Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
mindegyik ébren volt amikor bevitték őket "egy" hajóra, és az is fura hogy ők csak a meleget kedvelik , de már a fagy, és hideg sem akadáj

de ezekkel együtt tudok élni , és tetszett a film/ek
-
stoon
addikt
[Ragadozó: Gyilkosok gyilkosa]
Szerintem teljesen válalható,
bár az hogy különböző korból gyűjtöttek be embereket , számomra fura és érthetetlen , de ezt leszámítva lekötött -
stoon
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ott simán ezzel bacták el szvsz. nem lett volna baj ha ilyen karaktert terveztek , de opciónak kellet volna hagyni a gémereket választani mint pl a jedi academy-ben stb..
-
stoon
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Szerintem, el kéne engedni már ezt a f4-et ,mert ezen csak bukni lehet, az eddigi sz@rok után hiába a "régi" köntös szerintem nem lesz jobb csak "régi"....
#171673Bad Pritt. f4-nél izgalmasabnak tünik, bár ha 1 zombifilmet láttál akkort láttad mindet

#171677radi8tor: szerintem a limonádéval kicsit túlértékelted
-
stoon
addikt
[Az Androméda-törzs]
most néztem meg nem olyan borzasztó kivéve a legégét nagyon legagyizták, annak ellenére ,hogy todták kik a cselszövők ...meguszták ésmegszerezték a vírust Az [eredetit ] lehet újráznom kellene ,mert nagyon halvány, és ködös emlékeim vannak róla. (még igen csak gyerek voltam mikor láttam)
-
stoon
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
a történet nem lenne rossz ,de a vége valami ultra borzalom gagyi.... bár biztos ez IS bejön vkinek

#170837paatrick: bár lehet hogy a "szép" emlékek emelik fel .de ott szerintem több jó casting is volt, anno nagyon tetszett most már nem biztos ,hogy megütné a mércét de szerintem még nézhető bőven... mások és több az elvárás .talán [Szonya] aki kicsit alul teljesített, nekem K.L. is teszett mint Raiden. T. G. mint Kano is jó volt...stb
-
stoon
addikt
[The Wild Robot]
Nekem ,és kiscsaládomak nagyon tetszett!j Jó történet , vicces karakterek, és hát a szeretet.... remek kis animácios film!
8.5/10 -
stoon
addikt
de az Méééétrix volt
-
stoon
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
mastars of the universe ,dolphikánk kicsit megöregedett és hát cox kisasszony is botoxrémmé vált , de nekem még most is bejön

a cyborg is anno nagyon jó volt pedig mai szemmel ....hát na....
és a klasszikus rémálom alámondásosan valami fantasztikus volt

azért a narrátorokat külön díjazni kellene mind ugyanolyan hang ,hangsúly semmi stb, de imádtam az a korszakot....

és elég sok film kimaradt
-
stoon
addikt
Transformers One
Szerintem az felülmúlja néhány "filmes" társát! a történet érdekes és kielégítő történetet kaptunk az
nekem tetszettautobotok és az álcák kialakulásáról 9/10
-
stoon
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
és szerintem ma is megállná a helyét simán

ebből az időből még a visszavágó tetszik...
-
stoon
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
esetleg a nincs alku ? más típusú film , de szerintem jó....

-
stoon
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
szerintem igen

-
stoon
addikt
válasz
üzenetére
én ki is mentem a moziból mert nem igazán láttam benne semmit talán egy kalap guanó-t, sok-sok évvel később szántam csak rá magam újra mert sehogy nem tudtam elképzelni , hogy hogy lesznek ebben a filmben vámpírok!

(#167867) Peterhappy: leg jobb!!
-
stoon
addikt
válasz
BITBOYS
üzenetére
gyerekkorom kedvencei, bár akkor nem nagyon voltak "jó filmek" talán a halál 50 órája....
-
stoon
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Trollok komolyan
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest