Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
ha friss release, akkor Larry (2022).
-
Louro
őstag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Egy ilyen filmnek adjuk meg a tiszteletet. Mozis verzió helyett inkább várok még egy hetet, ha kell. 4K-ban ragyogjon dolby atmos-szal

-
ripla
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Warhammer film és sorozat szerintem már kuka. Cavill évekig húzta a rajongók agyát, konkrétan 7 éve ígérték meg az Eisenhorn élőszereplős sorozatot, 7 éve!!!, és azóta még egy concept art-ot sem láttunk. Nem lesz ebből semmi, és ebből a szempontból hatalmasat csalódtam Cavillben, éveken keresztül telehazudta a médiát a kamu hírekkel, ami valószínű már akkor sem volt igaz amikor először felhozta...
"Nagy dolgok vannak készülőben", ja... legendás mondat sok évvel ezelőttről. Hagyjuk már... -
válasz
deathcrow42
üzenetére
Warhammer-re én is kíváncsi lennék, és roppant jó lenne, ha a Bolt Thrower lenne a zenéje... Ha már Warhammer, akkor adják meg a módját zeneileg is.
-
markknight
nagyúr
válasz
deathcrow42
üzenetére
Annyi semmitmondó képregényfilm érkezett az utóbbi évtizedben, hogy már egyáltalán nem vagyok kíváncsi egyre sem.. Mintha a huszadik palacsintát kéne megennem egymás után, holott már a nyolcadiknál tele voltam. Nagyon kedvelem ezeket a karaktereket, Amerika Kapitány meg a többiek, de rá se bírok nézni már ezekre.. És akkor még a DC-t bele sem vettem a történetbe. Bár ahogy olvasom, a Marvel leépítette a CGI-os embereket, szóval majd jönnek az AI szétfosott tartalmak halálig.
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Egyetértek, + a marvel kicsit elfáradt. Az elmúlt években több filmjük sikerült minőségben gyengébben mint jól.
-
stellaz
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ebből a műfajból az igazi szerintem a Dredd. Na ott nincs szarozás, meg agonizálás.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
deathcrow42
üzenetére
azért még ne ítéljük el előre
lehet jó lesz ez -
proci985
MODERÁTOR
válasz
deathcrow42
üzenetére
akkor már inkább a Death of an Unicorn
-
Cs1csó
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
onnantól jöttem rá, hogy hiába lesz várhatóan gyenge: tetszeni fog!! -
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ezek kaszkadőrök, testépítők, sportolók, stb. Tom Cruise hiába bevállalós kaszkadőr, jó sportoló, tesz valamibe irdatlan effortot, nem ettől lesz jó színész. Ez nem azt jelenti, hogy utálni kell, hisz a karakterét lehet szeretni vagy simán elismerésre méltó amit csinál. De színészetben pont nem ilyen.
Van ez a másik oldalról is persze. Hogy adott színész iszonyat tehetséges, de amúgy meg ostoba mint a föld vagy épp emberileg van vele baj. De ez inkább bulvártéma.
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Színészi képességekről van szó, nem az általa alakított karakterről vagy a filmekről amiben szerepel. Pl Arnold Schwarzenegger egy mocskos rossz színész, de nem kevés nagyon jó filmben főszereplő, s sokan szeretik a karakterét, én is. Dwayne "The Rock" Johnson szintén ugyanez, csak jó filmek nélkül.

-
mephi666
nagyúr
válasz
deathcrow42
üzenetére
...vagy jól telibefújták volna a rohadékot purhabbal
...viccen kívül: nem volt az olyan elpusztíthatatlan gép, mert tudták amortizálni... pl gepard gm6 lynx-el is rendesen meg lehetett volna lukasztgatni (oké, hogy a főszereplő csapat fegyvertelen volt, de a végén mutatták, hogy mindenhol szenvednek ellenük)
-
ripla
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Igen, Ő is.

-
Soulfly842
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ejha, ő májusban lesz 100 éves.
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
az nem egy olyan világ, amibe szívesen szeretnék létezni.. még csak alig 99 éves. +20-30 évnyi munkával írjon Guinness rekordot a mester, azzal már valószínűleg túl él engem!
Idén még narrátorkodott, és jövőre is készül már valamire, úgyhogy hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gran Turismo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

onnantól jöttem rá, hogy hiába lesz várhatóan gyenge: tetszeni fog!!