Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Kicsit béna ez az ebay, nézem a vásárlásaim listáját (purchase history), UK-s rendelés, aug 12-én küldte a csomagot, mégis:
Estimated Delivery: Tue. Aug. 13 - Mon. Aug. 19
Durva lenne ha egy nap alatt itt lenne.Megnézve a termék hirdetését minimum érkezésnek 6 napot ír, tehát ebből kellett kiszámolja a purchase history-ban található Estimated Delivery-t (szépen magyarul...) Ott lehet a kutya elásva, hogy a szerencsétlen ebay a fizetés dátumától számította az időt, ami pedig aug 9... pfff... a csomag feladástól kéne szerintem...
-
Oracle
senior tag
válasz faresz5 #33893 üzenetére
Nem kínai, hanem UK.
veze: Nem első levélben írtam refundot. Már levelezek vele pár napja. Kérdeztem mit tehetnénk mert nem jön meg erre írta hogy: The item is on a track and trace so I will see where it is once delivered I get a email confirming delivery.
Nem tudom mi az a track and trace Majd érdeklődtem hogy ez tracking number e de nem az. Ezután írtam a refundot...
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
-
Oracle
senior tag
Ma írtam az eladónak, hogy egy hónapja nem jön meg az áru és hogy várok még egy hetet majd refundot kérek.
Erre írta hogy nyissak caset és majd az ebay eldönti, meg hogy ez az első eset hogy nem érkezik meg az áru.
A végén volt ez: Is you address confirmed through PayPal? This is done by PayPal doing address checks with certain information you provide
Ezzel mit akar nem értem.
-
htc07
addikt
válasz detroitrw #33883 üzenetére
Jelezni fog az ebay, ha nem tetszik neki valami, és nem engedi elküldeni az üzenetet (pl. ha jól emlékszek, a "paypal invoice" kifejezést nekem visszadobta, hogy "ugye nem akarsz átverni minket és ebayen keresztül üzletelsz?" (nyilván szakszerűbben megfogalmazva). amíg nem töröltem ki, addig nem tudtam elküldeni az üzenetet, pedig csak pár dollár lett volna pluszba egy megvásárolt termékhez a tracking utólagos hozzáadása
Lényeg, hogy biztos szólnak ha olyat csinálsz ami nekik nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz Stanley-B. #33886 üzenetére
Csatolhat is képet , nem? Nekem úgy rémlik már csináltam ilyet..
Kinaban nem minden linket lehet megnyitni, volt hogy az eladó irt vissza hogy náluk az nem elérhető, töltsem fel máshova.
ez okbol kifolyolag pl van regisztracióm a kinai "youtubra", töltöttem is fel oda, (amit a nagy kínai nemzeti tüzfal előbb jól megszűrt ) lévén hogy az eredeti youtube ott nem elérhető.[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz Stanley-B. #33886 üzenetére
-
axioma
veterán
válasz Slownz #33881 üzenetére
En adtam negativat, epp nemreg, es nem voltam hajlando az eladoval targyalni. Oka: 1 dolcsis microsd olvaso nem hogy nem mukodott, hanem tonkrevagta a kartyamat. Ezt szerintem muszaj pont a tobbi ebay-ezo miatt leirni. Igaz, ezzel utolag nem tud mit kezdeni (pedig probalt kepeszteni), de kell ez ahhoz, hogy ha nemmukodo vagy %-osan mukodo szemetet is arul, legalabb ilyen masban kart tevot ne. Kenhetem a hajamra mind a cseredarabot, mind a refund-ot, mondjuk a 8GB kartya ara ugye eleve +1 nagysagrend, de az adatokat nem fogja visszaadni (bar vegulis valami csodaprogrammal egy reszet megmentettek nekem, de volt aminek annyi).
Minden mas esetben en pozitivat adtam, igaz a csillagokat nem szoktam kiosztani, es neha irok olyat a kommentbe, hogy ok, de... -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
képet hogy küldhetek az eladónak?
ebay-en keresztül szabad linket megadni? -
Slownz
senior tag
Én már túl vagyok x száz vásárláson, de még egyszer sem kellett negatívot adnom. Eleve meggondolom, utánanézek előtte, hogy kitől vásárolok, így sosem volt problémám.
Volt, hogy gond volt valami termékkel, pl. nem érkezett meg, de akkor is lehetett kommunikálni az eladóval és mindig készségesek voltak.
Sokan ebből élnek, hogy itt árulnak (főleg Kínában), odaírják mindenhova 15x, hogy "feleslegesen" ne adj nekik negatívot, mert nagyon fontos a visszajelzés, inkább írj nekik, mégis vannak olyanok, akik ész nélkül szórják.
Pl. van egy bolt, ahonnan már évek óta rendszeresen rendelek. Ritka korrektek. Ha gond van a termékükkel, még a vissza posta költséget is meghitelezik. Volt olyan is, hogy 45 napon túl is ugyanúgy segítettek mindenben, sőt egyszer visszautalták a teljes vételárat (pedig 10k + termékről van szó), mégis most, hogy nézem nekik is van negatívjuk...
Szerk: A másik kedvencem, amikor a posta miatt szórják a negatívokat, holott várható, hogy havi 1000+ postázásból x százalék késik kicsit, vagy valami egyéb gond van. Ha a feladó időben, vagy a megbeszéltek szerint feladta, akkor miért az ő hibája?
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz mikk2000 #33877 üzenetére
Ezt a trükközést gondolom nem nekem címezted. Távol áll tőlem, hogy ekkora paraszt legyek.
Negatívos dolgot meg mindenki gondolja át magában és olvassa a negatív véleményt is.
Akinek sok negatívja van ott valami vond van. Okosan kell vásárolni. Amikor az eladó nem válaszol az gáz.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
somnia
őstag
válasz Balázs1986 #33878 üzenetére
És az ilyennek mi kell, hogy pozitívat adjon?
-
mikk2000
őstag
válasz CaNNa3IS #33876 üzenetére
Ha mindenki elkezd trükközni azzal hogy nem érkezett meg a termék, előbb-utóbb senki sem szállít majd Magyarországra, és akkor ez a fórum is feleslegessé válik...
Akinek negatív van attól minek rendeltek
Öhöm, én még nem láttam olyan nagyobb forgalmú eladót akinek ne lett volna negatívja, egy 99%-os azt jelenti hogy 1% mondjuk negatív, ami mondjuk havi 8500 értékesítésnél 85 negatívat jelent, mindössze egy hónap alatt. Szerintem 1% bőven belefér az emberi hülyeség és a posta rejtelmeibe. Sokan ugyanis rögtön negatívat adnak, mielőtt még felvennék a kapcsolatot az eladóval, ha fordítva lenne, talán kevesebb negatívot kapna egy tisztességes eladó. Érdemes rákattintani a negatívokra, ugyanis ott látható az eladó válasza is, ha válaszolt, meg persze hogy mik voltak a problémák...
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Spam123 #33874 üzenetére
A becsületével mindenkinek magának kell elszámolnia. Én 3000.-ért nem adnám a becsületem de ezt neked kell tudni. Lehet, hogy csak egy kis kínai de engem nem érdekel.Vagy lenyelem, ahogy már más is írta vagy intézem rendesen. Félig becsület nincs szerintem. de nem akarlak kioktatni.
Nemrég leírtam: Akinek negatív van attól minek rendeltek. A negatív azt jelenti, hogy nem oldották meg valakinek az ügyét.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Spam123
tag
válasz CaNNa3IS #33871 üzenetére
Csak az a baj, hogy azóta vettem helyette itthon másikat, tehát cseredarabra nincs szükségem.
Viszont ma megint jött a posta, viszont 3000 Ft értékben, most jót küldtek, de sérült a cucc.
Ugyanez a helyzet mint az előbb. Visszaküldeni nem szívesen küldeném, ha meg megmondanám, az eladónak, hogy megsérült akkor biztos azt kérné, hogy küldjem vissza és ott vagyok ahol a part szakad.
Tehát ilyenkor mi a legjobb megoldás, még hanem is teljesen becsületes?
-
Giot
addikt
Üdv!
A jelenlegi üzletem ott tart hogy,
Az Order details-nél azt írja:
"Delivery package 1 of 1"
Ez annyit jelent hogy feladta a csomagomat, vagy csak hogy becsomagolta?
A Purchase history-nál még nincs a szállítás ikon aktiválva. -
CaNNa3IS
senior tag
válasz Spam123 #33869 üzenetére
Nekem volt olyan eset, hogy 4 db fet-et rendeltem usa-ból. max 10$ lehetett nem összeg. Viszont nem az jött ami a leírásban. Jeleztem az embernek, hogy ez nekem nem jó mert alma helyett körtét küldött. Nem szarozott. Elnézést kért és feladta azt amit rendeltem. Szóval nyugodtan megírhatod neki hogy te nem akarod visszaküldeni mert az többe kerül és küldje el azt amit rendeltél.
jjeahh:
Oroszoktól rendeltem egyszer kb 100$ értékben és a postás nem dobott be semmit. Én kb egy hónap után rákérdeztem az eladónál a trackingre mert gyanúsan sok volt az 1 hónap. Előbb kellett volna mert amikor megnéztem a posta honlapján a tracking number alapján látszott, hogy előző nap küldték vissza Oroszországba mert nem vettem át.
[ Szerkesztve ]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
htc07
addikt
válasz Spam123 #33869 üzenetére
Nem akarok más pénztárcájában vájkálni, de szerintem azt a 300 forintot le lehet nyelni, mintsem hogy később elveszítsd a buyer protectiont amiért sok csomag nem érkezik meg, és szerintem lesz még egy pár ami nem fog megérkezni így vagy úgy, aztán foghatod a fejed, ha pont egy értékesebb csomag eltűnése előtt dobja be az ebay, hogy "ezvanbocs".
Úgy látszik én kimaradtam ebből a gyors kínai posta hullámból, mert ami másoknak 1-2 hét, nekem két csomagom is egy hónap után jött meg, pedig látszik a bélyegzőn, hogy pár nappal vásárlás után adta fel az eladó a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Spam123
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésben szeretném kikérni a véleményetek, hogy olyat meg lehet e csinálni, hogyha megjött az áru, de nem azt küldte amit rendeltem, nem tudom, hogy szándékosan vagy véletlenül, de ez most itt lényegtelen.
Viszont az a helyzet, hogy az áru értéke minimális, 300 Ft kb. így nem szívesen küldeném vissza a csomagot, mert drágább lenne, viszont a pénzem szeretném viszontlátni.Tehát azt meg lehetne csinálni, hogy teszem azt, hogy azt mondom az eladónak, hogy nem jött meg?
Nem kell aláírnom a csomagot, pontosabban a postás bedobta a ládába, lehet hogy aláírta helyettem. -
jjeahh
nagyúr
válasz Winner_hun #33865 üzenetére
köszi, sztem ma még várok hátha kiküldik, és ha nem, holnap utánnanézek...
(#33866) CaNNa3IS: ja, ezért gondolom nem lehet nagy a gond...a cím sérülhetett, vagy olvashatatlan, vagy a postás nem jutott el az ajtómig valamiért...fogalmam sincs, igazából ha a nevem látszik rajta, az is elég lenne, mert ismernek már...
(#33868) Winner_hun: uhh igaz...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
"Sorting
Arrival at delivery point
Unsuccessful delivery attempt
Update item information
Sorting..."ez mit jelent? a postás leakadt egy kocsmában, és majd hozza holnap vagy valami komolyabb gond lehet?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Giot
addikt
válasz Hintalow #33862 üzenetére
Igen igen én is gondoltam ilyenre, hogy talán már feladta, csak még nem jelölte be.
Na majd meglátjuk, végül is, 1265 üzlete volt és egy negatívja vagy semlegese sincs, hátha nem nálam kezdi. Ez az első vásárlásom az ebay-en, és nem is olyan kis érték. Ez a türelmetlenség oka. -
Hintalow
senior tag
Azonnal megkapja a pénzt az eladó, (a kezdőknél van olyan, hogy x eladásig csak értékelés után v. tracking megadása után kapja meg a pénzt csak)
Azt kell figyelembe venni, hogy az ebay nem webshop, csak egy aukciós oldal, ahol a vérprofi amcsi webshoptól kezdve a megunt dolgait eladó ausztrál tinédzserig minden van.
Ha ki van írva, hogy milyen gyorsan postáz fizetés után akkor azt elvárható, hogy betartsa.
Nekem volt már olyan, hogy fizetés után 3 perccel bejelölte a postázást, meg olyan is, hogy vásárlás után eltelt másfél hét, egyszercsak eszébejutott, bejelölte, hogy postázta, másnap meg megkaptam az árút, amit már rég feladott.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Giot
addikt
Köszi az észrevételt, válaszokat!
Hm hm még nem adta fel egy napja maradt, remélem holnap már postára teszi. -
Oracle
senior tag
Hol kell refundot kezdeményezni? Vagy előbb az eladónak írjak hogy továbbra sem jön meg a csomag?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
somnia
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33850 üzenetére
Inkább a "vagy valami ilyesmi" , mert a felsoroltak közül egyik sem igaz.
-
AssAssynn
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33854 üzenetére
Értem, köszi.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
andatti
senior tag
válasz Winner_hun #33843 üzenetére
Annyira nem érdekes... Írt ki összeget nekem is, meg, ahogy leokéztam, rögtön jött az sms, hogy levonta az AUS $-t. akkor, mivel nem változtattam a beállításon, akkor már nem fog változni az összeg. Végül is, az ebay is kiírta Ft-ban, hogy mennyibe kerül és az az ár került rá. Akkor ezt úgy is felfoghatom, hogy nem sikerült a látott összegből lealkudni...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz AssAssynn #33853 üzenetére
Az ebay semmit nem húz be az esetleges jutalékán kívül. A pénzforgalmat a PayPal bonyolítja. (tekintsünk el a ténytől, hogy a bay megvette a PP-t). A dolog ott kezdődik, hogy ha nem kapod meg az árút, akkor nem vársz tapsikolva, hanem indítasz egy ügyet. Itt meghallgatják mindkét felet, és mód van az egyezkedésre. Ha az eladó nem tudja bizonyítani, hogy márpedig megkaptad a csomagot, akkor vagy refound-ol, vagy küld másik terméket. Refound esetén te megkapod a pénzed, ő meg megy a postához bevasalni a biztosítási pénzt, ha tudja, vagy lenyeli az egészet.
Da ha jól tudom, akkor pontatlanul fogalmaztam, ugyanis maga a pénz fizetéskor azonnal megjelenik a PP-számlán, csak zárolva.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
AssAssynn
őstag
S mi van akkor, ha nem tracking-el adja fel és (mondjuk nem érkezik meg) negatívat, vagy semlegest adok neki?
Akkor ő ezek szerint nem kap semmi pénzt, én meg visszakapom a pénzem? Vagy behúzza az ebay?UI: tárgytalan, lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Winner_hun #33851 üzenetére
Értem. De legalább nem mondtam nagy hülyeséget.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Winner_hun
titán
Az csak az első 100 pozitív visszajelzésig van.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Giot
addikt
válasz Winner_hun #33845 üzenetére
A vásárláskor én ezt választottam, hogy a bank váltson. Az ebay úgy jelöli meg hogy ki van fizetve, ezek szerint az eladó ekkor még nem kapja meg a pénzt, hanem csak pár nappal később?
Vagyis emiatt a postára is később rakja?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ilyet ne vegyetek gagyi sz@r , egy napot bírt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tjb007
nagyúr
válasz Winner_hun #33838 üzenetére
Várunk akkor türelmesen.
-
Winner_hun
titán
válasz raziel01 #33844 üzenetére
Mert ha a bank váltja akkor csak zárolásra kerül az összeg. Pár nap múlva az aznapi árfolyamon kerül elszámolásra a vásárlás, nem pedig a vásárlás pillanatában érvényes árfolyamon. Ezért van az hogy a tényleges levonáskor a zárolt összegből vagy marad vagy még levon valamennyit a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Winner_hun #33843 üzenetére
Miért kéne napokat várni? Nekem rögtön látszik, hogy mennyit vont le a paypal. Pedig a bankom váltja.
-
Winner_hun
titán
válasz andatti #33842 üzenetére
PayPal-en kell átállítani, amit beraktam az is az. Meg elvileg át lehet állítani valahol a PP felületén is, nem csak így fizetés közben, de azt nem tudom merre van, sose használtam.
kíváncsi leszek mennyibe fájt a dolog Ha a PP váltja a pénzt akkor fizetésnél kiírja Ft-ban az összeget (mint ahogy a képen is van). Erre plusz költség nem jön rá, ezt egyből lehet látni. Ha a saját bankod vált akkor kell napokat várni míg kiderül hogy mennyi az annyi.
-
andatti
senior tag
válasz Winner_hun #33840 üzenetére
Köszi. akkor ezt már buktam... azt hittem a paypal-on kell állítani, nem az ebay-en. Mind1, a rendelést már leadtam... kíváncsi leszek mennyibe fájt a dolog... ráadásul várhatok is pár napot mire meglesz a végleges elszámolás... Majd legközelebb jobban figyelek...
-
RAiN91
őstag
Korábban írtam, hogy levontak csak úgy pénzt a paypalomon keresztül, úgy, hogy nem tudtam róla. PP-n indítottam egy ügyet, pár nap alatt megoldódott, magyarázkodás nélkül vissza fizették. Legalább megmondták volna mi volt ez..
-
tjb007
nagyúr
válasz Winner_hun #33835 üzenetére
És hogyan kell beállítani ?
-
havri1
félisten
Hali!
My ebay/ Purchase history -ban nem látszódik az összes vásárlásom, csak az utolsó 1/2 hónap rendelései. Pedig all list van beállítva.
Hogyan tudom megnézni az eddigi összes megrendelésem?havri
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #33832 üzenetére
Nekem sosem volt ilyen, mindig külön oldalon kellett bejelentkeznem PayPal-ba.
⭐ Stella
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #33456 üzenetére
No csak írni kellett nekik, ~1 hét alatt bekerült a funkció:
-
andatti
senior tag
Még 1 dolog.
Ebay azt írta, hogy AU $, a fizetésnél... akkor nem is usa dollár? Mert paypal-on nincs rajta az AU a preferált pénznemeknél... lehet ebből gondom most a fizetésnél? -
andatti
senior tag
válasz SUPREME7 #33826 üzenetére
köszi a válaszokat! Mindjárt kiderül, hogy sikerül-e az ebay vásárlás...
off
Most, hogy van a mutternak is paypal, akkor már tudok magamnak is utalni az ő paypaljával, az én paypalomra, az email cím segítségével... igaz? és akkor már nem 2-3 nap az átfutás és be se kell mennem az unicreditbe?
on -
andatti
senior tag
Na, megvagyok az új reggel, viszont mivel ilyenem nem volt még, nem tudom, hogy kell-e átutalnom a paypal számlára pénzt, mert most, (a kártya aktiválás? után is) 0 Ft van rajta, viszont kiírta, hogy go to ebay... akkor már mehetek is vásárolni? (bár 0 Ft a paypal egyenleg...)
-
andatti
senior tag
válasz raziel01 #33822 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Amúgy voltam már otp-s, meg másutt is, de ma már nem, aminek több oka is van, amúgy a junior már nem jöhet szóba, ahhoz túl öreg vagyok... XD XD. Évi 5000 Ft-ért nézegettem korábban külföldi prepaid kártyákat, ami csak az egyenleg erejéig használható, van kártya vásárolni, viszont nincs havidíj, meg netbank. A skrill évi 3000 Ft, de a kp. felvét 500 Ft
Akkor nyitok mutternak is egy paypal-t. -
raziel01
veterán
válasz andatti #33821 üzenetére
Miért nem nyitsz bankszámlát? OTP Juniornak semmi díja nincs. Ha kell akkor OTP fiókban raksz rá pénzt és ahogy hazaérsz már használható is paypal vásárlásra a rárakott összeg.
(Persze ez most nem megoldás, mert 1-2 hét mire elkészül a kártya de a jövőben jó ötlet lenne)
Amúgy anyukád kártyával most jobban jársz. Pár nap is sokat számít. Születésnapnál nem mondhatja azt az ember, hogy bocs 3 nap múlva megkapod az ajándékod. Minél előbb meg kell rendelni, hogy tutira megérkezzen.
-
andatti
senior tag
Hali. Kéne egy gyors válasz... (ebay-paypal kevert téma, így csak féig off...)
Van paypal fiókom, de bankszámlám nincs, így mindig az unicreditbe megyek be pénzt rátenni, csak így vesztek 2-3 munkanapot... Tesómnak szülinapja lesz szeptember 16-án hétfőn, és az ajándékát ebay-ről rendelném meg, hongkongból egy poénos apróságot... Csak most azon dilemmázok, hogy hogyan lenne a gyorsabb, ha, anyámnak nyitok egy paypalt és összekötöm vele az ő otp-s számláját, akkor talán már ma le tudom adni a rendelést (ha ugye a pénz levét és visszautalásos dedikálás is meglenne estig) és akkor van bő egy hónap, hogy ideérjen, mert a másik esetben, péntek-szombat jó esetben, rosszabb esetben csak jövő hétfőn tudom megrendelni a cuccot és parázok, hogy ide ér-e... Ráadásul a másik tesóm is ua. kapná, de ő meg szept. végén, így, nem tudom megvárni az első rendelés megérkezést, mert ott meg kevesebb mint 2 hét marad csak... Az ebay eladóban bízok valamelyest, hisz 40311 tranzakció alapján 99,1% pozitív minősítése van... -
Siera
senior tag
Na srácok, a Winner_HUN jóvóltából, Hong-kongból rendelt Xperia play ma ideért - 2 hét után.
Jelentem, nem csak a kingston pendrive eredeti, ami onnan jön!
(Még a mellékelt eu-pines SE töltő is eredeti; ezen meglepődtem.)A vám hál'istennek nem tartotta érdekesnek a csomagom, ami egy gift, és - mint kiderült - 20 dollárnyi motyót rejt magában.
-
mikk2000
őstag
válasz prannk #33799 üzenetére
Ha paypal-lal fizetsz akkor két lehetőség van, vagy a paypal váltja át neked, ami kedvezőtlen, vagy a bankod, ami a képen is látszik, mivel azt választottad. A bank váltja át neked a forintot valutára ha forintszámlád van, külön díja ennek legalábbis az én bankomnál (raiffeisen) nincs, szerintem onnan nyerészkedik hogy bizonyos árfolyamon váltja át, amin feltehetőleg van némi haszna, veszteséggel biztos nem fog váltani... Tehát ez a bankod függvénye, náluk érdeklődhetsz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sefter
veterán
Mire jók a Nectar pontok
Psn ID: sefter_hun
-
Hurkafej
aktív tag
Hello! Valaki segítene majd megfogalmazni angolul egy panaszt egy eladónak? Vettem egy digitális mérleget, ami század pontosan mér (1 hónapja már vettem 1-et, az jó volt), de ez nem jó, nem írja ki, hogy milyen mértékegységben mér, és nincs is normális választási lehetőség, ami fedné a valóságot, csinálok majd videót.
És néha a több súlyra kevesebbet is ír. -
Oracle
senior tag
Ma 4. hete hogy nem jön meg a cucc UK-ból. Hogy kell refundot kezdeményezni?
-
bul07
nagyúr
válasz raziel01 #33796 üzenetére
Örülök ha segíthetek
Ha nagyon bevált akkor rendelj még belőle, mert régebbi készülékeknél nem tudni hogy meddig árulják még a hozzávaló fóliákat
ZTE Blade telefonokhoz is fénykorában nagyon sok mindent lehetett rendelni, de mára már ritkul a kínálat és egyre magasabb az ára is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tamas1985
aktív tag
-
raziel01
veterán
Egyébként az miért éri meg nekik, hogy ingyen postáznak? Nővérem fóliája is megjött az övé 3 darab volt 400 Ft és rajta van, hogy 3 dollár volt a feladás költsége.
Hogy éri meg az eladónak ha többe kerül a feladás, mint a termék maga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest