- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avatar Tűz és Hamu cinema city 3D HFR vetítésen volt valaki? Van szünet a felénél? Gondolom nincs de én már nagyon rég nem voltam moziban.
-
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Na neeee, már kétszer láttam az eredetit és az újat is de ez nem tűnt fel...
-
Tron Legacy
Egynek elmegy, Olivia Wilde kellemes jelenség volt és jó kis synthwave zene adta a hangulatot. 5/10
Tron Ares
Katyvasz sztori, teljesen értelmetlen baromságnak éreztem az egészet. Tényleg ennyi felesleges pénze van a Disney -nek? Mert akkor adhatna nekem is. Végig tudtam nézni és a zene jó volt, volt egy kis neon látvány orgia is. 3/10 -
válasz
Eversmann
üzenetére
Ez csak teaser, mire megjelenik még kiadnak 2-3 trailer-t minimum.
Más:
The Running Man
Szerintem rohadt jó lett, persze érezni rajta, hogy kicsit ez is meg az is akar lenni de összeségében 9/10. Ez nagyon jó akciófilmbe oltott társadalomkritika bár nyilván semmi nem fog történni, ugyanúgy mennek tovább a dolgok, a média hatalma pedig ha tud még hova nőni akkor nőni fog de inkább most már a koncentrálódás felé tartunk(ld. felvásárlások, Skydance, WB stb). Glen Powell kiváló volt Ben Richards szerepére. -
The Running Man (1987)
Ideje volt megnézni a közelgő új Running Man film kedvéért. Nem volt rossz, kimondottan jó se, azért néhány dolog félelmetesen jól meg lett jósolva így 2025-re. Úgy tudom a könyvtől eléggé eltér, lehet érdemes lenne elolvasni, áh, majd max az új változat után. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem tetszett a Long Walk. Tegnap néztem meg és el nem tudtam képzelni, hogy hogy lesz ez érdkes de valahogy ott ragadtam. Meglepően elgondolkodtató volt.
btw. jó sok filmet nézel mostanság, 1-2-n én is gondolkodtam, hogy megnézem de trailer alapján annyira középszerűenek tűntek, hogy nekem erre nincs időm.

-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ha ez nem vicces akkor nem tudom, hogy mi az.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én pont a színészválasztásba nem kötnék bele, szerintem Liam Neeson teljesen rendben volt. Inkább a poénok nem voltak olyan jók de én ezt betudtam annak, hogy nem vagyok annyira oda az ilyen filmekért.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi itt filmkritikusok vagyunk. Nem lehet hétköznapi dolgokkal elkápráztatni.
-
The Fantastic Four: First Steps (2025)
Ez kiváló volt, ennek fényében furcsa, hogy hogyan készülhetett egy Amerika kapitány mikor ezen a filmen látszik, hogy tudnak ha akarnak. Nem tudok egyetlen negatívumot se felhozni de a képregényeket egyáltalán nem ismerem, nem tudom mennyire tértek el attól. Ehhez képest a korábbi Fantasztikus Négyes filmek amatőr házi videóknak tűnnek. Talán annyi, hogy én Vanessa Kirby-ért nem vagyok annyira oda, több Julia Garner viszont jöhetett volna. Abszolút nem értem a fanyalgást ha volt, viszont vicces, hogy az idei Superman-hez képest a Marvel alkotása lett a sötétebb hangulatú főleg ha figyelembe veszem a Thunderbolts-ot is. -
Weapons (2025)
Ez komoly volt, kissé hosszú a felvezetés de azért kárpótol a film 2. fele. Nem nevezném úgy kifejezetten ijesztőnek, inkább érdekes, maga a rejtély meg, hogy mi is történik valójában. Egy 8/10 -et megérdemel. -
The Naked Gun (2025)
Nem vagyok oda a "silly" filmekért, az Airplane tetszett, összeségében a Csupasz pisztoly trilógia is, ehhez kellett Leslie Nielsen alakítása is, jelentős mértékben ami tetszett az miatta tetszett. Itt ugyanezt éreztem, voltak jó poénok de összeségben Liam Neeson miatt tetszett a film, Pamela Anderson is megérdemli a gratulációt, az ő alakítása is hozzátett a filmhez. 8/10Nobody 2
Egy az egyben a Családi vakáció ( National Lampoon's 1983) jutott eszembe, a főgonosz háát eléggé képregényes de valahogy nem volt olyan rossz és nem tudom akarták-e tartani a másfél órás filmidőt de a jól felépített konfliktusból nem lett semmi, vagy kivágták vagy meggondolták magukat a készítők, írók és nem akarták erre "pazarolni" az időt csak így meg egy kicsit fura volt, . 8/10se a feleség se a fia nem kapott igazán lehetőséget a problémáik kifejtésére -
KPop Demon Hunters
Ez nagyon jó volt pedig nem vagyok egy nagy k-pop rajongó, meg ez az anime stílus is távol áll tőlem de egy 8/10-et megérdemel. -
Man of Steel (2013)
Amikor megjelent megnéztem egyszer és annyi. Most újranézve ez se rossz, nyilván egy teljesen más értelmezése Superman sztorijának. Ez a stílus nem igazán a képregényekre hajaz sőt így belegondolva az az érzésem, hogy Nolan Batman-je hatással lehetett Snyder-re, nem tudom, hogy biztos így van-e de a színek, a hangulat nagyon hasonlít. Ezt a vonalat Gunn nem tudta volna tovább vinni tehát nem véletlen mondták azt, hogy jó akkor legyen képregényesebb a film ahol Superman nem emo és Jonathan Kent nem mondja azt, hogy végülis nem gond ha meghal pár ember ha csak így tudod a titkodat megtartani, mondjuk legalább be is bizonyította mennyire komolyan gondolja.Nehéz igazságot tenni de összeségében továbbra is a Gunn féle tetszik jobban és kétségtelenül azért mert képregényesebb/gyerekesebb tehát végeredményében könnyebben emészthető.
Színész vitába meg végképp nem mennék bele, akiket eddig láttam mind jól játszották. Fel se sorolom a nevüket mert minek. Cavill játszhatta volna továbbra is de nem tudom mennyire jött volna be neki ez a sokkal könnyedebb hangvételű Superman.
Szerintem a legutóbbi M:I film honest trailer-ével hangolódok rá az új és egyben utolsó filmre, igen látom írták páran, hogy felesleges de nem árt pedig emlékszem az ilyen extrább jelenetekre (
)lógnak a vonatból, motorral repül a vonatra Tom Cruise, fut egy nagy repülőtér tetején valahól Szaúd-Arábiában? Valami AI a főgonosz ami egy elsüllyedt tengeralattjárón van -
válasz
S e t h
üzenetére
"Gunn terve ott válhatna be, ha ebből a teszetosza kriptoniból, lerántva a szinte gyermeki esetlenséget csinálna a megfelelő sziuációban pokoli manifesztációban berobbanó deus ex machinát, de akkor megérkeztünk oda ahová anno Snyder vezetett bennünket."
Abban biztos lehetsz, hogy nem ez a Superman lesz a 2. vagy későbbi filmekben. 100% ,hogy valamilyen fejlődésen fog keresztülmenni és vele együtt a filmek is. Ha azt vesszük alapul, hogy DC UNIVERZUMOT akar építeni akkor óhatatlanul fejlődniük kell a főbb karaktereknek is. Superman, Batman és a többiek mind változni fognak jellemben.
-
Na jöttem megvédeni az új Superman-t, ki írt még rosszat róla???
(csak vicc)
Nézni kéne az új M.I. -t de nem sokra emlékszem a legutóbbi részből.

-
válasz
laracroft
üzenetére
Nagyon nem értem ezt a
problémát. Egy egy másodperces jelenet? Tényleg ennyire szívtelen lett a világ, hogy látni se bír egy ilyen jelenetet? Mit jelent a túltolni? Mit túlt tol? Woke lett? Ja nem az már senkit sem érdekel. Valahogy úgy érzem főleg filmeknél, hogy az újat divat lett szidni és a Galaxis Őrzöi csak azért tetszett mert nem készült belőle egy Snyder verzió annak idején.mókus
-
válasz
S e t h
üzenetére
Nekem nagyon tetszik ha van egy filmnek stílusa függetlenül attól, hogy a sztori mennyire jön be mert így nem érzem, hogy a szalagról jött le a gyárban amit manapság rengeteg filmnél érzek. A stílus, a körítés fontosabb mint a sztori bár ez azért nem teljesen így van. A stílus kell, hogy felkeltse az érdeklődésem, a sztori, hogy ott tartson a képernyő előtt. Szóval persze adhattam volna rá 6 pontot de szeretném ha több ilyen film készülne és nem a CGI/látvány adná el a filmet egy középszerű sztorival. Többre tartok egy egyedi stílust középszerű sztorival.
-
Sinners 8/10
Akkora volt a hype, hogy muszáj volt megnéznem pedig eredetileg nem nagyon érdekelt főleg, hogy Michael B. Jordan-t amúgy se kedvelem. Én látom, hogy miért tetszik sokaknak de gyakorlatilag másfél óra bevezetőt kaptunk, hogy aztán 20 perc alatt megtörténjen a befejezés. Jó volt de azért hátast nem dobtam. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én nemrég megnéztem a Christopher Reeve féle Superman első 2 filmjét és hát na, kicsit túlhypeoltnak érzem DE gyanítom annak a kornak a lenyomata van rajta mint minden alkotásnál ami már viszonylag emberi szemmel réginek számít. Viszont Christopher Reeve alakítása zseniális, na azt élveztem. Maga a sztori és a megvalósítás viszont nem hagyott bennem mély nyomokat de van akinek az a gyerekkora viszont így nem tudja objektíven értékelni. Megnézem azért a többi filmet is mert kíváncsi vagyok az akkori elképzelésre Superman-ről.
Tehát igen, igazából tök mindegy kinek mi tetszik úgyis a pénz beszél, ha a stúdió szerint sikeres volt akkor jönni fog a Superman 2 és a további univerzum építés Gunn vezetésével.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Pedig stílusban nekem nagyon ugyanaz a kettő, a kamerakezelés, vágás, humor mennyiség, az érzelmekkel való "manipulálás" főleg a 3. rész esetén, mondjuk azt tetszett a legjobban a 3 közül.
Ahogy néztem a Superman-t arra emlékeztetett. Nem értem, hogy akinek nem tetszett annak mi nem tetszett, elfogadom de nem értem.
-
válasz
Pitterix
üzenetére
Ki.
Amúgy ha stílust nézem valóban inkább a tizen és huszonéveseknek jöhet be jobban de nem mintha ez akkora meglepetés lenne. A Galaxis őrzői egy az egyben ugyanez, az is tetszett annak ellenére, hogy a főszereplők mint hősök nem nagyon mozgatnak meg. Gunn-nak van egy jól felismerhető egyedi stílusa és azt mondanám, hogy elsődlegesen a képregényes hangulatot akarta alapnak venni. Szerintem jó döntés volt de akinek a felnőttesebb, komorabb Man of Steel jött be annak persze ez "gyerekes" lesz. -
válasz
markknight
üzenetére
Egyetértek, nyilván itt 2 merőben különböző értelmezése van Superman -nek, nem volt rossz a Caville féle de arra tisztán emlékszem, hogy nem tetszett annyira mint Gunn -é.
-
Superman (2025)
9,5/10
Ez valami brutáljó lett gyerekek. Valahol láttam ezt a pontozást, talán SG-n és gondoltam megint egy Gunn fanboy mert azért kétlem, hogy ennyire jó lenne a film de szerencsére tényleg. Nekem abszolút bejött pl. a repülő jelenetek filmezése, már a Galaxis Őrzöi 3-ban is tetszett Adam Warlock repülése, onnan ismerős ez a stílus de itt valahogy még jobb az egész és ez párosul a jó zenékkel, a jó vágással és a jó színészekkel akik szerintem teljesen jól el lettek találva. Annyira rühelltem Lex-et, hogy ebből is látszik, hogy mind a sztori mind a színész játéka és minden egyéb jól bemutatja, hogy egy igazi gyökérrel van dolgunk. Egyszerűen fenomenális, olyan apróságok pl. mint amikor
mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy erről a Lex-ről elhiszem, hogy gonosz.lökdöste le az asztalról a dolgokat mérgében vagy a sokkal nagyobb dolgokig, hogy bezárja azt akit nem kedvel Ez az a Superman film amit simán újra tudok nézni többször is. A
is nagyon jó volt. Egyszerűen nem tudok mit kiemelni, hogy nem tetszett volna. Oké a #173026 -ban említett dolog tényleg igaz de ez legyen a legnagyobb "hiba".Justice Gang -
Úgy érzem érkezni fognak a Superman kritikák a napokban.
-
Jurassic World: Reborn 4/10
Pedig egész jól indult aztán eléggé egy nagy baromkodás lett. Scarlett Johansson mit keresett ebben a filmben azt nem tudom, meg úgy az egész zsoldos csapat egy nulla volt. Elképesztő, hogy lehet még mélyebbre süllyedni a sokadik Jurassic filmmel.
-
válasz
ben11
üzenetére
28 évvel később - 8/10
Meglepődtem a sok negatív kommenten de nekem igazából tetszett. Alapvetően én is vakartam a fejem, hogy ez most akkor milyen film akar lenni de elengedtem és csak élveztem.
#172896do3om azért itt is figyeltek erre pl. amikor mondja
az anyjának a srác, hogy ne nyissa ki a szemét és törölgette a homlokáról a vért. Amúgy az elején amikor
Nem tudom akart-e valamit szimbolizálni vagy volt-e jelentősége de tetszett.elhagyják a települést az apjával valami nő ilyen ritmusosan szaval valamit. Boots, boots, boots on the ground.... vagy mi, az nagyon tetszett. Egyetlen dolog cseszett fel és az a
. Komolyan gyerekek tényleg ennyire bénák vagytok?menekülő katonák akik fegyverrel a kezükben menekültek a 10-20 zombi elől
Nagyon idegesítő, hogy ennyire életképtelenek sokan a zombis filmekben.omg most nézem, hogy ez folytatás film? Na neeee, akkor van mit pótolnom.
-
Ice Road Vengeance 2
Liam Neeson ezúttal a Himaláján küldi a másvilágra a rosszfiúkat. Aki az utóbbi években nyomonkövette Neeson "munkásságát" annak nem lesz meglepetés, hogy ez egy low budget film de talán a jobbak közé sorolható ha az embernek nincsenek nagy elvárásai. Érthetetlen, hogy Neeson mit szeretne még 73 évesen ezekkel a bűn rossz filmekkel, remélem nem azért csinálja amiért szegény Bruce Willis csinálta. -
-
válasz
Louro
üzenetére
Bezony.
Thunderbolts (2025)
Egész jó lett, egyértelműen a jobb marveles filmek közé tartozik. Azért a téma eléggé felületesen van a felszínen de gondolom nem véletlen, nem akarták, hogy túlzottan erről szóljon a film. Julia Louis-Dreyfus -t nem nagyon kedvelem, nagyon furcsa a karaktere is, nem tudom, idegesítő de máshogy idegesítő, nem úgy mint a Red Guardian. A legvége azért odavert rendesen, mivel semmi képregénytudásom nincs így azért igen csak meglepődtem.depresszió Szerintem a Ballerina kritikák is érkezni fognak a napokban.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Igen, ennek szerintem meg is van a pszichológiája. Rengeteg belénk kódolt dolog nem "kompatibilis" a civilizált világgal. Pl. a napi 8 óra ülés vagy monitor bámulás, a felgyorsult életvitel, az agyunk nem képes feldolgozni azt az információmennyiséget amivel napi szinten bombázzuk de említhetném a különböző munkarendeket mint a 3 műszak stb.
A konzumidiotizmus a bennünk maradt ősi gyűjtögető ösztönt használja ki és igen, sok esetben érdekesebb maga a vásárlás előtti információgyűjtés mint maga a vásárlás. Nehéz ezzel mit kezdeni de én inkább úgy fogom fel, hogy a vásárlás is egy inger az agyunknak ugyanúgy mint az alkohol vagy drog. Menedzselni kell, el kell számolni 10-ig 100-ig ameddig át nem gondolod, hogy igazán szükséged van-e rá, inkább aludni rá egyet ahogy mondani szokták. Sokan ezen nem gondolkodnak el, vagy inkább nem is akarnak.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Igen, az én életstílusomat ne kritizálja senki és semmi!
Viccet félretéve én csak egyszer láttam a Fight Club-ot de annyi maradt meg, hogy Brad Pitt úgy idegesített, hogy legszívesebben szétvertem volna pedig nem vagyok egy verekedős ember.
Remélem ez volt az üzenete a filmnek.
Amúgy lehet újranézem, amúgy is újranézős hetet tartok. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lehet nem is hype hanem nyomás van a filmen, ha ez nem lesz sikeres akkor a Marvel megint újratervezheti az évenkénti filmek számát, lehet kettőnél többet nem fog kiadni 1 évben. Ha jól tudom most 3/év van tervben?
Mondjuk ilyen szempontból a Superman film is egy teszt, az első Gunn film, ha ez pénzügyileg nem hozza a várt számokat akkor semmi.
Szerintem Amerikában mindkettő sikeres lesz, nemzetközileg viszont talán a Superman sikeresebb.
-
Csak szerintem van egy kicsit túlhypeolva az F4? Teljesen Mennydörgők érzésem van, a karakterek számomra eléggé ismeretlenek( láttam a korábbi filmeket, ennyi a tudásom róluk) és a trailer se fogott meg. Akkor mennék csak moziba ha eredeti nyelven és felirat nélkül adná a cinema city és akkor is csak azért, hogy több filmet vetitsenek így. A Superman viszont szerintem tényleg siker lesz mert eléggé nemzetközi hős, nincs olyan ország ahol ne ismernék. Amúgy nem DC-Marvel vita ez számomra csak ez a 2 nagyon várt film van a közeljövőben.
-
Final Destination: Bloodlines
Egész korrekt lett, tetszik, hogy nem a jól bevált receptet próbálták követni, van olyan jó mint az első film és örülök, hogy a humor faktort jelentősen csökkentették. -
válasz
Vikthor
üzenetére
Hát nem tudom, láttam képeket egy ilyen 4k feljavított változatról de olyan volt mintha nem is tudom, animáció lenne, a bőrük fényes volt, nagyon furcsa volt.
Egyébként a neten talált kommentek alapján megoszlanak a vélemények, hogy mennyire jók ezek a feljavított változatok, pont az Alien-ről olvastam sok negatív véleményt. Azt is nemrég újra néztem.
-
The Fast and the Furious - 20th Anniversary Edition
Szerintem nem lttam én ezt a filmet vagy néhány évvel a megjelenése után de nagyon úgy éreztem, hogy új nekem. Franc tudja. Szerintem korrekt, igazából ha nagyjából ezen a vonalon maradnak max. egy trilógia lett volna az egész franchise. Jól néznek ki ezek a tuningolt autók, szépen kiemelte a HDR a színeket. Kár, hogy önmaga paródiájává vált az egész mert hát ugye a pénz, amíg fejni lehet addig csinálják. Az komoly, hogy 2001 szeptember 21 vagy 23-án volt a premier az USA-ban.Terminator (1984)
Ez az a film amit bármennyiszer újra lehet nézni, gondolkodtam, hogy a 40 éves jubileumi kiadást nézem meg vagy maradjak valami korábbi kevésbé módosított de azért valamennyire remastered kiadásnál. Inkább utóbbi mellett döntöttem, az amazonon mutatott képek a jubileumi kiadásról már túl "tiszták", szerintem ehhez a filmhez hozzátartozik, hogy egy kicsit szemcsés/kopottas legyen, nem csak azért mert a 80-as évek elején készült hanem a téma, a hangulat miatt is. Mondanám, hogy régen minden jobb volt, inkább arról van szó, hogy amíg a technika nem tartott ott addig muszáj volt jól megírt sztorit képernyőre vinni. Nagyjából a Mátrix filmektől kezdődött a lejtmenet, az a film megmutatta, hogy mennyire fontos a látvány is és hát inkább mára már csak a látvány lett a lényeg, a sztori másodlagos lett, a színészekből pedig celebek lettek és szó szerint futtatják őket, hogy a látvány mellett ők legyenek még akik miatt megnéz az ember egy filmet. Nagyon nagy kár, ma is lehetne egy Terminator filmet csinálni csak ahhoz tehetség is kell. -
válasz
lezso6
üzenetére
Ja, én is azért nem akartam letölteni de PC-n csak arra kell, hogy belenézzek a filmbe, nem azon nézem meg.
Mondjuk ettől függetlenül láttam youtube-on egy monológót, talán egy ezzel fogalkozó fickótól aki a felújított Gyűrűk Ura példáján mutatta be, hogy miért furcsák manapság ezek a filmek. Ez nem az a videó de gyönyörűen látszik a különbség az első DVD kiadástól a legutolsó 4k kiadásig, hogy mennyire másak a színek: [link]
Kommentekben is panaszkodnak.
Lehet ezért kevertem össze ezzel a HDR dologgal.
-
válasz
Narxis
üzenetére
#172207 igen, most egy guglizással látom, hogy nem mindig a legújabb a legjobb, állítólag pl. Cameron-nál sok 4k újrakiadás félrement, Terminator-ból azt írják a 2015-ös a legjobb verzió.
#172209 ja, na akkor mindjár átpattintom TV-re. Na kipróbáltam, Samsung UHD TV-n szétesik a kép 2 másodpercenként, akadozik bár tény, hogy jobban néz ki, nem ilyen fátyolos.

-
Láttam a youtube-on egy videót ahol unboxingolják a Fast and Furious 20 éves jubileumi blu ray kiadását, aztán megnéztem a Terminátor-ról is csinált ez a youtuber egy unboxingot a 40 éves jubileumi kiadásról. Mondom elég rég láttam mindkét filmet akkor újranézem a feljavított változatot. Meglepetésemre eléggé érdekesen néz ki, olyan mintha valami fátyolszerű filter lenne a képen. Ez mi a tököm?
Ez lenne a feljavítás? Szerintem rosszabb mintha VHS kazettáról nézném, de már láttam ezt a Gyűrűk Ura új kiadásánál is csak nem tudtam, hogy mi. Állítólag ez a zajszűrő effekt. Ez most komoly? Ezért még pénzt is kérnek?
-
A Minecraft Movie (2025)
Ez egy kreténség, szerintem nem nagyon kell hozzá ismerni a játékot mert elmagyarázzák a világ alapjait, kb. én is ennyit tudtam a film előtt. Majdnem kinyomtam de aztán valahogy kihúztam Momoa első jelenetéig utána már valahogy fogyaszthatóvá vált de ez tényleg a filmek TikTok-ja, szóval mélyen szántó gondolatokat itt ne várjon senki, a kissrácot egy darab deszkával is helyettesíteni lehetett volna. Beletekerés nélkül tudtam végignézni szóval kapjon egy 4/10-et.
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ez brutáljó lesz!

pedig meg kellett menteni ebben is de inkább arról szólt, hogy együtt tudunk változtatni a dolgokon( egyik jellegzetes példa, hogy a ), hát ez se nagy üzenet mert ha 600-szor nem volt ilyen akkor egyszer se de én nem érzem, hogy itt valami égbekiáltó gyalázása történt volna az eredeti műnek. Alapvetően az, hogy mi szükséges vagy mi nem az eléggé szubjektív, azt nem szeretem amikor rám akarnak erőltetni egy értelmezést a filmben és olyan durván próbálják a torkomon legyömöszölni a rendező, író vagy akárki világnézetét, hogy az már a film rovására is megy, na ott szoktam kibukni. Hála az égnek itt ilyen nem volt, az tény, hogy a "Herceg" szerepe kevésbé fontos de azért nem mondanám feleslegesnek."Herceg" és a Vadász összefogva tudtak kiszabadulni -
válasz
KISDUCK
üzenetére
Mondjuk ez, hogy latina hófehérke... valaki itt be is tett képet a szüleiről. Ez a csaj nem latina csak vannak latina felmenői, én meg akkor néger vagyok mert nem eléggé fehér a bőröm.

Az a baj, hogy már semmit nem lehet csinálni mert valakinek nem fog tetszeni és a twitter/facebook/insta/tiktok világban találni fog hozzá elég embert, hogy egyetértsenek vele. Nem kellene már ezzel foglalkozni, a Disney lehetne tökösebb és amit elképzeltek azt megvalósítani. Képzeljük el egy festménynél ahogy bele pofázik mindenki, hogy ááá, ne használj olyan sok színt, a másik ember meg, hogy használj már több színt mert ez olyan komor. Vicc.
-
válasz
stellaz
üzenetére
Nem állhattak a csaj mellett minden nyilatkozatánál, engem az se érdekel, hogy mit nyilatkozott. Egy film vagy tetszik nekem vagy nem tetszik, az, hogy a színész a való életben milyen politikailag korrekt vagy nem korrekt dolgot nyilatkozott engem marhára nem izgat. Elég öreg vagyok már, belefáradtam a kultúrharcba. Mindent megnézek ami kicsit is érdekel aztán legfeljebb lepontozom de legalább joggal teszem.
-
válasz
stellaz
üzenetére
Ezért kellett volna, hogy valami tejfehérbőrű csaj legyen? Engem a film nézése közben nem zavart, kb. majdnem fehér volt ránézésre(lehet puderezték? nem láttam még a filmen kívül a csajt). Egy fekete színésznő esetén már zavart volna mert az fura lett volna ha már mindenképp ezen a bőrszín dolgon akarunk vitázni.
amikor készült a film akkor még olyan világ volt, hogy a Disney nem akart emiatt rossz PR-t és tudott változtatni rajta, az más kérdés, hogy a "törpék közösségét" nem zavarta sőt kiakadtak mert munkától estek el. A közönség nem tudom mennyire lehet elégedett nekem tetszett, olyan fura volt, hogy már tetszett ez a CGI groteszk törp arc.
-
válasz
mephi666
üzenetére
Én kedvelem Aubrey Plaza-t de furának hatna, kinézetre GG szerintem jobb gonosz királynő.
Amúgy egyik élő szereplős Hófehérke film se volt pontos mása az 1937-es animációs sztorinak, szóval felőlem akár meg is csinálhatnák a teljesen hű filmet és akkor megnézzük mennyire lesz sikeres.
Top 10 Differences Between Snow White (1937) & (2025) [link]
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen ez a szomorú de nem lehet kikerülni mert ezzel lett meggyanúsítva a film, komolyan nagyítóval néztem a filmet és vártam hol lesz a sztori elkanyarítva valami hajmeresztően rossz irányba de nem jött az a jelenet. Egyszerűen nem értem, az imdb-s 1.6-os értékelés meg egy vicc.
#171891 jó akkor én felejtettem el, hogy mi volt az eredeti de nekem úgy tűnt, hogy nagyvonalakban stimmel, na hát akkor nem.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Vörös Hulk nélkül nem volt mivel promózni. Tökéletesen passzol a film a főszereplő Mackie-hez, mindkettő olyan semmilyen. Nem tudom, hogy a képregények is ilyenek-e de lassan akármilyen indie film több élvezetet nyújt mint ezek a szuperhősös szarok.
-
A Working Man
Ez nagyon nem talált be, itt sajnos önmaga paródiája volt, mint egy Seagal film. Eleve vártam, hogy leszegy hosszabb verekedés az építési területen, hát azt gyorsan 1 percben lerendezték az elején. Utána meg már olyan érdektelen, bugyuta, túltolt orosz rosszfiúk voltak, a végén szó szerint retardáltságba fordult az egész. Unalmas is volt és lehet én siklottam el felette de mióta tud az elrabolt csaj valakit a lábával kivégezni? Vagy hát nagyon kellett egy csaj a csaj ellen, hogy ne Statham nyírja ki? btw. nemrég néztem meg a The Transporter filmeket, igazából azok se voltak sokkal jobbak, mondjuk brutál, hogy a 4. résszel még azt a szintet se sikerült hozni. Én ráadásul úgy kezdtem neki, hogy nem tudtam,
hogy ott már kiszállt Statham így vártam, hogy ez valami filmforgatás lesz és Statham szakértőként ül ott vagy valami paródia. Nem csodálom, hogy annak idején nem akarták a szkriptet megmutatni neki csak ha aláír a trilógiára. -
Mickey 17
A kivitelezés felemásra sikeredett, kicsit elgondolkodtató de úgy érzem kiaknázatlan maradt sok lehetőség. Trailer érdekesebbnek tűnt. -
Megalopolis 1/10
Kb. a feléig bírtam, hogy ne tekerjek bele, borzalmas. Valami mondanivalót éreztem a háttérben de ezt akkor se lehet így tálalni. Ez a film érv a könyvek olvasása mellett.
Amúgy azt nem értem, hogy van qr kód de nincs mobiltelefon? Jó mondjuk ez a legkisebb dolog amit nem értettem benne.
-
1 óra eltelt a Megalopolis című filmalkotásból és még mindig úgy érzem, hogy ennek semmi értelme. Van aki végig nézte? Érdemes végignézni? Persze lehet én vagyok hülye hozzá.
-
Wicked 6/10
Nem vágom a hype-ot, az egész legnagyobb jóindulattal is egy tisztes iparosmunka, ráadásul de lehet csak számomra az éneklős részek egy kaptafára készültek, szinte teljesen ugyanazok a dalok voltak. Az is zavaró, hogy hol rövidebben hol hosszabban énekelnek, olyan semmilyen az egész és akkor még félbe is hagyják.Bowen Yang-ot pedig nem akarom bántani de akárhányszor láttam azt hittem az SNL-t nézem...
Nem láttam semmi másban így nekem ő az SNL egyik jelenlegi arca.Kraven The Hunter 7/10
Ahhoz képest hogy le lett húzva nagyon messze van a rossztól. Biztos nem vagyok eléggé sőt semennyire se képregény nerd és nem fáj az eltérés a képregényektől. Egy sima akciófilm természetfeletti képességekkel, jól esett nézni ahogy kaszabolja a rosszarcokat. Valahogy ennyi Marvel és DC film után én már nehezen látom a különbségeket, láttam ennél jobbat is de rosszabbat is. -
válasz
lezso6
üzenetére
Én nem mondtam, hogy káros csak próbáltam választ keresni arra, hogy miért lett ez a folytatás és nem találtam jobb indokot rá, mert amúgy sokat nem tesz hozzá az elsőhöz, sőt inkább elvesz belőle, de erről, nyilván Todd-ot kellene megkérdezni.
'Joker 2' ending: Director Todd Phillips CONFIRMS film's shocking twist about "real" Joker [link]
Mondjuk ez nekem már nagyon meta, de ha ezt mondta akkor így van. Az a baj, hogy ez se új, a Gotham sorozatban is ezt pedzegették, nem nagyon lehet már a Joker-ről új bőrt lehúzni.
-
Joker: Folie à Deux
Kicsit sokáig húztam ahhoz képest kellemes csalódás bár tény, hogy arra készültem, hogy végig se tudom majd nézni. Kövezzetek meg de jobban tetszett mint az első rész, nekem az első rész volt nyújtott, unalomig ismételt Joker origin story, szegény meg nem értett ember bedilizik és legyilkol mindenkit akit akar vagy útjában van, persze lehet nekem nem jött át a film. A 2. rész számomra azért is volt érdekes mert nem tudtam hova akarják kifuttatni ezt a sztorit és megmondom őszintén a legkevésbé számítottam erre a befejezésre bár ha jobban belegondolunk igazából nem nagyon volt más.Ez a befejezés jobban illeszkedik az elméletembe is. Sokan írták, hogy felesleges a 2. rész de szerintem pontosan az első rész sikere miatt kellett, hogy elkészüljön. Nyilván a stúdió pénzt akart de szerintem az alkotók megbánták, hogy mekkora sztár lett egy kvázi pszichopata emberből és szándékosan le akarták építeni a 2. filmmel. Gyakrolatilag a tárgyalás végén Arthur Fleck szerintem pont a rajongókhoz beszélt, na nem a filmben hanem a TV előtt/moziban ülőkhöz és a reakciók pontosan azok lettek amik ott is.
Joaquin Phoenix Jokere a kisember Jokere lett, nem voltak nagyratörő tervei, örült a 10 perc rivaldafénynek de igazából csak egyedül volt és az ebből fakadó frusztrációját vezette le úgy ahogy. Talán az igazságszolgáltatásnak is egy kiszólás, hogy nem minden pszichopata egy meg nem értett zseni vagy beteg ember hanem egyszerűen csak pszichopata.
Nem követtem a filmmel kapcsolatos interjúkat, hivatalos magyarázatokat szóval lehet hatalmas baromság amit írtam de nekem ez jutott eszembe a film megnézése után.
-
Deadpool és Rozsomák
9/10Néhol már majdnem sok volt a kikacsintás a nézők felé és a főgonosz eléggé súlytalan volt. Az összes többi viszont príma bár most akkor
Szóval vannak azért zavaróan félvállról vett dolgok, de jót szórakoztam, még hangosan is tudtam nevetni 1-2 poénon, a zenék nagyon jól passzoltak a jelenetekhez.Rozsomák vissza lett hozva vagy mi van? Ott maradt Deadpool világában? -
Fly Me to the Moon
Nagyon jó film, annak ellenére, hogy tudjuk mi a vége de ezt olyan jól tálalták, hogy élvezet volt nézni, a kamera, a színek pedig fenomenálisak voltak, hangulata volt a filmnek. 8/10The Instigators
Gondoltam ha már ilyen jó filmeket csinál az Apple ezért egy jó kis vígjáték mindig jöhet. Ekkorát még nem tévedtem, ennél nagyobb szemetet nem sokat láttam, van az a rossz ami annyira rossz, hogy már vicces ez sajnos nem az. Félelmetesen irritáló Casey Affleck karaktere de Matt Damon is valami fogyatékost alakít és ezen kellene röhögni. Mondjuk Ron Perlman felbukkanásakor már sejtettem, hogy mire vállalkoztam de azért na. Ez a film vagy adójóváírás miatt készült vagy valaki elvesztett/megnyert egy fogadást. 2/10 -
Trap (2024)
Ez a csapda nem Josh Hartnett-nek készült hanem a nézőknek. Nagyon középszerű film, nem tudnék a legnagyobb jóindulattal se 5 pontnál többet adni a 10-ből de inkább adok egy 4-est és akkor az erős 4-es. Az is eszembe jutott, hogy az egész film csak a lánya énekesi karrierjéhez készült, franc tudja. -
Inside Out 2
Nagyon jó lett a folytatás bár szerintem a téma is adta magát.
A nosztalgia karakteren felsírtam, pontosan így képzeltem el. Nem tudom lesz-e 3. rész de jöhetne. Szerintem az egyetemi évek is jó alapot adna egy sztorinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest