- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Pearce
aktív tag
-
törölt tag
-
Peterhappy
addikt
Elképesztő, hogy a két kedvenc sci-fi könyvemből trilógiából) közel egyszerre készül "mozi".
De míg a Dűnében (Villeneuve-ben) nagyon bízom, ettől baromira tartok. Konkrétan elképzelni sem tudom, hogy ne szúrják el.
(ahogy sikerült néhány éve az egészen parádés Végjátékból és a talán átlag feletti Ready Player One-ból is egy langyos középszar valamit csinálni) -
perempe
veterán
Viridiana (1961), újabb Buñuel remekmű [link]
Nem tudom, hogy mikor láttam FF filmet utoljára, egyáltalán nem zavart.
Öldöklő angyal felkészül... -
atike
nagyúr
-
FoxiestFox
félisten
-
j0k3r!
őstag
-
törölt tag
-
Viszlát
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
igazabol egy pillanatra elgondolkodtam, hogy ez most itt trollkodas, mert ahogy nezem a listan volt egy Kelet-europai film.
vagy egeszen biztosan trollkodsz, mert a 300 az bizony az latvanyra epulo amerikai filmek egyik extremje volt.
Nemcsak sablonos, látványra épülő, üres, értéktelen, fantáziátlan, eröltetett, mondanivalójú címek, érzni a filmkészítők úgy voltak vele, hogy legyen kész végre, mintha egy gyárban készülne autómata gépsoron.
az ilyen szintu altalanositast pls hagyd meg a facebooknak, meg a mindenttudnodkell.blognak. -
Viszlát
addikt
-
gboszi
senior tag
-
pulffy
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
-
Ispy
nagyúr
-
marilllyo
veterán
-
Füleske
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
"Hat hogyan tudnad ezt alcazni" vs "How else would you able to cover it?"
Mikozben arrol beszelget Hunter S Thompson az ugyvedjevel a Fear and Loathing in Las Vegasban, hogy megis hogyan tudositson (to cover) a sivatagi motoros versenyrol.
Vagy a ponyvaregeny nyito-zarojelenete az etteremben, a motherf.... ketfele eltero magyar forditasaval, ugyanabban a kozponti jelenetben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én alapból kicsit elfogult vagyok az új sorozat felé. Én nagyon szeretem, még attól függetlenül is, hogy közel sem tartom őket annyira nehéznek, mint a régi részeket.
Ez miatt megvoltam az elvárásaim, de ezeket simán megugrotta a film. Kicsit aggódtam a szereposztásért, de teljesen jó lett. Ahogy 1-2 helyen lehet olvasni, hallani.. Bárcsak minden játékadaptáció így sikerült volna..

-
Ispy
nagyúr
Régi szép világ, amikor a terminátorban egy monoton férfihang darálta lesz az összes dialógust, ezek a fiatalok nem is tudják mikből maradtak ki.

Lányom épp most hisztizett, mert lemerült a telefonja, a tabletje, és a kezébe nyomtam egy Országh László szótárt, hogy keresse ki a szavakat, csak pislogott, mint hal a szatyorban.

-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
nextman
aktív tag
Epp tegnap neztem, es te jo eg, tokeletes folytatas.
Szerencsere ezt nem rontottak el, nagyon tetszett.
A latvany tokeletes, a zene jo, nyilvan nem Vangelis, a hangulat is ott van, es kb. tomeny 2 es fel ora. A scifi elemek is ulnek, szuper volt.#értékelés blade runner 2049
[ Módosította: Viszlát ] -
Tibiajax
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Elsőnek első, de újnak aligha új.

Azóta kb. le is forgatták az élőszereplős részeket.
-
spammer
veterán
-
Vikthor
nagyúr
Kamu valszeg, mert mostanában néztem utána én is ennek és a Tolkien família csak a hobbit-tlotr könyveket adta el mint filmes jogokat. Maga a könyv valóban szárazabb nem éppen egy elmesélő-narráló regény, viszont kb 6-7 háromórás film kellene hozzá. Megnézném Sauront mint piti csicskást azért. Valar-ok szintén érdekesek lehetnek, illetve Morgoth-ra is kíváncsi volnék.
itt a cikk részlet:
"Reportedly, Tolkien’s family has refused Peter Jackson the rights to film the novel because they didn’t like his rendition of The Hobbit. However, since we haven’t had this confirmed through any official channels, it could just be the rumor mill churning out baseless gossip. Fingers crossed – We’d love to see Peter take on his most sprawling, ambitious project yet."
youtube hozzá, főleg a végén az a nevetés nem éppen bizalomgerjesztő ezzel kapcsolatban...
-
Dorian
félisten
-
spammer
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
atike
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Üdítő darab az utóbbi évek homoerotikus vámpíros filmjei között. Szerintem minden megvolt benne. Azért az alapötlet elég para, hogy élj túl egy éjszakát az Északi-sarkon, miközben odakint vámpírok garázdálkodnak. Ja hogy egy hónapig tart télen az éjszaka? Szar ügy.

A legnagyobb baj a CGI vámpírokkal van. Ami érthetetlen, hogy a fos 2. része még talán BD-n is megjelent nálunk, ezt meg csak valami úszkáló szardarabokkal teli csatorna vetítette pár hete. -
Vikthor
nagyúr
-
callmeakos
veterán
-
gerii
addikt
-
callmeakos
veterán
-
FoxiestFox
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
Bicskás
senior tag
-
tPedro_
őstag
-
dokee78
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bad Pritt
félisten
Zseniális.

A Hősben Jet Li és Donnie Yen párharca is fantasztikus volt. -
mayday00
őstag
-
LOTR
addikt
-
james001
veterán
Nem tudom hogy kacsa volt-e vagy sem de régebben volt egy hír hogy csinálni akarnak egy olyan Expendables stílusú akciófilmet nőkkel is,és pont Sigourney meg Uma volt a két "főszereplő" mint az Ex-ben Stallone meg Statham.
Amúgy meg Melissa Mccarthy,Queen Latifah stb. színésznőkkel lenne muris egy ilyen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Viszlát
addikt
-
ígyvanferi
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
horush
addikt
-
atike
nagyúr
-
ollie
MODERÁTOR
-
james001
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Huma
addikt
-
pohár
félisten
-
diablo1984
veterán
-
Huma
addikt
-
blaca83
őstag
-
JColee
őstag
-
mephi666
nagyúr
-
brownus
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
-
cyberkind
félisten
-
SOAD19
addikt
-
Pitterix
őstag
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
madgie
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
HuMarc
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
Lehet, de megint mondom: ez a film úgy van eladva, hogy szegény éhezők halomra gyilkolják egymást egy falat Hát itt rohadtul nem erről volt szó. Itt a jól lakott napközisek kergetőznek a Szent István parkban, és kaviccsal dobálják egymást. Kb. ekkora kontraszt.
De mindettől függetlenül: lehet ezen lovagolni, a film akkor is kőbuta és unalmas, és ami fájóbb, hülyének nézi a saját nézőit is. Ez a nagyobb baj.
-
madgie
titán
-
Rx
aktív tag
-
callmeakos
veterán
-
brownus
veterán
-
cor
őstag
CSI xy. évad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
talán Armored, Predators, The Colony ( ez erősen C kategória, de hátha) -
dokee78
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
legényanya-t senki nem írta még?
nálam az az egyik nagy kedvenc (kb 15ször láttam, de nem tudom megunni:
- bassza meg a kutya!
- és a kedves feleségét is!
)hétvégén megnéztem ezt a wolverine-t:
elég szedett-vedett, amit elég hülyén akarnak hozzákapcsolni az eddigi xmen-ekhez... nem bánom, hogy megnéztem, de azt sem, hogy nincs benne az 5lemezes bd-boxset-emben
csomó baki, vágási hiba van a filmben, amik azonnal szemet szúrtak, a cgi sem az igazi, meg úgy az egész nagyon vérszegény... egyszer nézze meg mindenki, aki szereti a sorozatot és vonja le a következtetést... -
Pitterix
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

rég láttam már ezt is