Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
113$ volt a megvásárolt termek értéke és 45$ volt a postaköltség. A paypalon a végösszeg látszik készítenek egy fotó az ebay-es aukcióról is. Amit a USPS tol kaptam levelet azon 50+45$ szerepel. Olyan kerdesem lenne hogy a postaköltség is vám alá tartozik? Kb. Mennyi vámot kell fizetnem?
-
SUPREME7
őstag
válasz
Destloler
üzenetére
Azért kérnek számlát, hogy igazold, hogy valóban annyi az értéke amennyi rá van írva. Küldhetsz számlát kevesebbről is mint a valódi értéke, ha meg tudod oldani, de nem tudom ha esetleg megbuksz vele, miféle eljárás alá vonnak. Tehát én speciel nem okoskodnék, de volt akinek már bejött. Az, hogy az eladó mit ír rá, az mindegy, ha úgy ítélik meg, hogy több az értéke akkor kérik a számlát, és természetesen a csomagra ráírt értékért nem te felelsz.
-
DemonDani
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
200+ vásárlásból 1 casem volt eddig, és az is egy tönkrement eladónál, ahol 1 hétre visszamenőleg tele volt verve negatívval szal mindenkit átvert...
Amíg jogos a Case meg fogom nyitni 0,01 dollárért is. Az alacsony összeg senkit nem jogosít fel arra, hogy engem arcon köpjön Értem én hogy te mit akarsz ebből kihozni, de piszkosul nem tudod miről van szó. Nem is magamnak vettem, úgy vagyok szopóágon.
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Olyan problémám van hogy rendeltem egy autóalkatrészt ami fent akadt a vámon. A kérdésem az hogy milyen dolgokat kell bemutatnom, olvastam már hogy számlát de még is milyet, eBay-en nem kaptam számlát se egyebet banki átutalást se tudok mutatni mert PayPal-on keresztül zajlott. Előre is köszönöm a segítséget.
-
mukibuci
nagyúr
This listing was removed by eBay. If you've already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay, you are no longer obliged to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by opening a case in our Resolution Centre.
hmm, kezdjek izgulni? de magát az eladót nem törölték

-
dmenyusd
csendes tag
Sziasztok!
Ebay-en véget ért az első aukcióm egy pár napja, vártam hogy a vevő fizessen. Ma vettem észre, hogy ezt írja a fizetés résznél:
"Payment was initiated on Jun 24, 2013 and is being processed through PayPal."
Az angolom nem az igazi, de ez azt jelenti, hogy fizetve van már a termékem, csak még a PP ül rajta kicsit? Viszont a PP fiókomban nincs még semmi hír az utalásról, ez kb mikor várható?
Postázhatom már nyugodt szívvel a cuccot, vagy még várni kell valamire?
Köszi előre is a válaszokat! -
albert8
veterán
Helló! Szerintetek ez bevállalható? [link]
Nem tudom mennyire rossz a 97%-os eladó.Ebayen lehet már mastercardal fizetni egyébként? pp rendszeren keresztül?
Abban az esetben, hogy nincs pp accod. -
akela91
addikt
Ebay protection véd akkor is, ha: alapból nem szállítana Magyarországra az eladó, de én ezt megbeszélem vele privátban, hogy szállítson(DHL 500Euroig biztosítva), illetve ezután megnyerem a licitet?
Németből 100%-os eladó... Olyanra gondolok, hogyha elveszne a csomag, vagy mégis egy féltéglát kapnék. -->Van értelme levideózni a kibontást?
-
axioma
veterán
Annal biztos jobb - marmint ez ami nekem van, szerintem peldanyfuggo is. Most itthon vagyok mar, megneztem es jelenleg 22 percet kesik, de nem tudom, miota nem nyultam hozza - vagy mikor volt pontos. De az is siman lehet, hogy utoljara joval regebben volt pontos, pl. oraallitas elott, akkor ez inkabb 38 perc sietes. A kovetkezo oram mar karacsony elott megjott, akar azota is lehet. Max. annyit tudok hogy idonkent ranezek, most beallitottam... [Mondjuk mar a masodik elemen megy, igaz azt adtak hozza, az egyetlen trukk hogy a hornyoknal fogva lecsavarni kell a hatlapjat.]
-
SUPREME7
őstag
válasz
Cancer
üzenetére
Egy objektívről meg lehet állapítani, ha dobozba van ha nem, hogy használt-e? (nem értek hozzá, csak kérdezem) Mert ha nem akkor teljesen mindegy, ha nem szól talán észre se veszed. Ha mindenképp szükséges a doboz akkor írd meg neki, hogy küldje vissza a pénzt, gondolom azért szólt.
-
Cancer
senior tag
Sziasztok!
Épp folyamatban lenne egy Canon EF-S 15-85-ös objektív vásárlása e-bay-ről. Csak az ipse a következő mail-t írta:
Hi, I'm so sorry to let you know that I have made a mistake in the item description. The lens comes in with front and rear lens caps but no outer box included. It is brand new and never used, just o outer box. Is that OK with you? If yes, I will send the lens ASAP. Sorry about that.
Elképzelhető, hogy új a lencse, csak lopott or sg?
Nekem ez fura, hogy brand new a termék, de doboz az nincs hozzá...Ha tudnátok abban segíteni, hogy mi ilyenkor a teendő? Hogyan kaphatom vissza a pénzem? (Ugye paypal-on már megtörtént az utalás) Kinek kell írni ezügyben? Mennyi idő alatt utalják vissza? Nem vonnak-e le belőle utalási költséget?
Előre is köszönöm a segítséget!

-
TaaT
nagyúr
válasz
kirkri
üzenetére
Mostmár sehol, amikor megvettem tőle egy terméket pár hete ugyanazon az oldalon ahol most csak néhány darab van, még 150+ cuccát láttam...
És ez nem egyedi eset, többször volt már hogy vettem vkitől valamit, pár hét után visszanéztem és 0db termékét láttam, miközben árult tovább...
-
axioma
veterán
válasz
tamas1985
üzenetére
Ilyen - bar masik szinu - orat en mar egy eve vettem. A szija teljesen jonak latszik, de pl. az en - igaz noi - csuklomat me'g egy honap hordas utan is bantotta, szurkalos-dorzsolos fajta. Olyasmi anyagbol van, mint mondjuk a rakomanyrogzito heveder, csak persze mashogy fonva, de mindig is szorocskes marad (en azt remeltem, hogy egy ido utan beall). A lyukak koruli megmunkalas is kisse necces kinezetu...
Persze amugy jo ez, mint ora, csak a szij ami nem nyero, szerintem, hiaba nez ki tartosnak. -
tamas1985
tag
Megtudnátok nézni hogy ennél a terméknél ti sem látjátok az eladó többi termékét.
Nekem ez már a második ilyen eset, nagyon zavaró, főleg ha több dolgot szeretnék tőle.
Mi lehet ilyenkor a gond? Lehet ezt jelezni mondjuk az ebay felé valahol? -
default.
őstag
Emberek. Hol lehet beállítani minimálárat az aukciómnak ?
-
törölt tag
Üdv!
Van mód arra, hogy bemószeroljunk valakit, mert indokolatlanul adott rossz visszajelzést, és lerontotta a 100%-os megbízhatóságunkat? -
havri1
félisten
Mai best email, linkeket kiszedtem :
Szeretném figyelmedbe ajánlani paypal pénz generátort.
Spam
xinfo@aero-host.eu <info@aero-host.eu>
jún. 24.címzett: saját magam
Napi limit = 1 nap.
Hónapi limit= 4 / hó 4 Szer használhatod e programot 1 hónapban.
1 órától - 48 - órán belül megérkezik paypalodra a pénzed .
Kötelező: Paypal fiókod megvan erősítve. Minimum 5$ vagy 5?€ szükséges.
Mivel a program duplázza annyiszor a pénzt.
Ha valami gond lenne a programmal írjatok ide: info@aero-host.eu .
Amennyiben nem tartja be szabályunkat nem fog működni a program.
Üdvözlettel TorrentTracker Hosting Program letölthető:
Letöltés 1:
tuti vannak, akik megeszik sajnos 
-
SUPREME7
őstag
Erre már ~50-en rászaladtak 2 nap alatt. Vagy baromi jól járnak, vagy az eladó arra megy, hogy legalább egy része túllépi a 45 napot és bukja a pénzt. Azt hiszem én az utóbbira szavazok.
-
Centre
tag
Sziasztok!
Miközben az árak alakulását figyeltem a hirdetéseken az egyiken ezt láttam, szerintetek itt mi történhetett?
Nem látni az autobidet vagy hogy tudott O. 5 eurónyival licitet emelni egymás után?Kettő: Vásároltam is?) Shipping costra a "standard nemzetközi szállítmányozás" számlázza ki ami ez esetben 22 euró. A becsült érték alapján kell fizetni? Tényleg a becsült összeg alapján kell fizetni?
előre is köszi
-
htc07
addikt
Pár hónapja volt ez nagy divat, hogy pár dolláros cuccokkal összeszedtek a csalók sok pozitív értékelést, aztán hirtelen értékesebb dolgokat kezdtek árulni, a normál ár töredékéért. Van kb. 30-40 napja, mire elkezdenek szállingózni az átvert emberek negatív visszajelzései, és mire kitiltják ebayről, ő a pénz nagy részével már le is lépett.
-
flierqqq
tag
Egyik ismerősömnek szerettem volna rendelni valamit, két dolog között vacilált és mikor döntött én véletlenül a rossz termékre licitáltam.
Licitet lehet töröltetni? Mindjárt lejár és sajnos valószínűleg én fogom megnyerni... :/ -
Sakab
senior tag
Most a napokba adott el egy másik hasonló projektort:
++++ Thanks. Buyer: cheryisyour ( 7 ) Jun-22-13 23:09
3000 Lumens 3D HD Projector Android 4.0 WiFi Led Projector Native1280*800 SD CAR (#181162726250) AU $28.00De visszanéztem vagy 4 hónapot csak öngyújtókat adott el.
Pedig ennyiért tényleg rohadt jólenne

-
Sakab
senior tag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
FCsabi24
üzenetére
Főként.

De függ a rendelés helyétől (UK, Németo.-ból átadhatják futárcégeknek is), és a rendelés módjától.
Értelemszerűen, ha pl. DHL, UPS, FedEx stb. futárcégekkel jön, akkor azok hozzák ki Neked.(#32540) Sakab: én olykor rendelek Ali-n is, de mint előttem írták csak sok értékeléses eladótól érdemes bármit is venni

-
SUPREME7
őstag
Már többször felmerült az ali, megosztja a véleményeket. Ugyebár itt nincs paypal, közvetlen kártyával fizetsz, és az ali saját vásárlóvédelme véd. Azon felül, hogy rengeteg a fake cucc és a kamu eladó, sokan "esküsznek rá" de mégis sok a negatív tapasztalat. Mindenképp sok és nagyrészt pozitív feedbackes eladótól rendelj ha onnan rendelsz.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok ismét, valakinek valami tapasztalata van e már az Aliexpress-el kapcsolatban? [link]
Ahogy észrevettem 95%ba ugyan azok a termékek vannak fent mint ebay-en csak itt kivan hagyva az ebay és közvetlen kínából rendelsz. Hasnló oldalakat tudotok e? -
somnia
senior tag
Melyik céggel a leggazdaságosabb, ugyanakkor legbiztonságosabb csomagot küldeni Amerikába?
-
-
FCsabi24
tag
Üdv!
A csomagot Magyarországon mi szállítja ki? A posta? -
ablack
senior tag
Sziasztok,
Ebay-en el szerenék eladni egy ilyen mini nyomtatót: [link]
Abban szeretnék segítséget kérni hogy milyen szállítási formát válasszak ki?
Van beblőle egy csomó.
A szállítás árát igazából belakarkulálnám a termék árába és így ingyenes szállítást állítanék be.
A csomagot a magyar postánál szeretném feladni. -
akela91
addikt
Bidelés lejárta előtt ha valaki rálicitál pl. 1 perccel, akkor hoaszabodik a licitálási határidő x perccel mint vaterán?
-
Chaser
legenda
válasz
somnia
üzenetére
ez karaj
nyelvi problémák tudnak néha érdekes szitukat generálni, már tapasztaltam én is.
De ezek szerint negatívan nem is lehetett volna értékelni, ezt is jó tudni.
Mondjuk lehetett simán made in USA a tag, itt is hány emberke van akinek az írásából azt se lehet eldönteni, kérdez vagy állít és mit
-
somnia
senior tag
Szerinted.
Én is azt gondoltam, de nem, csak az volt a bibi, hogy amikor én elküldtem neki a pénzbekérőt, akkor a lóvé már ott figyelt a Paypal számlámon és erre írta ő, hogy nem fizet többet.
Kis huncut jenki.
Egyébként az Ebay support ezt írta, beteszem mindenki okulására."Megvizsgáltam a fiókját, és megállapítottam, hogy az egyetlen terméket adott el, melynek vevője már megkezdte a termék kifizetését. Kérem, lépjen be a PayPal fiókjába, és ellenőrizze, hogy megérkezett-e, illetve kérjen segítséget a PayPal ügyfélszolgálatától, hogy tudja azt fogadni. Mi a PayPallal kapcsolatos ügyekben nem tudunk segíteni.
Ha Ön nyit egy ki nem fizetett termék ügyet, Ön értékelheti az vevőt, a vevő nem értékelheti Önt, addig amíg az ügy nem oldódott meg.
Ha a vevője valóban nem fizetett, javaslom, hogy nyisson ki nem fizetett termék ügyet "Unpaid item case" a Resolution Cetnerben, hogy visszakapja az eBay díjakat a sikertelen tranzakció után. Ezt csak akkor nyithat, ha az eladó nem fizetett.
Viszont az eBay szabályzatai szerint az eladó csak pozitívan tudja értékelni a vevőjét, természetesen beleírhatja, hogy a vevő nem fizetett, a vevő értékelheti pozitívan, negatívan vagy semlegesen az eladót, kivéve, ha ki nem fizetett ügy rögzült a fiókján a termék miatt. "
-
somnia
senior tag
Konkrétan ez mit jelent?
i don't want this purchase anymore -
somnia
senior tag
Sziasztok!
Olyankor mi van, ha a mocskos jenki leüti villámáron, aztán mikor elküldöm neki a fizetési bekérőt, azt írja, hogy nem kell neki? -
Kerio
őstag
válasz
axioma
üzenetére
45 Dolláros termék volt. Nem volt gyanús. Kb. ennyiért adta más is.
Mindegy, jelentettem, abból bajom nem lehet.Más: Egy hónapja egy telefonra szaladtam rá. 100%-os volt az eladó, 10 eladás után, 2011-es regisztrációval. Aztán mindenki írta a negatívokat, végül tiltották. Visszakaptam a pénzem.
-
axioma
veterán
Aprosagot rendeltel, vagy valami gyanusan jo aru cuccot?
Nekem volt ilyen, hogy kaptam az ebay-rol a levelet, de csak dispute-ot inditottam, nem tudtam egybol claim-ezni (eladot nem toroltek, csak a termeket, egy 1-2 dolcsis gyerekora volt egyebkent), es megjott a dispute idejen bellul. Szoval ha csalo is a user, de az adott termek a beeteto, akkor siman lehet hogy neked megjon. -
netseft
aktív tag
"10 days from the expected delivery date"
Magyarul tervezett érkezési dátumtól számítva, tehát azt javasolják kb. ugyanúgy kellene eljárnod, mint minden más terméknél, mert még megkaphatod. Persze ha csalás vagy hasonló ok miatt törölték az eladót, akkor jelentheted most is.
-
Kerio
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
Ebay-en alapból már van mód "Case" nyitására. Sőt ha levelet akarok küldeni az eladónak, és kiválasztom, hogy nem kaptam meg a terméket, akkor alapból a Resolution Centerhez irányít. Ha jól emlékszem, ez régen nem így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem ez fura, hogy brand new a termék, de doboz az nincs hozzá...

tuti vannak, akik megeszik sajnos 

ez karaj

V/