- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
-
Cs1csó
titán
Nem kimondottam erről van szó. Ötlet lenne, de a stúdióknál az irányítást a kreatív "moguloktól" átkerült inkább a pénzügyesek kezébe, akik egész nap az excell táblázatokat bújják és ezek statisztikái azt mutatják, hogy KOCKÁZATOSABB egy új filmet készíteni mint csinálni egy FOLYTATÁST vagy REMAKE-ET.
(erre kiváló példa a Harry Potter sorozat aminél ha jól értem a 8db filmet most 8db több részes sorozat formájában készítik el, na de minek?! Mert bejáratott téma, és brand)Amúgy sajnos ezt a gondolatmenetet (tehát biztosabb bevétel a remake, és a folytatás, mint egy új projekt) saját magamon is tapasztalom: sokszor szívesebben nézek meg egy régebbi filmet mint egy újat, vagy nagyobb bizodalmam van egy jól bejáratott páros, csapat folytatásos filmje mint egy új projektben.
-
devil-k
nagyúr
-
Frod
addikt
-
MikeWazowski
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
paatrick
őstag
Trónok Harca kb a 3. évadtól már a világ legnézettebb sorozata volt, és egy olyan korban jelent meg amikor még a streaming épp csak terjeszkedett. És rendkívül széles nézőközönségre tudott lőni.
Ehhez képest az Alapítvány sehol nincs vagy totál radar alatt. Gyűrűk ura kuka, Witcher kuka, Fallout még elmegy. Ha megkérdezném a barátnőimet akkor egyiket se ismernék, már a Dűne sztoriját se értik, de anno Denerisznek tudtak szurkolni.
Warhammer amennyit én ismerek belőle ha vizuálisan is hozni akarják akkor egy pénztemető. És látva az elmúlt évtized hasonló jelöltjeit: Warcraft film, Dungeons and Dragons film, Sárkányok háza sorozat, nehéz azt kihozni hogy egy Warhammer óriási népszerűséget érhetne el amiből visszajönne a befektetett pénz.
-
paatrick
őstag
Nem Cavill dönt a sorozat/film elkészítéséről
ha meg figyeled milyen fennforgások vannak a filmiparban, nem is csoda hogy nem terveznek előre vagy évekre halasztanak.
Szerintem ez a Warhammer baromira rétegtermék.A korábbi pénzszivattyú Marvel halott, DC halott, mozi tetszhalott, nagy streaming címek kifutottak + folyamatos áremelések, egymást próbálják felvásárolni vagy épp túlélni.
-
Pitterix
őstag
-
totron
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
Juhaszatti
addikt
"Dínók... már megint? Rettentően unalmasak már"
Amúgy kifejezetten kevésszer bukkannak fel filmekben. Normális, nem ZS kategóriás mozikban gyakorlatilag senki nem mer hozzányúlni a témához a Jurassic széria mellett. Pár éve volt a "65", ahol még megpróbálkoztak ezzel, de az a film minden elemében rossz volt. -
KISDUCK
addikt
-
gbors
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
deathcrow42
addikt
-
totron
addikt
-
perempe
veterán
-
Soulfly842
addikt
Ő még továbbra is aktív, Emmy díjat kapot októberben, ill tavaly (Ocean) is jött még ki dokumentumfilmje, ill idén januárban is (Kingdom). Ő a valahovolt legidősebb díjazott.
A BBC a május 8-i születésnapjára ünnepi héttel készül, ill. éllő koncert a Royal Albert Hallban a születésnapján (életének legemlékezetesebb pillanatainak a felidézésével) (BBC Concert Orchestra) David Attenborough's 100 Years on Planet Earth nevű gálaestet.
Ő tényleg mondhatni, hogy pótolhatatlan lesz - nem igazán látok hasonló kaliberű alkotókat a természetfilmek világában.
-
deathcrow42
addikt
-
brownus
veterán
ez nem szint kérdése, ha már... hanem ízlés dolga, arról meg nem vitatkozunk

inádom scorseset meg a filmjeit de ez a virágos lófsz, jézus, nekifutottam párszor de nem tudtam emészteni. uegyenez volt az egyik csata a másik utánnal is. a rendező többi filmjét szerettem. ezt most pont nem.
egy film szórakoztasson, leszarom, hogy minek képzeli a rendező vagy bárki, hogy művészi e vagy noir, stb... ha elégedetten állok fel a fotelből a végén. de emiatt max félóra nézés után ha nincs meg a kapocs, akkor már lépek is tovább. meg nálam masszívan hangulat kérdése is, milyen napom van
-
Elemental
addikt
Szinte leállt a vérkeringésem a megfojtott virágok közben, annyira unalmas volt. Igazi fájdalmat éreztem. Becsületből nem hagytam abba.
Szerintem ehhez a filmhez az is kell, hogy valakit érdekeljen ez az indiánosdi. Engem rohadtul hidegen hagy. Kb annyit ér nekem a téma, amennyit a netes kereséssel ráfordítottam, négy - öt perc. -
Farkassacred
őstag
-
gbors
nagyúr
-
Kergeboci
aktív tag
-
VágniValó
addikt
+1
Szánalomisztán. PTA filmje nézhetetlen számomra, de cserébe ultrawoke, ezért jár a sok díj. A true detective 4. évad emmy esőt juttatja eszembe. A Sinners és a Weapons tényleg OK filmek, csak normál körülmények között ez a genre ritkán kerül Oscar zsűri elé...de hát ilyen időket élünk. De ha már ilyen (majdnem) popcorn mozik oda kerültek, akkor a legutóbbi Frankenstein is tarolhatott volna ennyi erővel. Mindegy, elengedem a témát
Oscar és Emmy se ér lószart se. -
Kergeboci
aktív tag
Nem is értem a világ miért nem rád hallgat.Kezd már kicsit elegem lenni, hogy nekünk itt finomkodni kell a véleményünkkel és ellátni minden mondandómat a "szerintem" szavacskával, miközben bárminek az ócsárlása egyre többször ezen a fórumon lapcsaládon belül (nem csak itt a film fórumon) kimerül ennyiben:
"xy szar volt, mindenki aki dijazta szar, én nem értem, ezért az egész egy értelmetlen szar"
A nem értek egyet is egy vélemény ezt el is tudom fogadni, csak lehetne ez valami diplomatikusabb módon is közhíré tétetni, valahogy elfogadni, hogy van egy másik oldal is, és nem biztos hogy a fél világ téved?
-
proci985
MODERÁTOR
-
Lajmund
őstag
Temus Kratos. Nagyon béna. Főleg, ha azt nézzük, honnan indult és miért lett olyan, amilyen. YouTube-on van az egész történetről egy összefoglaló magyarul. Brutál a sztori. Ahoz képest ez egy pc híg fos semmi. De annak is örülhetünk hogy nem egy átoperált fekete nő játsza. Habár várjuk ki a végét.
-
Juhaszatti
addikt
-
markknight
nagyúr
-
ripla
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
-
mvkly
senior tag
A jelenet szerint Brando-t köszönteni vonulnak ki (a filmbéli sorrend amúgy stimmel a dátumokkal). Ez a kör is lassan bezárul Pacino-val.
Valóban szomorú, de legalább le van zárva, 80+-osan távozni nem a világ vége. Kivéve persze Cazale-t. Minap láttam elvileg friss képeket Bruce Willis-ről, a családi kommüniké szerint végleg egy, a súlyosan demens embereknek fenntartott helyre kerül az otthonából, 0-24. A gyérülő hajú McClaine-t így látni 70 évesen, teljesen kiüresedett tekintettel... Na az a pár kép kicsit fejbe rúgott. -
VágniValó
addikt
-
Grave_444
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
.LnB
titán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fotók, videók mobillal
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest