- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lauda #102791 üzenetére
Ezt is most láttam, és igen, a Gifted tényleg nagyon szép film... és jók a színészi játékok, rendkívül jól működik a szereplők közti "kémia".
Nem is értem hogyhogy nincs körülötte nagyobb felhajtás...
Szép családi "dráma"... tényleg aki kicsit érzékenyebb empatikus ember azt nagyon meg tudja mozgatni.
Simán 8/10-es film.
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
Lauda #102365 üzenetére
annyi, hogy nem egyszerűen skizofrén, hanem különleges képessége is van a végén pedig ahogy össze van kapcsolva az unbreakable-el, egyértelművé teszi, hogy ebben az "univerzumban" bele is fér
ezt pedig most találtam, mint készülő folytatás... kíváncsi leszek, mit hoz ki ebből shyamalan -
Füleske
addikt
-
válasz
Lauda #101356 üzenetére
Kong: Skull Island 5/10
- Popcorn mozi, annak a célnak megfelel, filozofikus mélységeket és realista történetvezetést máshol keressük.A helikopterek száma exponenciálisan nő a hajóról felszállva
A filmet betettem a Transformers mellé mint popcorn kellék. Kong nagyon jól volt előállítva, erősen tetszett -
emiki6
veterán
Epizódok szerint vagy 1 2 3 Rogue one 4 5 6 7 stb (kronológiai) vagy 4 5 6 1 2 3 7 rogue one stb. (készítés sorrendje).
Aki egyiket se látta, annál jó kérdés. Talán az előbbi sorrend jobb, mivel az 1-2 viszonylag ganyé, így jobb előbb azokon átesni...Szerintem nézd kronológiai sorrendben.
-
brownus
veterán
Sztem remek volt az elejétől a végéig.
Amikor a fater leszúrta, vagy levágta a csajt arra nem számítottam..
Meg a hangulatot találták el nagyon, a vihar, elzárva a külvilágtól, ok, láttunk már hasonlót. De működött..Kíváncsi vagyok a rings film remakere, az milyen. Lattatok?
-
Tibiajax
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
Tudom, hogy ez szubjektív, de nekem Ő sem mentette meg a filmet, szerintem annyira nem jó nő. Sőőőt, ha az 5.000 alvó utasból Ő volt a legszebb, akkor igen nagy c@rban van az új kolónia!
Viszont az egy érdekes kérdés, hogy vajon
ti felébresztettétek volna? Magatokra gondoltatok volna, vagy figyelembe vettétek volna a másik személyt is? Nekem se nagyon jött be, egyszer nézős.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen sokan élnek kint USA-ban a topik lakók közül ugye?
(főleg azok akik beszéltek már róla) Tekintve hogy máshol még nem megy a mozikban.
Amúgy engem nem igazán érdekel a dolog, csak megjegyeztem. Arról meg a duma amiről csak akartak, az illetékesek meg majd intézkednek ha valami nem okés.
-
eeXaa
addikt
1. A végkifejlet tekintetében nem volt jelentősége, mivel rövid időn belül lefejezték mindkét top főnököt, vagyis mindenki aki a rendőrség kötelékében van csak kispályás végrehajtó.
2.Teljesen csendben kellett elintézni a dolgot, hogy még csak véletlenül se derülhessen ki, hogy ki tette, ezért nem mehettek át az amcsik csak Toro.[ Módosította: radi8tor ]
-
Huma
addikt
Már láttam. Tetszett. Elég kretén lett a magyar címe, de ezen már nem lepődök meg.
(#33807) Laraxior:
Kösz a tippet, de inkább kihagyom asszem. Nem az én műfajom.(#33831) cyberkind:
Jaj hagyjuk már ezt a valós sztorit. Tudod mi igaz abból a filmből. Kb a szereplők nevei.
Ettől függetlenül jó volt. Mint ahogy a paranormal is az. Összehasonlítani pedig kár őket mivel két teljesen különböző stílust képviselnek. Annak ellenére hogy mindkettő szellemes/démonos. -
aizen92
addikt
PTSD szerintem.Poszttraumatikus stressz szindróma. Tudjuk hogy a világégéskor az angolszász csapatok a koncentrációs táborok látványa miatt, vagy vietnám, korea, és még sorolhatnánk a konfliktusokat ahol kicsit kicseszte az idegrendszerüket a katonáknak.
Ja és most ilvasom hogy folyamatosan összetűzésbe/fegyveres harcba esett a helyi erőkkel, rendőrséggel csomó társát megsebesítették. Szóval nem teljesen harc nélkül bujdosott tovább
Amúgy érdekes cikk. Köszi hoffman_ -
dokee78
félisten
Mert az igazi katonai orvos volt.
-
-
spammer
veterán
Én is tegnap láttam, tényleg aranyos kis film, de az időutazás téma nagy bukta benne. Persze tudom, hogy csak "kiegészítő", csak arra szolgál, hogy a film üzenetét eljuttassa/bemutassa, csak hát nálam levont az élvezeti értékből. Plusz szerintem kicsit hosszú volt, a vége felé már kicsit túlzottan erőltetett (és szájbarágós). De legalább valami újdonság a témában.
About Time SPOILER
Azért kíváncsi volnék, hogy a nézők közül hányan varrták volna le a szöszi csajt (mikor az beinvitálta a lakásba), miközben Rachel otthon várja.
Mert hát egy menet után vissza lehetett volna menni az időben, így meg sem történt volna.
-
Integra
titán
most fhd-ban néztem végre és a film feléledt, tényleg felturbózták és így feltűnik pár olyan dolog, ami eddig nem
és ahogy néztem, az ütött szöget a fejemben, hogy ebben a minőségben ez a film simán megállja ma is a helyét, mert annyira patent az egész. ok, a frizurák, meg a számítógépek árulkodóak, de ha ezeket lecserélnénk, komolyan nem tűnne fel, hogy 79-es film. és nem zavart, hogy a számítógépek is dobozok voltak meg ledek, engem kezd már egy picit zavarni a mindig minden filmben átlátszó, hologramos számítógép ábrázolás.. tudom, hogy ez a trend, de ettől még zavar, nem érzem, hogy valódi. -
Pali1119
tag
"Aztan a csaj szinte nem ert semmihez, ami egy urturistatol meg nem elvarhato, de o elvileg egy kepzett urhajos."
Bullock mérnök, viszont most jár először az űrben. Clooney karaktere a veterán űrhajós.
"Amikor elengedi a clooney-t, az mitol kezd el sodrodni/tavolodni, mikor sulytalansag van es nem lokte meg semmi? "
Ennek megfejtésére bemásolom egy filmes oldalról ez egyik kommentelő válaszát, sztem érthető megfogalmazás, ha erre gondoltál:
"A világűrben a testek egyenes vonalú egyenletes mozgást végeznek, mivel nincs légellenállás és súrlódás ami csökkentené a kezdősebességüket, az állandó marad míg egy azonos erejű ellenhatás meg nem állítja (Newton 3. törvénye, hatás-ellenhatás)). Clooney nagyobb sebességgel száguldott Bullock felé, mikor elkapta még maradt a kezdeti energiából, így ő nem tudott akkora ellenhatást kifejteni ami megállította volna. Ha visszarántja, a kábel ami fogta a lábát, elvált volna az állomástól, ezért engedte el a hevedert Clooney."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest