- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddigi tapasztalataim alapján nem szeretek németekkel üzletelni, nagyon sok eladónál nincs egyáltalán paypal fizetési lehetőség, ha meg van akkor nem postáz No-on kívűl vmint a csomagok is baromi lassan érnek ide. Az angol és az amerikai eladók gyorsak és a pk is elfogadható.
-
gbacsi
csendes tag
válasz
dragonfx #2095 üzenetére
Szerintem nem az a lenyeg, hogy hany % a postakoltseg hanem az, hogy amit veszel az a postakoltseggel egyutt megeri-e. Nekem az az altalanos tapasztalatom, hogy az eladok sokkal nagyobb postakoltseget szamolnak fel mint amennyibe tenyleg kerul. A nemetek plane nagyon dragan kuldenek.
-
dragonfx
veterán
válasz
juliabrilke #2093 üzenetére
szerinted az árú(k) árának hány %át érdemes szállításra szánni??mi számít reálisnak???
-
gbacsi
csendes tag
Hali,
Nektek meg nem volt olyan, hogy az elado bepanikolt volna a PayPal-miatt? En mar tobb mint 20x vasaroltam USA-bol es soha nem volt gondom, most meg az elado visszautalta penzt, mert azt irta neki a PayPal, hogy a ''sellers protection: NONE''. Utannajartam es kiderult, hogy ha nem USA, UK vagy Canada mind az elado es a vevo, akkor az elado nincs biztositva arrol, hogy en nem hivhatom vissza a zsetonjat kesobb. Nem hajlando elfogadni a PayPal-t en meg nem tudok itthon csekket szerezni neki. KP-t meg nem akarok kuldeni, viszont nagyon kene a cucc amit megnyertem. Honapok ota vadaszom ra. -
juliabrilke
veterán
válasz
dragonfx #2091 üzenetére
Sajnos nem olcsó a német ebay. Pontosabban vannak dolgok, amiket ki lehet fogni, de alapjába véve nem a legolcsóbb.Nekem egyszerre jött meg németből és Amerikából a 2 cucc...Pedig az amerikai elrontotta a feladást és vissza is adták neki a csomagot.
3-5 nap? Akkor az tutira 5 lesz.. : ) -
Nem tudom végigolvasni a HSZ-eket erre, de:
Fogod, bemész paypal-be, kinyomtadod a tranzakcióról a weblapot (hülye megfogalmazás, de érteni fogod), és amit az ajánlott levélben kaptál fax-számot, arra felfax-olod/faxltatod. Mellé faxold a levelet is amit kaptál.
Ezután küldik a csomagot, mellette lesz egy papír, amit a postásnak kifizetve átveheted a csomagot.
NEM (!) kell Orczy térre felmenni... NEM kell semmit csinálni. Megkérdeztem ott a fő vámos, azt mondta felesleges felmenni, megkérdeztem a főpostás nénit, és azt mondta, hogy sokszor még a megyei nagypostákon sem tudják mit kell csinálni az ilyen csomagokkal. AZ Orczy téri Vámhivatalnak ORSZÁGOS a jogköre, ezt nyogodtan mondhatod a postánál, ha szórakozni akarnak veled. Ez tapasztalat, nyugodtan hangoskodj.
Fenti írás minden olyan csomagra vonatkozik, aki nem csomagot kapott, hanem ilyen levelet.
Szóval: levél+paypal nyomtatva fax, és jön a csomag.
(mod: akkor már lemondták neked is mit kell csinálni. Sebaj, inkább leírtam, nehogy megszop@ssanak valakit megint, mint engem)
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
válasz
juliabrilke #2090 üzenetére
Nekem 3-5 nap átutalási időt mondtak...még én is cska néztem mikor másna írt az első eladóm hogy megkapta és már fel is adta
Azóta a 3. is írt megkapta és elméletben tegnap feladta.....Hétfő>>Szerda ne tűnik olyna rossznak Németországba.
u.i.:én a németeknél nem találtam procit meg vga-t meg lapot cska komplett gépeket, pedig nézegettem hátha olcsóbb lenne, de csak komplett gépek...hogy keresel rá? -
juliabrilke
veterán
válasz
dragonfx #2089 üzenetére
Lehet, hogy lassan ért oda a pénz...
Paypalival gyorsabb, de a procikat most banki átutalással fizettem pénteken. Csütörtökön kapta csak meg az eladó Németországban. A csomagja gyorsabban ért ide...
Mondjuk elgondolkoztató, hogy németből annyi idő alatt ér ide egy csomag, mint Nádudvarról.
-
dragonfx
veterán
válasz
juliabrilke #2088 üzenetére
el, és ma küldőtt egy mélt megkapta.magától.
Nem értem előtte mér nem válaszolt?
Mind1 érjen ide és ámmen, megkapja a kommunikáción kívül a amx. pozitivot és pápá. -
juliabrilke
veterán
Nekem szerencsére miután megnyertem a cuccok, utána egyből felvették velem a kapcsolatot az eladók. (az más kérdés, hogy az a alaplapomat visszaküldték az eladónak, mert valamit elcseszett.
)
A pénzt már elküldted neki? -
dragonfx
veterán
válasz
juliabrilke #2086 üzenetére
az vicces lenne ugyanis előtte azt írta vissza válaszban hogy mennyi lenne és én annyit küldtem.
-
juliabrilke
veterán
válasz
dragonfx #2083 üzenetére
Ezért jó pl. a UPS, mert ott nem tud kamuzni a srác, hogy már feladta... Szám alapján rá tudsz keresnia csomagra és kiírja, hogy pontosan hol tart. De szerintem más cégnél is megtalálható ez a szolgáltatás.
Egyébként legyél türelmes, olvasd el pontoasn, hogy hány napod van, ami után jelezhetsz az ebaynek (esetleg negatívot adsz neki) Az is lehet, hogy a vételárat kevesli... -
dragonfx
veterán
válasz
Oliverda #2078 üzenetére
megtörtént.
Asszem viszont a 3.at be fogom bukni, nem is tudom mér foglalkozok ilyen eladóval aki nem olvas mail 3-4 napig
Már megvettem egyet tőle nem akartam visszatáncolni, de ilyenért nem adhatnak ebayen ugye negativot, mert én vagy 4 mailt írtam neki, mire 1re válaszolt.....a pénzem már rég ott kéne legyne azt egy mailt nem írt hogy igen megkapta xy-kor feladja itt és itt tuom nyomonkövetni...stb stb.....
Tényleg igaz hogy csak powersellertől
vagy ne legyek ennyire türelmetlen?
[Szerkesztve] -
GSZG
csendes tag
válasz
Gabcsika #2076 üzenetére
hát felhívtam
egy kedves férfihang tájékoztatott, hogy be ne menjek, isten őrizz (nem vicc, ezekkel a szavakkal), bőven elég, ha rávésem a levelükre, hogy vállalom a vámkezeléssel járó költségeket és azt elfaxolom nekik
ja igen, meg el kellett faxolnom nekik az eBay honlapról a cucc árát igazoló részt
nos én ezt megtettem, most várok -
Atom Maki
tag
Üdv!
Tudom, nem jól hangzik, de kezdő vagyok a témában.
Ezért lenne két eccerű kérdésem:
1. USÁnka államokból vásárlásra melyik rendszer ajánlott inkább? A BidPay vagy a PayPal? Olyan eladónál természetesen, aki mindkettőt elfogadja.
2. OTP webkártyám van. Mindkét helyen (bidpay és paypal) már verified. Ebben az esetben már használható fizetésre ez a fajta kártya?
THX! -
GSZG
csendes tag
válasz
juliabrilke #2074 üzenetére
köszönöm
megadtak itt egy számot, ahol elvileg készséggel segítenek, no azt ma megcsörrentem, aztán remélem Európa közelebb van a fejekben, mint a térképben
még egyszer köszi
minden jót -
juliabrilke
veterán
1. Fel kell menni a cuccért? Szerintem kiküldik azt neked. Én mondjuk UPS-el kapom és ők küldtek egy papírt, amit vissza kellett küldenem. Kedden vámkezelik a cuccot és arajta lévő címre kihozzák.
2. Hívd fel az EMS-t, de a legjobb lenne, ha a vámügynél hívnál valakit. Számla meg csak akkor kell, ha áfamentesen akarnád kérni a cuccot.De ezt is lehet faxal igazolni.
3.Vámkezelés? +20%(jó mi?
)
De minél gyorsabban csináld, mert egy idő után (UPS-nél 6 napot írtak talán) felszámolnak díjjat, hogy a cuccod ott van náluk. 4000Ft + naponta 1000Ft. De ez lehet, hogy az EMS-nél máshogyan van.
Kb. ennyit tudtam segíteni. -
dragonfx
veterán
Megjött első ebayes cuccom.
Hol tudok véleményt adni?? -
GSZG
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon újonc vagyok eBay ügyben, egy kis segítségre lenne szükségem. Előre is elnézést kérek, ha már volt arról szó, amit kérdezek, de jelenleg nincs időm minden hsz-t végigolvasni.
Nos vettem az amerikai eBay-en egy iPodot, kifizettem PayPallal, korrekt módon lerendeztük az eladóval, szóval eddig minden oké.
Ma kaptam a Postától egy levelet, hogy EMS Gyorspostával jött egy cucc a nevemre (99.99% hogy az eBayes cucc), és a vámkezeltetés miatt ballagjak már be Bp-re az Orczy térre, és a vámkezeléshez számlát kérnek.
1. határmenti kisvárosban élek, a munkám miatt kétséges, hogy a megadott 30 napon belül eljutok Pestre. nincs rá lehetőség, hogy levélben,faxon, vagy bármilyen olyan módon ezt le lehessen rendezni, hogy nekem ne kelljen személyesen odamennem?
2. honnan szedjek számlát? egyáltalán milyen számláról van szó? magánszemélytől vettem, nem bolttól, nem is igen hiszem, hogy tudna nekem számlát produkálni.
3. körülbelül mit takar ez a vámkezelés, mire számítsak?
előre is kösz a segítő szándékért
szép estét
Gergely -
juliabrilke
veterán
Ilyen vámlevelet vagy mifenét töltöttetek már ki? Közölték, hogy érkezik a csomag, de előtte töltsem ki a nyomtatványt. Felre azt sem értem, hogy mit kell ráírni.
A neve újmegbízás általános.doc Töltöttetek más ki ilyet? -
Bash
őstag
válasz
pityulee™ #2063 üzenetére
Ebből semmi károd nem származik, ez csak eBay felé egy megerősítés, hogy az eladó nem bliccre kéri vissza a Final Value Fee-t.
dragonfx!
Az AmEx logó a PayPal alatt azt jelenti, hogy American Express hitelkártyával is lehet fizetni PayPal-on keresztül. Ők is egy nagy kártyakibocsátó cég, mint pl. a VISA meg a MasterCard...
A money order legelterjedtebb és mindenhol elfogadott fajtája a postai money order, értelemszeren postahivatalokban lehet beszerezni. A vásárláskor állítják ki az igényelt értékre, alacsony kezelési költsége van. Rengeteg más helyen is lehet money order-t venni, különféle pénzintézetekben (Western Union, Amscot...), benzinkutakon illetve kisebb-nagyobb áruházakban egyaránt.
A személyes csekktől biztonságosabb, mert a money order-t kiállító pénzintézet fedezetet vállal rá, viszont vigyázni kell a hamisítványokkal. Egyre divatosabb a pénzmosók köreiben annak ellenére, hogy a postai money order az egyik legnehezebben hamisítható pénzügyi dokumentum. -
dragonfx
veterán
hi!
Az amerikába szóló ''money order'' fizetési módórl tud valaki bővebb infót mondani??
Mi a lezajlás menete???...feltételei??
Mennyire számít biztonságosnak gyorsnak?
Ahol ott van a paypal alatti kis téglalapban hogy ''AMEX''(american express)(világoskékk hátterű)...akkor ez a money order fizetési formára utal?
[Szerkesztve] -
pityulee™
tag
hali! vki kapott már hasonlót az ebaytől?
''The seller, shoookie tells us you have mutually agreed not to complete the transaction (either because you returned or are returning the item for a refund, or because there was a misunderstanding) and has requested a credit for their eBay fees.
Please respond by 20-May-2007 so eBay knows whether you have made this agreement.
Please note: You and the seller will still be able to leave feedback for each other regarding this transaction.''
ha jól értem megerősítést kérnek arról, h megegyeztem az eladóval, h nem jött létre végülis az adás-vétel, és ezután visszakapja az aukcióindítás díját az a mocsok
a kérdésem, h ha én ezt visszaigazolom az nem-e vet rám vmi rossz fényt, nem szeretném h sérüljön az imidzsem
(már így is van egy semlegesem, mert egy semlegessel honoráltam egy eladónak h szemetet küldött nekem. negatívot érdemelt volna, de tudtam h ugynazt kapom vissza, pedig én jól csináltam mindent)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nem így működik.
Először meg kell beszélned az eladóval, hogy ajánl-e combined shipping-et. Ha megegyeztetek, akkor meg kell venned mind az 5 árut, és az eladó csak ekkor tud küldeni összesített számlát. Számla nélkül nem tudsz fizetni több eBay termékért egyszerre csak egyenként. -
jippa
aktív tag
Ennek az invoice-os megoldásnak mi a menete? Én úgy képzelem el, hogy nem ütöm le a tételeket, hanem kérek egy ilyen összesítő invoice-t az eladótól. Azt nem értem, hogy a számla alján szereplő végösszeget ugyanúgy le lehet ütni (el lehet fogadni), mint egy hagyományos bid-nél, vagy a paypal-ba valahol be lehet állítani, hogy ennyit és ennyit szeretnék átutalni egy eladónak?
Aki csinált már ilyet, az leírhatná a menetét.
Köszi! -
jippa
aktív tag
Sziasztok!
Az első ebayes vásárlásomra készülök. Az utolsó 300 hozzászólást olvastam el, bocsi, ha már volt téma, de ha egy power sellernél a combined shippingre kérdezek rá, és mondjuk belemegy a dologba, akkor az technikailag hogyan oldható meg, hogy a price+shipping-be kerülő dolgot buy-it-now áron leütve mégis csak a kialkudott combined shipping árat emeljék le a számlámról. Nem akarnék az ebayt megkerülve bizniszelni, a policy miatt se, meg a biztonság miatt se. Paypallel akarnék fizetni, 5 tételről és néhány ezer forintról van szó.
Köszi előre is a választ, remélem érthető a kérdés -
didros
senior tag
Megoldódott a problémám, bocsi mindenkitől... Ma reggelre rávezették a számlámra a pénzt. Egyszerűen csak várni kellett 2 napot míg az átutalás megérkezik. Csak én kicsit bepánikoltam. Viszont jó hír mindenkinek: A CIB Internetkártya korrektül működik visszutalások esetén is!
-
dragonfx
veterán
Igen csak ha az eladó nem hajlandó válaszólni immáron 3. levelemre se.
1x írt vissza de azóta elveszett, nem hiszem el hoyg 3 nap kevés lenne átnéznie az emailjeit.
Márpedig amíg nem válaszol rá, addig én át nem utalok semmit.
A szállítási kölktséget a józtan ész határain belül több haosnló sellernél haosnló helyekről megnézve be tudod kb lőni.....de mikor majdnem a cucc árához közelít a dolog.......
Nem si tudom mér van egyáltalán ebayen Versandrabatt mikor egy eladó sme hajlandó adni ilyet.
Ott van hogy x euro +y euro a további termékek és ha rákérdezel pontosításr aakkor meg jön a padlófogás. -
didros
senior tag
verified user vagyok és az a paypales egyenlegem szintén 0.00
de szerintem nem is oda töltötték fel, hanem átutalták a bankszámlámra. Ezért is volt előtte a visszakonverzió. Csak azt nem tudom, hogy ha a számlám nem tudja fogadni, akkor a pénz visszapattan-e a paypalnek vagy mi lesz? paypalnél meg kinek kellene írnom, ha ez a helyzet?? pff, nem egyszerű.. -
Elvileg a paypal-es egyenlegedre töltötték fel. Mármint nem a számlára, hanem a ''Verified'' user vagy, akkor a paypalnél lévő egyenlegedre. A pénzed tuti nem veszett el
-
didros
senior tag
A Paypal szerint ''completed'' tehát ők akkor elküldték a pénzt, igaz?? Ezek szerint a CIB-nél van??
Name:
Credit Card
Total Amount:
-9,451 HUF
Date:
May 9, 2007
Time:
06:54:29 PDT
Status:
Completed
Funding Type:
Credit Card
Funding Source:
MasterCard Card XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
This credit card transaction will appear on your bill as ''PAYPAL *EYEWEARUNLI''. -
didros
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves, nagy problémám van.
A claim-em sikerrel zárult, a paypal history-ban benne is vannak az alábbi sorok:
May 9, 2007 Currency Conversion Completed Details -$53.35 USD
May 9, 2007 Currency Conversion Completed ... 9,451 HUF
May 9, 2007 Credit to Credit Card Completed Details -9,451 HUF
A probléma csak az, hogy a számlámon ez az összeg mégsem jelent meg...Mint már korábban írtam, CIB internetkártyám van, amiről csak küldeni lehet pénzt, fogadni nem tud. Most szerintetek kinek írjak ezügyben és mit? Valahol csak megvan ez az összeg, nem tűnhet el a semmiben... Köszi előre is!
-
bebar
aktív tag
Regiztem, most van még valami más is, amit még tenni kell, vagy lehet már eladni?
-
dragonfx
veterán
Most látok egy Gesamtbetrag oszlopot ami növelt összegeket tartalmaz, ezt az eladó írja oda mennyi vagy az ebay???
A Gesamtbetrag-nál 3 helyen igen rá van rakva a szállítási/csomagolási díj, de pont a 2 cuccnál semmi. Pedig az egyiket pont kérdeztem és írta mennyi de nem anynit tett rá, ráklikkelek a cuccra, ott van 10 euro a szállítás, de a Gesamtbetrag-hoz a végén nem adódott hozzá annál a 2 nél. Akkor ez esetben mi van??? Annak már benne lenne az árában???...mert a Versandrabatt-nál nincs ott hogy ez kedvezményes lenne.
-
dragonfx
veterán
Ha megkaptam az ebay-es mélt akkor utalhatóm is a lóvét az eladónak??
Hány napom van fizetni???Van erre valami szabály???
Mert kérdeztem az eladótól hogy az 5 cucc szállításidíja összesne mennyibe fáj, de még nem válaszolt.Addig meg nem akarok utalni mert azzal együtt akarom egyszerre, hogy az utalási díjat csak 1x kelljen kifizetnem. -
juliabrilke
veterán
Paypal fizetési gondokat szerencsére megoldottam.
Még 1x köszönöm azoknak, akik segíteni akartak a fizetésben!!
Oliverda
Badb0y -
tildy
nagyúr
Tegnap írták, hogy 21 napon belül utalják a claimes összeget
-
didros
senior tag
Ha ebayen vásárolt termékre a kártyás fizetési módot választom, akkor az ebay közvetítésével használják a kártyámat, vagy meg kell adnom közvetlenül az eladónak a kártyaszámot?
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
verser233 #2035 üzenetére
A Hong Kong-i ebayerek általában gift azaz ajándék megjelöléssel küldik el a csomagokat. Ettől függetlenül még megfoghatja a vám a csomagot, de eddig nekem is minden átjött a vámon tőlük. (max. 40-50ezerFT értékű csomag) Ahogy már többen is írták az értékhatár felett elég véletlenszerű, hogy melyik csomagot fogják meg és melyiket nem.
A másik téma a szállítási idő: Akitől én eddig rendeltem Hong Kong-ból mind 2-4hetes szállítási időt adott meg tehát attól hogy 2 hete nem jött még meg a csomagod nem jelenti azt hogy biztosan elveszett.
A rendelések előtt mindig nézd meg az eladó feedback statisztikáját, bármilyen nagyobb értékű cuccot csak nagyon jó feedbackel rendelkező eladótól szabad venni. A nagyon jó nem csak magas fb. százalékot jelent, hanem azt hogy már sok hasonló értékű cuccot sikeresen eladott.
Vannak akik pl. cd-ket és más alacsony értekű cuccokat küldözgetnek amíg össze nem jön egy jó feedback eredmény, utánna pedig hirtelen sok nagyértékű cuccot próbálnak értékesíteni egyszerre.... pl. az ilyenek miatt kell nagyon óvatosnak és körültekintőnek lenni. -
verser233
senior tag
Sziasztok!
No, tegnap megérkezett végre életem első (na jó második, mivel az első még nem jött meg) ebay vásárlásának gyümölcse
Egy mp3 lejátszóról van szó, 150 dollár értékben. Ezt csak azért mondom, mert semmilyen egyéb összeget csomagátvételkor nem kellett fizetnem
nagyon örültem, lélekben már felkészültem a vám költségekre amiket itt olvastam a fórumon és tessék........... hogy lehet az, hogy nem kellett fizetnem?
Na nem mintha annyira ki akartam volna fizetni, na de mégis érdekelne a dolog. A csomagra látványosan rá van írva hogy mp3 player, emlékeim szerint összegnek 300 dollár volt feltüntetve (még meg is lepődtem, nem kicsit) és a Gift volt még bejelölve. Ja Hong Kongból jött a cucc, tökéletes csomagolásban
Szóval meg tudja valaki magyarázni mitől van?
Másik rendelésem: holnap lesz 2 hete, hogy a pénzt elküldtem a fószernak paypalon, azóta se híre se hamva az eladónak, ezt jutalmaztam is egy negatív feedbackel mert annyira piszkálja a csőrőm, hogy nem bírtam ki, és ahogy elnézem, más se, mert más is írt ilyen gonddal negatívot neki, hogy pénz elküldve, de nem tudja hogy egyáltalán a cucca fel lett-e adva stb stb........ az is Hong Kongból jönne, kissé érdekes, hogy én mindent beleértve pénzfizetés stb... 5 napon belül megkaptam, ez a másik cucc meg már 2 hete tolódik...... Úgy döntöttem , még várok 1 hetet, akkor lesz összesen 3 hete, hogy a pénzt elküldtük. Ha addig sem kapom meg, akkor megkérhetnék innen valakit aki jártas ilyen dolgokban, ohgy írja le lépésről lépésre, hogy ilyenkor mit kell tenni, hogy a pénzemet visszakapjam??? ja még mielőtt kérdeznétek.........igen írtam az eladónak, nem is egyszer! De cseszik visszaválaszolni.........és nem csak nekem......... -
pityulee™
tag
válasz
Huggyos #2022 üzenetére
ha csak emilben jó neked az értesítés akkor:
bejelentkezel ebayre > rákeresel a kívánt cumóra > katt arra h: ''Save this search'' (''x items found for...'' környékén lesz) utána már priti sztréfovard
de ha megfelel másképp is akkor:
az első két pont ua. mint az előzőnél > keresel egy ilyet, és katt (ezt a lap alján keresd)
tipp: keress rá arra hogy ''blabla'' (így közelebb lesz a lap alja)
-
juliabrilke
veterán
!!! Help !!!!
Olyan személyt keresnék, akinek van paypal accountja és fizetni is tud vele. Egy alaplapot kellene fizetnem vele és nem kaptam még mindig meg a 4 jegyű kódot, amivel a limitet magasabbra tolhatom. Viszont kellene fizetni, mert a tag felteszi mégegyszer, ha nem viszem el.
Valaki tud segíteni? -
dragonfx
veterán
Sziasztok!
A németeknél az überweisung+ milyen fizetési módót jelent???
Mert bejön egy ablak ahol kéri az én bankszámla dolgaimat.De én nem eladni szeretnék hanem venni, és az eladónál nem látok semmi bankszámlaszámót meg iban-t meg semmit megadva vagy nagyon kevés helyen.
Csak miután megvettem sofort-ba avgy az aukció lejárta után akkro küldi el mailben az bankadatait???
Vagy hogy müxik? -
-
verser233
senior tag
válasz
Huggyos #2022 üzenetére
Megkeresed a terméket, belelépsz hogy lásd a leírást részt, és ott jobb oldalt (legalábbis ebay.com-on) van egy olyan hogy watch the item. Arra kattints rá. Ezután a my Ebay menüpontodban lesznek kilistázva és ott írja hogy még hány óra, perc van hátra....... Remélem erre voltál kiváncsi.......
-
Huggyos
tag
Hali,
Valaki tudja hogyan lehet figyeltetni az ebay -al bizonyos termekeket ami erdekelne, es ha lesz akkor szoljon automatikusan? Jo lenne nem alandoan a keresgelot hasznalni. -
Badb0y
addikt
válasz
Victor-y #2002 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, mert már 3-szor fekszek neki, hogy hírdessek, de amikor a végén ráklikkelek a ''Artikel einstellen''-re, akkor folyamatosan ugyanazt az oldalt hozza be! Én már nagyon kezd a .... ki lenni. A másik pedig, hogy nem tudom sehol beállítani, hogy ne csak Ausztria legyen a hova küldöknél. Hogy lehet ezeket a problémákat megoldani? Osztrák ebayen regeltem még anno
-
Gabcsika
tag
válasz
juliabrilke #2017 üzenetére
Az nem véletlenül a Pokol száma, már bocs...
-
-
Oliverda
félisten
válasz
juliabrilke #2015 üzenetére
Hívd fel a bankod.
-
juliabrilke
veterán
Várom már ezt a hülye 400Ft-ot, amit a bankkártyám azonosítására küldenek. Ez mennyi idő alatt jön meg? 27.-én lett elküldve, csak most gondolom az ünnepek bekavartak. Gyorsan kellene fizetnem egy cuccért és nem tudom átküldeni a pénzt...
-
dragonfx
veterán
Ha németeknéll ott van überweisung, akkor annak az eladónak bármilyen bankkártyáról lehet utalni, vagy ők egyértelműnek veszik hogy dombornyomott kártyáról fogsz átutalni???
-
Badb0y
addikt
ezekre tudna vki válaszolni:
#1943 -
juliabrilke
veterán
Hát köszi!
Az eladónak próbáltam javasolni, hogy a ''gift''-es megoldást próbáljuk meg, de még csak nem i s hallott róla. (csak az U.S.A. -ba szállított eddig) Mind1! Akkor kifizetem a vámot. Legalább ha sérült lesz a cucc, akkor jogosan rinyálhatok és nem bukhatok rajta.
[Szerkesztve] -
válasz
juliabrilke #2001 üzenetére
Nem fog menni, mivel a vámos számlát fog kérni. Azon pedig rajta van az összeg. Úgy lehet kicselezni esetleg (ez hatóság félrevezetése, és okirathamisítás, még én sem csináltam, csak gondolkodok rajta), hogy két részletben utalod át paypal-en, és a kisebbikről adod be a számlát... Ebben is van buktató, mert nem tudod, hogy az eladó mennyit írt rá, ha pedig különbözik, akkor cumi van
Van pár eladó, aki kihangsúlyozza, hogy kis összeget, és ajándékot ír rá a dobozra, van pár, aki kérésre megteszi, de jópár van, aki nem :S Aztán jön az ajánlott levél, hogy ''SZÁMLÁT KÉRÜNK!!!''... Persze, így csupa nagybetűvel. NETiketről nem hallottak még -
Victor-y
aktív tag
üdv,
vki nem tudja, h hogyan tudok eladni ebay-en?
mert ha megadom az OTP-s bankszámlaszámom, egyből félbeszakítja az aukció feltételét..
Vik -
juliabrilke
veterán
Gondolkoztam azon is , hogy ráiratok a csomagra, amiben az alaplap van mondjuk 100-200$-t az 550$ helyett és a kisebb összeg után fizetem ki a vámot. A postás úgy sem fogja tudni, hogy mennyit érhet ez a lap. Működne? Ez eladó egyébként 30napos visszavásárlási garit vállal rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest