Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Nektek hogy tetszett a Segítség! c. film? Olvastam a kritikákat ami szét dicsérte. Biztos velem van a gond, én ezt full gagyinak találtam, néha már szégyenérzetem volt hogy nézem... Egyszerűen szörnyű volt a felvétel a cgi a színészek a történet és a rendezés...
-
Khaosz55
addikt
Megnéztem a War Maschine-t. Hát mit mondja amíg meg nem találták a gagyi CGI idegent még tetszett is. Aztán onnatől kezdve számomra röhelyes volt.
Annyira akartam valami jó kis akciófilmet nézni és megnéztem The Rock (1996) filmet. Nagy klasszikus, iszonyat jó színészekkel és eszméletlen zenével. Miért nem tudnak manapság ilyen filmeket csinálni? Mért van az, hogy a mostani filmek nagy része gagyi? Számomra netflix garantája, hogy valmi rossz lesz a filmebe, forgatókönyv, szereplők, történet, képvilág, vágás, díszlet, fényképezés, CGI, valahogy valami sosem passzol. Legtöbb esetben több minden sem passzol.
Egyre több régi klasszikust nézek, ami most igy úgy tetszik mint fiatal koromban. -
Khaosz55
addikt
Múltkor megnézem az új Superman filmet. Atya ég, majdnem lefejeltem az ásót... Korábbi Acélember sokkal jobb volt. Mit hoz a jövő a filmiparban....
Aztán megnéztem ismét a Brightburn-t, a gonosz superman-t. Mai világban sokkal reálisabbnak látom ezt a verziót. Hát mit mondjak nekem ez jött be legjobban. Hang egyenesen brutál benne. -
-
Khaosz55
addikt
Tegnap megnéztük a Démonok közzött - utolsó rítusok. Nekünk nagyon bejött. Igaz mi szerettük az előző részeket, az Annabelle-t és az Insidusokat is. Nagyon szeretjük James Wan filmeket, igaz itt mint producer volt jelen, de rendezés jó volt.
A képi világ nagyon jó, remek hang, hozta a korabeli feelinget, jó alakítások, nem bugyuta és fenntratja az érdeklődést, a feszültség folyamatosan épül fel és ötletes ijesztős jelenetek vannak. James Wan filmeknél nem csak a fokuszban lévő eseményeket kell figyelni, hanem hogy mi van a háttérben. Ez nagyon jól el van tálalva illetve oparatőri munka is tetszik. Sok "horror" filmet néztem ami vagy gyagyi, vagy nem tudja fent tartani az érdeklődést, illetve vannak ami dögunalmasak vagy végig valami totális torz elme szüleménye....
Szóval nekem adta rendesen, ráadásul este 120"-on nézve böszme hangrendszerrel tuti a hatás. Kajakra sokkot takaptam. -
Khaosz55
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Ezt gondom én is a F1 filmről, annak ellenére a Grand Turismo sem jött be annyira, de F1 egyenesen szörnyű, Szujó Zoltán meg nem csak a filmbe hanem F1 közvetítéskor is ugyan annyira hiteltelen volt mint a film. Fiam szimilátorozik profi szinten, egyből mondja nekem amikor egy filmben mondanak egy pályát és a valójában nem is ott készült a felvétel vagy CGI...
Nem kell valóságosnak lennie egy filmnek, de a Ford vs Ferrari vagy Rush mérföldekkel jobb film. -
Khaosz55
addikt
válasz
ben11
üzenetére
Igen tudom, de meg sem közelíti a Rush és Ford vs Ferrari színvonalát. Sem képi világban sem történetben, a színészekről nem is beszélve. Tuti nem emlegetem mint jó autós-versenyzős filmként. Brad Pittel lett eladva ez a film, olyan érzésem volt mintha netflixet néznék. Ott van még a remek film: A leggyorsabb indian, vicces megható jó színészi játékkal.
-
Khaosz55
addikt
Most jutottam el odáig, hogy megnéztem F1 filmet harmadik nekifutásra. Hát a Rush és Az aszfalt királyai után ez a "film" hatalmas csalódás számomra. Képi világ, szerepjáték, infantilis az egész és ostoba, totálisan hiteltelen, több alkalommal volt szekunder szégyenérzetem. Aki megnéz pár F1-es futamot az már alapból kiröhögi ezt a filemt. Régóta nézek F1-et és MotoGp-t, utobbit lényegesen jobbnak tartom. Remélem a MotoGp-ről nem készül ilyen film. Ha készülne is film remélem nem ezt a szellemiséget fogja követni.
Kölcségvetlését túl a sikeressége számomra a legmegdöbbentőbb.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
szeretnék nézni dokumentumfilmet a következőről.
Univerzum kialakulás
Föld kialakulás
A föld születik című doku filmet megtaláltam, nem tudom van-e frissebb vagy jobb ebbe a témában. Illetve lehetne ajánlás az univerzum kialakulásával kapcsolatba. Azért ne legyen több évados.
Nem tudtam eldönteni, hogy a filmes vagy a sorozatos topikba írjam. Gyakorlatilag egyik sem. -
Khaosz55
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Mind a két filmet gyerekekkel néztem meg nekem is és nekik is nagyon tetszett. Szórakoztató volt, főleg ha azt néztem mostanság milyen filmek voltak. Jungle Cruise-nak nagyon jó volt a zenéje is és a képi világa. Red Notice-nél féltem a Netflix miatt, de végül is az első netfixes film amit tetszett.
Mind a kettőt ajánlom esti szórakozásnak. -
Khaosz55
addikt
Biztos volt már, csak azért írom meg, mert most néztem meg másodszor, de még mindig nagy élmény volt. [Láthatatlan vendég]
Nagyon jó, hogy spanyol a nyelven van. Aki nem látta nézze meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest