- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leikomessi #60096 üzenetére
Csak a nyomkövetés a kamu, a csomag még jöhet, de 35-45 nap közt a reális az érkezése.
-
válasz
leikomessi #60092 üzenetére
Ez kamu szám. Szerinted pont éjfélkor kiírja be az adatokat?
Az első sor talán igaz, a többi kamu. Lh721 repülőgép nem szállt le éjfélkor Budapesten23.02.2016 18:00 Átvéve a feladótól Yanwen Shenzhen
23.02.2016 20:00 Elhagyta a feldolgozót Yanwen Shenzhen
24.02.2016 14:00 received The Post Office Of Electronic Information Has Been
25.02.2016 00:00 Megérkezett a postázóba Beijing Internationg Mail Center
25.02.2016 00:00 Érkezés a nemzetközi átvételi helyre Beijing Internationg
26.02.2016 00:00 Feldolgozás Beijing Internationg Mail Center
27.02.2016 00:00 Átadta Légitársaságnak/Szállítmányozónak Flight No. Lh721 Beijing
02.03.2016 00:00 További nyomkövető által nem elismert fuvarozó Hungary -
leikomessi
aktív tag
11947556864
Konkrétan ezt a számot!
Csak fura, mert amit ezzel egy időben rendeltem, másik eladótól már megérkezett. Sőt amit később, már az is. 2-3 hét alatt befutottak, ez meg már lassan két hónapja nem érkezett meg.
Gondolod itt lenne a bibi? Nem egy valós számról van szó?
-
válasz
leikomessi #60086 üzenetére
Milyen nyomkövetési számot nézel, mert van köztük olyan ami nem teljesen igaz információkat mutat, ha ránézünk.
-
válasz
Norbi29 #60089 üzenetére
Arra akartam utalni, hogy mégsem a Pamela fizetett, hanem az eBay, de ez nem refund, hanem sima visszafizetés, mert a refund a kártyára (kártyához tartozó számlára) ment volna. Ilyen esetben pedig a paypal jutalékot már nem fizeti az eBay.
nem egyszer és nem kétszer már feltörték
Elég régóta használom, soha nem törték fel a PP-fiókomat, most, hogy már normálisan működik az SMS védelem, nem is valószínű, hogy sikerülne. -
Norbi29
csendes tag
válasz
havri1 #60088 üzenetére
A következőképpen történt a fizetés:
Van több virtuális kártyám.ebből az egyik hozzá van rendelve a PP-hoz. A PP-on nem volt pénz és nem is lesz,mivel nem egyszer és nem kétszer már feltörték .Megvásároltam a termékeket és fizetéskor azt a lehetőséget választottam,hogy fizetés kártyával PP-on keresztül. -
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Február 19.-én rendeltem két különböző kábelt egy eladótól. A két kábel egy csomagként lett feladva.
Március 2.-án a nyomkövetés szerint megérkezett Magyarországra.
Innentől nem tudok a csomagról semmit.
Hol érdeklődjek? Postán mire hivatkozzak?Járt már valaki így? Mit tegyek?
Előre is köszönöm a segítséget! -
válasz
Norbi29 #60083 üzenetére
Jól gondoltam, nem refundként jött, mert akkor a Payment received helyett Refund szöveg lenne és teljes árat kaptál volna, mert akkor nincs juatlék
Nem emlékszem, hogy írtad-e hogy kártyával vagy az egyenlegről fizettél.
Ha kártyáról, akkor az eBay Ügyfélszolgálat küldte neked a pénzt egyértelműen és így került az egyenlegre a pénz.
Ha kártyás fizetés és normál refund, akkor oda ment volna vissza.
Ui: Ha azt is megkapod, akkor csak a jutalék hiányzik. Akkor is jobb, mint bukni az egészet. -
Norbi29
csendes tag
Szerintem meg van a maradék 36 $ is.
6 különböző termékről van szó, de csak 5-öt fizettek vissza. A maradék egy pontosan 36$
Amiket visszafizettek ez van az Ebay historyban :Here's the appeal outcome
Unfortunately, we need a little more time to make decision. Expect an email from us soon.
We're sorry you had a problem with your purchase. After further review, we confirmed that we made an error when we closed the casA maradék 1nél meg ez van:
Thank you for giving us more information
We'll review the details and get back to you within 48 hours.
The information in the case indicates that the item is stuck in customs.Szóval lehet,hogy 48 órán belül küldik-remélem
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Érdemes írni az eladónak, ha 6 napja rendeltem valamit, azt írja, hogy legkésőbb 5 napon belül postáz, de nem jelölte be (vagy nem adta fel), hogy feladta? Mérvadó az bármiben, vagy várjak türelmesen és, ha nem jön meg a becsült határidőn belül (Apr 14, 2016 - Apr 28, 2016), akkor kezdjek majd aggódni?
-
válasz
Norbi29 #60075 üzenetére
Te fizettél ha jól emlékszem 208$-t (138+70).
Az árú értéke 138 $, a feladási papíron postaköltség 40 $ volt, az 178 $. A ténylegesen papíron igazolt postaköltséggel számoltak.
A 178 $-nak 6 $ a Paypal pénzküldési jutaléka és mivel a pénzt szerintem Pamela küldte a jutalékot rád terhelte. Nézd már meg, hogy a Paypal-n mi a bejövő 172 $ pontos könyvelési sora? -
Norbi29
csendes tag
válasz
Norbi29 #60061 üzenetére
Üdv ismét.
valami csoda folytán ez a levél jött az Ebaytől:
Thanks for your message. The case you contacted us about was closed after we made a final decision on it. We'll review your question or concern and get back to you within 48 hours
Az áru értéke 178 dolcsi volt.ebből csak 172-t utaltak vissza.Gondolom a maradék valami fee.
A postaköltséget viszont nem adták vissza.
A semminél ez is jobb.Írok 6 negatív értékelést az eladónak és részemről lezártam ezt az ügyet.nem okoskodok tovább.
A PP számlámról meg már haza is utaltam a pénzt,nehogy Pamela reklamáljon és visszavegyékA PP disputét lezártam,azzal,hogy megkaptam a refundot
Köszi mindenkinek a segítséget , úgy látszik győzött az igazság
-
csaba17
senior tag
helósztok
a resolution centerben megjelent a cancel amit küldött az eladó:
"Seller wants to cancel this transaction."
a státusza closed, ha rámegyek akkor zölden írja, hogy The seller canceled your order.
paypaltól még semmi email, hogy jött vissza pénzem illetve írta/írtátok, hogy el kell fogadni, én nem fogadtam el semmit sem, persze elfogadtam volna, ha írja.
a paypalnak nem kellene egyből küldenie az üzenetet, hogy jön vissza pénz?szerk: miközben írtam akkor jött az email...
a cancel meg fél1kor... -
-
Ha az edit-re kattintasz akkor látod hogy miről van szó Nem segélyez téged senki
Az a Charity payment method, a segélyezési fizetési mód, ha az adott terméknél a vásárló a segélyezésre ad valamennyi pénzt, akkor arra az e-mail címre küldené. Arra nem emlékszem hogy a neked fizettet vételárból vonják, vagy a vevőnek + költség.
Így kellene kinézni, és így függ össze a két sor.Az Edit esetén pedig a Paypal-re lép, hogy a későbbi ilyen jellegű befizetéseket hova könyvelje.
Ezzel az a gond, hogy ez a pénz tényleg csak segélyezésre használható, sok vele az adminisztrációs macera. Én törölném.
-
Met
nagyúr
Amikor feladnám a hirdetést a Select how you'll be paid résznél
A Financial Information-nál a Automatic payment method Paypal legyen. (My Account Personal Information)
Ez így jó?
Az Update your automatic payment method.-nál nem tudom a PP-t kiválasztani, You cannot sign up for automatic PayPal payments at this time. -
Hol van ez a Electronic payment methods aaz eBay fiókodban? Az enyémben nem találom.
Van az hogy mivel vásárolok:
Buying on eBay: Your eBay account is linked to this PayPal account for purchases.....Payapl azonosító e-mail
(PayPal account information, PayPal account information)
és a számla fizetésre
Payment methods for Seller Fees
Automatic payment method - PayPal
Site Preferences, Selling Preferences, Payment from buyers-nél a Payapl jelenik, de nincs email cím azon a részen.A Financial Information-nál a Automatic payment method Paypal legyen. (My Account Personal Information)
-
Met
nagyúr
Paypal fiók össze van kötve az ebay accal, felraknék eladásra cuccot de az Electronic payment methods-nál az az email cím van bent amivel az ebay-re regeltem nem az ami a PP-hez köthető.
Jól gondolom hogy oda a PP-s címet kell beírni? Ha a PayPal account information-t nézem az ebay-en ott a jó címet írja. -
válasz
Norbi29 #60058 üzenetére
Azt olvasom, hogy amit küldtél nekik, abból kimaradt amivel a vásárlást, vásárolt terméket tudják azonosítani, amivel téged tudnak azonosítani, ezt már azért nem írtam, mert úgy gondoltam, hogy ez egyértelműen küldendő, ha nem a konkrét termékre vonatkozó oldalon írunk nekik, akkor ezek szükségesek.
-
Norbi29
csendes tag
válasz
Norbi29 #60019 üzenetére
Ebay supporttol jött ismét válasz.Sokra most sem mentem vele:
Thanks for your email about your transaction. I can see that you were trying to appeal an item. you even sent a screen shot of the email that you were trying to make to appeal for it. thank you for this information. We're happy to help you resolve this and we need a little more information. Please reply to this email to let us know:
- The item number(s) of the item(s) in question
- Your eBay username and the username(s) of the other member(s)
- What you were doing on eBay when you ran into this problem (which page you were on, and which button or link you clicked)
- Any other information you think might help us resolve this
Once we received the answers for the information needed above, we will immediately investigate on this claim to better assist you.
We look forward to hearing back from you so we can look into this.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Rendeltem Kínából egy samsung telefon lcd-t. Kb 20x szétszedtem és összeraktam, mire rájöttem hogy nem én vagyok a béna, hanem a kijelző hibás. Megtaláltam a hibát, egy forrasztás volt amolyan kínais ( néha érintkezett, néha nem ) megforrasztottam ,most úgy néz ki jó.
Kéne értékelnem a vételt,de nem tudom mi lenne a helyes. Adjak pozitívat, vagy küldjem vissza hogy szar volt ? ( Elég sokat vártam rá )Ti mit tennétek ?? -
válasz
traktorgumi #60054 üzenetére
A gyorsaság a probléma?
Ha azt vállalta, hogy a pénz megkapásától számított 1 napon belül feladja, akkor csak teljesítette azt.
Gondolom látsz egy várható érkezési időtartamot, ahhoz viszonyítva ma vagy holnap adja fel nem jelent semmit. Van szám a tracking number mezőben?
Az olcsóság probléma? Ennyi kér érte az eladó. Mihez viszonyítva "gyanúsan" olcsó? Akkor minek vetted meg? -
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
Tegnap vasaroltam egy termeket, de gyanusan olcso volt....
Ma reggel mar kaptam emailt hogy feladta postan.
Lehet olyat hogy azt latom hogy feladta de kozben nem -
válasz
csaba17 #60051 üzenetére
A More options, Contact seller,
Ilyesmi szokott lenniSelect a topic
I have a question about using my item or I want to send the seller a message (0)
I didn’t receive my item (2)
I need to return my item (1)
I received an item that wasn't as described (1)
Request to cancel this order (1) -
Cyborg
őstag
-
csaba17
senior tag
rendben, talán egyszer már csináltam ilyet, most az egy kicsit meglepett, hogy ezt elírta?
"I can send you a cancellation request"
mindegy, írom neki, hogy okés, küldje, max visszaír, hogy nekem kell
és köszi az infótszerk: myebay-ben elvileg fel lett adva, be van jelölve, én a lehetőségeknél nem is látok chancel-t.
persze az üzi is a "feladás" után jött. -
válasz
csaba17 #60047 üzenetére
Nem átverés, te kezdeményezed, ő elfogadja és refundként visszakapod a pénzed. Ez az eljárási rend.
A cancel order és a vásárlói védelem, oly mértékben függ össze, ha elfogadja köteles visszaadni az árat, ha nem fogadja el köteles elküldeni azt az árút amit megvettél, ha afeketét küldi el, akkor nem felelt meg a leírásnak case és visszakapod a pénzedet.
Nem látom, hogy lenne itt átverés. -
csaba17
senior tag
helósztok
egy ismerősöm feleségének rendeltem egy bézs színű táskát.
tegnap kaptam üzenetet, hogy azok gyári hibásak, és hogy esetleg megfelelne e feketében.
más színben nem kell, illetve én találtam egy másik eladót aki majd 500ft-tal olcsóbban adja.
az eladónak visszaírtam ,hogy akkor jöhet vissza a pénzt.
ma kaptam egy olyan emailt, hogy ő indít egy törlést, én meg fogadjam el.'We are sorry for the inconvenience, how about we help you cancel this order, then you will get our refund, is it ok?
This is very simple, I can send you a cancellation request, then you agree to cancel, then you will get our refund via the cancellation request and the order will be ended, is it ok?'
ebben lehet átverés? szóval elfogadom, és a pénzt mégsem kapom vissza, vagy akármi.
vagy ez így full megbízható, nincs semmi kockázat benne. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Haver rendelt egy ~20ezer forintos LCD-t tabletbe, amiről kiderült hogy nem jó, valószínűleg nem szállitás közben sérült.
Caset nyitottunk, ott azt ajánlotta az eladó hogy küldjük vissza, és visszautalja a pénzt.
Kérdés, hogy a postai költséget ilyenkor kinek kell fedeznie? Elvileg olyan 20.000 pénz körül lenne a visszakuldes, de ha azt nem terítik meg, akkor felesleges lenne.
Valaki segítene rendbe tenni a dolgokat?Köszi!
-
válasz
tvamos #60043 üzenetére
Sajnos úgy van, hogy nem lehet reklamálni. Valamelyik nap írtam is. Nem jön meg okkal case, megegyezünk, újra küldi, akkor ugye ezt zárjuk.
Amikor megjön kiderül hogy valami gond van, a nem felel meg a leírásnak case- nem indítható, mert előtte egy case-t, aminek nincs köze egymáshoz megnyitottunk.Ez baromság..
-
tvamos
nagyúr
Mert amikor letelt az expected, azonnal irtam nekik levelet, hogy nem jo a tracking. Miutan 3 napig nem valaszoltak, reklamaltam. Akkor persze mar valaszoltak, de kimagyaraztak magukat. No, ekkor en lezartam, igy az ebay nem enged megegyszer reklamalni. (Vagy rosszul csinalom.)
-
válasz
DJ. Ru$y #60037 üzenetére
Szerintem ha az Összefoglalóban lévő Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése !!ÚJ!! linkre kattint, akkor elviszi a Posta vámügyitézős oldalára és ott minden kérdésére választ talál.
Ott még ilyen is van:
Javításra vagy cserére kiküldendő áruk feladásának menete és A vámteher visszaigénylés menete hibásan leszállított termék esetén Amikről itt szoktunk agyalgatni.Mivel évent 2* szokott árat emelni a Posta -van amikor nem mindent emel- szerintem nem célszerű fixen beírni a vámeljárási költséget, amikor az említett oldalon megtalálható az aktuális díjszabás is.
-
válasz
DonThomasino #60034 üzenetére
Mit írt az eladó? Azt javasoltam, kérdezz rá.
A resolve a problem link az ami viszi tovább a case-t.
More actionnál az lenne a Contac seller, itt lehet üzenni,
Vagy ezt választva I didn’t receive my item és ha van alul a link Please contact the seller
vagy ha ez nincs akkor I have a question about using my item or I want to send the seller a message és alul a Contact the seller kék gomb
Nem buktál még semmit. -
stigma
addikt
Sziasztok!
Ismerösöm/munkatársam eBay-en rendelt egy kütyüt (Flycam), melynek összefe ~40k volt, melyhez free shipping tartozott. (Maga az eszköz kb ~3kg)
Kérdésem az lenne hogy erre még mindenképp számolja rá majd a 27%-ék adót, illetve ezen felül még van valami plussz költség, amire számolhat?
Mik a tapasztalatok, eddig , ha Indiából rendelsz azt már néztem hogy olyan 10-70 nap lehet a kiszállítás ideje max.Bocs hogy ilyet kérdezem de nekem az 1.hszben lévő díjtáblázatból ezt nem tudom kikalkulálni.
-
havri1
félisten
válasz
VipJoco #60028 üzenetére
Vámeljáráshoz kell. EU-n kívülről rendelted?
A hivatalos dokumentumok alapján fogják kiszámolni a fizetendő összeget. (27% áfa + esetleges vám, illetve a közbenjárási díj) Az, hogy mi van a csomagra írva, semmit nem jelent, nem is nézik.
Meg kell adni a hivatalos adatokat. Számlakivonat ezen része, ali link, stb.
DHL-nek vastagon fog a tolla e téren, erre számolj. Maga a vámeljárási költség elég magas.Egyébként: Aliexpress tapasztalatok
-
VipJoco
tag
Hali. Egy kis segítségre lenne szükségem. Rendeltem egy csomagot aliexpressen, a csomag DHL-el érkezik és 23$ szerepel a csomagon. Ma kaptam a dhl-től egy sms-t, hogy küldjem el az email címem, meg is történt és kaptam egy emailt amiben kérik: fizetett összeg igazolása, áru neve, feladó pontos neve címe, fizettem-e szállítási díjat.
Mivel ali leszedi a kártyámról a pénzt így nincs számlám, azt se tudom ki az aki eladta. Ilyeneket hogyan kell igazolni és miért? -
válasz
pela03 #60025 üzenetére
Igen, van az Unicredit számla a Top Up-nál, az a Paypal-é, az bármely fiókjukban ingyen feltölthető a nevedre.
De a másik módszerrel bármely bankfiókban az adott bank belső számláján keresztül feltölthető ingyen.
De van Paypal fórum ott vannak segédanyagok az Összefoglalóban -
pela03
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a PP számlámat bármelyik unicredit bankban feltölthetem?
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Február 9-én (azaz 58 napja) rendeltem egy objektívet az ebay-en. szerintetek várjak még, vagy kérjem vissza a zsetont? Nincs tracking. -
válasz
Norbi29 #60017 üzenetére
Mivel ezt a választ nem tudod elfogadni, mehet az Escalate this dispute to PayPal claim. itt viszon legyél figyelmes.
A Paypal nézni fogja hogy mit írsz, mindenféleképp írd be annak a nyomkövetési oldalnak a linkjét, és a számot, ahol megtudják nézni és konkrétan leírni a teljes címedet és hogy nem arra, hanem Kanadába küldte.
Hogy a csomag nem veszett el, hogy a kanadai posta az ottani szabályok alapján visszaküldte neki. Ezt ő letagadja.
Mivel minden adatot pontosan megkapott, ennek ellenére nem teljesítette a kötelezettségeit, és te nem kaptad meg a kifizetett árukat.
Azt is tedd kétségessé, hogy azon a képen amit küldött, nem-e egy kanadai vevőnek küldött küldemény nyomkövetési számát másolta a képre. Én jártam már így, meghamisította az eladó a képet.
Amit állít, hogy majd a postai biztosításból kifizet az ellentétes a vásárlói védelem alapelveivel, mivel nincs arra semmi biztosíték, hogy megtérítik a valójában el sem veszett küldeményt, mert a biztosítás csak elvesztésre vonatkozik.
És legvégén is azt hangsúlyozni, hogy az Európában lévő Magyarországra kellett volna megérkezni. -
Norbi29
csendes tag
válasz
Norbi29 #60014 üzenetére
Közbe jött respond A PP-on az eladótól.
A pofám leszakad tőle. annyi a reagálása,hogy 2szer elküldte az eddig is ismert track számot.
Kigúvad a szemem,de akkor is azt látom,mint eddig.Biztos az én monitorommal van a problem,hogy nem mutatja tovább az eseményeket március 3-tol
-
Norbi29
csendes tag
A PP-n elindítottam amit írtál.nem jött semmi reagálás.valszeg nem is fog.
Ebaynek meg most azt írtam,hogy csak az egy mail cím van,amire az előzőt is írtam.
de már jött is válasz,lehet csak automataThanks for contacting eBay Customer Service.
We know you need to get your question answered quickly, and in most cases, you'll get a reply from us within 24 to 36 hours. But depending on the question you asked and how many other questions we have to answer right now, it might take up to 72 hours for you to hear back from us.
It will slow things down if you send more than one message about the same issue. We'll answer as soon as we can.
If you need to contact us about anything else, here's how:
-
-
Norbi29
csendes tag
-
Met
nagyúr
Ilyenkor mi van?
We received the documents you submitted for your suspension appeal. However, after reviewing the details on your account, I can confirm that the action taken was correct.
Unfortunately, as a result of this action, your account will remain suspended indefinitely. Further communication in this regard will not result in the reinstatement of your account. In addition, any new accounts created to circumvent this action will result in similar action.
Again, we desire a safe and positive buying and selling environment for each of our members. Although this decision is unfortunate, it was done with the entire eBay Community in mind.
A személyim scanneltem be és a bankkivonat pdf-et küldtem el.
-
Csak az utca van benne az e-mailben, te biztos tudod, hogy hol laksz, ezért neked nem írják le, ez csak emlékeztető, tehát jó az e-mail, nem furcsa. A Paypal értesítőben benne van a teljes cím.
Hol követheted?
Attól függ milyen szállítást fizettél ki és milyennel küldi. Vagy nem tudod követni, vagy tudod.
Amikor postázásra kerül akkor a Vásárlási történetben (Purchase history) az adott terméknél a várható érkezési dátum alatt megjelenik egy nyomkövetési szám (tracking number) mező. Vagy nem jelenik meg, mert nem írja be az eladó.
Lehet ilyen, csak számok, nem követhetőLehet ilyen csak ezen a képen lévő YE helyett képzelj oda RC, RF, RJ betűket, ha Kínából jön akkor CN a vége mint itt is. Ezek a nemzetközi postai nyomkövetőkben követhetőek. (Ez a YExxxxxxCn, mi kamunak nevezzük kategória, csak a postai felvétel dátuma igaz a nyomkövetési információkból)
-
Norbi29
csendes tag
Nem vagyok profi angolos,de akkor is meg kellett,hogy értsék.Meg minek írják,hogy megint írjak nekik
Hi. Case ID:5103334738, Case ID:5103334802 , Case ID:5103334586 Case ID:5103334853, Case ID:5103334979, Case ID:5103334916 I am not satisfied with the decision. For the seller within 32 working days would be only willing to pay the price of the package. There is no guarantee it will be that way. There is nothing to pay for it. I asked the delivery to Hungary, but the package came to Canada and there 30 days ago and nothing has happened since Please re-examine the case. Thank you
És a nagy Ebay útvesztőben olvastam olyat,hogy elfogadták a kérelmem,és visszafizetik a pénzt,másik helyen meg nem fogadták el
-
D@ny7
aktív tag
Lehet buta kérdés lesz, előre is bocsánat
Megvolt az első rendelésem, az itt megtalálható leírás alapján csináltam, paypal számláról a pénz levonódott, kaptam 2 e-mailt egyik az e-bay-től másik paypal-tól, illetve az eladótól jött egy pozitív visszajelzés szinte azonnal. Az lenne a kérdésem, hogy majd hol tudom lekövetni, hogy merre jár a cucc? Sajna az ebaytől kapott e-mailba csak annyi van, hogy további információkért vegyem fel a kapcsolatot az eladóval. A levélben még van egy furcsa dolog, mégpedig hogy csak részleges címet látok benne, ( Hi Dániel - Order confirmed. eBay will update you when your order ships to Kossuth út 7 ) pedig direkt 3X is megnéztem rendelés előtt a címet hogy pontos legyen -
válasz
Norbi29 #60000 üzenetére
Oké és mit írtál nekik, mellékelted a nyomkövetési információ képet megmagyarázva, hogy Kanadába külde és a te címed az eBay-n mi. A visszaigazoló e-amel amiben benne van hogy magyar címre kell küldeni? Stb. A felülvizsgálat lényege, hogy megosztod velük azokat az információkat, lehetőleg képpel illusztrálva, vagy mellékelve a hivatkozásokat, amiket nem vettek figyelembe.
Ezek szerint csak van az Appeal link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest