nem a képregényeket követik a filmekkel, csak akkor miért nem csinálnak saját sztorikat. A Marvel filmeket is már csak a hypevonat viszi. Itt senkit se degradálok, mert én is megnézem, de hiányzik valami hálivúdból. Bár amíg ennyi ember elmegy, addig fejni fogják ezt a szent tehenet. Ha kimerül a Marvel-kaptár, akkor lehet majd a Kindertojás játékaira cuppannak rá, mert az is nosztalgikus sokaknak. Induló létszám megvan, aztán indulhat a szerelvény.
-
Louro
őstag
@Tibiajax: Sose lehet tudni.
@All:
A Quiet place nem annyira szar, csak szerintem divatfikázás megy többnyire. Legalább valami új megközelítése a paráztatásnak. Szerintem nagyságrendekkel jobb, mint a szex útján átadott gyilkos kísértet vagy mi is volt pár éve.
Bár előbbiben valóban volt pár furcsaság. Ha tudják, hogy hangra para van, cintányérral kell közlekedni. VAgy megszórni egy rétet medvecsapdákkal és odadobni egy követ vagy hangszórót és fussanak bele. Ha meg vad sincs már, a sok zöldségtől biztos rengeteget szellentettek.
Hibái ellenére szerintem erős közepes. Ha pont kell, akkor 6-7 közé lőném be egy 10-es skálán.
De ennyi erővel az Other life vagy a Circle mindf*ck filmek is gagyig.
Mostanában nosztalgiázok én is. Nemrég vettem elő újra az Utolsó csillagharcost. Bár a nosztalgiafaktor húzta nagyon, de mai szemmel bár nem rossz, de a vége nagyon összecsapott.
Kellene valami jó kis sci-fi. Nem a népszerűbbek közül. Pl. a Pandorum nagy kedvenc, de kifogytam a címekből.
-
Louro
őstag
válasz Bad Pritt #113598 üzenetére
Köszi, erről még nem hallottam.
Halálhajó, Expanse, Startrek, Csillagkapu, BSG, Black Mirror is valamennyire (sorozat), Lucy, bár ezek inkább a mainstream vonalak.
Nekem még a Végzetes erő vagy a Galaktikus támadás is tetszett. Mindkettő nagyon ütős a maga módján. Johny Mnemonic vagy az Adatrablók meg....uuuuh. A Bárka sorozat is kimagasló, de az is sorozat, szóval kakukktojás.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz Zoltán124 #113618 üzenetére
Többeket kiegészítve: Képet ne csak középre. Engedheted szélesebbre is a tartalmat. Nem kell ennyire szűkre szabni a szélességet. A képet meg lehet jobbra, balra igazítani. Szöveg körbefogja.
Bár nagyon wordpress sablon és nem ismerem a WP-t, de kevésbé népszerűbb témával lehet nyerőbb lenne, mert így eléggé tucat-kinézete van.
Menü kevés. Ha látogatottság és azon belül a visszatérő látogató a cél, akkor kell tartalom, amit szépen, menükbe sorolsz. Ez a kettő egyelőre kevés.
Mondanám, hogy inkább te is vlogolj, de ha maradnál itt, akkor legyenek kereszthivatkozások IMDB-re, reklámfelületen valamelyik oldalon, hogy éljen az oldal. Esetleg néz meg hasonló oldalakat. Bár biztos láttál, de akkor tartalmat kerestél. Most sitebuild-szemmel nézd, hogy miért tetszik az oldal.
-
Louro
őstag
válasz #75376384 #113680 üzenetére
Nekem kicsit olyan érzésem van, hogy a Transformers és az egész Avengers széria elment eye-candy irányba. Sablonsztori megspékelve robbanásokkal, mert az kell a zsibbadt elmének munka után.
A gond, hogy rá lehet unni. Úgy, mint nagy képregény-fan kicsit bosszant, hogy Civil war-ból is csak a neve az. Sztoriban nagyon eltértek, pedig jó volt a regény témája és sokkal dramatikusabb. Persze kell a show a vászonra, de akkor fusson más név alatt. Ennyi erővel a Superman filmre is lehetne mondani, hogy Harry Potter, mert befogadott gyerek rejtett képességekkel.
A CGI meg. Thanos tiszta műanyag. Sokan biztos lehurrognak, de szerintem túltolták. Kicsit Mátrix érzésem van. Ott is az első rész kb. földbe döngölte a nézőt jó értelemben. Azután jött a folytatás, amiból a körbe-pörgő rúgás béna CGI-je maradt meg.
Azzal nem vitatkozok, hogy popcorn mozi, de messze nem maradandó alkotás, mert gépsoron jönnek ezek a filmek. Nem tűnik ki semmivel sem már. Kötelező le van tolva, profit bezsebelve, reload. Addig tolják, amíg lehet fejni a tehenet. Azután jönnek az animék szerintem.
-
Louro
őstag
válasz #48613632 #113685 üzenetére
Szerintem az X-Men filmek, amivel kezdődött az egész, egész jóra sikeredtek. Csak mivel az X-Men inkább csapat és inkább háttércsapat, így kellett egy szólóbanda. Túl sok embert kellett volna bemutatni és megszerettetni. A nem képregény-fanoknak kaotikus volt szerintem. (Bár én amúgyis X-Men fan vagyok )
Így lett Vasember, Pókember, Thor, majd amikor már látták, hogy van pénz benne és a sztori is odaért, jött az Avengers.
Most meg érzik, hogy ez már túl sok egyben, így újra jönnek a kisebb falatok, az 1-2 szereplős filmek.
-
Louro
őstag
Ezt megértem sajnos. Pénz diktál. Csak nehéz szívvel fogadom el. A képregénypiacnak is jött tett biztosan.
Csak olyan, mint a Harry Potterben Hermonie leszbi lenne, hogy trendi legyen. Elég erős eltérés a könyvtől. HP rajongóknak fáj, többiek élvezték a mozit. Ez van.
-
Louro
őstag
Szegény Quiet Place-t szétcincáljátok. De ez egy játék- és nem dokumentumfilm. Nem törvényszerű, hogy betűre pontosan betartsa a természeti törvényeket. Na meg senki se atomfizikus, hogy tisztában legyen a frekvenciákkal vagy az autószereléssel, de lehet az apuka autószerelő frekvenciológus volt.
Ennyi erővel a Piranha 3DD-t is szétszedhető lehetne, hogy a medencébe hogyan jutottak a piranhák. Vagy a félisten Star Trek-ben, ha bármilyen anyagot tudnak szintetizálni, akkor kb. ott pusztult volna el a világ, mert mindenki gyártotta volna a fegyvereket, ételeket és kb. szemétdombbá vált volna a világ.
De az Avengers-ben is milyen már, hogy egy szál vasban ott repked órákig. Tele van lőszerrel. Akkor súlyt megemelni biztos energiaigényes. A lőszereket meg csak úgy teremnek? Vagy a vicces, amikor táskából lesz testpáncél, ami k. sokmindenre képes. Élvezni kell a filmet
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz Viszlát #114243 üzenetére
A leírtak alapján a Raid valóban túl nyers neked, mert kb. végig folyik a masszív akció és kevés a sztori, de pl nekem ezért tetszik az a film. De ilyen az Expendables is. Minimál sztori, tömény, de tényleg tömény akció. Olyan igazi retro akciófilm, a Conan vagy a He-Man időket idézve
-
Louro
őstag
Kezdeném a ponttal: 0.5 / 10
Nem is tudom utólag miért néztem meg. Igazából reménykedtem, hogy picit felpörög vagy katarzis lesz a vége, de tényleg felesleges belekezdeni.
A sztori vontatot. Keanu Revees semmi extrát nem nyújt. Folyton csak dug a filmben. Pont ehhez köthető az egyetlen értékelhető jelenet a filmben, de ezért felesleges megnézni.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
Louro
őstag
-
Louro
őstag
válasz Realradical #116424 üzenetére
Szintén +1 elégedett néző.
Régen persze volt 10 film évente és annak örültünk. Volt nyers erőszak és élveztük. Volt fröccsenő vér, élveztük.
Ma már több a film, mint amit meg bírnánk nézni. Ingerküszöb is feljebb helyeződött. Ha vérbeli Predator film lett volna, akkor valószínűleg a többség nem élvezte volna, mert ahhoz kellettek volna előzmények. Így lett egy humorokkal tarkított akció-scifi. Rengeteg helyen megvolt a nosztalgia-érzetem. Kicsit terminátoros volt, amikor a kihalt épületben menekültek a kutyák elől. Sehol senki, szürkés-fémes, villódznak a fények.
Én is olvastam, hogy a fanatikusok puffognak, de mindenkit kielégítő film nem létezik. Én a Marvel filmek miatt morgok, hogy totál eltérnek a képregényektől, de megnézem, élvezem, aztán lenyelem. (Remélem Kovi ezután nem fog felhívni.)
A vége meg tényleg régi szólás szerint B-kategóriás, tékás filmet idéző.
Aki a régi nyers erőszakot szerette, szerintem annak tetszeni fog ez a film is.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz pikszel #116442 üzenetére
Nekem ilyen volt a Winspector. Minden vasárnap, 7-től a német RTL-en kb. 25-30 évvel ezelőtt. Japán, robotos, átalakulós. Imádtam.
-
Louro
őstag
Storno
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Nem lesz vége. Hisz jön az új Pókember, pedig ő is elporladt ugyebár. Na meg ott a rengeteg már készülő film. Az én sejtésem, hogy
vagyDoctor Strange vagy visszaforgatja az időt .alternatív univerzum, bár ez túl misztikus a legtöbb mozinéző agyának Esetleg ellopják a kesztyűt és kesztyűskézzel bánnak Thanossal és visszaállítják az egészet. [ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Bird Box
Még egy vélemény.
Asszony első reakciója: Az esemény című filmet újraforgatták?
Szerintem se füle, se farka. Az emlegetett Quiet place esetén legalább odatettek egy okot és valami kerekebb lezárást. De itt?
Még spoilerezni se lehet ennél a filmnélMi okozta ez az egészet?
Mi az, ami ilyen gyorsan hat?
Nincs megoldás? (Vagy csak én nem figyeltem.)
Egy "2 napos csónakázásért" izgulhatunk?
Bekötött szemmel futni? Peeeeeersze.
Gyerekek nevei meg inkább fun factorMég sorolhatnám, de így tényleg összecsapott mű lett. Míg a fent említett film tetszett, erre utólag sajnáltam a 2 órát.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz FollowTheORI #117041 üzenetére
Film alatt általában egész estés filmeket értünk. Ha ez nálad is helytálló, akkor az 1986-os Transformers filmet nem sikerült azóta megugraniuk. Akik olvasták a képregényeket, azoknak szerintem etalon. A képi világ, a hangok, meg úgy egyben volt az egész.
Ezek már csak eye candy movie-k. Látványos, de kb. nulla tartalom. Mint a Marvel filmek ma már.
-
Louro
őstag
-
Louro
őstag
válasz madgie #117140 üzenetére
Én arra reagáltam, hogy egy kutya-ember kommunikációt nem boncolgatnám. Az okosabb tanítja a kevésbé okosat. Azaz az ember edukálja a kutyát és ezt az életünk során láthatjuk számos példa mentén
Ha jönne egy értelmes, űrutazásra képes faj ide, akkor azért elvárható lehetne, hogy ők előbb kialakítsák a közös kommunikációs csatornát és módot. De az emberi faj is van elég találékony és együttműködő - csapatszellem -, hogy előbb megoldásra jusson a fenti kapcsán.
Szóval kutya-ember nem összevetendő az ember-földönkívüli találkozással.
-
Louro
őstag
válasz Mik76 #117142 üzenetére
Jól eltérünk a topiktól.
Az ember képes feladatmegosztva gondolkodni, élni. Nem mindenki bányász, pék vagy épp vezető. Igen, ez az állatvilágban is megtalálható. De az emberiség fejlődik. Kicsit nagyobb léptekben fejlődnek az egyes specializált feladatkörök, mint az állatvilágban.
Mi képesek vagyunk űrhajót készíteni, kiszámolni bonyolult képleteket. Erre az állatok (egyelőre) nem.
Ezért feltételezem, hogy hasonló találkozás esetén azért helytálló a film. Azaz tanulmányozunk, kísérletezünk, majd megértünk. Lásd a régi, eltűnt korok nyelveit is megfejtjük valahogy.
Na téma off részemről, mert végtelenségig lehetne boncolgatni.
Revenge
Tényleg elég fura film. Kettős érzésem van.
Tetszett, mert hozta a korai 90-es évek akciófeelingjét. Vér ömlött, erőszak volt, nem voltak hatalmas monológok. A csaj meg telitalálat. Bár a metoo kampány élére is állhatna a szerep miatt is és a karaktere miatt is
Nem tetszett, mert ennyi vér nincs emberben. Felgyújtja maga alatt a fát és minden ok. Számos logikátlan rész. Bár ezeket feledtette a kicsit agyatlan hent.Nálam közel 7/10, mert szórakoztató. Kellemes, agyatlan estére tökéletes.
#értékelés
-
Louro
őstag
válasz LendvaiFeri1 #119371 üzenetére
Ha Marvel kapitány visszatérésére építik, akkor az ciki lesz szerintem, mert akkor totálisan skippelik az X-Men ágat. Időben pedig Vadóc már rég keresztül húzta ezt a lehetőséget.
-
Louro
őstag
-
Louro
őstag
válasz emiki6 #119637 üzenetére
1.: Az Endgame nem a Marvel filmek végét jelenti, hisz a fejős tehenet nem szabad hagyni kiapadni.
2.: A kedvelt karaktereket nem hagyják veszni.
3.: Képregényhez már alig van köze, így felesleges beleolvasni.Már-már unalmas szerintem ez a felcsigázás, trailer-ek hada. Biztos rekordokat fog dönteni megint, lesz csinadratta, de nálam már elveszítette a varázsát.
-
Louro
őstag
Elrabolt világ 0.1/10
Csak azért nem 0, mert az már nagyon ciki lenne. De megnézésre senkinek se ajánlom. Én sci-fi fan vagyok és bár nem az alien inváziót vártam, de ennyire vérszegény sci-fi rég volt a vásznon. Mondanám, hogy volt pár jó gondolat, de az is csak egy-egy ötlet, amit nem aknáztak ki.
ahogy vége lett a filmnek, kb. mintha ketté vágták volna. Mintha tervben lenne a folytatás.Az elején sejthető volt, hogy ki lehet a főkolompos vagy legalább köze van az egész lázadáshoz. Majd jött egy családi szál feleslegesen. Az előző góré szereplése kb. felesleges volt. Annyira volt jó, hogy bemutassák, csak az ő pozíciójában levők mehetnek le. Itt még vártam volna egy katarzist, hogy Frédi lesz a legnagyobb genya és kamikázé módjára szétcsapja legalább az egyik telepet, de #értékelés
-
Louro
őstag
Mi (Us) 8/10
A film bár érdekes indul. Majd kicsit leül és kicsit elveszíti az érdeklődést, de megéri kitartani. Van egy nyomasztó világa és pár megválaszolatlan kérdés a végére, de az utolsó 3-5 perc pofon.
Az, hogy a föld alatti emberek klónok vagy miképp is "gyártották" őket, nevelték és mi célból, elég tisztázatlannak tűnik nekem. Meg, ha annyira könnyen fel lehetett jutni, akkor igazából bármikor kiszökhettek volna. Ha meg debilek voltak, akkor hogyan jutottak ollóhoz? Gondolom orvosok kísérleteztek... #értékelés
-
Louro
őstag
BÚÉK
Megnézve. Kettős érzés.
Voltak benne vicces jelenetek, de mondtam is az asszonynak, hogy tuti nők írták. A végén kiderült, hogy két nő írta a forgatókönyvet.
De összességében inkább szánalmas, mert a lakás gagyi, a megvilágítás, a környezet steril. A sztori meg csalódott nőkre sikoltozásaira hajaz.
Volt valami "eredeti", de én anélkül írom a véleményem.(Borzasztó ez az új fórummotor. 10 percig kerestem, hogy hogyan lehet új hozzászólást írni )
-
Louro
őstag
Köszi.
Az imdb előzetes alapján az olasz nagyságrendekkel jobbnak tűnik. Jobb helyszín és valahogy jobb összkép.
Nem értem a magyar filmeknél - Liza és a rókatündér pl - miért kell mindig a 80-as évek képi világát idézni. A Kontroll vagy az Argó is azért volt jó, mert újított és kilépett ebből a mélabús múltból.
-
Louro
őstag
válasz Tibiajax #121450 üzenetére
Úgyis jön valaki és virtuális evendzsörsz-onanizációs kényszert fog érezni, hogy toljon egy hatalmas spoilert. Persze szerintem lesz közte hoax is
Bár Marvel-buz1nak tartom magam, de a mozifilmek már kiégtek nálam. Már rég leestem a hypevonatról.
Na meg bőven van film, amiről lehet beszélni.
-
Louro
őstag
válasz sixpak #121456 üzenetére
Shazam, Gyászoló asszony, régi, kevésbé ismert filmek.
De tisztában vagyok azzal, hogy mindenki más most egy hónappal mindent eltolt a Avengers-ejakuláció miatt.
Majd megnézem én is persze, ha a sok Marvel-fanatista lenyugodott és nem lesznek tömegek. De lehet addigra kijön a "virágpiacra" is.
-
Louro
őstag
válasz tuki2200 #121490 üzenetére
Ezért ölte meg a mozizást a Marvel éra.
Spoilermentesen, mert akik nem látták az előző filmeket, azoknak úgyis mindegy.
Akik ismerik a képregényt, azok tisztában vannak, hogy Marvel kapitány itt már kb. labdába se rúghatna. Az a film csak azért kellett, hogy ide lehessen hányni valami mindent megoldó karaktert. Meglepődnék, ha nem ő oldaná meg mindenki gondját.Kicsit olyan érzésem van, mint a Dallas-szal. Lehet a Marvel filmeket inkább a Sorozat topikba kellene átterelni
-
Louro
őstag
Viccesek a kommentek. Ki hiszi el, hogy a Marvel fejőstehénről nem fognak további bőröket lehúzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest