Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
Hot Summer Nights-hoz hasonló filmeket tudtok? sok volt mostanában a sötét hangulatú film, aztán véletlen találtam rá és tetszett. kicsi szünetet tartok a horrortól most.
>
-
mark!
őstag
az elmúlt 2 hét termése, nem volt sorozat ami érdekelt, így filmeket néztem:
Snowtown:
igazából az egyetlen olyan film, ami komolyabban felkavart, miután végeztem vele bedőltem az ágyba és hosszú percekig azon gondolkoztam, hogy mégis mi benne ennyire felkavaró. (egyébként lövésem sincs, hogy hogy sikerült rátalálnom, talán valamilyen filmes subon találtam redditen, de egyáltalán nem bánom)
az biztos, hogy nem elég egyszer megnézni
10/10Orphan:
egyik ismerősöm ajánlotta, bár nemtudom miért csak most láttam, nem mai darab már. a film alatt nem unatkoztam, kellőképpen pörgős volt, mindig történt valami. (mellesleg Vera Farmiga egyik kedvenc színésznőm, az is sokat dobott rajta.) 6/10
Oculus:
nincs különösebb hozzáfűznivalóm, szerintem egész jó volt, az ötlet viszonylag egyedi, a megvalósítás sem rossz, bár lett volna még benne potenciál, de pont elég volt belőle ennyi 6/10
The Blair Witch Project:
kultfilm, meg sokak kedvence, szóval lehet, hogy valakinek ez most rosszul fog esni, de ez a film csak csak nagyobb hypeot kapott, mint amekkorát érdemelne. szó se róla, nagyon tetszett, kétségtelenül a found-footage koronázatlan királya, de inkább nyomasztónak mondanám, mint ijesztőnek. (jó, senki nem is mondta, hogy ijesztő)
volt benne egy pár baki azért, ami inkább csak idegesítő: a folyót kellett volna követni, ahelyett, hogy körbe-körbe rohangálnak, ez engem idegesített nagyon sok helyen az ijesztő, hogy nem látod, csak hallod, hogy mi történik, és nagyon hálás voltam azmiatt, hogy nem pakolták tele jumpscarrel, mert ebben a filmben annak lett volna helye bőven
a fenti filmek közül mégis ez jött be legjobban, a történet eredeti, viszont néhol egy kicsit hiányosnak érezhető. ezek ellenére tényleg egy nagyon jó film, megéri rá időt fordítani8/10
inkább spoilerbe raktam mindent
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
jacob's ladder
nem tudom, hogy mit láttam az elmúlt 1óra 49percben, egy nagy katyvasz az egész. (mögöttes tartalom van, de nem vagyok olyan állapotban hogy azt figyeljem és kielemezzem) egyáltalán azt sem tudom hogyan találtam erre rá. majd lehet adok neki még egy esélyt
lehet a 2001: space odyssey-el jobban jártam volna na majd holnap.
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
válasz FollowTheORI #108740 üzenetére
én nekimennék egy panzerkampfwagen VI-vel, jobb biztosra menni. 60tonna tökéletesség, 195km-es hatótávval. átvisz egy lövéssel 30-at abból a szros dínóból, meg se kottyan neki
>
-
mark!
őstag
dc-s filmeket nekem kéne rendezni, akkor jó lenne az összes
>
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
project x-re érdemes időt szánni? jónak tűnik, de sokan szidják és az imdb értékelése se a legjobb
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
A Ghost Story
nagyon érdekes film, elgondolkodtató, még fel sem tudtam dolgozni teljesen. a film utolsó 20percéig nem értettem, hogy miért kellenek ekkora üresjáratok, miért volt percekig ugyanaz a kép. nagyon kár, hogy itthon nem volt moziban. az ilyen filmekre nincs igény?#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
>
-
mark!
őstag
Rings (Körök)
valamiért sokkal rosszabbra számítottam. színészek egészen tűrhetők voltak, a történet megfelelően fel lett vezetve, háttérről is megtudtunk dolgokat, és egészen jól elő lettek készítve a dolgok az endingre.
amikor elmentek a paphoz, ott már lehetett sejteni hogy van hozzá köze, túl sokat tudott, meg nekem gyanús is volt 7/10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
>
-
mark!
őstag
válasz Fitzgerald #103429 üzenetére
mert szar a film?
na jó, csak viccvolt, de setét torony magasan van a léc
>
-
mark!
őstag
válasz Viszlát #103320 üzenetére
vigyázni kell az animés haverokkal mert nagyon elfogultak ha a kedvencről van szó.
én tényleg rühellem az animét (nem is az animét, hanem azt a hypeot ami körülötte van..)
nem az animéket, death note-ot. bár nem nagyon nézek már animét, inkább mangát olvasok.[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
Death Note 2017
nagyon féltem tőle hogy szar lesz, de egész jól sikerült. imdb-n nagyon le lett húzva, (4,7) de attól azért sokkal jobb.
vegyesek az érzéseim, a 2006-os live action-től jobb is meg nem is. az animét egyenesen rühellem, attól sokkal jobban lekötött, ezért kap annyi pontot, amennyit. (enélkül olyan 6/10) lehet hogy egy téli estén majd újranézem, fene se tudja.
8/10
#értékelés[ Módosította: Viszlát ]
>
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
válasz callmeakos #103048 üzenetére
ha olyan jól sikerült maga a film mint a trailer, akkor nagyon nagy kedvencem lesz.
én se szeretem kifejezetten a bohócokat, de szeretek félni, szóval nincs gond>
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
még suliban néztünk egy filmet, de az elején aludtam, a nevét meg nem kérdezten meg, és most eszembe jutott, hogy megnézném mert unatkozok
a plot kb. annyi, hogy van egy borbély, aki később elkezdi megölni a pácienseit, a felesége (?) meg pitéket csinál.
jó sok éneklős rész van benne, ezért is tetszett.ja még annyit, hogy kosztümös film, meg nem is mai darab (2000-es évek beli)
Mik76: ez lesz az, köszi!
[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
válasz lionshamlet #102496 üzenetére
hát ja. ha akarnék, előfizetnék minden szarra, de nincs értelme, úgyse tudsz egyszerre 4 félét nézni meg zenéthallgatni.
>
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
válasz mark! #102125 üzenetére
most nézem, lemaradt a műfaj. főként horror és sci-fi, de egy dráma se rossz. (legyen inkább régebbi 60-as évektől mondjuk 80-as évekig.)
tudom hogy szubjektív, de mégis vannak olyan filmek, amik a nagy többségnek bejönnek, és lehet velük példálózni, hogy márpedig ez jó film.>
-
mark!
őstag
mondanátok egy pár klasszikus filmet, aminek filmtörténeti értéke van? (pl Bonnie & Clyde, keresztapa sorozat)
>
-
mark!
őstag
válasz bagyulajuve #102052 üzenetére
gotham és arrow jó, meg talán még a daredevil se annyira rossz, de azt nem néztem végig
>
-
mark!
őstag
válasz oriic #101459 üzenetére
ÚR ISTEN, HOZOM A KÖTELET. egy agyonhypeolt, szar mangából csinálnak egy még szarabb és még hypeoltabb animét aztán a NETFLIX csinál belőle egy live action filmet.. hatalmasat csalódtam a netflixben: nem ez kell a népnek, hanem még egy 4-5 stranger things évad...
(asszem megvan az év legrosszabb bejelentése )>
-
mark!
őstag
válasz ígyvanferi #99174 üzenetére
Azt azért gondoltam, hogy nem lehet valami nagy szám, na de hogy ENNYIRE szar. Este nézem a Hell or High water-t, abban remélem nem kell csalódnom!
>
-
mark!
őstag
59-es Metascore, 5,6-os értékelés? Sok neki még ez is! Most jöttem rá, hogy az értékelések lényegében szart sem érnek. Most elpazaroltam másfél órát.. Ha lehet, akkor senki ne nézze meg. Értelmetlen időpocsékolás, még a Monsturd is jobb..
[ Szerkesztve ]
>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest