Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Hail Mary küldetés a zinterneten. Megnéztem, nem rossz a minőség.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Első blikkre inkább ez, mint az MK.
Mondjuk MK az most jön ki mindjárt, ez meg csak fél év múlva.
-
-
válasz
markknight
üzenetére
Teljes kifáradás van, még Marvel szuperfilm szinten is.
5-10 év múlva újra lenne néző, de ennek a Doomsdaynek se jósolok túl sok jót az az igazság.
Egy jó SW filmnek örülnék amúgy, pedig én nem vagyok nagy SW rajongó. Old republic kaland, nem az a borzasztó acolyte sorozat. Star trek franchise full halott.
LOTR-ből jön a Hunt for Gollum, amit én nagyon nem várok, szerintem nem egy értelmes anyag, hogy megérjen egy mozit. A tempest Galadriel sorozat LOTR témában nézhetetlen.
Warhammer filmvilág elindulhatna, várom nagyon, hogy mit csinál Henry Cavill az Amazonnál (Sorozat v. mozi, elvileg sorozat?).
Új Bond film is jöhetne egy normális színésszel, mint anno Daniel Craig.
-
-
-
-
válasz
eeXaa
üzenetére
Pedig az első avatár mindent visz, ennél szó szerint tekertem át a részeket, mert ez történetileg nem 3 órás film, hanem 2:20 max.
Az elsőben voltak szerethető emberi mellék-karakterek, pl M.Rodriguez, itt meg az ugráló gyerek és a sok “bro” beszéd, hát istenem elmentek hazulról JC-nél.
Kb. 6 pontos film összességében, nem több. Látványban 11/10, megérdemelt a vfx oszkár.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nincs elítélve, nálam a raid 1-2 rongyosra van nézve, mert nálam abszolút top top amit letett a Gareth Evans
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én imádtam a raid filmeket, de ez csak próbál ahhoz hasonlítani. Kicsit sok benne az erőltetett akció.
Meg fogom nézni, de így első tippre - a trailerből - csak nagyon jó esetben lesz a közelében a raidnek.
Mondjuk ha a közelében is lesz, akkor már egy jó filmről beszélünk, a raid az top szint.
-
-
-
válasz
lezso6
üzenetére
Érdekes, miért tartod rossz színésznek a krúzt?
Nem egy T. Chalamet , vagy Jake Gylenhaal (meglepő lenne, ha elsőre helyesen leírnám) vagy Leo Dicaprio szintű kaliber így elsőre, de nem is Arnold szint közel sem. Egy erős közepes felett mindig megbízhatóan/állandóan hoz.
Nálam valszeg valahol kihozza az elismerést tudat alatt, ahogy az MI sorozatban a kaszkadőrmelót bevállalja, az engem mindig ámulatba ejt. Sokan nem szeretik a karaktere / szcientológia miatt, és legyintenek, hogy “fúj tom krúz”, ezt mindig látom vele kapcsolatban. Nálam nincs ez a fajta előítélet valamiért.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Trollok komolyan
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest