Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Megnéztem megint a Holtodiglan című filmet (Gone Girl).
Tudtok valami hasonlóan beteg elméjű filmet?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Kingsman: Az Aranykör - előzetes #1
Úgy tűnik, Colin Firth tényleg túlélte az első részt. -
törölt tag
Ennek a filmnek mi a címe?
Ma reggel a rádióban beszéltek erről a filmről. Katonaságszerű intézményben tolvajokból normalis embert nevelnek egy speciális módszerrel. Ha kiállják azt a fél évet akkor felmentik a büntetésük alól.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nem lesz. Egyelőre.
-
devil-k
nagyúr
válasz
PeeterssoN
üzenetére
-
Pearce
aktív tag
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Prometheus folytatása lesz vagy van már? -
Doki16
addikt
Remélem jó helyre írok

Van valakinek sejtése, hogy lesz-e valami a MOM parkban lévő moziból?
-
bagyulajuve
addikt
Rings - Körök
Egynek elment, színészek harmatosak (főszereplő csajszi és pasija kifejezetten idegesítőek) voltak, a vége elég kiszámítható volt szerintem. Fura volt látni Leonardot látni a "big bang theory"ból, bár itt is hasonló szerepe volt
. Amúgy nem tudom miért, de végig lekötött, kíváncsi voltam, hogyan alakul a történet. A második epizódnál mindenképp jobb.
6/10 -
Vertigo18
addikt
Párterápia - The intervention
Ez nagyon rossz volt. Egy olyan film, ami előtt csak ültem és egyáltalán nem kötött le. Csak úgy "voltam", szerintem nem is történt benne semmi. Még egy jó nő sem volt benne, mondjuk az egyik okés lett volna, de az meg sánta!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
4/10
-
mark!
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Azt azért gondoltam, hogy nem lehet valami nagy szám, na de hogy ENNYIRE szar.
Este nézem a Hell or High water-t, abban remélem nem kell csalódnom! 
-
mark!
őstag
59-es Metascore, 5,6-os értékelés? Sok neki még ez is! Most jöttem rá, hogy az értékelések lényegében szart sem érnek. Most elpazaroltam másfél órát..
Ha lehet, akkor senki ne nézze meg. Értelmetlen időpocsékolás, még a Monsturd is jobb.. -
Ma neztem meg a The Treatment cimu filmet, nagyon tetszett. Szeretnek kerdezni vele kapcsolatban.
Bjorn vegulis nem kerult elo soha? Ott halt meg a lakokocsiban? Ez nekem nagyon hianyzott a filmhez, azt hittem vegul megtalalja a testvere. -
hoffman_
nagyúr
The Fate of the Furious
Allee, ovk*jooo, ha valamit megnéztek idén moziban, ez legyen az. még mindig van hova tovább, de a lelkesedés töretlen. what time is it? it"s dieseltime!
-
eeXaa
addikt
Collateral Beauty
...érdekes próbálkozás, bár úgy rémlik mintha már láttam volna hasonlót...lehet ezért tudtam már a film fele előtt a csattanót... a zene viszont néhol túl dagályos... sajnos ez azért egy blockbuster cím..#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
Viszlát
addikt
Orgánum témához kapcsolódva: Morgan Freeman's Shawshank style voiceover - The Graham Norton Show.

Döbbenet egyébként, hogy csupán a hangja és a háttérben az a néhány ütemnyi zongorajáték elég egy időutazáshoz - vissza bő 20 évet amikor először hallottam Andy-ről beszélni.

-
devil-k
nagyúr
8/10
Ami tetszett:
- nyers, kemény
- remek hangulat
-nem annyira klisésszakít a mostani sz@r horrorokkal, átlagon felüli
- egy percig sem unatkoztamAmi nem tetszett:
- a történeten egy kicsit lehetett volna még gyúrni, sok volt a kérdés, a logikai hiba
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még a 2. rész sem jelent meg, de már készül a 3. rész.
Iron Sky 3 - The Ark -
-
Viszlát
addikt
Nuestros Amantes: nem egy Before Sunrise, de minden hibája ellenére is egy kifejezetten üdítő színfolt. Mert van hibája bőven (valószínűleg a valaha látott egyik leggagyibb mellékszereplő például), viszont az fél siker, hogy a két főszereplő között hihető a szikra. Ezen felül időről-időre megfogalmaznak egy-két eredeti és fontos gondolatot, és ami talán még érdekesebb, hogy teszik ezt játsznyi könnyedséggel, némi spanyolos vehemenciával fűszerezve, de nincs ámerikai módi mintára erőltetett pátoszosság, sem obszcén trágárság.
Megváltani nem fogja senki világát, de mindenképpen kellemes kikapcsolódás.
-
cyberkind
félisten
válasz
Pitterix
üzenetére
Pont utánad linkelték a cikket és egyébként olvasok egy-két ilyen vagy filmes oldalt.

Szomorú mert ez abszolút nem meglepő, sőt én gondoltam erre is még bőven a cikk előtt, inkább menjenek valahogy az űrbe ha már itt úgyis mindent kioffoltak, nem igazán tudom hova akarják vagy tudnák emelni a szintet mert bizony ez a 8 már határeset volt már nálam.
-
gerii
addikt
Emberek, megvan az Ezüstérmes!
Nagy várakozások elteltével jelentem be, hogy a Retardált Tudósok filmkategóriában az Aranyérmes Prometheus után a Life című alkotás lett a második helyezett.Nagy erőkkel kerestetik a Bronzérmes!
Ennyi idiótát egy rakáson...
-
emiki6
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Lehet ez is olyan, mint a "mikor vezetik be magyarországon az eurót"
Én úgy emlékszem annó 2016-ra (vagy korábbra) tették a második rész megjelenését. Legalább tavaly óta már nem várom abban az értelemben, hogy mikor jön már?! Egyszer talán kijön és akkor megnézem.
Én már semmit nem hiszek el a 2020-at se. -
Pearce
aktív tag
Han visszatér az utolsó két Halálos iramban-filmre?
Ez meg...áhh:
a tervek szerint a Szikla által játszott Luke Hobbsra és a Jason Statham által játszott Deckard Shaw-ra koncentrál majd a első Halálos iramban-spinoff.
Más:
Fox-os dátumok:
- New Mutatnts: 2018. április 13.
- Deadpool 2.: 2018. június 1.
- X-Men: Dark Phoenix: 2018. november 2Hivatalosak az Avatar bemutatódátumai is:
-
cyberkind
félisten
-
batai15
félisten
Halálos Iramban 8 : látom a többségnek tetszett. de nálam kipukkadt a lufi már , sok volt kicsit.
Annyi de annyi hihetetlen esemény történt már (kocsik elkötése, hackeléses részek minden minden) hogy erre most nem voltam vevő.
Egyedül statham szereplése ami tetszett, meg a poénok a régebbi részek felé. -
Jim-X
őstag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Nekem a bugo hangrol mindig Jack Woltz jut eszembe ahogy Johnny Fontane-rol beszel a Keresztapaban

Aztan latod mi lett a vege?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Viszlát
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Először is ami mindenképpen azonnal pótolandó az a Lost in Translation. Ha az tetszik, akkor jöhet a többi.

-
Vertigo18
addikt
Itteni ajánlásra megnéztem ezt a filmet. Óriási volt. Jó volt végre Melissa McCarthyt nem parasztként látni, hogy Bill Murrayről ne is beszéljek. Végre levetkőzte a "vígjáték-színész" skatulyát.
Nálam a film 8/10!
-
eeXaa
addikt
Szerintem nem érdemes ezt a filmet morális szemszögből nézni mivel nem vagy, voltál olyan helyzetben mint a founder... a helyzet adott.. pénzt kell keresned hogy megélj és adott egy dolog amihez értesz.. adódik egy lehetőség amiről tudod hogy nyereséges lehet a munkát, pénzt ölsz bele.. majd mihelyst ível fel a dolog, mindenki elkezd lehúzni, kapaszkodni beléd... nahh... szerintem a founder sokkal rendesebb, tisztességesebb embernek van mutatva ebben a filmben mint amit én képzeltem róla..
Ispy szerintem teljesen jót mond..
Ez megintcsak vmi hasonló dolog lehet mint amikor a haverom a Parfüm című film főszereplőjében csak egy kis mocskos degenerált perverz gyilkost látott, és csak azt sajnálta hogy nem lett rendesen kivégezve... hát van aki ilyen oldalról is tudja a dolgokat értelmezni..
-
Jim-X
őstag
Az utolso mondat a videobol valo ide, de erdemes vegignezni, ha szeretnel par vidam percet

-
Ispy
nagyúr
Én nem azt vitatom, hogy a pénzért csinálta. Én azt mondom (vagy inkább csak azt gondolom), hogy alapvetően nem a pénz volt az elsődleges mozgatórúgója, hanem az, hogy meg akarja csinálni, egy országot behálózó innovatív étterem láncot felépíteni. A
feleségről azt gondolom, hogy folyamatosan úgy éreztem,
hogy ő úgy érzi a felesége visszafogja őt, nem támogatja eléggé, sőt volt egy olyan rész is, ahol szinte azt éreztem, hogy arra vár, hogy neje is menjen vele és csinálják együtt (az a rész, ahol a párokról beszélt).Persze mindennek két oldala van, ha erről nézem fej, a másik oldalról viszont írás.
-
.LnB
titán
Akkor szerinted miért lett végül az a Mc'Donalds ami ma? Egy egész világot behálózó franchise. Nem azért csinálta, hogy mi jól lakjunk az biztos. Az egész film arról szól, hogy
kapzsi, mindent magának akar, és ezért képes kisemmizni mindenkit. Ott van az is mikor a felesége se kap semmit a válásból, a testvéreknek meg nem engedi az 1% részesedést se. -
devil-k
nagyúr
Tűnj el
Get Out7/10
Ami tetszett:
- remek hangulat
- intelligens thriller
- leköti a figyelmet és elgondolkoztat
- nyersAmi nem tetszett:
- a "vígjáték" részek
- kapunk egy érdekes alaptörténetet, de nincs kidolgozva, mint ahogy egy-két fontos karakter sem
- a film vége kissé össze van csapva, túlontúl "hamar" elvágják a szálakat
- Catherine Keener nagyon nem való ebbe a szerepbeÖsszességében nagyon jól szórakoztam! 😊
Remélem, lesz valami alternatív befejezés -
gerii
addikt
Estére egy kis Get Out pont jó lesz, kíváncsi vagyok ha már ennyire dícsérik tényleg olyan jó lett-e.
-
atike
nagyúr
Csak a szokásos...

-
-
-
callmeakos
veterán
Hogy nem jutott James Gunnak már az első résznél A Hoff?

-
Viszlát
addikt
Szegediek és mindenki!
Bekerült unokaöcsém filmje - The Legend of Ben Hall - a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál zárónapi programjába, menjetek megnézni ha van rá módotok. Részleteket és bővebb információt a belvarosimozi.hu illetve a zsigmondvilmosfilmfest.com oldalakon találhattok.
Szerk: az időpontot azért beszúrom ide: Május 13. 14:00.
-
ígyvanferi
addikt
Valami díjátadón is énekelt az egyik dalból két sornyit, de ott azért érezhetően nem úgy szólt, mint a filmben. Szóval tuti meg van kicsit tuningolva, ennyire azért nem képzett a hangja. Egyébként kimondottan tetszettek a dalok. Meg a film is, az utóbbi évek egyik legjobban tetsző animációsa számomra.
-
.LnB
titán
Tegnap néztük a gyerkőccel a Moana-t. Gondoltam magamba, hogy ezt tuti nem a szikla énekli. És de: [link]. Értem én, hogy valószínűleg szét van remuxolva. De nem semmi, ilyenre nem számítottam tőle.

-
Ispy
nagyúr
Jó kis film volt, Keaton sem lesz már fiatalabb, de ez a szerep szerintem nagyon feküdt neki. Egy kérdés maradt bennem a film kapcsán, hogy
?vajon akkor is kitúrta volna a fivéreket, ha azok nem állnak ellen minden újításnak -
Bad Pritt
félisten
Na eddig jó a május, Galaxis őrzői 2, Arthur király és Alien ingyen meglesz egyből, már csak a Karib-tenger kalózaira meg a Csodanőre kéne valami okosságot kitalálni.

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GLS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Amúgy nem tudom miért, de végig lekötött, kíváncsi voltam, hogyan alakul a történet. A második epizódnál mindenképp jobb.
Este nézem a Hell or High water-t, abban remélem nem kell csalódnom!
Ha lehet, akkor senki ne nézze meg. Értelmetlen időpocsékolás, még a Monsturd is jobb..