Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Köszönöm az ajánlást megnézem ezeket is !!
-
sherlock82
senior tag
Vaskabátok
2007
Akció - VígjátékSzerintem kissé, groteszk , de annál szórakoztatóbb. Egy barátom mutatta ezt a filmet nekem, kifejezetten tetszett, ajánlom.

-
sherlock82
senior tag
Köszönöm a választ mind a kettőtöknek.
-
sherlock82
senior tag
Elmúlt években több olyan eset volt hogy egy mozi film pár hónapon vagy esetleg héten belűl fent volt a stream - en vagy netről is elérhető volt.
A bűn útja is elképzelhető hogy rövid időn belűl fent lesz valahol szerintetek ?
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
Szenvedélyes nők
Senki ne nézze meg.
Hiába van benne Básti Juli, Balsai Móni, Lengyel Tamás - akik aránylag elfogadható színészek ma itthon - szerintem nem volt akkora szám mint hirdették. Egyszer nézhető erős jóindulattal. -
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kolleganőm mondta h szerezzem be neki ezt a filmet mert kíváncsi rá, én lemondok róla de neki elviszem.
Ha eddig nem tettem volna meg akkor itt ajánlom a nagy fogás c filmet mindenkinek.

Nekem tetszett, az elmúlt idők ( 1 - 5 év ) filmjeihez képest teljesen jó -
sherlock82
senior tag
Magyar mennyegző.
Tegnap este láttuk a moziban. Nekünk tetszett az Erdélyben & 80 as években játszódó magyar film.
Aki szereti ezt a témát az nem fog csalódni.
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, nagyon régen voltam moziban, de most a könyvelő 2 . ill az amatőr c filmre kíváncsi vagyok.
Könyvelő 2 - t évek óta nagyon várom, Az amatőr pedig a bemutatója alapján érdekes lehet.
Izgalmas április elé nézünk.
-
sherlock82
senior tag
Konklávé. ( 2024 )
Nekem tetszett, ettől függetlenül csak a vége ne lenne.... : /
Színészi játék és a jelmezek is nagyon jók .Ajánlom.
-
sherlock82
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem ugyan olyan " alap " film mint a Véres játék vagy a Vörös skorpió ha már a filmben szereplő színészekre gondolok.
Bár múltkor egy világ omlott össze bennem mert volt egy YT videó melyben érdekességeket mondtak a Véres Játék c filmről. Ott tudtam meg ki is volt Frank Dux valójában.
-
sherlock82
senior tag
Futni mentem.
Vicces, szórakoztató film. Nagyon jó kis magyar film.
A karakterek jópofák, nekem tetszett. -
-
sherlock82
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, gondolom a lerobbant és megviselt fegyencre akart hajazni ezzel a frizurával.

-
sherlock82
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én még VHS - en otthon szüleimmel. : )
-
sherlock82
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nicolas Cage a napokban volt 60 éves.
Nekem a Conair óta az egyik kedvenc színészem.
-
sherlock82
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Az elmúlt évek alapján nyugodtan elmondhatom hogy 5 filmből 3-4 biztosan felejthető. Egy mondjuk azért még jó is lehet. Mint nekem legutóbb a Semmelweis, vagy előtte. Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész. Valljuk be a kettő közt egész sok idő telt el.

Közben pü ment neked.
-
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A legjobb dolog - többek közt - abban a moziban ahova én járok h a film előtt nincsenek reklámok.
-
sherlock82
senior tag
Semmelweis
A trailer alapján nagy reményekkel indultam a moziban. Azt kell mondanom hogy nem is csalódtam. 2 órás film de azt gondolom végig fent tartják a néző érdeklődését. Olyan igazi " Koltai Lajos " - os
.Engem ez a téma kifejezetten, nem vonz, de kor és kór képet kaphatunk a 1800 évek közepének valóságáról is ami az osztrák fővárosban élő magyar orvosokat jellemzi. Vécsei H Miklóst én a Csak színház és más semmi sorozatban láttam legutóbb Kovács Tamást pedig a Korhatáros Szerelemben. Ott nyilván teljesen más a karakterük, de ezt mostanit is nagyon jól hozzák.
Azt gondolom hogy akik megnézi a filmet az nem fog csalódni.

-
sherlock82
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Kedvencem filmjeimet kb fel is soroltad.

Egyébként AMC minden reggel ( hétköznap biztosan ) 5 : 20 tól dupla résszel megy a Close Up c sorozat ahol híres színészek munkásságait és életét mutatják be, egész jó kis riportokkal. Ma reggel Nicole Kidman és Halle Berry volt pl.
-
sherlock82
senior tag
Tegnap este láttam h reklámozták a Szeánsz Velencében c filmet h elérhető lesz a Disney pluszon. Bízom benne hamarosan elérhető, mert sajnos lemaradtam a moziban róla.
-
sherlock82
senior tag
válasz
paatrick
üzenetére
Bud Spencer leírja a könyvében hogy mikor kimentek a tengeren túlra forgatni az un " spagetti western " filmeket kb semmit nem beszélt angolul.
Bosszú El Paso - ban c film forgatása során pl. Eli Wallach segített neki nagyon sokat, hogy elég ha a szövege felét megtanulja angolul a mondat első felét elmondja utána meg csak mondogat v mormol valamit.

Nálunk az olaszoknál ill a németeknél volt a legnépszerűbb ez a páros és a filmjeik.
Azért is lett szállóige itthon a filmjeikből mert a szinkronok kb egyedülállóak voltak.
Bud Spencernél ,Bujtor István és Kránitz Lajos is remek volt szerintem. -
sherlock82
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerintem vicces volt, de még ha valaki szerint nem is az, ettől függetlenül ez egy nagyon jó film.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Szerinted mi volt béna jelenet?
-
sherlock82
senior tag
Tegnap jelent meg a disney + ajánló sávjában hogy 25 éves a " Keresd a nőt " c film.
A szereplők azóta kicsit megváltoztak, mindenesetre Cameron Diaz filmje szerintem még mindig szórakoztató és vicces volt. -
sherlock82
senior tag
Most néztük meg IM legújabb részét, nekem tetszett, várom a folytatást.
21. századi lehetséges problémákkal fűszerezett roppant látványos izgalmas film.
Tom Cruise hozza amit a film korábbi részeiben megszoktunk tőle.
Véleményem szerint eddig rajta és társain nem fogott ki az idő.
-
sherlock82
senior tag
Tegnap este valami kalóz mozi verzióhoz hasonlító minőségben feldobta a YT a John Wick 4 - et.
Úgy emlékszem volt ilyen szabály régebben hogy filmet mikor illetve milyen formában lehet feltölteni ?
-
sherlock82
senior tag
-
sherlock82
senior tag
Emlékszem az Amerikai História X c filmnek is volt valami másik verziója bejezésképpen. De aztán egy idő után tudomásom szerint már nem volt elérhető.
-
sherlock82
senior tag
Disney pluszon napokban megnéztük a jogász c filmet ( 2013 )
Bradd Pitt, Penelope Cruz stb.
A szereplők egyébként elég nívós, de hogy ennek a közel kettő órás filmnek kb semmi értelme nem volt, az tuti.
MExico , usa határ az ok, és kábítószer, de maga ez az egész sztori annyira kesze kusza és vontatott h semmiképpen se nézzétek meg. -
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem egynek elment nekem nagyon hajazott a Gyilkosság az Orient express c. filmre.
Egyszer szerintem nézhető. -
sherlock82
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Ez valami jó kis krimi lehet,

kíváncsi vagyok.Ahol a folyami rákok énekelnek
Meghívtak erre a filmre, nem bántam meg hogy igent mondtam, én egy jó kis kriminek mondanám, de annál sokkal több.
Érdemes megnézni szerintem, : ) Ja, és szem sem marad szárazon. -
sherlock82
senior tag
Hétvégi kirándulás
Netflixes krimi ami Horvátországban játszódik
Egyszer simán nézhető izgalmas film. -
sherlock82
senior tag
Batman, 2022.
Ha már mindenki megtette én is megteszem.
A film tényleg egy igazi jó krimi, bár indokolatlanul hosszú, mint ahogy azt többen megírtátok.
Folytatás szerintem várható, pedig az elmúlt pár évben annyi bőrt húztak le szerencsétlen batman-ről, hogy jó lenne kicsit lassítani, mert azt gondolom hogy ebben az esetben is igaz, hogy a kevesebb néha több.
Összességében a film tényleg jó. -
-
sherlock82
senior tag
Rejtély a Riviérán,

aki szereti a Rózsaszín párduc filmjeinek humorját, annak ez is tetszeni fog.
Egyszer simán nézhető szórakoztató film. -
sherlock82
senior tag
Rejtély a Riviérán.
Mai napra tervezem megnézni a filmet.
Nem tudom látta - e valaki közületetek.
-
sherlock82
senior tag
Bruce Wilis nem volt rossz karakter.
Die Hard trilógia maga korában jó kis filmnek számított szórakozató volt mindenesetre.
A negyedik rész szerintém még csak - csak. De az ötödikre azt mondom hogy borzasztó.
Nem volt rossz a Simlis és a Szende se csak, 30 évvel ezelőtt.
G.i. Joe kettőben az a kiszuperált katona szerep mondjuk neki való volt.
-
sherlock82
senior tag
válasz
lezso6
üzenetére
Tegnap néztük meg a filmet.
Kifejezetten tetszett, a történelmi személyiségeket korhűen bemutatja, ( olykor viccesek is ) és a jelmezek is korhűek.
Minimum egy eseménynél sokkolják a nézőket, ( aki látta tudja mire gondolok ) onnantól kezdve még jobban érdekessé vált a film számomra.
Ajánlott kategória nálam.Következő film nálam:
Semmi hirtelen mozdulat. -
sherlock82
senior tag
A szereplők és a bemutató alapján szórakoztatónak tűnik
https://www.imdb.com/title/tt13320622/The Lost city
A hazai bemutató április végén van egyébként a filmet március végén mutatják be.Életszerű szerintetek hogy idehaza ennyivel későn mutatják be?
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére

Más,
Egyik nap megnéztem a Nyitva c magyar filmet.
Hát nem estem hanyatt tőle.
1-2 jó poéntól eltekintve felejthető alkotás, pedig a kritikák még jókat is írtak róla. -
sherlock82
senior tag
Hétfő megyünk megnézni a Batman új részét.
Szerencsére van délután 14.00 kor kezdődő vetítés , így nem éjszaka érek haza legalább. -
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem az első Dr Strange tetszett, főleg Benedict C. kiváló szerepe miatt.
Mads Mikkelsen nem lesz benne. Sajnos.Batman filmről annyit hogy a bemutatott trailer - ek alapján, nagyon bizakodó vagyok!
-
sherlock82
senior tag
A Venom első rését megnézve azon gondolkodtam " mi a faxxt keresek ezen a filmen " ?
Nyílván baráti társaság invitálására mentem el, de megbántam.
Az Aquman c filmet megse néztem, az Ürdongót pedig pláne nem.
Ezek valahogy egyik sem az én világom
De az új Batman filmre nagyon kíváncsi vagyok!
Arra pedig pláne hogy a Sötét lovagot felülmúlja - e ? -
sherlock82
senior tag
Igazság bajnokai nagyon jó, bátran ajánlom!
Halál a Níluson.
A sztorit nem ismertem, így tegnap este az újdonság erejével hatott rám a film.
A cselekmény kicsit későn indul de simán élvezhető, jó kis krimi.
Megérte rá kb 2 évet várni.
A film alapján szerintem Emma Mackey simán van olyan csaj mint, Gal Gadot.
-
sherlock82
senior tag
Este Halál a Níluson premier, kíváncsi leszek rá.
-
sherlock82
senior tag
Halál a Nilusont várom már nagyon, úgy 2 éve kb.
Lassan premier. -
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
pü ment.
-
sherlock82
senior tag
Nagykaracsony.
Egyszer nêzhető, olykor egèszhumoros magyar film.
Vàrom hogy làssam kingsmant. -
sherlock82
senior tag
Tegnap megnéztük a dzsungeltúra c. filmet.
Így utólag a családi mozidélután a Disney -vel c. 30 évvel ezelőtti filmek jutnak róla eszembe, mindenesetre egyszer simán nézhető jó kis film volt szerintem.
-
sherlock82
senior tag
Jó reggelt,
napokban megnéztük a Megbocsáthatatlan c. filmet.
Ajánlom mindenkinek aki szereti a krimiket, szerintem nagyon jó kis film.23 - án itt a közelben adják még a Nagykarácsonyt, amit annyian dicsértek nekem, hogy muszáj lesz megnézni. Meg hát lassan jön a Kingsman új része is amit szintén nagyon várok már.
-
sherlock82
senior tag
Gucci
Nekem nagyon tetszett. Kor és kór képet mutat be az akkori világból. Lady Gaga kiválóan játsza Patrícia szerepét, magát a családod nem mutatja be rosszabb színben mint amennyire muszáj.
Egyszer simán nézhetó, jó kis fordulatos film.
A jelmezek és az egész körítés alapján nagyon átjön a 80 - as 90 - es évek érzése,
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gran Turismo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fűnyíró topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest