- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josi
aktív tag
válasz
ger15xxhcker #50099 üzenetére
Ha ebayen vetted, akkor a várható érkezés utolsó napjától számított 30 napon belül kell case-t nyitnod.
De nem muszáj, ha le tudod vele levelezni. Azt case nélkül is lehet.
Ha nem tudsz vele megegyezni, akkor nyiss csak.
Ott írd le a gondodat megint, és linkelj be fotót.
Ha nem fogadja el majd dönt az Ebay. (szinte biztos, hogy a javadra) -
ger15xxhcker
tag
És ilyenkor az esetleges refund -ot meddig érvényesíthetem? Mert ugye az a becsült érkezési időtől számított 45 nap.
-
madle
őstag
válasz
ger15xxhcker #50096 üzenetére
Nem azért mert még nem adta fel postára? De szóljatok ha hülyeséget mondok.
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Tudjátok az mitől lehet, hogy egy most rendelt terméknél nincs Estimated delivery megadva? Itt egy kép róla:
[link] -
madle
őstag
Sziasztok, hol tudom átállítani a keresőt, hogy UK-ból tegyen ki csak termékeket amiket keresek?
-
spidersoft
senior tag
-
kerekfej
őstag
275 már paypalon a dodo.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy vásárlás után Ebbe a rovatba: /Street address/ csak az utca és ház számot kell beírni ugye? A City-hez kell a város név.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
dave0825 #50083 üzenetére
Ez szerintem csak egy kedves figyelemfelhívás akar lenni arra, hogy ha időközben megkaptad volna a csomagot, ne felejtsd el kifizetni
Ugyanis azt írja, hogy légyszíves küldd el nekik a pénzt amit a refundban kaptál, HA megérkezett a csomag. Ha nem, akkor pedig írd meg nekik hogy továbbra sem jött meg, és újra utánakérdeznek a postánál, hogy mi a helyzet.
És köszönik a fáradozásod. -
dave0825
őstag
Aki jobban tud angolul, tudna nekem segíteni, hogy mit akar pontosan az eladó?
A helyzet az, hogy vettem egy laptopra képernyő védő fóliát, és nem érkezett meg időben, sőt, már bőven túl is mentünk rajta, így kértem az eladót, hogy utalja vissza a pénzt. Meg is tette, és írta, hogy ha mégis megjönne, újra kifizetném-e neki, írtam, hogy természetesen igen. Viszont 2 napja kaptam ezt az üzenetet tőle:
Dear dave0825,Greetings! This is eBay seller yall-uk.().
We are writing for the item you bought from us:
item#261442341884 1X Notebook 15.6" WideScreen LCD Screen Matte Protector Cover Guard 16:9 UKIt has been 15 days since we have refunded to you, and we are very sorry to let you spend such a long time to wait for the package.
We are very concerned about customers who couldn't get the best customer experience in our store, that's why we follow up.Could you please repay the amount we refunded earlier and inform us of the Unique Transaction ID of repayment if you received the package? If not, please let us know so that we will check again with the post office.Your understanding and time would be greatly appreciated .
If any questions please feel free to contact us via message.
Have a nice day!
Sincerely yours,
yall-uk Customer Care TeamNagyjából megy az angol, de pontosan nem tudom, hogy mit is akar. Most arra kér, hogy fizessem ki neki újra, vagy majd csak ha megjött a cucc? Nem értem.
-
wopi
aktív tag
Boldog új évet!
Rendelt már valaki az Ebayről smartwatch-t? Mik a tapasztalatok, mennyire válnak be?
-
Hurkafej
aktív tag
Reklamáltam egy eladónál, hogy a csomagban vásárolt cuccok közül néhány nem olyan, mint lennie kellene. 3 dollárt felajánlott. Viszont ha külön akarnám ezeket megvenni akkor 4.3dollárba jönne ki. Ha többet kérnék, és ő nem adja meg, akkor miképp dől el a sorsunk?
-
Kobe
veterán
sziasztok
december elején rendeltem még kínából egy cosmagot, ami a tracking nr alapján már 14-én elhagyta az országot.....azóta semmilyen új státuszt nem mutat a csomag.
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2014.12.11
13:40
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2014.12.13
00:34
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.12.14
08:04
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadez mennyire számít normálisnak, hogy 17 nap alatt semmi változás ? Ok, hogy karácsony, újév, stb, de kínánál elvileg csak januárban kellene kezdődnie az újévi fennakadásoknak
-
Avicularia
veterán
válasz
Dluinet #50060 üzenetére
Köszi. Közben leesett a dolog. Eddig rengeteg mindent rendeltem, most karácsony környékén is jött vagy 30 tétel és még sosem láttam ezt a matricát. Itt svédben elég jó hatásfokkal csúsznak át a dolgok a postán. Eddig csak olyan cuccot áfáztak meg nekem amit az eladó DHL-el vagy UPS-el küldött.
Viszont ez a kés Kínából a svéd postával jött, gondolom kint rátették ezt a matricát, hogy itthon nézzék meg mi van benne. Egy napon kaptam meg szingapúri postával egy 33 dolláros elemlámpát, azon semmi nem volt. -
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Dec 19-én rendelt 2db matrica ma landolt nálam,igaz,az egyik festékhibás,megpróbálom megreklamálni,remélem nem kell visszaküldenem
Szintén aznap rendelt Lumia 625 előlap UK-ből szintén ma jött.
BUÉK mindenkinek -
somnia
senior tag
válasz
spidersoft #50067 üzenetére
Nézd meg itt!
-
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft #50066 üzenetére
megkérdeztem a magyar postát, nekik nem olyan alakú ragszámra van szükségük, amit itt adtak, ezt ők nem tudják nyomkövetni. Amit kaptam ragszámot azt a 17track.net-en nézte meg az ügyfélszolgálatos, ott is az állt, hogy 16-án a célország felé vette az irányt a pakk. Ha beérne az országba majd kapna valami hazai másik számot, hogy a magyar posta is tudja követni? Nálunk nem érvényesek a nemzetközi nyomkövetési számok? Ennek semmi értelme...
-
somnia
senior tag
válasz
spidersoft #50064 üzenetére
Magyar postát kérdezted?
-
spidersoft
senior tag
válasz
fardem #50063 üzenetére
A nyomkövetős oldalról továbbnyomtam a holland posta oldalára, ott ez van:
Return address
P2P - Scip
Gyroscoopweg 10
Amsterdam
1042AB
Netherlandsebayen a termék adatlapon ez áll:
Item location:
Leicestershire, East Midlands, UK, United Kingdom...persze ettől még lehet, hogy Kínából küldi... az viszont cumi lenne, mert Kínából már vámköteles lenne. Szerintem csak az eladó székel Kínában, és valahonnan Európából dropshippel... no de majd kiderül. Szerintem ha nem EU raktárból küldené, akkor lenne egy csomó panaszkodás, javarészt csak olyan panaszokat olvasok, hogy nem érkezett meg az áru -- persze ha van tracking akkor elvileg egyikünk se járhat rosszul...
-
fardem
tag
válasz
spidersoft #50061 üzenetére
te, megnéztem az értékelését,. ott az van hogy Member since: May-12-10 in China
lehet hogy ez kamu és nem is uk-ből fog jönni. szerintem kamu! -
fardem
tag
válasz
spidersoft #50061 üzenetére
ezek szerint nem a sima postával royal mail küldte. picit gyanús hogy csak úgy újraküld 15 ropis pákát. ennyire jól megy neki? én nem kérnék újraküldést, inkább kérj refundot, majd ha esetleg megjön fizesd ki újra.
amúgy szerintem egy regiszttrált csomagnak meg kellett volna már érkeznie, mivel ezek elsőbbséget élveznek. 12-e óta rég ide kellett volna érkeznie, még a karácsonyi időszak ellenére is.indíts case-t, és kérj refundot.
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Vásároltam egy pákát Angliából. A tracking szerint 12-én átvette a szállító (TRAK PAK PROCESS CENTRE) a feladótól, 16-án indult a cél felé (ROUTED TO FINAL DESTINATION). Azóta Semmi hír... ebay szerint Dec 15, 2014 - Dec 18, 2014 között kellett volna megérkezzen. Kérdeztem az eladót, hogy le tudná-e követni, hogy merre kujtorog a készülék, ezt írta:
hi my dear friend
i am so sorry to long delivery time .
first ,we did send this product to you ,this is your tracking number : [ha valakit érdekel, PMben küldöm, semmi érdekes]
please kindly check it from here .http://www.trackmytrakpak.com/trakpak.aspx.i checked it for you and no updated information on this website .it is really out of my control ,please forgive it .our shipping company is investigating this product for us .i think they could resolve it well for us .
in addition ,how about this ,if you still need it ,i would resend a new one to you ,if not ,i would issue your full refund ,is this fine ?
please kindly give me your immediate reply .
Happy new year to you and your family !Felajánlotta, hogy újraküldi vagy refundol, de igazából nem szeretnék két 15.000Ft-os pákát, olyan meg nincs, hogy *mégis* megérkezik mindkettő én meg nem fizetem ki... szóval jan. 16-17 környékén jár le az esetnyitási izé, így arra gondoltam, hogy megvárnám január elejét (pl. kedd), aztán ha nem érkezik meg addig se, akkor kérek újraküldést. Tuti elküldött valamit, és semmi nem jött eddig. Gondolom az ilyesmi már "aláírós" csomagban fog érkezni, szóval le tudja nyomozni, hogy hol veszett köddé.
Ki mit tenne ebben a helyzetben?
Köszönöm az infót, BÚÉK mindenkinek!
-
válasz
Avicularia #50058 üzenetére
Azt jelenti, hogy senki nem fizette meg a vámot EU-n belül, és célországban kéne vámoltatni.
De $20-os késen úgysincs semmi vámolni való. Megnézték röntgenen, megnézték mi van ráírva, és látták, hogy nem vámköteles. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #39904 üzenetére
Ismét ~11 hónap kellett a következő 1000 visszajelzéshez, 4000. is megkapva:
-
fehereva16
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #50055 üzenetére
Köszi a valaszt, rem. igazad lessz. Pussz.
-
válasz
fehereva16 #50054 üzenetére
Bajod nem lesz belőle... Nem küldöd vissza, max nem kapod vissza a vételárat, ennyi! Bebuktad a 2xxFt-ot, na bumm!
-
somnia
senior tag
válasz
fehereva16 #50052 üzenetére
Nekem még nem volt visszaküldős dolgom, de gondolom, ahol bejelölted a visszaküldést, lehet törölni is.
Ha mégsem, akkor ez volt a tanulópénz. / elnézve a termékeket, lehetett vagy 300 forint/ -
somnia
senior tag
válasz
fehereva16 #50043 üzenetére
Tedd be ide a linket, ahonnan vetted!
-
válasz
fehereva16 #50043 üzenetére
oh, hát itt azt mondják hogy egy kezdő nyugodtan licitáljon, semmi probléma nem lehet
én csak itt elriasztom a kezdőketde biztosan szívesen segítenek
-
fehereva16
csendes tag
Sziasztok!
Még uj vagyok itt és az ebayen is, de máris segitseget kernék....
Bátyámnak nyertem aukcion egy kinai mikrousb fali+autós töltöt. Ma megjött, de csak a fali volt benne, az is amcsi csatlakozos. Mérgembe irtam az eladonak, de a returnra nyomtam....
Most az ebay irja: you started a return. De én nem akarom visszaküldeni.Filléres cucc, a posta többe lenne.
Hogy lehet stornozni a returnt?
Tudom béna voltam.... -
havri1
félisten
válasz
bigdigit #50039 üzenetére
Én megválaszolnám, hogy téves vásárlás volt, sorry. Ha van nyomkövetés (amit kétlek), akkor ne vedd át, és 7 nap után visszaküldik a feladónak.
Én még nem találkoztam olyan eladóval, aki szó nélkül postázott volna olyan terméket, amit ki se fizettem.
Elég statja van pedig az eladónak, kezd érdekes lenni a történet -
bigdigit
addikt
válasz
havri1 #50035 üzenetére
Mondom ki nem lett fizetve sőt el se jutottam odáig beállítsam ebayhez a paypalt.
Viszont azt írja már a terméknél shipping.
Ha csak simán át se veszem mi történik?
Itt a teljes válasza mikor kértem törölje.Hi,
Unfortunately your order has already been processed and dispatched.
You can return it for a refund when it arrives. To do so please post it back to us using the following address label;
We recommend you use recorded delivery as we can't be responsible for returns that are lost in transit.
Regards,
Heather
Customer Services Agent
Decrescent, Ltd. -
Hurkafej
aktív tag
Ha nem vagyok megelégedve valamivel, akkor mennyi az esélye, hogy valami visszatérítést kapok?
Egy lámpának a műanyag burkolata karcos amit vettem, és a 4-ből 1 cső nem működött... A karcok a futószalagi surlódásból eredőek. -
válasz
bigdigit #50028 üzenetére
Eleve mit refundolna, ha ki sem fizetted?
Meg melyik az az elmebeteg eladó, akitől ha leütnek valamit, de nem fizetnek ki egyből feladja.. Szerintem szimplán el sem olvasta a leveled, vagy meg sem nézte, hogy ki is vagy te, csak írt rá valami sablon szöveget, ha nem tetszik a cucc majd visszaküldöd címszóval.
-
fardem
tag
válasz
TheWich #50033 üzenetére
hát sajnos ha ezt a paypal kéri akkor vissza kell küldened. sajnos ajánlottan és tértivevényesen kell, nehogy letagadja az eladó. készíts képet majd az ajánlott szelvénytől meg a becsomagolt cuccról és tülds fel mielőtt elküldöd. meg kell majd adni ragszámot is.
sajnos már nem tudod letagadni hogy megjött.
-
TheWich
csendes tag
válasz
fardem #50032 üzenetére
Ezt pár perce kaptam. Úgy fest "felébred" mindenki egy utolsó hajrára az évben és nem kell jan. 22-ig várnom.
Viszont én nem szándékoztam volna küldözgetni ezt a szemetet... eladná újra tutira
És még én fizetek még jobban rá a bulira. Mert ha full refundot kapok is a vám és a vissza posta az én károm marad. Valamint lehetséges az is h letagadná h nem megkapta meg? ...After carefully reviewing your case, we've determined that you'll be
eligible for a refund (including handling and shipping) once you've
returned the merchandise to the seller.Once you have returned the merchandise, you will be covered under PayPal
Buyer Protection and eligible to receive a full refund. -
fardem
tag
-
llaszlo
veterán
válasz
matyi19 #50026 üzenetére
Ennyi pénzért max 1-2e-rel drágábban itthon is kapsz egy normális jó minőségű 2.5"-os külső házat és egy 500GB-os 2.5"-os HDD-t is hozzá. És, akkor itthoni gari van hozzá ami minimum 2 év a HDD-re.
Sőt akár kompletten is kapsz 1-2e-rel drágábban. Az első verziónak az az előnye, hogy cserélhető benne a HDD.bigdigit: Kamuzik. Fizetés nélkül nem adja fel. Valószínűleg nem túl megbízható eladó lesz.
-
válasz
Winner_hun #50027 üzenetére
Lehet már lecsengett a karácsonyi roham, és most gyorsak lesznek! Remélem, nekem is van két rendelésem, amik január 5.-től várhatóak elviekben...
-
Frozzy
őstag
válasz
Winner_hun #50027 üzenetére
az betyáros
-
-
Winner_hun
félisten
19-én Kínából vásárolt termék ma megérkezett. Vao
-
matyi19
őstag
-
matyi19
őstag
Külső hdd-t, vásárolt már valaki eBay-ról?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Ha ez van a vásárlásnál feltüntetve, "Standard Int'l Postage" potom
Shipping and handling GBP 4.99
Each additional item GBP 2.99Ezt akkor csak a magyar posta szállíthatja ki?
Azért kérdem mert nem mindíg vagyok a címemen (melo ugye) és biztos nem fognak telefonon hívni. Lehet akitől rendeltem rá sem írta a számom.Vagy lehet más futár cég is, ezzel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? (tehát volt már akinek pl nem a magyar posta vitte ki?)
Hen me lennék otthon hagynak valami cetlit? nem szeretném ha visszakerülne a cucc angliába.Dec 17 én rendeltem.
-
bigdigit
addikt
Előre is bocsi ide írok mint kezdő de ez jobban pörög.A kérdésem az lenne,hogy mobil appal regeltem ebay-re és míg letettem a telefont a gyerek rányomott egy vásárlásra.(10000huf összeg)
Viszont megvenni nem szeretném de név cím meg volt már adva viszont se paypal se más kártya adatok még nem kerültek be a rendszerbe.
Így kapom az emaileket fizessem ki meg ha jól veszem ki már úton is van a cucc.Mit lehet ilyenkor tenni?
Mondjuk eleve nem értem ezt az egész gyakorlatot.Ki sincs fizetve erre már feladják. -
matyi19
őstag
Koszonom a gyors valaszt!!
Ha pendrive, melyik 32gb-t erdemes most megvenni? -
v-man
őstag
-
matyi19
őstag
Melyik eladotol, erdemes pendrive-t venni?
-
Frozzy
őstag
vissza utalásból van nekem 10.99$-om ami a paypal-on van dollárban és így van kb ~2700Ft-om
de most vásárolni akarok ebay-n és minden áron creditcard-al akar vásárolni hiába ott van a pénz paypalon (GBP-ben akarok vásárolni)
illetve át van állítva, hogy ne bank hanem a paypal váltson és így sem jó.
hogy lehetne ezt megcsinálni ?
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Nyitottam Case-t és azt írja a rendszer, hogy 29.-én adnak segítséget, ha addig nem jutunk dűlőre az eladóval. Ott viszont megegyeztünk, hogy még várok vagy 10 napot, hátha megjön addig. A kérdésem annyi, hogy le is zárul a case holnap valamelyikünk oldalára vagy nyugodtan kivárhatom még azt a pár napot és utána elég újra (ugyanabban) a case-ban írnom, hogy nem jött meg még mindig és kérem vissza a pénzem?
Köszi!
-
myk74
senior tag
Sziasztok!Vásároltam egy terméket de véletlenül 2x ütöttem le.Az egyiket kifizettem a másikat nem akarom.Jön az üzenet állandóan hogy fizessek.Hogyan tudom törölni a véletlen rendelésem?Írjak az eladónak a terméklapon?
Köszi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest