- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
Kolondrum #48099 üzenetére
de nem értem, hogy nézhettem be ennyire.. ilyet még nem csináltam
nagyon megijedtem de azóta csak röhögök magamon.. szerintem az eladó is nézhet majd angyot.. bár még csak 90 valahány fontnál jár a dolog..
de akkor is azt se fogom kifizetni XD (és valószínüleg nem lesz nagyobb licit XD)
-
Frozzy
őstag
csináltam egy kis baromságot..
volt egy telefon 13ezerért.. rá akartam licitálni, hogy 15000 legyen az én licitem. de egy kicsit benéztem és nem forintban kellet volna megadni hanem fontban
írtam most a srácnak, hogy elrontottam a licitet és, hogy törölje.. de ez így járható út ?
remélem nem fog megharagudni a 15000 fontos licitért XD
-
-
repvez
addikt
valaki tud segiteni, hogy ebayen hogyan találok normális bluetooth stereo fülhallgatót headsetet ? Olyat szeretnék ami agybadugós és csak a vezeték köti ösze a 2 hangszórót .A legtöbb amit találok csak egy fülbevaló vagy van egy merev kerete.
Bluetooth4 kompatibilis és 6 órás lejátszási idő max 4000ft.De minél olcsóbb annál jobb csak megbizható helyről és minőségű legyen
Futáshoz kerékpározáshoz és telefon hiváshoz is használnám androidon -
De sötét vagyok
sorry
akkor így nincs olyan nagy bukó, telefonnal gázosabb lenne a szitu
-
havri1
félisten
válasz
tboy93 #48091 üzenetére
Olvasd el figyelmesen a commentet.
TelefonTOK-ról van szó, vélhetően pár száz, esetelg 1-2 e ft értékű.(#48094) tboy93: Lehet nem bukja. A tapasztalat az, hogy ezeknél az olcsóbb termékeknél az eladók marha nagy árréssel dolgoznak, így egy simán elképzelhető, hogy a pozitív visszajelzésben bízva, egyből refundol, vagy újraküld. Kíváncsi vagyok a fejleményre majd.
-
válasz
Kiki18 #48088 üzenetére
Hát barátom ez ordas nagy szop@s hogy finoman fogalmazzak. Sajnos mivel nem csináltál unbox videót csak az eladó jószívűségén (és hülyeségén ha visszatéríti) múlik hogy buksz-e vagy sem. Az eladó ugyebár úgy is felfoghatja, hogy véletlen leejtetted és betörted, nincs bizonyíték hogy nem így volt. Ebben az esetben egyáltalán nem biztos hogy az ebay vagy a paypal a te javadra dönt, nincs tényleg semmi bizonyíték. Alapszabály, hogy unboxing videót MINDIG csinálunk.
Próbálj meg kulturált (nem számonkérő) módon levelezni az eladóval, lehet hogy vissza kell majd küldened a telefont.
Nekem kilopták a telefont a csomagból és én sem csináltam unboxingot (első és utolsó eset, szóval én is **** voltam ...), de végül megtérült a károm lásd hogyan.
Sok szerencsét, nem lesz egyszerű.
-
Sziasztok!
Egy ebayről rendelt telefontok törötten érkezett.Ezt jeleztem a feladónak(még nem kaptam választ)
Mi a teendőm? Kell valamiféleképpen jeleznem a problémámat ebay felé is?Nem csináltam unbox videót(eddig még nem volt baj,nem először rendeltem tőle) max lefotózni tudom.
Szóval nem kell case-t nyitni vagy valami? És ha azt ígéri hogy postáz egy újat,akkor hogyan lehetek biztos benne ,hogy tényleg feladja a csomagot?
-
Dzsekobsz
csendes tag
Sziasztok!
Ebayen keresztül szeretnék eladni az Eu-n belül. Már beállítottam mindent, amit kell mégis ezt dobja ki hibaüzenetként: We're unable to calculate your shipping cost based on your current item location...
Ez van az ebay.com-on, viszont ha az ebay.uk-n próbálkozok akkor ott nem ír ki ilyen problémát. Ott azonban nincs olyan szállítási opciót, amit én szeretnék használni. Van aki találkozott már ilyennel? -
davidj92
tag
Korábban írtam, hogy nem akar megjönni Kínából a csomagom (pár száz forintos), ma volt a határidő, de ma se jött meg. Visszakérem a pénzem, nemgond.
Azonban most leadnék 1 kicsit nagyobb mennyiségű rendelést, különböző eladóktól, összesen olyan 10 darab mütyűr lenne (telefontok stb.), természetesen ezek is Kínából, Hong Kongból jönnének. Merjem ezeket megrendelni mind, annak ellenére hogy az utolsó 2 csomag amit Kínából vártam nem jött meg? Mi ez valami átok?Tracking number az ilyen free shipping esetében vagy van vagy nincs? (gondolom legtöbbször nincs)
-
sysrq
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki aki Angliában él és rendelt mostanában Koreából? Mekkora költség került még rá a vételáron felül? -
törölt tag
Sziasztok!
Monitorra szeretnék vmilyen fóliát, hogy ne csillogjon annyira. Mik az ajánlottak ebből?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
jozefgucci1 #48067 üzenetére
na akkor meg is van a megoldás.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kicsirics77 #48065 üzenetére
Azt írja , ha jól értem , hogy hét napig nem tudom értékelni az üzlet kötése után ? Mindenképpen negatívot adok , mert bár a pénz úgy néz ki visszajön ,de az üzlet indoklás nélkül nem jött létre . Ha van valamim amit hírdetek , tehát el akarom adni és rányomok az eladásra akkor nem vonom azt vissza , főleg nem ok nélkül .Szerencsére lehet véleményezni németül is az eladót így tudok egy szép posztot írni .
Itt nincs kavar ! CD kulcsokat árul vagy Steam Gifteket . Ezeket emailben küldené tovább ! Itt nincs mire hivatkozni . A pénz átment Kód nem jött csak az üzi hogy törölte a rendelést ok nélkül és visszakapom a pénzt. Ezáltal én elestem másik vásárlástól , tehát károm származott . Ez nálam az én értelmezésemben negatív .
-
Degeczi
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #48064 üzenetére
Negatívot valóban nem, nem ért kár, de én pozitívat is csak akkor adnék, ha az eladó minden tőle telhetőt megtett, ám rajta kívül álló ok (pl. posta) miatt hiúsult meg az üzlet
Itt ő kavar, ezért semlegest érdemel
-
Kicsirics77
veterán
válasz
jozefgucci1 #48064 üzenetére
max akkor adj neki negatívot,ha a pénzed nem kapod meg
és írd le a feedback-be,hogy mi történt ekkor kérhetsz refundot is.
ilyen esetben azért egy neutral vagy pozitív mehet mert korrekt módon case nélkül visszakaptad a pénzed.
indoklás meg nem szükséges. -
jozefgucci1
addikt
A lenti két hsz-em után jött az eladótól is levél amelyben írta , hogy a pénzt visszautalta és ott lesz a számlámon 24 órán belül , viszont indoklást nem írt miért nem küldi a kódokat. Hogyan lehet ilyen esetben értékelni az eladót ? Az üzlet nem jött létre ,de nem az én hibából !
Első vásárlásom volt , direkt ezért regeltem és ez lett belőle
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jozefgucci1 #48058 üzenetére
Na most kaptam ak övetkező levelet az ebay-től .:
igx4u_com recently opened a cancel transaction case for an item you recently purchased: Borderlands: The Pre Sequel Season Pass PC CD Key Steam Download Key Code [EU].
Reason for cancel transaction request: The seller did not provide a specific reason.
Click the "Respond now" button to accept or decline this cancellation.
If you don't take action by Oct-23-2014, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.
You can view the case anytime in the Resolution Center.
Jól értelmezem , hogy az eladó törölte a rendelésemet és nem adott meg okot ? Ilyenkor mit tudok tenni és mi lesz a pénzemmel ?
-
Gépötty
senior tag
válasz
Szokott ilyen lenni, nincs jelentősége.
-
KoVee84
senior tag
válasz
Paypalen szinte azonnal.
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
Tegnap regisztráltam az oldalra és az itteni összegzés alapján csináltam az PayPal accot is . Vettem is négy darab CD kulcsot egy német eladótol . A lényeg , hogy a játék holnap lesz hivatalosan megjelenve így ő is ezt a dátumot adta meg nekem kiszállításnak . Viszont már kaptam tőle két olyan levelet is ( ami szerintem ilyen sablon levél ) hogy mostanában a fizetést a rendszer nem küldte időben amíg be nem érkezik nem adja fel stb .Ez normális dolog amúgy ? Mennyi idő alatt megy át a pénz PayPal esetén ?
. -
Gépötty
senior tag
Nem csak ebay van
Vaterán vettem sok évvel ezelőtt egy Beha Unitest című műszert. Ez állítólag német is, meg jó is meg minden, bár sokat nem találni róla neten - lehet, hogy csak kitaláltak egy németnek hangzó nevet, és gyorsan csődbe mentek. Ha már így szóba került, rákerestem ebayen
Na, ennyit azért nem adnék érte, de azt az ezerpárszáz Forintot megérte, amibe postával került, igaz használt, de újszerű állapotban.
Szerk.: aha, az eladó is érezte, hogy sok lett, már csak €30 -
-
randras
veterán
válasz
Intruder2k5 #48051 üzenetére
A multiméterem is eBay-es.
-
-
Ebay topic.
Van baj a pontossággal. Én erre ráfeküdtem, több fajta mérőm is van. -
Gépötty
senior tag
válasz
radi8tor #48019 üzenetére
- Megtudtam, hogy a kocsiban lévő kamerám tápjában valamit elb.sztam, ezért terhelve leesik a feszültsége 3,5V-ra. Már értem, miért merül le az aksija menet közben.
- Megtudtam, hogy a számítógépem alaphangon 4,98-at tud az ötvoltos ágon, de ha terhelem, simán beesik 4,5V-ra. Már értem a sok "Az eszköz tápellátása elégtelen" és "Az eszköz gyorsabb működésre képes" feliratot.
- Van hozzájuk kisütőellenállás (műterhelés), amivel akkuk kapacitását lehet mérni.
Kb. ennyit tud azon kívül, hogy nagyon tudományosan néz ki
Mondom én, hogy az utolsó szempont a leglényegesebb, mi más!Ja igen. Azt majdnem elfelejtettem, hogy egyszer már be is szopattam magam, mikor egy jó órán keresztül nem tudtam semmilyen telefonnal adatkapcsolatot létesíteni. De aztán kihúztam ezt, és lőn...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Dluinet #48039 üzenetére
De: amíg minimális a terhelés, meglesz az 5V (ha a belső táp lead annyit), mert a vékony kábel nagy ellenállása csak a terhelés növekedésével fog feszültséget ejteni (Ohm törvény) - így egy vékony kábel önmagában elláthatja az említett áramkorlátozó soros ellenállás szerepét.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem ment levelem Spanyolországba, elveszett.
A vevő eléggé értetlen volt (sima levél - nem volt hajlandó felárat fizetni a nyomkövetésért), kérte küldjem újra.Olasz postáról csak hallomásból tudom, hogy durva állapotok vannak.
De, hogy onnan rendelni merjél-e az egy másik kérdés.
Degeczi: nem gép, mondjuk kicsi kínai 5V adapter.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
radi8tor #48032 üzenetére
Mondjuk akkor annak a gépnek valszeg egyéb nyűgjei is vannak, ha a tápjának 5V-os ága még az USB-s 0.5A körüli fölvételt sem bírja. Valószínűleg inkább az USB portnál lehet egy soros áramkorlátozó ellenállás.
Persze ha USB-s fali töltőről van szó, azoknak tényleg gyakran gagyi a tápja.
-
condy
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy vásárlós kérdésem. Kérlek segítsetek.
Még soha nem rendeltem Spanyolországból ill. Olaszországból.
Hallottam viszont, hogy a posta ott nem a legjobb (főként az olasz).
Merjek rendelni? Ha igen, akkor honnan? Vagy csak városi legenda a rossz olasz és spanyol posta?
Már "sok" helyről vásároltam, eddig még semmi gondom nem volt, nem most szeretném elkezdeni!
Köszi előre is! -
-
-
zeon.hu
nagyúr
na,megjött az első olyan cuccom, ami hibás.
egy telefontok, ami nem passzol teljesen.
visszaküldeni nem szeretném, mert többe lenne hong-kongba a posta,mint a tok.
kérjek másikat vagy inkább refund? -
TaaT
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #48012 üzenetére
köszi.
-
válasz
Intruder2k5 #48012 üzenetére
+ méri a rajta átfolyó mAh-t is.
-
-
Gépötty
senior tag
válasz
k.kristof #48007 üzenetére
Lassan már én érzem rosszul magam (Kingston memóriakártyákkal kapcsolatban éreztem ugyanezt), mert nincs bajom az M.Kir.Postával. Stabilan, kiszámíthatóan dolgoznak. Szinte minden nap postázok (néha több címzettnek is), gyakran vásárolok olyan helyekről, ahonnan posta szállít ki, és még soha - értsd: sok év óta egyszer sem - volt semmi gondom velük. Persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy én is megteszek mindent a cél érdekében: nyomtatom a címzést, és nem kézzel írom; lezárom cellux-szal még a borítékokat is, és a csomagolás is atombiztos. Eddig bejött. Nem mellékesen évekkel ezelőtt vettem Vaterán egy autós fejegységet a hozzá tartozó CD-tárral, távirányítóval, kábelekkel, amit az eladó egy csizmásdobozban adott fel. Nagyjából egy teszkós szórólap volt benne tömőanyagnak, a nagy doboz középen egyszer át volt tekerve barnaszalaggal (kersztbe már nem futotta). Égnek állt a hajam mikor megláttam, simán fel lehetett hajtani a tetejét, és ki is tudtam pakolni belőle, mégis minden megvolt benne hiánytalanul.
Az egyetlen nagy fájdalmam, hogy a standard csomagot, és az ajánlott leveleket (szerintem direkt) már csak a második nap kézbesítik. Pár éve még mindennapos volt, hogy másnap kivitték címre. Megtörtént, hogy délelőtt vettek tőlem Vaterán egy magnót, átutalták a pénzt, én aznap feladtam valamikor fél négy-négy között, másnap meg hitetlenkedve hívott az ember fél tízkor, hogy ott tartja a kezében Győrben, ezt hogy csináltam?
Lehet, hogy az én elvárásaim alacsonyak, de nekem ez a színvonal teljesen megfelel, úgyhogy ha kell valaki aki dicséri a postát (és a Kingston memóriákat), akkor szóljatok! -
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #48008 üzenetére
Csak mert valaki félreérti a németek DHL-el küldöm kifejezését.
Náluk a DHL alap szolgáltatásait sima posta veszi át.
Prémium küldeményeket DHL kézbesíti itthon is. -
-
k.kristof
őstag
válasz
Intruder2k5 #48006 üzenetére
Akkor azt itthon valószínűleg a Királyi Posta fogja kihozni, arról pedig vagy jól, vagy sehogy. A Németországból rendelt csomagokat nekem is 2-3 nap után szokták postázni, de onnantól gyorsan megjön.
-
válasz
Kolondrum #48005 üzenetére
Én most Németországból várok két telefon akkut, okt. 7.-én írták, hogy "ma szállították", és "4-7 working day" a várható érkezése, amiből 6 már eltelt, de még sehol a cucc! Szóval nem csak Kína lassú...
szerk.:
Ja és még hozzá tartozik, hogy az eBay-en a hirdetésben 9 napot írtak, amiből 4 már akkor eltelt, amikor írtak, hogy feladták! Tehát okt. 3.-án fizettem, 7.-én jött levél, hogy feladták, és 4-9 working day múlva itt lesz... -
Siriusb
veterán
Tegnap változtattam paypal jelszót, a művelet után simán tudtam fizetni ebay-en az új jelszóval. Ma már nem enged, kéri, ellenőrizzem az email címet / jelszót. Paypalra be tudok lépni. Ötlet? Már írtam ebay-nek is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
lacik25 #48001 üzenetére
Mondj amit akarsz, de a gyári akku, ha elpukkan, akkor az a gyár felelőssége.
Ha az utángyártott, akkor csak pisloghatsz magadban, feltéve, ha nem ért akkora sérülés.
Vannak dolgok, amiken nem szabad spórolni. Persze egy 10 éves telefonhoz már alig lehet gyári akkut találni, de azt talán nem is nyúzzák annyira.A meleget semmilyen akku nem bírja. Ha még ilyen meglebben beragad egy app, attól pluszban melegedik a teló a zsebben.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
lacik25 #48001 üzenetére
Az a szomorú helyzet, h Ebayről Kínából rendelt telefon- (vagy fényképezőgép-) akkuk 80-90%-a tényleg hulladék: jó esetben is nem életérzéssel, hanem kínai nagyotmondási tényezővel növelt kapacitású (simán ráírnak 2-3x akkor értéket is, mint amit valóban tud), rövid élettartamú, és totál megbízhatatlan töltöttség-visszajelzésű, hirtelen lemerülő
(a linkelt kigyulladást nyilvánvalóan nem töltő okozta, hiszen zsebben volt, és mivel pár hónapos készüléket említenek, még gyári eredeti akku lehetett benne. Talán mechanikailag sérülhetett a srác zsebében)
-
lacik25
tag
válasz
radi8tor #47991 üzenetére
Az ályfon-lobbi szerint persze, hogy nem éri meg a VALÓS (nem "életérzéssel növelt") árú akku, amelyből ki tudja hány száz milliót használnak.
Nem éri meg, mert hát ugye 2007-ben és 2009-ben is volt 1-1 eset.
Almát csak gagyi töltővel lehet felrobbantani (szerintük): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest