- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Aztán van ez is.
-
ripla
addikt
Végre jó minőségben is kijött. Nagyon várós. Az előző része is g*cijó volt, az a tipikus vhs korszakos véres-mocskos horror nosztalgia, csak mai technikával.
-
ripla
addikt
Kamerás Evil Dead Burn kedvcsináló! Nagyon várós!
[link] -
ripla
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Akkor mikor? 3 éve? A lényeg, hogy egy Eisenhorn sorozat be lett ígérve még 2019-ben, Cavill meg évek óta azzal hiteget mindenkit, hogy hamarosan, meg nagy dolgok készülnek. Ezzel szemben semmi nincsen. De mindegy is, ezek után már lehet hogy nem is érdekelne.
#175858paatrick
Ha megnézel egy Andor sorozatot, vagy a folytatását a Zsivány Egyest, vagy az Ahsoka sorozat bizonyos részeit, azokban vannak nagyon hasonló jelenetek, amik akár egy bolyvárosban is játszódhatnának. Meg úgy általában a Star Wars hangulata áll a legközelebb egy Warhammerhez, legalábbis dizájn szempontjából.
Ha a Disney-nek ez csodával határos módon sikerült, akkor másnak miért ne sikerülne? Nem is a pénz itt a lényeg szerintem, hanem a végeredmény. Azok a sorozatok és a film sem csilliárdokból készült, mégis a legjobb Star Wars alkotások között foglalnak helyet. -
ripla
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Szerintem ha egy Trónok harca végig tudott menni, és el tudott készülni egy Alapítvány, akkor semmi nem tartja vissza őket hogy streamingre tervezzenek, alapból is oda kellene, a mozi felejtős, és ha az említett sorozatok lennének a minimum amit minőségben hoznának, akkor már boldog lennék.
Cavillal kapcsolatban nem győztél meg, Ő lett megbízva az állítólagos Warhammer akciócsoport vezetőjeként, 7 év alatt még semmit nem tett le az asztalra. -
ripla
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Warhammer film és sorozat szerintem már kuka. Cavill évekig húzta a rajongók agyát, konkrétan 7 éve ígérték meg az Eisenhorn élőszereplős sorozatot, 7 éve!!!, és azóta még egy concept art-ot sem láttunk. Nem lesz ebből semmi, és ebből a szempontból hatalmasat csalódtam Cavillben, éveken keresztül telehazudta a médiát a kamu hírekkel, ami valószínű már akkor sem volt igaz amikor először felhozta...
"Nagy dolgok vannak készülőben", ja... legendás mondat sok évvel ezelőttről. Hagyjuk már... -
ripla
addikt
Előzetes jövő héten!

-
ripla
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Dínók, Alien, zombik. 3 olyan filmbeli klisé, amik nekem személy szerint már irritálóan unalmasak. Az elkövetkező legalább 30 évre el kéne felejteni mindegyiket.
-
ripla
addikt
És ez egy magyar fan film. -
ripla
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Blade Runner 2049 óta nálam hatalmas kedvenc lett.
-
ripla
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Igen, Ő is.

-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Elképesztő mennyire nem vagyunk egy szinten. A Megfojtott virágok egy borzasztóan jó Scorsese film, a Babylonnak meg minden másodpercét bánom amit rá pazaroltam. Mint ahogy a Mindig mindenhol mindenkivel, vagy mi annak a címe, na részemről az is egy ipari hulladék.

-
ripla
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Babylon? Az amelyik úgy nyit, hogy az első 10 percben egy hegyre felvonszolt elefánt telibef*ssa a mögötte álló embert, és ezt premier plánban mutatják?
Életem egyik, ha nem a legrosszabb filmje volt, minden másodpercet bánok a mai napig amit rá pazaroltam.
-
ripla
addikt
válasz
Kergeboci
üzenetére
Ha rámutatsz a kommentemben hogy hol írtam olyat és olyan szavakkal, amiket idéztél, akkor nyilvánosan fogok elnézést kérni.
Kicsit túlreagálod a dolgokat, elhiszem hogy mindenki frusztrált az április miatt, de azért ne kelljen már elnézést kérnem, amiért visszafogottan leírtam egy véleményt. -
ripla
addikt
Az egész Oscar gála rendkívül mélyre süllyedt színvonalban. Ha ez volt a legjobb film és Anderson a legjobb rendező, akkor nagyon komoly problémák vannak Hollywoodban.
A mai napig nem tudom hogy miről szólt. Csak arra emlékszem hogy felesleges volt végignéznem, rég láttam már ennyire vacak és unalmas filmet. -
ripla
addikt
Első hivatalos kép az Amazontól a God of War soriról.
Rettentően béna és gagyi.
Kratosról hiányzik még vagy 10 kg izom, arcra meg mint aki épp rácsodálkozik a mekiben, hogy miért csirkeburgert kapott a Big Mac helyett.
Atreus meg egy kb. 8 évesnek kinéző tejfelesszájú kölyök, akinek még írni meg olvasni kellene tanulnia, nem íjjal lövöldözni, tippre a csattogós lepkét is fordítva tolná.Hogy miért érezte az Amazon ennek a képnek a kirakását, azt nem tudom, de full béna az egész koncepció, a beállítás, a jelmezek, minden.
A trailert majd ha lesz megnézem azért, de ez a kép semmit nem mozgatott meg bennem. -
ripla
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Mondok én is párat.
- Candyman - 2021 - ez egy elég beteg horrorfilm, a 92-es Kampókéz remakeje.
- Blood Machines - 2020 - Ez inkább egy független művészfilm, már csak a videóklip szerű kinézete miatt is érdemes megnézni, nincs 1 óra hosszú sem.
- Color Out of Space - 2019 - Nicolas Cage és egy szín, amitől mindenki megkattan.
- The Dark and the Wicked - 2020 - Egy déli amerikai farmon játszódó horrorfilm, indián misztikummal.
- Annihilation - 2018 - Natalie Portman főszereplésével, egy érzékekre ható testrablós scifi horror, elképesztően szürreális megvalósítással, végig feszült pillanatokkal. Alex Garland filmje, Jeff VanderMeer könyvéből.
- Evil Dead Rise - 2023 - Tipikus régi stílusú horrorfilm, de mai technikával. Igazi bűnös élvezet.
- The Empty Man - 2020 - Ez egy borzasztóan nyomasztó film, egy egészen egyedi ötlet alapján, ami bekúszik az ember bőre alá és napokig nem hagyja nyugodni.
- Presence - 2024 - Természetfeletti thriller, ahol egy szellem szemszögéből követhetjük végig emberek életét.
- Malignant - 2021 - Idézem a Wikiről: "A főszereplő utazást tesz saját elméjében és emlékeiben, hogy megpróbáljon megbirkózni a látomásaival, amelyekben folyamatosan brutális gyilkosságokat lát, miközben azok valós időben megtörténnek."+1
A tavaly futott It – Welcome to Derry sorozat, ami Stephen King AZ című könyvének előzménye. Az elején kicsit vontatottnak tűnt, de pár rész után felpörög és onnantól kegyetlen jó lesz.
-
ripla
addikt
Tom Noonan is elment 74 évesen.

1951-2026
-
ripla
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Még csak az kéne.
-
ripla
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nézd meg a See sorozatot. A második évadban szintén együtt szerepelnek és nagyon jól működik.
-
ripla
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
2019-ben jelentették be az Eisenhorn élőszereplős sorozatot, azóta várjuk... oké 7 év és nem 8, de na. Én innentől számolom.
Eisenhorn Television Series - Warhammer 40k - LexicanumCavillnak pedig már nem tudok hinni, 3 éve mondta hogy készül, ez csak arra volt jó hogy megint felhájpoljon mindenkit. Idén is majd mond valamit, az is tartani fog vagy 1 évig, aztán szép lassan mindenki elfelejti, ahogy Cavill hazugságait is. Sehol egy kiszivárgott lesifotó, de még egy nyamvadt koncepciókép sincs sehol. Nem lesz ebből semmi, ahogy valószínű nem is létezik semmilyen kézzelfogható filmes anyag, csak a nagyotmondások, meg a remény, mint a Half-Life 3-nál...
-
ripla
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Erre haverom válaszát tudnám felhozni.
"Az lesz, hogy összegyűjtöm az elmúlt évtizedek legjobb filmjeit, nagyjából a 2000-es évekig bezárólag, aztán elfelejtem azt is, hogy létezik filmgyártás."Az említett film egy teljesen értelmezhetetlen valami, hogy miről szól, milyen új élménnyel akar gazdagítani, vagy hogy egyáltalán mit szeretne bemutatni, az teljes homály. Ennél még az is izgalmasabb ha kiülsz a kertbe és nézed ahogy nő a fű.
-
ripla
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
Így van. Talán mások nevében kellene nyilatkoznom? Ne viccelj.

#174810lezso6
Miért gondolom így? Mert értelmezhetetlen volt a film mondanivalója. Nekem nem jött át hogy kik lázadtak kik ellen, amit meg mutattak hogy kik állnak szemben egymással, az nagy általánosságban bármelyik csoport lehetett volna, a Titkos Buborékfújók Társaságától kezdve a Szabadkőművesekig. Innen nézve azonnal elvesztette a kontinuitását, mert nem derültek ki az okok és az indokok, így aztán az érdeklődésem is megszűnt létezni a filmmel kapcsolatban.
Az meg hogy ilyen csoportosulások létezhetnek, szerintem az FBI és/vagy a CIA is fel kellett volna hogy tűnjön, mert kizárt hogy ennyi taggal és ilyen hatalmas kiterjedéssel ez nem tűnt fel senkinek és ennyire radar alatt maradt.
Ezen kívül nekem egyáltalán nem jött be, a mondanivaló unalmas volt, a megvalósítás inkább komikusan gyatra és vontatottan döcögős, egyedül Leo volt jó a szerepben, de nála meg nem igazán értettem hogy mit is akar elérni, mert erről egyetlen szó nem esett. Vagy már annyira untam, hogy nem tudott érdekelni.Leginkább a Csapd le Csacsi Béla szomszédjára emlékeztetett, aki a 89-es váltás után még mindig titkos kommunista pártgyűléseket szervezett, mert azt hitte majd ők meg a nyugdíjas haverjai visszahozzák a rendszert. Viszont az egy szórakoztató film volt, ez meg a tavalyi legrosszabb filmélményem. Minden percét veszteségként éltem meg.
-
ripla
addikt
Jobb híján ide?
Holnap lesz He-Man élőszereplős mozifilm trailer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest