Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ripla
üzenetére
"Dínók... már megint? Rettentően unalmasak már"
Amúgy kifejezetten kevésszer bukkannak fel filmekben. Normális, nem ZS kategóriás mozikban gyakorlatilag senki nem mer hozzányúlni a témához a Jurassic széria mellett. Pár éve volt a "65", ahol még megpróbálkoztak ezzel, de az a film minden elemében rossz volt. -
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Ő még továbbra is aktív, Emmy díjat kapot októberben, ill tavaly (Ocean) is jött még ki dokumentumfilmje, ill idén januárban is (Kingdom). Ő a valahovolt legidősebb díjazott.
A BBC a május 8-i születésnapjára ünnepi héttel készül, ill. éllő koncert a Royal Albert Hallban a születésnapján (életének legemlékezetesebb pillanatainak a felidézésével) (BBC Concert Orchestra) David Attenborough's 100 Years on Planet Earth nevű gálaestet.
Ő tényleg mondhatni, hogy pótolhatatlan lesz - nem igazán látok hasonló kaliberű alkotókat a természetfilmek világában.
-
-
brownus
veterán
válasz
ripla
üzenetére
ez nem szint kérdése, ha már... hanem ízlés dolga, arról meg nem vitatkozunk

inádom scorseset meg a filmjeit de ez a virágos lófsz, jézus, nekifutottam párszor de nem tudtam emészteni. uegyenez volt az egyik csata a másik utánnal is. a rendező többi filmjét szerettem. ezt most pont nem.
egy film szórakoztasson, leszarom, hogy minek képzeli a rendező vagy bárki, hogy művészi e vagy noir, stb... ha elégedetten állok fel a fotelből a végén. de emiatt max félóra nézés után ha nincs meg a kapocs, akkor már lépek is tovább. meg nálam masszívan hangulat kérdése is, milyen napom van
-
Elemental
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Szinte leállt a vérkeringésem a megfojtott virágok közben, annyira unalmas volt. Igazi fájdalmat éreztem. Becsületből nem hagytam abba.
Szerintem ehhez a filmhez az is kell, hogy valakit érdekeljen ez az indiánosdi. Engem rohadtul hidegen hagy. Kb annyit ér nekem a téma, amennyit a netes kereséssel ráfordítottam, négy - öt perc. -
válasz
ripla
üzenetére
+1
Szánalomisztán. PTA filmje nézhetetlen számomra, de cserébe ultrawoke, ezért jár a sok díj. A true detective 4. évad emmy esőt juttatja eszembe. A Sinners és a Weapons tényleg OK filmek, csak normál körülmények között ez a genre ritkán kerül Oscar zsűri elé...de hát ilyen időket élünk. De ha már ilyen (majdnem) popcorn mozik oda kerültek, akkor a legutóbbi Frankenstein is tarolhatott volna ennyi erővel. Mindegy, elengedem a témát
Oscar és Emmy se ér lószart se. -
válasz
ripla
üzenetére
Nem is értem a világ miért nem rád hallgat.Kezd már kicsit elegem lenni, hogy nekünk itt finomkodni kell a véleményünkkel és ellátni minden mondandómat a "szerintem" szavacskával, miközben bárminek az ócsárlása egyre többször ezen a fórumon lapcsaládon belül (nem csak itt a film fórumon) kimerül ennyiben:
"xy szar volt, mindenki aki dijazta szar, én nem értem, ezért az egész egy értelmetlen szar"
A nem értek egyet is egy vélemény ezt el is tudom fogadni, csak lehetne ez valami diplomatikusabb módon is közhíré tétetni, valahogy elfogadni, hogy van egy másik oldal is, és nem biztos hogy a fél világ téved?
-
Lajmund
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Temus Kratos. Nagyon béna. Főleg, ha azt nézzük, honnan indult és miért lett olyan, amilyen. YouTube-on van az egész történetről egy összefoglaló magyarul. Brutál a sztori. Ahoz képest ez egy pc híg fos semmi. De annak is örülhetünk hogy nem egy átoperált fekete nő játsza. Habár várjuk ki a végét.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Atreus külsejével nekem nehéz volt megbarátkoznom a játékban, kifejezetten nem volt szimpatikus. Ahhoz képest ez nekem előrelépés.
Kratos itt annyira nem tetszik, de kifejezetten előnytelen pozícióban készült róla a kép, nem is értem én sem, miért gondolták ezt jó ötletnek megosztani.
-
markknight
nagyúr
-
mvkly
senior tag
válasz
ripla
üzenetére
A jelenet szerint Brando-t köszönteni vonulnak ki (a filmbéli sorrend amúgy stimmel a dátumokkal). Ez a kör is lassan bezárul Pacino-val.
Valóban szomorú, de legalább le van zárva, 80+-osan távozni nem a világ vége. Kivéve persze Cazale-t. Minap láttam elvileg friss képeket Bruce Willis-ről, a családi kommüniké szerint végleg egy, a súlyosan demens embereknek fenntartott helyre kerül az otthonából, 0-24. A gyérülő hajú McClaine-t így látni 70 évesen, teljesen kiüresedett tekintettel... Na az a pár kép kicsit fejbe rúgott.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oscar és Emmy se ér lószart se.
. Annihilationt láttam, Color Out of Space itt a polcon. Ha már Cage, Mandyt ha nem láttad, akkor a lista alapján én ránéznék