Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Kíváncsian várom. Megpróbálom majd a családdal elkezdeni, hátha valakinek bejön.
-
Elemental
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
A spoileres rész alatt azt érted,
hogy az is kiderül, hogy akarata ellenére van ott? Ami a könyvben csak a vége felé derült ki. -
Elemental
addikt
Na jó, megnézem a Babylont, (vagyis adok neki esélyt), ha már ennyit beszéltetek róla

Eddig azért maradt ki, mert maga a téma nem érdekel. Bár, vannak olyan filmek, ahol nem is feltétlenül a téma a lényeg, hanem a megvalósítás. Na, majd kiderül. -
Elemental
addikt
válasz
ripla
üzenetére
Szinte leállt a vérkeringésem a megfojtott virágok közben, annyira unalmas volt. Igazi fájdalmat éreztem. Becsületből nem hagytam abba.
Szerintem ehhez a filmhez az is kell, hogy valakit érdekeljen ez az indiánosdi. Engem rohadtul hidegen hagy. Kb annyit ér nekem a téma, amennyit a netes kereséssel ráfordítottam, négy - öt perc. -
Elemental
addikt
Pi 1998 (Darren Aronofsky)
Ezt látta valaki? Én nem igazán tudtam eldönteni, hogy konkrétan mit láttam. Egy-két pillanat volt talán a filmben, amikor megmozdult bennem valami, amúgy kb érdektelen volt az egész.
-
Elemental
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Pár dolgot láttam a filmben, de lehet, ez inkább csak ráerőltetés.
Volt egy olyan érzésem is, hogy az anya halála után mindent csak haluz az apa. De ez csak egy röpke gondolat volt. A feleség keresés egy az egyben furcsa volt, mintha csak a csávó döntene lenne. A film címe is ez, szerintem ez kulcs a filmben. Erre volt fricska a végén a csaj "bosszúja". Hogy mégsem csak egy tárgy. A zsákban az embert nem értem. A balett tanárt sem értem, hogy ott volt, vagy már nem élt? Amikor elájult a csávó a házban, és jött pár emlék, talán az volt az igazság, ami valóban megtörtént. Hát, kicsit zavaros volt nekem, nem igazán találtam meg az értelmét az egésznek
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Azért még agyaltam rajta. Azt kell mondjam, nagyon jól volt összerakva, és pont ezért működhet jól.
Inkább az egészet SP alá teszem, úgy egyszerűbb.Ha simán lineárisan lemegy a film, akkor azoknak, amiknek így jelentősége van, szinte fel sem tűnt volna. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez csalás, vagy remek dramaturgia. De ezért volt jó ez a film.(?) Az elején látunk valamit, de még nem tudjuk mi. Aztán kezd tisztulni a kép. Majd jön az ominózus aluljárós jelenet. Na, ez nem kegyelmez tényleg, fullon lemegy. Sok időt hagy az embernek közben agyalni. Aztán amikor azt hiszi a néző, hogy vége, jön az újabb sokk, a verés. Aztán utána jön valami, de ki is emlékszik rá az a sokk után? 
Én valahol ott jöttem vissza, amikor a volt párjával beszélték ki a szexuális életüket a jelenlegi párja előtt. A női orgazmusról beszéltek, ami már elindítja a másik irányú sokkot. (annak fényében, ami történni fog) A nőnek való örömszerzés fontosságát, amit az erőszak lerombol. Aztán az otthoni jelenet, a játékos erőszakkal. Amikor mondja a csaj, hogy mindig a nő dönt. És amikor kiderül, hogy terhes. Erre értettem a második sokkot, hogy a néző már tudja, hogy mi fog történni és mit rombol majd le. És ezért mondom, hogy ez csalás, vagy egy nagyon okos megoldás. Szerinted? Ja, még annyi, hogy így utólag érthető az indulat, amivel szétverte a fejét a csávónak a melegbárban. Persze sajnos(?) nem a jó embert kapták el, de igazából ennek sincs jelentősége, mert a dolog már megtörtént, visszafordíthatatlanul. -
Elemental
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Igazából nem is szeretem a horrort. Kicsi nálam ez olyan kategória, amikor áll az ember a tus alatt és engedi magára az egyre hidegebb vizet, és közben mondja, hogy hű de bírom, hű de bírom, de közben szenved

Irreversible 2002
Na, lement a film, egy kicsit valóban a hatása alá kerültem.
Az asszonnyal kezdtük el nézni, de ő kiszállt az . Amúgy majdnem én is. Volt egyelején amikor a melegbárnál forgott összevissza a kamera , ilyet még nem láttam filmen, bár ezt lehet nem is kellene spoilerezni, hogy akit ez a téma nem érdekel, ne kezdjen bele. Magát a filmet nem éreztem olyan hű de nagy alkotásnak.megrázó nemi erőszak
Aslusszpoén, ha szabad így fogalmazni, hogy nem is az erőszaktevőt zúzták le. -
Elemental
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Kótyagos szerelem. Az igazából szerelem más.
-
Elemental
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vagy én nem vagyok az
-
Elemental
addikt
Másnál is csonttá fagy a böngésző yt videó beágyásnál?
Samu a52s, brave.
-
Elemental
addikt
Frankenstein 2025
Időpazarlás.
-
Elemental
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Azt moziban láttam annó.
-
Elemental
addikt
Újra kellene néznem az Oppenheimert tiszta fejjel. Csak a nagy csalódás élmény maradt meg emlékként belőle. Vártam a nagy Nolan csodát (Tenet powaaa!44!!), és a nagy várakozásomban már írták is a végén a stáblistát.
Oké, egy életrajzi filmben nem lehet nagy csoda, épp ezért is nem szeretem az életrajzi filmeket. Sokat nem lehet kihozni belőle. Pont arra a való a wikipédia, kár ezekből filmet csinálni. -
Elemental
addikt
A föníciai séma
The Phoenician Scheme (2025)Kellett pár perc, hogy el tudjam engedi, hogy meg akarjam érteni. Miután ez megvolt, csak hátradőltem, és élveztem a remek filmet.
Az értelmét nem tudom, talán nem is számít. Nekem nagyon tetszett. -
Elemental
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem is bejött az F1 film. Annak ellenére, hogy teli van baromsággal. Szórakoztató volt és kész.
Ha meg tényszerűséget akarok, akkor megnézek egy dokumentumfilmet. -
Elemental
addikt
válasz
gbors
üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, ha az
alap téma egy baromság, akkor abba minden belefér .
Asszony szokta mondani, hogy peeersze mááár, az hogy lehet, hogy xy, vagy miért nem gondoltak arra, hogy zv. Ilyenkor mindig megkérdezem, hogy kicsim, miről szól maga a film? Jaa, igaz.
Nyilván van igazad, de egyilyen filmet, mint a weapons én nem igazán tudok komolyan venni. -
Elemental
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Ez most nem neked szól, vagyis nem csak neked. Többször olvasom, hogy ez a film csak azért készült, hogy pénzt keressenek. Basszus, én mindennap azért megyek dolgozni, hogy pénzt keressek. Vagy itt a topikban van, aki ingyen dolgozik? Szívesen meghallgatnám a történetét.
-
Elemental
addikt
Nekem tetszett a 28 évvel később

-
Elemental
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
De hát miért is van? A mostani fiatalok valamiért mindig szenvednek. Depisek, ilyen válság-olyan válság, szomjasak, éhesek, fáznak. Most a szenvedés a divat. Egy szenvedő szuperhőssel.pedig jobban lehet azonosulni. Ha kapnának egy kemény tôkű uberbrutál supermant, akkor még jobban szenvednének. Most ilyen nyámnyila világ van.
-
Elemental
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Kb igen, nekem is ilyesmi bajaim vannak. Nem vártam semmit, de nem voltam maradéktalanul elégedett azzal, amit kaptam.
Végül is de, azért ha egy superman filmet nézek, nem egy sebezhető karaktert szeretnék látni. Oké, ha odabasznak neki, de ne vérezzen meg nyögdécseljen már. Ráadásul azzal kezdődik a film, hogy egyedül nem tud hazamenni. És hogy a (nevelő) szüleiből miért csináltak ilyen buta karaktereket, ezt nem értem. Plusz az igazi szülei üzenete. Tiszta marhaság. -
Elemental
addikt
Superman 2025
Egyik szemen sír, a másik nevet. Nem tudom mondani, hogy jó, mert nem érzem annak, viszont azt sem mondhatom, hogy rossz, mert nem az.
A man of steelnél ezt nem éreztem, az határozottan jó.
Most amúgy beugrott, ez olyan volt, mint egy rajzfilm. Ez legyen jó, vagy rossz, nem tudom.
-
Elemental
addikt
Civil war - Polgárháború
Hát, ez nagyon gagyi volt. Szerintem a drámai szál lett volna a film erőssége, de nagyon gyengén sikerült.
Sok időm volt agyalni a film közben, mert egyáltalán nem tudott lekötni. Arra gondoltam, hogy egy amerikainak talán jobban üthet, jobban bele tudja magát élni. Nekem kevés volt. -
Elemental
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nagyon egyszerű amúgy. Ők simán elnyomók. Véletlenül valamikor leigáztak valami chipgyártó bolygót. Nekik elég marcangolni, a rabszolgák meg gyártanak technikát.
-
Elemental
addikt
Amúgy általában úgy szokott történni, hogy amikor megnézek újra egy rossz filmet, úgy ülök neki, hogy biztos nem olyan rossz, csak úgy emlékszem. És amikor nézem, akkor szembesülök, hogy de, ez tényleg olyan rossz

-
Elemental
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Én azért megnéztem, és újra meg fogom nézni, ugyanis mcu maratont tartok. Végig megyek mindegyiken újra.
-
Elemental
addikt
The green knight - A zöld lovag
Először is, hála a Magasságosnak hogy vége van. Valamiért most kapott el, hogy nem adom fel, összeszorítom a fogam és végignézem. Nagy kár volt.
Értékelni lehet, hogy tudnám, de nem akarom, még túl intenzív az élmény, csak moderálásra alkalmas jelzők jutnak az eszembe
-
Elemental
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Tényleg rohadt jó volt a vége. Amikor elkezdték írni a szereplők nevét, ott lett igazán izgalmas, addig kb semmi nem történt

Amúgy Nicholas Hoult kinek a valakije? Nem értem, hogy kerül egyáltalán filmek közelébe?
Mellesleg Eggers sem hagyná nagy űrt, ha holnaptól nem csinálna több filmet. -
Elemental
addikt
válasz
Elemental
üzenetére
Nosferatu
40 perc van hátra, de már csak becsületből nézem. Ez egy nagy gagyiság. A büdös nagy semmi van becsomagolva. Az eddigi másfél órában kb három perc volt a történés.
Azért végig fogom nézni, hogy tiszta szívvel tudjam szapulni... de majd csak holnap.
Willem Dafoe az egyetlen pozitívum a filmben.
-
Elemental
addikt
A rendező munkái nem igazán jönnek be. Kíváncsi vagyok. -
Elemental
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Viszont abban igazad lehet, hogy aki olvasta a könyvet, ismerte a sztorit, az kicsit könnyebben adott a filmre magas pontszámot.
Én nem olvastam a könyvet, így nekem minden új volt. Valószínűleg ezért is tetszett jobban a part one, mert kicsit lassabban folyt a történet. Barátom, aki nagyon szereti a Dune univerzumot, mondta az első film után, hogy már csak azt nem érti, hogyan fog a maradék beleférnei egy filmbe.Más téma. Lassan újra kéne nézni a Tenetet. Ti azt többször is megnéztétek?
-
Elemental
addikt
Minden bejött a filmben, nem tudok belekötni.
Pattinson nekem lassan az egyik kedvenc színészem lesz, nem látok semmi zavarót a játékában. Bejön amit csinál.
Már csak egy kérdésem van a filmmel kapcsolatban... Ez mi a bűnbánat volt???
Ja, és vagy húsz percet aludtam a moziban.
-
Elemental
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nyilván azon múlik leginkább, hogy az ember elkapja-e a film hangulatát vagy sem. Ilyen marhaságba nem igazán tudtam beleélni magam. Részemről a Fehér éjszakák egy hatalmas viccparádé. (Mint ahogyan az Örökség is simán lehetne ökörség)
-
Elemental
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Bogyó és babóca mintha lenne új. Ha valami nem tiszta, gyere kérdezni, totron biztos ahhoz is ért

-
Elemental
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A The road sokkal sokkal borúsabb hangulatú, mint az Éli könyve. Nekem jobban is tetszett az Élinél.
-
Elemental
addikt
A quiet place day one 2024
Fúj de szar volt ez.
Random Juliska pár unalmas napját láthatjuk tele ügyetlen jump scare-rel. Köszönjük szépen!
Egyedül a befejezés tetszett, bár szerintem , kicsit ezt is vártam.az stílszerűbb lett volna, ha a faterja zongorájan kezd el játszani -
Elemental
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Mulholland drive is be van tervezve. Ha meg nem torpanok, végigmegyek Lynch munkáin.
A Mulholland Dr. 1999 és a Mulholland drive 2001 között mi a különbség/összefüggés?Visszatérve a Lost highway-hez, úgy vélem, ez a film nem logikai, mint inkább érzelmi "feladvány". Nekem pedig egyáltalán nem jött át.
-
Elemental
addikt
Azok táborát gyarapítom, akik nem látják értelmét a filmnek. Olvasgattam a neten, azt szűröm le, hogy a
csávó féltekeny, úgy érzi megcsalja a csaja, megöli a csajt, majd a börtönben az agyába menekül, ahol kreál egy alternatív valóságot.
Kb semmit nem kaptam a filmtől, nem élveztem, nem volt semmilyen értelemben élmény nekem. Végig ültem, le tudtam a kötelezőt, nagyjából ennyi. -
Elemental
addikt
Na jó...
-
Elemental
addikt
First man (Az első ember) 2018
Ezt is abba fogom hagyni. A feléig elszenvedtem valahogy. Rá kell jönnöm, hogy nem nekem való a biography kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest