Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Emunem #169784 üzenetére
az elso paragrafusban ha megnezed reszben thrillerek vannak.
haute tension es foleg a martyrs iszonyatosan veres, de alapvetoen nem (csak) azert nehez oket nezni.
igy leirva mas ajanlotta a Hereditaryt es a Midsommart, azokkal is tennek egy probat. plusz ott a Get Out es a VVitch (Witch). esetleg a thaifoldi Grudge (2004). vagy a Barbarian.
en azt nem katarzisnak mondanam, ha utana WCre nem mernek kimenni .
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Redneck
nagyúr
válasz Emunem #169757 üzenetére
Csakis az eredeti The Thing. Pár film ami feszengést vált ki, ha éjszaka egyedül nézem. Nem mind horror, de elég nyomasztóak tudnak lenni:
Insidious 1 (angolul), Jelek, A kör, Dark Skies, Alien 1-2, Démonok között 2, Más világ, Megszólít az éjszaka, Hatodik érzék, A légy (ezt többet nem nézem meg), Hasadás, A kockaEzek sem rosszak:
Poltergeist, Ideglelés, Barbár, Babadook, Resident Evil 1, Silent Hill, A köd, Az, Halálhajó, Sunshine, Apollo 14, A boncolásHirtelen ennyi jutott eszembe, de érzem hogy kihagytam valami ütőset.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Cs1csó
félisten
válasz Emunem #169757 üzenetére
A 82-es. +1 proci, azt kell tudni, te mit tartasz félelmetesnek. Engem pl. amikor 4-en mennek be egy sötét üres házba és 6(!) felé válnak az szokott idegesíteni nem félek, ideges leszek.
A különböző zombis filmek is tudnak durvák lenni mint akár a Legenda vagyok. De akár az "A KÖD" is erős. -
j0k3r!
senior tag
válasz Emunem #169755 üzenetére
Nem vagyok a félelmetes filmek szakértője, de nekem ezek minőségi munkának tűntek:
Suspiria (2018), Midsommar (2019), Hereditary (2018)some men just wanna watch the world burn...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Emunem #169755 üzenetére
milyen filmeket találsz félelmetesnek? zsigerit keresel, intenzívet, disturbinget vagy a három keverékét?
Descent (2005, UK cut), Funny Games (2007, US), Rec (2007, spanyol), Eden Lake (2008, UK), Nocturnal Animals (2016, US), Speak No Evil (2022, dán). talán a His House (2020, UK) és a Smile (2022, US).
esetleg a Haute Tension (2003, francia) ha tényleg magasan van az ingerküszöböd. vagy a Martyrs (2008, francia), ha nagyon magasan.
de igazából ha tudjuk, hogy mi és miért jön be, jobban tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DIGI internet
- Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest