Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na, mi lett a félre rendeléseddel?
Én egy olyan eladóval akadtam össze, aki a licit végéig mindenhová ingyen küldött motyót, de leintés után már csak 50$ DHL-el akarta a 2$-os holmit elküldeni. (normál ára 20-25$ náluk)
Írtam neki, hogy ez így nem korrekt, kértem a törlést, és ment is egy nega...
-
bul07
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
Persze árához képest jó, de nem lehet tőle csodát várni
Már rendeltek 770-est majd ara is kíváncsi leszek hogy mit tud , és utána már csak a 700-ast kellene tesztelni(lehet ez lesz nekem a következő) -
bul07
nagyúr
Na nekem is megjött a TRANSCEND JETFLASH 760 USB 3.0 16GB
teszt eredmények, 3.0 75/12 , 2.0 30/10 nem az igazi bár nem is került túl sokbaPostára jellemző eset történt ma, a posta kocsi a küldemények felét továbbvitel egy másik faluba, így majd csak holnap kerülnek vissza a faluba , tudnak ezek a postások
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
üszök
őstag
válasz
maszekember
üzenetére
A legutóbb nekem is volt vagy 4 nap mire rákerült a számlára a pénz.
-
SUPREME7
őstag
válasz
maszekember
üzenetére
Szerintem ma vagy holnap meg fog érkezni. 3-4 nap is lehet.
-
maszekember
aktív tag
Hali!
Elég régóta vagyok Ebay tag,de most nem t'om mi történik. Az egyik eladó partial refundot adott nekem egy 60%-ban hibás termék miatt. A pénz elvileg már 16-án elhagyta a PayPal számlámat,de még mindig nem érkezett meg a bankszámlámra (most néztem meg OTP Direkten) .
Ez normális,vagy írjak a PayPal-nak,hogy geb@sz van? Nektek mennyi szokott lenni az átfutási idő?Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
kenny123
addikt
Akkor jó, megnyugodtam, köszönöm!
-
SUPREME7
őstag
válasz
kenny123
üzenetére
Mivel 45 napod van case-t nyitni, így csak magadat véded. Ha korrekt vagy, még a case-en belül megírhatod az eladónak, hogy hajlandó vagy még várni, de muszáj volt case-t nyitnod. Én is most ebben a helyzetben vagyok, megnyitottam a case-t, az eladó kért még pár nap türelmet, és megállapodtunk, hogy ha most csütörtökig nem jön meg akkor refundol, én meg zárom a case-t.
-
kenny123
addikt
Hali!
Ha egy termék szállítási ideje 31-60 nap kínából, de 44. napig nem érkezik meg, nem fair dolog case-t/refundot nyitni, ugye?
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam jobban témába vágó topikot azért kérdezek itt.
Szóval rendeltem Amazonról (egy skype telefont) és volt olyan szerencsém, hogy kifogtam egy hibás példányt, erre kb 0 volt az esély, mert amúgy mindenkinek nagyon frankó a cucc és senki se hallott még az én problémámról, ezért most boldog vagyok.
Az amazon volt olyan kedves és részletesen elmagyarázta, hogy, hogyan járjak el a visszaküldésnél, kaptam tőlük egy csini szelvényt is amit ki kell nyomtatnom és rárakni a csomagra. A fáma úgy ér véget, hogy mennyek és adjam fel a postán. No, de hogyan és milyen postán, mert erős gyanúm, hogy a magyar posta csúnyán behúzna engem, az amazon meg annak ellenére, hogy állítólag akkor is fizeti a vissza költséget ha azért küldöm vissza mert nem tetszik. Most nagy betűkkel közli, hogy ez bizony az én költségem lesz.
Szóval ha, van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, vagy ötlete, hogy ne úgy jöjjek ki a dologból, hogy se pénzem se telefonom, azt megköszönném
-
logaritmus
tag
Sziasztok!
Rendeltem e-bay-en egy cuccot amit szépen meg is kaptam, de fizetnem kellett kaució-t, amit úgy kapok vissza, ha visszaküldök egy rossz darabot amit majd ők felújítanak. Na most ebből kifolyólag kérdezném, ha "le véleményezem" az "embert" és belátható időn belül nem kapom vissza a kauciót, akkor már utána nem tudok rá nyitni case-t, mert már hagytam feedback-et? vagy függetlenül ha benne van a 45 napban akkor még nyithatok case-t?
-
utgyuru
aktív tag
Sikerült fizetnem úgy, ahogy tegnap írtátok, köszi a segítséget mindenkinek. Azóta az ebay-től jött az értesítő, hogy elvileg már fel is adta az eladó a pakkot. Németországból mennyi idő alatt kellene megérkeznie ?
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok.
Június 2.-án nyertem meg ezt, azonnal fizettem, utána másnap postázták is. Azóta semmi.. Angliából ide kellett volna már érnie. írtam pár napja az eladónak, hogy nem kaptam meg, semmi válasz nem érkezett... Szerintetek mi lehet a csomaggal?
-
SUPREME7
őstag
válasz
troland26
üzenetére
trackitonline.ru-t ajánlom a nyomkövetésre. Itt az látszik, hogy már átvette a GLS németországban, úgyhogy most már a GLS nyomkövetőjén is tudod csekkolni:
https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking?match=RQ314186453GB
Innen 1-2 nap és átér alsónémedibe ahonnan általában másnap már viszi a futár házhoz.
-
troland26
őstag
Rendeltem UK-ből egy terméket kedden megkaptam a csomagazonosítót , a kézbesítés dátuma jun14-20 közé van írva . A nyomon követés azt írja , hogy kedden postára lett adva a célországba ( tehát Mo-ra ) Nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban , de ha megérkezett volna már Mo-ra azt látnom kéne ?
RQ314186453GB
-
AkosAkos
aktív tag
Ugye az mindegy, hogy az ebay.com-ról vagy a .hu-ról rendelek?
-
-
SUPREME7
őstag
Valaki esetleg nem tud olyan cuccot, amivel bluetooth-on keresztül lehet vezérelni android telefonon zenét? Tehát nem bluetooth headsetre van szükségem, csak egy szimpla buta bluetooth "távirányítóra" amit mondjuk ruhára lehet csiptetni. Konkrétan arra kell, hogy mikor tekerek melóba, táskából szól a zene és, hogy tudjam kapcsolgatni előre-hátra-megállítani és ennyi
Egyszerűen nem találok ilyet. -
utgyuru
aktív tag
Köszi, akkor írok neki.
Amúgy mekkora az esélye, hogy lehúznak? 42 eladás után 100%-os, akik meg véleményezték, azoknak is nagy része több száz pontos. Ami kicsit fura, hogy konkrét fotót nem rakott a termékról (használt), csak egy sajtóképet, meg mikor vásároltam, az ebay elküldte a címét:
Europaplatz 8
ARAG
53721 Siegburg
DE
google maps-en rákerestem, a 10-es szám az utcában egy bank. Lehet gáz? -
napocska2
senior tag
válasz
utgyuru
üzenetére
Két módszer lehetséges, vagy kérsz tőle egy számlát és kifizeted PayPal-el, vagy elkéred a PayPal-es e-mail címét és elküldöd neki a pénzt.
Egy idevágó hozzászólás a PayPal topicból. -
utgyuru
aktív tag
válasz
napocska2
üzenetére
Megírtam neki, hogy ezt választottam (CIP), de lehetséges-e, hogy PP-lel fizessek, vagy akkor mik az adatok az utaláshoz? Erre visszaírt annyit, hogy fizethetek PP-el. Látnom kellene most akkor valahol a PP címét, vagy kérdezzem meg külön ? Első vásárlásom, szal tudom én vagyok a kretén, de nem áll össze kép...
-
napocska2
senior tag
válasz
utgyuru
üzenetére
Szerintem ebből nem lehet gubanc, ha az order details-nél azt látod, hogy Mark payment as sent, akkor azt fizetettnek jelölte az e-bay.
Gondolom, az eladó akkor megírta, hogy hova kéri a pénzét küldeni, neked pedig ott lesz a bizonyíték a PayPal-ben, hogy fizettél a termékért. -
utgyuru
aktív tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Nem, mikor a terméknél rámentem hogy fizetés, szállítási cím ott volt, meg a szállítási költséget hozzáírtam, amit az eladó kért, nyomogatom, hogy tovább, és várom a PayPal-t, de az nem volt. Csak a végén kaptam egy "order details"-t, rajta a cím, ez a Payment details, amit bemásoltam, meg a termék amit vettem. Az ebay profilomban annyi van mellette, hogy Mark payment as sent. De PayPal-ben semmi nem látszik belőle, csak az a 400 ft-os terhelés, amivel a bankkártyámat erősítettem meg. Amikor azt csináltam (szombat este), a banktól egyből jött az sms a 400ról, most semmi, szóval nem terhelték rá. Ha jól vettem le, most elvileg én fogom a bankból utalni a pénzt, azt jelenti ez a CIP. Az eladó üzenetben azt mondja, fizethetek PayPal-lel, de ha nem tudom kiválasztani, akkor hogyan? Még1x amúgy se tudom ebay-ben a fizetést választani a terméknél, mert csak az van, hogy Mark as sent.
-
SUPREME7
őstag
válasz
utgyuru
üzenetére
Számomra nem egészen világos. Bankkártya hozzárendelve a paypal fiókhoz. Fizetésnél beléptél a paypal fiókodba és onnan fizette volna? Mert akkor ez így tökrendben van, ez így működik. Nem "feltölti" a paypal fiókodra az összeget (azt is lehet, banki átutalással, de szerintem az baromság) hanem mintha a bankkártyáddal fizetnél egy üzletben, csak a paypal rendszere szedi le a pénzt közvetlenül a kártyádról.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Fizetéssel kapcsolatban kérnék segítséget. Megvettem a terméket, PayPal fiók beállítva, azzal akartam fizetni. Végignyomkodtam a fizetésnél a lépéseket, de nem PayPal-lel fizetett, hanem ez lett a végén:
Payment details
Bank transfer (CIP)
You chose to transfer EUR 82.52 to a---u from your financial institution.Utána néztem, a contact sellernél a fizetésnél ez van:
Payment and checkout: We found 1 answer(s)
How do I pay for my purchase?
a---u accepts the following payment methods: Bank TransferÍrtam az eladónak üzenetet, hogy fizethetnék-e PP-lel, az mondta igen.
Most akkor mit csináljak? -
AkosAkos
aktív tag
Csak PayPal-en keresztül lehet bankkártyával fizetni?
-
tamas1985
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez attól is függ hogy mi van a leírásban, gondolom azért nem akar a leírásról képet felrakni mivel pont azt árulja
-
Mr.Csizmás
titán
mi van olyankor, ha nem a termeknek megfelelo kepet rak ki az elado? konkretan egy keszitesi leirast hirdet, de mindharom kepen maga a kesz termek szerepel. sajnos licitalas utan vettem eszre, hogy csak egy leirast hirdet.....

-
vegyszer
addikt
válasz
TheWich
üzenetére
Az ha nem cserje méretű, hanem valóban mag, és mondjuk pufibubis levélben jön, akkor a kutya sem fog hozzája szólni.
Ellenben, ha a mag akkora, mint egy kókusz, és rendelsz egy tucatot, abból lehet baj. (vevő költségén történő megsemmisítés legvégső esetben. Volt valaki, tábla PC-vel járt majdnem így, mert nem voltak meg a tanúsítványok, amivel az EU-ba nem jöhetett volna be, de ki tudta bulizni a vissza a feladónak opciót.
) -
faresz5
aktív tag
válasz
havri1
üzenetére
ha megbízhatóságra mész akkor transcend.(van belőle már prémium, az gyorsabb a sandisknél)
Hidd el tudom mit beszélek, nem 1-2 volt már nálam.
sandiskek szeretnek fél év 1év körül, illetve ha véletlenül windowsban formázod le nem okostelefonban,(és okostelefonban, tabletben használod) akkor tönkremenni. transcendel ilyen probléma sincsen.
Túl misztifikált ez a sandisk név, sajnos. -
TheWich
csendes tag
Pár pálma magot néztem ki, szeretnék rendelni, miután idén ültettem pár datolya magot, amely nemrégiben kikelt és szépen fejlődik, gondoltam kipróbálnék pár különleges fajtát is.
Tudni kellene ezekről valami korlátot, behozatali felárat, bírságot, vámot stb???
Ezt néztemThere may be prohibitions and restrictions on the importation of certain plants into your country. Please check applicable regulations for specific import restrictions in your country.
-
bul07
nagyúr
válasz
havri1
üzenetére
Ez nem lenne jobb helyette igaz kicsit drágább de , gyártói oldala
-
havri1
félisten
Helló!
Vennék microsd kártyát ebayről.
Ez jó vétel lehet? Vagy ha nem, mit ajánlanátok helyette?
Köszönöm!TRANSCEND MICRO SD MICRO SDHC CLASS 10 32GB 32G 32 G GB NEW LIFE TIME WARRANTY
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Jött a PayPalomra pénz, 3k. Hogy tudom a magyar bankszámlámra utalni? eBay refundnál eddig autómatán küldte. Withdraw és ott töltsem ki? Ennek van költsége? -
-
kirkri
addikt
Nem tudod sehogy úgy intézni.
Az összes amit megtehetsz, hogy alacsony értéket íratsz rá, de amennyiben nem találják valósnak a vámosok, akkor úgyis bekérik tőled a számlát. Tapasztalatok alapján a postai küldemények jobban átcsúsznak a vámon, mint a futárcégek által hozott küldemények. De a telefon szinte 100%, hogy fennakad, bárhogy is küldik. -
Igen, egy 100 K-s termékre kb ennyi lesz az áfa+ vám. Kikerülni nem tudod. Az egyetlen mód a "kikerülésre", hogy EU-ból rendelsz..
Mivel elég értékes dologról van szó, biztos vagyok benne, hogy rá lesz írva a csomagra, hogy mi van benne, és mekkora az értéke, így szinte biztos, hogy megakadna a vámon. -
twine
veterán
Sziasztok..
Ebay-en Gaithersburg, Maryland, United States -ből "üzletből" rendelt kerekítve a példa kedvéért 100Huf-os telefonra Jól látom az 1 hsz-ben cca. 38000.Huf "mindent"(Vám+áfa) kellene fizetnem itthon, hogy átvehessem?
Ha igen,,,mit és hogyan kellene intéznem, hogy ez a költség ne keletkezzen nekem?
Ha "csúnyát" kérdeztem, plíííz segítsetek nekem privátban...
Elnézést, ebben a topicban még nem szocializálódtam

Konkrétabban erről van szó
-
üszök
őstag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Ezek szerint nekem szerencsém volt akkor,mert két terméknek is vissza kértem az árát,mert nem jött meg. Megírtam nekik,hogy nem jött meg,szeretném vissza kapni a pénzem de nem szeretnék caset nyitni.Mindkettő vissza is utalt 2 napon belül. Az egyik majdnem 5K volt,a másik 1,5k. Volt több cuccom is az egyiktől,küldte is a mailokat utána sorba,hogy nem e jött meg? Én meg írtam neki,hogy értékeltem is pozitívra őket vagy 4 napja.

Bár egy még mindig hiányzik,de az nem érdekel mert 1 dollár körül volt. -
kirkri
addikt
Én is kénytelen leszek a napokban visszakérni a pénzem egy eladótól. Németországból vettem egy telefont 30k értékben, és lassan 3 hete, hogy nem érkezett meg. Németországból minden ideér 5-7 nap alatt, szóval ennek már annyi. Az eladó korrektnek tűnik, a küldeményt tracking nélkül küldte, mert a barátnője adta fel és állítólag erre nem figyelt.
Sajnálom szerencsétlent, de a pénzem nem hagyom veszni. Miután írtam neki, hogy nem jött meg a teló, adott nekem egy pozitív értékelést, amin nagyon meglepődtem. (talán bízik benne, hogy felesben kiegyezünk, de nem) -
SUPREME7
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz
SUPREME7
üzenetére
Eddig ok, csak 21-én zárult volna le asszem.
De ilyen eladó, aki készséggel reagált eddig, hogy megszökjön, nekem nem volt a praxisomban.
Vagy végig reagált, vagy egy szóra sem méltatott.Most eszkaláltam az ügyet, jobb híján.
(én jobb szeretem,ha nem kell erőszakoskodni, és az eladó magától visszaküldi a pénzt) -
SUPREME7
őstag
válasz
vegyszer
üzenetére
A case megnyitásától számolva 6 napja van az eladónak reagálni. Ha nem jelentkezik, eszkalálhatod, de csak a case megnyitásától 1hónapig. Ha letelne az 1 hónap és semelyikőtök nem reagál, akkor automatikusan záródik a case. De ha megnyitod a case oldalát, ez mind le van írva.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Megint beleszaladtam egy kínaiba.

Sajnos a rosszabb fajtából.
Rendeltem egy motyót április 8-án.
Nem ért ide, május 21-el indítottam kivizsgálást.
Erre jött is válasz, hogy inkább elküldi újra, de mivel nekem ilyen téren egy rossz tapasztalatom van, így ezt inkább kihagytam.
Erre kérte, várjak 10 további napot, azóta eltelt majd 3 hét, persze nem igen jelentkezik azóta.
Most kellene megint escalálni az ügyet? (Ugye ezzel dobjuk oda az ebay embereinek a döntés jogát?)
(azért húztam így el, mert a bankkártyámat letiltották, és féltem, ha visszakérem a pénzt, nem fog megérkezni, mert letiltott kártyára nem tudnak jóváírni sem. Azóta megtudtam egy másik lassú posta kapcsán, hogy biza tudnak ilyet is
) -
axioma
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
adalbert1
veterán
Ti hány nap után szoktatok caset nyitni? Rendeltem egy SNES játékot, de helyette egy PS3 játékot küldött az eladó, sajnos a csomag felbontását nem rögzítettem. Írtam neki 11-én este, azóta semmi hír felőle. Szerintetek van esélyem refundra vagy valamilyen értelmes megoldásra, ha esetleg ő elzárkózik tőle? Azt látom valahol, hogy ő mikor lépett be utoljára?
-
Tomate
veterán
Ismertek olyan embert, vagy van itt közetetek aki kint él az USA-ban és tudna esetleg segíteni?
Itt ez a csónakmotor CD egység és ha nem postáz magyarországra valakinek a segítségét szeretném kérni, a továbbküldésében kis hazánkba. (Egy kis borítékba belefér az egész) Itthon 60e
Egy evezősklubbank igen nagy szüksége lenne rá a következő hónapokban. -
havri1
félisten
Hali!
Nos, megérkezett az összes termék, amit május 27 óta rendeltem.
Adnám le a feedback-eket, és az egyik terméket már nem is látom a purchase history-ban!
Hol van? Hol találom? -
tamas1985
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azt nem tudom milyen következményekkel járna a dolog, de a legjobb megoldás az amit a végén írtál.
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszönöm mindkettötöknek a választ! A tiszta ügy érdekében marad az ebay hirdetés modosítása. thanks!

-
M@Db0Y
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem próbáld meg ebayen keresztül lebonyolítani valamilyen módon... biztonságosabb..... kizárás ilyesmi nem hiszem hogy lenne de ha átver akkor nehezebb ügyed van mintha ebayen keresztül ment volna a dolog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem vidd lejjebb az árat, ha megadja, akkor megkapja eBay-en keresztül. Ezzel csak te járhatsz rosszabbul a jutalék miatt, de így a tiszta, esetleg ő sem tud bepróbálkozni (mai világban erre is gondolni kell).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem hogy 27

Egy evezősklubbank igen nagy szüksége lenne rá a következő hónapokban.
V/