- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hunter2 #66098 üzenetére
Ez bizony annyi és a szerződési feltételek szerint jól számolva.
Itt van leírva (Basic fees for auction-style and fixed price listings táblázat, Final value fee (per item) 10% of the total amount of the sale) és van jutalék kalkulátor is. Kategóriától is függ, de én a két helyen 10% eBay +5% PP, itt attól is függ hogy a vevő hol lakik, minimum 15%-ot építek be költségként az eladási árba. -
Hunter2
addikt
az mennyire normális hogy egy 400 USD-ért eladott cuccomnál az ebay 40 USD-t szed le jutaléknak, a paypal meg +22-öt?
-
-
Archer
őstag
válasz
Sinisi #66090 üzenetére
ecoparcel.eu - a Külföldi rendelések topicban ajánlották. Megadom az adatokat, hogy honnan hová, előre kifizetem paypal-lel, aztán jön a futár felvenni a csomagot (vagy megy oda, ahová rendeltem és hozza el hozzám). Egyszer használtam eddig, vissza kellett küldenem németekhez valamit, két nap alatt odaért, itthon a GLS viszi. Vagy ilyen még a fürgefutár de azzal nincs tapasztalatom.
A témához: ha úgy veszem halott ügy, rendelek máshonnan, egyszer csak előkerül az eladó, hogy akkor fizessem a terméket, olyankor mi van, akkor az már nekem nem kell?
-
RBJ
addikt
Halvány kérdésem volna. Elég rég vásároltam már ebay en. MOst megtettem telefonos app on keresztül.
Furcsa volt, hogy elvileg nem voltam aktív a pay pal os fiókomba. Akkor hogyan tudtam fizetni?
Még a beállításokba se találtam, hogy ne automatikusan emelje a pénzt. Minimum az, hogy kéri a belépést. -
Archer
őstag
Sziasztok!
Megnyertem egy terméket ebayen licitálós aukción elég jó áron. Amúgy nem küldené Mo-ra de előtte egy üzenetben úgy egyeztünk meg, ha megnyerem és intézem a futárt, akkor küldi, ok. 5 napja volt az aukció vége, azóta írtam neki már háromszor, hogy kellene a cím, hogy tudjam rendelni a futárt meg akkor fizetek de semmi válasz.
Szerintetek meddig várjak, mert kellene a cucc, akkor keresnem kell egy másikat mert az idő meg megy (plusz küldöm a negatívot)? Az eladó amúgy 100%-os 41 pozitívval meg 2 semlegessel.
Lehet nem tetszett neki az ár amin elvittem de akkor meg miért nem ad meg egy minimálárat az aukciónál... -
Abysmal
aktív tag
Ha számomra kellemetlen döntést hoznak, akkor az én részemről van bármi probléma azzal, hogy egyszerűen nem foglalkozok vele, és akkor úgyis automatikusan visszamegy a feladónak? Egyszer a feladó elfelejtette megadni a telefon számomat és e-mailemet, így akkor pont ez történt. Megpróbálom még elrendezni, de ha jól számolom, akkor mindennel együtt lenne ez legalább 55k Ft a legrosszabb esetben.
Mindenesetre köszönöm a segítséget! -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Megnyertem egy licitálást, amit rögtön ki is fizettem. Mivel ez volt az első ilyen vásárlásom, nem tudom mi a "szokás" ilyenkor.
Kell írni bármit is az eladónak ?? Van az eladónak kötelezettsége a postázással kapcsolatosan?
Bár még csak két nap telt el, de megszoktam hogy a kínaiak rögtön feladják. -
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Ez részben off, de azért mégis idetartozik leginkább. Egy olyan problémában kérnék segítséget, hogy egy versenyen nyertem egy 600$-os terméket, amit úgy oldottak meg, hogy kaptam egy 100%-os kupont a szállításra és a termékre is. Így 0$-t fizettem érte. A csomag biztosítva van 600$-ra a fedexnél. Ilyenkor mi van a vámolással/áfával? Az eddigi hasonló versenyeken mikor nyertem (olcsóbb, de határ fölötti termékeket) máshogy oldották meg a dolgot, ezért nem kellett vele foglalkoznom. Most viszont némi telefonálgatás után kiderült, hogy elfelejtették csatolni a számlát, ezért Vecsésen vesztegel. Közben kiderült, hogy a feladó nem jelölte be, hogy állja a díjakat is, így elvileg nekem kéne kifizetni, ami azért ilyen árnál elég kellemetlen lenne.
Ilyenkor egyáltalán kell bármit fizetnem érte, ha nem sikerül a feladóval elintézni, hogy állja? Hivatalosan ez egy vásárlás, amiért a kupon miatt 0$-t fizettem és 600$-ra van biztosítva. Ha mondjuk az ebay-en, banggoodon, stb-n kuponnal olcsóbban szerzek be valamit, akkor az számít, hogy 22€ alatt fizettem-e érte, nem az, hogy amúgy mennyibe kerülne. A 22€-s határt ezzel nem léptem át, de közben mégsem hiszem, hogy ez ennyire egyszerű. Ráadásul még az is itt van, hogy a feladó bénázása miatt még raktározási díjat is kérhetnek.
Ilyenkor mi a helyzet? Ha meg mégsem sikerül megoldani, akkor szimplán ha nem fizetem ki, akkor minden gond nélkül visszamegy a feladóhoz? Nem rossz dolog ez a nyeremény, de nekem nem ér annyit, amennyibe kerül, de még annyit se, amennyit az adókért kéne fizetni ráadásul még túl speciális dolog is ahhoz, hogy csak úgy el lehessen adni, hogy úgy érje meg. -
cbmfan
senior tag
ment a morgás, hogy sokáig tart a kézbesítés. ezt übereljétek
egy kisméretű csomag ment Argentínába ami visszajött nem kereste jelzéssel.
-
válasz
Riccsiz_h #66073 üzenetére
Ez nem, köszi.
Teljes a hazugság repertoárjuk. A 30000 postai dolgozóból 10000 a kézbesítéssel, csomagszállítással foglalkozó.
A szóvivőnek meg el kellene olvasni az Üzletszabályzatot, lehet hogy meglepődne. Bár nem olvasásért vették fel gondolom, neki csak beszélni kell és...... -
Riccsiz_h
aktív tag
Volt már ? - "Hol vannak a tavaly rendelt csomagjaim?!"
Illetve ezen a képen jót nevettem, még nem láttam ezelőtt
-
Sinisi
senior tag
válasz
dugynok #66071 üzenetére
Amúgy lehet, hogy nálam is valami proxy-s dolog állhat(ott) a háttérbe a NOK-ra vonatkozóan. Mert most, hogy beléptem (már egy jóideje nem ebay-eztem, de most akarok rendelni) és kiléptem már a HUF-ot mutatja...
A mobilos proxy-s dologról nem tudtam. Azért írtam, hogy nem VPN-ezek mert az, mint ahogy nálad is a telós operánál egy proxy mögé bújva el tudom képzelni, hogy simán bekavarhat egy ilyet itt is.
-
Sinisi
senior tag
Operát használok de nem vpn-ezek. Na mindegy. A lényeg, hogy nem az van, hogy korábban lehetett állítani, hogy melyik pénznemet szeretném látni és most nem, vagy csak én nem találom.
Szóval a huf-fal rendben vagyok és ha kiveszem a pipát akkor valóban a dollárt dobja már be és nem a NOK-ot.
-
válasz
Sinisi #66063 üzenetére
Ha $-ban akkor kiveszed a pipajelet a HUF-nál. A eBay.com-n csak $ van.
Ha egy nemzetiségi oldalon lépsz be, akkor pl. a németnél eBay.de a HUF helyett €, az angolnál ebay.co.uk font, a kanadainál és az ausztrálnál meg az ő $-juk állítható be. Mindegyik eBay oldalon beléphetsz az azonosítóddal. -
Sinisi
senior tag
Hát ezért nem találtam! Köszönöm! Valóban ott van a Convert prices to HUF és be is volt már pipálva! Pedig kezdtem azt hinni, hogy rosszul emlékszem és az ip alapján belőtte a huf-ra ahogy beléptem...
Az a kérdésem lenne még ezzel kapcsolatosan hogy ha dollárban szeretném látni, vagy más pénznemben azt be tudom állítani valahol, (mert mi alapján választható pont a huf a - convert prices to huf-ra - gondolok)?
-
Sinisi
senior tag
No, csak nem jön össze ez a HUF-dolog.
Bár most, hogy beléptem huf-ot mutat (godnolom ezt valahogy korábban állíthattam be).
Az advanced searchban próbálkozok de ott nincs az az ablak amit linkeltél. A my ebay/list-ben pedig nem a keresésre vonatkozóan tudok állítgatni.
Melyik menüben találom amit linkeltél? -
herrká
senior tag
Ezt az original listing-et nem lelem. De csináltam két képernyő mentést. Remélem sikerül beilleszteni.
Mikor rendeltem, ingyenes szállítás volt Magyarországra. Ma meg már nem...
Még egy kérdés, az mitől van, most vettem észre, hogy ahányszor belépek ide a vásárlásaimhoz, most pár percen belül, 2815-től, 2998 forintig változik az ár...
És szerinted mit tegyek? Várjak? Vagy...
Köszönöm! -
válasz
herrká #66054 üzenetére
Ne haragudj, de kifizetted és az eladó elküldte, rendben van a dolog. Az Estimated delivery nem mindig jelenik meg, ez esetben a vásárlás napjától számított 30 nap a várható szállítási idő és a 31.-naptól indul a 30 napos vásárlói védelmed.
Ha itt rákattintasz a termékre és a See original listing-re a megjelenő képernyőn, akkor látod az eredeti hirdetést, amit megvettél. Ott gondolom az van hogy szállít Mo-ra.
De milyen e-mail-eket kaptál ezzel a vásárlással kapcsolatosan az eBay-től? -
herrká
senior tag
Köszi, megvan! Négy dolgot rendeltem 11-én, háromnál ott a "kék" téglalapban, hogy Január vége, Február eleje a Estimated delivery. Ennél a bizonyos dolognál nincs semmi ilyesmi. Az ikonok, a dollárjel szerint fizetve, a boríték jel is aktív, hogy kiszállítva, az a következő csillagos valami az szürke, és végül az üzenet jel aktív, hogy kaptam üzenetet. (Google fordító)
Nos, ezek közül csak az igaz, hogy ki van fizetve! Hogy kapom vissza a pénzem?
Köszönöm, hogy segítesz!MOD: így néz ki és a végén az utolsó is fekete! De a Messages mappában, csak az ebaytól kapott welcome üzenet van a regisztrációkor...
-
válasz
herrká #66052 üzenetére
Belépsz és a képernyő jobb oldali szélesebb része. My eBay: Purchase history
Ilyesmi részekkel ha ki van bontva a bal szélen a Purchase history, Lists
Unpaid items
Unpaid invoices
Orders- itt ezen a részen vannak a vásárlások
Canceled items
Canceled invoices
Returns and canceled ordersAmit vásároltál annak ezek közül valamelyiknél kell lennie.
Ha kifizetted és nincs szállítva ilyet látsz jobb oldalon:
ha fizetve és szállítás alatt akkor meg ilyesmit -
herrká
senior tag
Bocs, ez a vásárlási történet hol, található?
Mikor rendeltem, az volt, hogy ingyenes szállítás Magyarországra! Aztán valami olyasmi jelent meg az Accounts Settingsnél az akkupakknál, hogy 5-10 nap múlva jelzi az eladó a szállítás várható időpontját. Google fordító... Aztán mára eltűnt ez a szöveg is. Rákattintottam az akkucsomag linkjére, és ott van, hogy Does not ship to Hungary. Meg amit le sem fordít rendesen a google - legalábbis számomra értelmetlen - A seller you've bought from. Amúgy 98,7%-os eladó, 253 Sold-dal...
A számlámról hiányzik az ár! Mindig csak kicsivel többet teszek rá mint kell. Pár forint van rajta. Megnéztem a rendelés után is, hogy levették-e? Igen. És ma is néztem, csak az a pár forint található rajta. Mit kell tennem? Köszönöm! -
válasz
VinoRosso #66048 üzenetére
Ha nem akarod az anyagot elolvasni akkor csak ennyi:
A vámkezeléshez szükséges dolgok:
Ajándék küldemény (magánszemélytől-magánszemélynek térítésmentesen) esetén:
-A nyilatkozathoz formanyomtatvány nincs rendszeresítve, ezt az alábbi adatokkal szükséges elkészíteni: /Feladó és címzett adatai (név és Cím); küldemény postai azonosítószáma, küldemény pontos tartalma, értéke, mennyisége, ajándék/ -
válasz
VinoRosso #66044 üzenetére
Mindegy mit olvasol, a Vámkódex és a törvénye azt tartalmazza amit írtam. EU-n kívülről jövő kereskedelmi termék, amiért fizetett az illető, akkor 22 € a vámmentes határ
Ez hülyeség: Vagyis ha nincs számla és garancialevél mellékelve akkor 45 euró alatt nem kell érte fizetni semmit.
Az eBay-n arásítok túlnyomó része nem ad ilyen papírokat.
De segíthet elolvasod azokat jogszabályi helyeket amelyek a 2017 évre vonatkozó vám értékhatároknál van le írva.
Szerencséd volt vagy EU-n belül vásároltál ha nem kellett fizetned.
És frissítsd az ismereteidet a Posta Vámos oldalán ez az érvényes tájékoztató -
herrká
senior tag
Beírom ide is, hátha jobban pörög mint a másik fórum...
Sziasztok!
Valaki segítsen már! Egy hete, életemben először, rendeltem az ebay-ről egy akku készletet, töltővel. Ingyenes szállítás volt feltüntetve. Angolul nem tudok, de feltűnt, hogy semmi nem jelenik meg, a várható szállítási időpontról. De a számlámról még a rendeléskor le lett emelve a pénz... Ma megdöbbenve látom, hogy az eladó nem szállít Magyarországra! Mi van ilyenkor? Hogy kapom vissza a pénzem? Valaki segítsen már, hogy mit tegyek? Lehetőleg alaposan, mert mint írtam, angol tudásom 0!
Köszönöm előre is!
-
VinoRosso
veterán
Én ezt ebből nem így olvasom ki. Itt egyértelműen cég-magánszemély és magánszemély-magánszemélyről viszonyok közt tesznek különbséget.
Vagyis ha nincs számla és garancialevél mellékelve akkor 45 euró alatt nem kell érte fizetni semmit.
Azért is furcsállom, mert rengeteg hasonló rendelésem volt már (30 felett biztos) és soha nem kellett pluszt fizetnem érte. -
Sinisi
senior tag
Menet közben lenne egy olyan nyűgöm, hogy valamiért elálállítódott a termékek árának HUF-ban való mutatatása a böngészés közben. Most csak azt a nyavalyás NOK-ot látom hol tudom visszaállítani HUF-ra?
-
Hali!
Rendeltem két db SD kártyatartót két különböző színben, de ugyanattól az eladótól.
Természetesen időben nem érkezett meg. Vártam a vége határidő után még ~1 hetet, majd írtam az eladónak egy request-et, hogy a pénzt szeretném visszakérni. (Majd megrendelem még egyszer, de egyre jobban úgy néz ki, hogy azt már nem tőle.) Azt is beleírtam a levelembe, hogy ha közben megérkezik, akkor visszafizetem az árát.
Azt írta, hogy várjak, mert most ünnepekkor a postázás "behalt". (Ok, tudom.)Valamennyit még várnék is vele, de az a gond, hogy tegnap új életre kelt a nyomkövetési szám (RS339784996CN), ami eddig ehhez a megrendeléshez tartozott: ismét feladásra került Kínában! Az ebay felületen meg már nem is látom ezt a TN adatot. (Lehet, hogy nem tudom, hogy hol kellene keresnem/néznem...)
3 kör levélváltáson már túl vagyunk. Lényegében mindig azt írta válasznak, hogy várjak.
Meddig várjak még? (A vásárlás 2016.11.18-án történt.) Vagy most már vigyem a Resolution Center-be az ügyet?Utolsó üzenet az eladótól:
"Hi anoka**, Thanks for your message. We notice this information and have contacted the courier to investigate this package and are waiting for their feedback. Could you please wait for the feedback? Please don't worry, we will take responsibility for the item if you don't get it. Hope to hear from you, thank you! Best Regards, Daisy " -
ace05
senior tag
válasz
vasi89 #66037 üzenetére
Félig rendszergazda állásba vagyok, ahol dolgozok. Az internet, enyhén szólva kibaszott szar, mert antennás. Ezért ha lassú, ellenőrizem kell sebességet, hogy nálunk van-e a hiba. Ezért fel kell mennem a padlásra laptoppal, ahol szinte nulla hely van, hogy ellenőrizhessem. Sokkal egyszerűbb lenne az adapterrel meg a telefonommal.
-
ace05
senior tag
Egy ilyet szeretnék rendelni, mennyi az esélye, hogy működik androidos telefonon?
-
válasz
VinoRosso #66030 üzenetére
Ne vezesd félre. Csak ajándékként kapott dologra érvényes.
Itt a pontos meghatározás: Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény (térítésmentesen kapott)
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
Ami rá vonatkozik az pedig ez:
Magánszemély által megrendelt áru (vásárolt áru)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény -
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek ilyen [link]hangszorót megfognák a vámon ?
-
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
a napokban eladói limit növelése érdekében fordultam az e-bayhez, és dokumentumokat kérnek hozzá (személyi, bankszámla kivonat másolat). Azért találom ezt furának mert már több éves ebay accountom van, adtam-vettem, és eddig nem kértek ilyet a verifikációhoz.
Szoktak ilyet kérni ? Nem szivesen ugranék bele valami phishing cuccba.A cím amiről jött a levél: customerhelp@ebay.com
A levélben megadott link: http://ebay.to domainre mutat és https://ocs.ebay.com-ra visz -
rostiron
őstag
válasz
szemmelver #66023 üzenetére
Köszönöm, akkor megpályázom.
-
rostiron
őstag
-
eigentum
csendes tag
csináltam még 1 tesztet immár paypal és nem kártyás fizuval. Valóban ott jól működik... Kártyás tranzakciónál felvilágosítottak, hogy ott a bank zárol többet...
-
eigentum
csendes tag
mindkét helyen 0,99 USD összegért vásároltam tesztként. Ali 290 Ft-os árfolyamon zárolt ebay 301-en...
-
Sziasztok,
Vettem egy laptopot az USA-ból, amit az Ebay Global Shipping-en keresztül szállítottak, tehát előre ki lett fizetve minden. Ma hozta a DHL, és egy csomó olyan dolgot mondott a futár, aminek semmi értelmét nem látom. Sajnos nem én vettem át, úgyhogy nem beszéltem vele. Valami olyasmiket mondott, hogy nekem kéne átvenni a csomagot, mert a rajta levő papírt ki kell tölteni és visszaadni a futárnak, mert majd kell rá vámot/áfát fizetni. Aztán végül is odaadta enélkül is, de majd "keresni fognak", mert valamit kell fizetni.
Na most az lenne a kérdésem, hogy ez mégis mi volt?Ennyire nincs képben a futár, vagy mi? Mert fizetni tuti hogy nem kellhet rá semmit, ha meg azt a lapot mindenképp ki kellett volna tölteni, akkor végül miért adta oda a csomagot csak úgy simán? Nemrég jött egy másik csomagom is ugyanígy az USA-ból Global Shipping-gel, annál semmi ilyen nem volt, csak odaadta a csomagot a futár (szintén DHL), aztán kész.
-
eigentum
csendes tag
Ali expresszen is teszteltem, ott csak 290 Ft. körüli árfolyammal számolt, az ebayen is ennyinek kellene lennie, ha a kártya adatait adom meg, vagy nem???
-
eigentum
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Ebay-en be van regisztrálva a paypal-om egy webkártyával. Régóta technikai okok miatt nem lehet beállítani, hogy a paypal a banki árfolyamomon számoljon. Ezt tudom. Kiválasztottam a kártyás fizetést és megadtam a webkártya adatait, mégis ugyanazzal az árfolyammal számolt. Így nem értem, hogyan kaphatnám meg a banki árfolyamot. Most például USD-ben vásároltam és több mint 301 Ft.-os árfolyammal kalkulált. 284 Ft. amit írt az ebay átváltottan, a számlámon meg 298 Ft. terhelődött. Ez csak 1 teszt vásárlás volt, mert több mindent szeretnék venni. Mit tudok tenni???
-
Zola007
veterán
a vásárlási előzmények vagy megfigyelt termékek listáján hogy tudom kikapcsolni az átváltást, hogy ne akarja nekem mindenáron forintban kiírni a tételek árát?
nem a keresőre gondolok, ott már kikapcsoltam, hanem arra a 2 listára amit írtam -
pimmi
senior tag
egy régi 11. havi rendelésem most érkezett meg, erre már nem tudok visszajelzést adni? nincs olyan gomb,
DJ. Ru$y köszi az letelt...
-
havri1
félisten
válasz
szemmelver #66008 üzenetére
Minden accountján drágább minden?
-
szemmelver
aktív tag
sziasztok!
tudja valaki, hogy sincerity-nél miért lettek drágábbak a dolgok mint pár hónappal ezelőtt?
Sok minden egy ezressel drágább, persze így is jobban megéri mint itthon, csak gondoltam megkérdezem.
-
havri1
félisten
válasz
Elektrosokk #66006 üzenetére
3-5 munkanap
-
Elektrosokk
veterán
-
denko
senior tag
sziasztok!
Van e valakinek tapasztalata ing eladokkal ebay-en?
Megbizható érdekel aki valóban eredeti cuccokat küld: hugo boss,tommy hilfiger,polo.
Mert tudom hogy kintről sokkal olcsobbak az ingek. Itt Bp-n15k nál kezdődnek az ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Wuthering Waves
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest